Νέα

Πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο 2007-2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα o-taf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα βγει πρωταθλητής ?

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΠΑΟΚ

• ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

• ΞΑΝΘΗ

• ΟΦΗ

• ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση ανώτερος από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.Δύσκολα θα σκεφτεί κανείς παίχτη του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ που θα χώραγε στη βασική εντεκάδα του φετινού Ολυμπιακού.Ίσως μόνο ο Αρουαμπαρένα και ο προ διετίας Γκαλίνοβιτς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση ανώτερος από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.Δύσκολα θα σκεφτεί κανείς παίχτη του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ που θα χώραγε στη βασική εντεκάδα του φετινού Ολυμπιακού.Ίσως μόνο ο Αρουαμπαρένα και ο προ διετίας Γκαλίνοβιτς.

Από  τον  Ολυμπιακό  θα  έπαιζε  κανείς  στην  ΑΕΚ ή  στον  ΠΑΟ????
Άσε  ρε  φίλε  στο  ίδιο  καζάνι  βράζουν  και  οι  3...

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Μάλλον βλέπω Ολυμπιακό, γιατί σιγά σιγά θα στρώσει, ειδικά αν αλλάξει προπονητή. Οσο για την ομάδα μου, όσο παίζουν βασικοί Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Τζιόλης, Λεοντίου και ο σημερινός Παπαδόπουλος, δεν έχει καμιά τύχη. Χρειάζονται καλά πλάγια μπακ και κεντρικός αμυντικός. Δυστυχώς Ο Εντογιέ δεν φτάνει.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Mε το καλημερα και ο θρυλος θα ξαναβγει πρωταθλητης και φέτος.
και αυτο οχι μονο επειδη ειναι η καλυτερη ομαδα,κτλπ-κτλπ,αλλα επειδη,για να υπαρχει κανονικο πρωταθλημα,πρεπει βαζελος,αεκακι,παοκ,κτλπ να πανε τριτη εθνικη  πρωτα,και μετά σιγά σιγά να ξαναγεννηθει το ποδοσφαιρο χωρις τα λαμογια απ την αρχη.
Σε διαφορετικη περιπτωση ,απολαυστε ολυμπιακο !!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δλδ...οι δύο αυτές ομάδες έχουν:Γκαλλέτι-Άντζα-Τζόλε-Μπράβο-Τοροσίδη-Λεντέσμα-Μήτρογλου-Λούα-Λούα....τί άλλο θα ακούσω..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δλδ...οι δύο αυτές ομάδες έχουν:Γκαλλέτι-Άντζα-Τζόλε-Μπράβο-Τοροσίδη-Λεντέσμα-Μήτρογλου-Λούα-Λούα....τί άλλο θα ακούσω..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Γιατί  έχεις  εσύ  Ρίμπο , Αρουαμπαρένα , Σέζαρ , Μαντούκα , Ζήκο , Δέλλα,Παπασταθόπουλο...?
Σου  απαντάω  με  την  λογική  σου  για  να  καταλάβεις  τι βλακείες  λες...
:headbang:

Επισκέπτης
υπομονή το τσίρκο αρχίζει σε λίγες ημέρες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
νάταν και καλό κάτι θα γινόταν....αλλά.......ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ...κουφάλες...επιστροφή στις ρίζες.... :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί  έχεις  εσύ  Ρίμπο , Αρουαμπαρένα , Σέζαρ , Μαντούκα , Ζήκο , Δέλλα,Παπασταθόπουλο...?
Σου  απαντάω  με  την  λογική  σου  για  να  καταλάβεις  τι βλακείες  λες...
:headbang:
Δηλαδη ο Ριμπο που τον ελεγες γερο στα 32 στα 35 θα παρει μονος του Πρωταθλημα
και θελεις να συγκρινουμε  τι????
τον Ραουλ μπραβο 26 ετων διεθνη ισπανο με μεταγραφη απο την Ρεαλ μαδριτης????
Τον Γκαλετι με 56 συμμετοχες στην Εθνικη Αργεντινης και 26  ετων επισης????
Τον Λεντεσμα  Διεθνη Αργεντινο και 27 ετων??????
τον Λουα Λουα 26 ετων και παιχτη 8ετων στην Premier league????
Τον Χουλιο σεζαρ 29 ετων που εχει παιξει σε Ρεαλ Μαδριτης????
μηπως εχετε  παχτη επιπεδου Τοροσιδη 22 ετων??????
η εστω ζεβλακωφ??????
Ο παπασταθοπουλος ειναι πολυ καλος αλλα ειναι παιχτης να σου παρει πρωταθλημα????
και μου μιλας για τον σεζαρ που εχετε που περυσι τον διωχνατε μονοι σας και με ρωτας αν εχω τετοιο χαφ???? ΝΑΙ εχω πολυ καλλιτερα Τζολε-Αρτσουμπι-Γκαλετι
θελεις να συγκρινουμε κατι αλλο????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
η εστω ζεβλακωφ??????
Ο παπασταθοπουλος ειναι πολυ καλος αλλα ειναι παιχτης να σου παρει πρωταθλημα????
και μου μιλας για τον σεζαρ που εχετε που περυσι τον διωχνατε μονοι σας και με ρωτας αν εχω τετοιο χαφ???? ΝΑΙ εχω πολυ καλλιτερα Τζολε-Αρτσουμπι-Γκαλετι

Όχι φίλε  γιατί  δεν  ξέρεις  τι  λες!!!!
Ξέχασες  να  μου πεις  για  τον  Αντζα  και  τον  Μήτρογλου!!!!
Και  εσύ  μέχρι  πριν  3  μήνες  είχες  για  θεό  τον  Ρίμπο!!!!
Τώρα  τι  έγινε????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όχι φίλε  γιατί  δεν  ξέρεις  τι  λες!!!!
Ξέχασες  να  μου πεις  για  τον  Αντζα  και  τον  Μήτρογλου!!!!
Και  εσύ  μέχρι  πριν  3  μήνες  είχες  για  θεό  τον  Ρίμπο!!!!
Τώρα  τι   έγινε????
Να σου πω τι για Αντζα και Μητρογλου?? οτι ειναι καλοι παιχτες?? ναι ειναι
αλλα τετοιους εχει και η αεκ Δελλα και Παπασταθοπουλο
τους αλλους που εγραψα δεν εχει θελεις να το καταλαβεις η οχι????
οσο για τον Ριμπο παλι θεο τον εχω αλλα φτανει μονος του και σε πιο προχωρημενη ηλικια(35) για να παρει πρωταθλημα????

Επισκέπτης
η εστω ζεβλακωφ??????

ξεχασες να αναφερεις οτι ο λουα-λουα ειναι αρχηγος στην εθνικη ομαδα της χωρας του & (το βασικοτερο) οτι το καυλι του φτανει για ολους,σιγα-σιγα παιδια-μην σπρωχνεστε

Επισκέπτης
Ρε gatto ο Γκαλέτι,ο Κωνσταντίνου,ο Λεντέσμα,ο Τοροσίδης δε θα ήταν για πλάκα βασικοί στην ΑΕΚ;Η ΑΕΚ δεν έχει κανονικό δεξί χαφ,διαθέτει ένα δεξί μπακ αγνώστων δυνατοτήτων,πάει να βγάλει τη χρονιά με 3 επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας έπαιζε Β κατηγορία στη χώρα του(Μπλάνκο) και ένας που έχει μείνει στη ναφθαλίνη εδώ και μια τριετία(Καπετάνος,έχει τερματοφύλακα που η χάρη του έχει φτάσει μέχρι την Ιαπωνία(βιντεάκια youtube) και ο οποίος δεν έχει αναπληρωματικό,αναπληρωματικός για τα ακραία μπακ είναι μόνο ο τραυματίας Γεωργέας+ότι θα έχει αναγκαστικά στη βασική της εντεκάδα τον Ριβάλντο σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται αυτός.Μιλάμε για τρανταχτές αδυναμίες που πρέπει να εθελοτυφλείς για να μην τις παρατηρείς.

Επισκέπτης
Ρε gatto ο Γκαλέτι,ο Κωνσταντίνου,ο Λεντέσμα,ο Τοροσίδης δε θα ήταν για πλάκα βασικοί στην ΑΕΚ;Η ΑΕΚ δεν έχει κανονικό δεξί χαφ,διαθέτει ένα δεξί μπακ αγνώστων δυνατοτήτων,πάει να βγάλει τη χρονιά με 3 επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας έπαιζε Β κατηγορία στη χώρα του(Μπλάνκο) και ένας που έχει μείνει στη ναφθαλίνη εδώ και μια τριετία(Καπετάνος,έχει τερματοφύλακα που η χάρη του έχει φτάσει μέχρι την Ιαπωνία(βιντεάκια youtube) και ο οποίος δεν έχει αναπληρωματικό,αναπληρωματικός για τα ακραία μπακ είναι μόνο ο τραυματίας Γεωργέας+ότι θα έχει αναγκαστικά στη βασική της εντεκάδα τον Ριβάλντο σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται αυτός.Μιλάμε για τρανταχτές αδυναμίες που πρέπει να εθελοτυφλείς για να μην τις παρατηρείς.

τον Γεωργεα???? :2funny: :2funny: :2funny:αυτον που ειχε καταξεφτιλησει ο Αλεξανδρης στο ΟΑΚΑ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ  δεν  είπα  ότι η  ΑΕΚ  δεν  έχει  αδυναμίες!!!
Εγώ  είπα  ότι  το  υλικό  των  3  "μεγάλων"  δεν  διαφέρει  σημαντικά  σε  ποιότητα!Άσε  που  αρκετοί  απο  τους  παίκτες  των  3  δεν  διαφέρουν  από  αυτούς  μικρότερων  ομάδων!Αν  σας  ρωτούσε  κάποιος  για  τον  Λουα-Λουα  πριν  3  εβδομάδες  οι  πιο  πολλοί  θα  απαντούσατε  ότι  είναι  χορός ...και  τώρα  μετά  από  ένα  φιλικό  τον  κάνατε  Μαραντόνα!Τα  ίδια  κάνατε  και  με  τον  Μπαμπαγκίντα...αν  και  ο  Λουα-Λούα  είναι  σίγουρα  καλύτερος  παίκτης!
Εσείς  οι  ίδιοι  θα  φωνάζετε  πάλι  σε  2  μήνες  "ΠΑΡΕ  ΠΑΙΧΤΕΣ"!!!!
Αν  θέλετε  και  την  προσωπική  μου  γνώμη  έχετε  το  προβάδισμα  για  την  κατάκτηση  του  τίτλου  αλλά  αυτο  δεν  σημαίνει  ότι  έχετε  σουπερ  υλικό!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ  δεν  είπα  ότι η  ΑΕΚ  δεν  έχει  αδυναμίες!!!
Εγώ  είπα  ότι  το  υλικό  των  3  "μεγάλων"  δεν  διαφέρει  σημαντικά  σε  ποιότητα!Άσε  που  αρκετοί  απο  τους  παίκτες  των  3  δεν  διαφέρουν  από  αυτούς  μικρότερων  ομάδων!Αν  σας  ρωτούσε  κάποιος  για  τον  Λουα-Λουα  πριν  3  εβδομάδες  οι  πιο  πολλοί  θα  απαντούσατε  ότι  είναι  χορός ...και  τώρα  μετά  από  ένα  φιλικό  τον  κάνατε  Μαραντόνα!Τα  ίδια  κάνατε  και  με  τον  Μπαμπαγκίντα...αν  και  ο  Λουα-Λούα  είναι  σίγουρα  καλύτερος  παίκτης!
Εσείς  οι  ίδιοι  θα  φωνάζετε  πάλι  σε  2  μήνες  "ΠΑΡΕ  ΠΑΙΧΤΕΣ"!!!!
Αν  θέλετε  και  την  προσωπική  μου  γνώμη  έχετε  το  προβάδισμα  για  την  κατάκτηση  του  τίτλου  αλλά  αυτο  δεν  σημαίνει  ότι  έχετε  σουπερ  υλικό!!!
Εγω δεν θα πω τιποτα αλλο γι αυτο το θεμα και επειδη τα εχεις μπερδεψει πολυ μπες στο να δεις ποσο κοστολογειται το υλικο του Ολυμπιακου και ποσο της αεκ.....αυτα και τερμα...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Όντως ο Ολυμπιακός και φέτος έχει τις καλύτερες μονάδες, από όλες τις ελληνικές ομάδες.
Το ζητούμενο και φέτος είναι αν θα καταφέρει να φτιάξει ΟΜΑΔΑ.
Καλή ατμοσφαιρα, όχι πίεση, οικογένεια στα αποδυτήρια, ελαχιστοποίηση προστριβών μεταξύ των παικτών, φιλική σχέση με τη διοίκηση, λειτουργία βάση στόχων κ.α.
Αυτά τα πραγματάκια τόσα χρόνια μιά φορά θυμάμαι να τα ψιλοκατάφερε, τότε που έπαιζε ο Γκόγκιτς.
Για μένα όσο υπάρχει αυτός ο Λουβαρης εκεί μέσα ο Ολυμπιακός δεν θα στρώσει.
Πιστεύει οτι μόνο μέσω της λαμογιάς θα πάει μπροστά ο Ολυμιακός.
Γι'αυτό δεν στεριώνει προπονητής, γι'αυτό δεν κάνει τιποτε στην Ευρώπη.
Κάτι το οποίο έχει καταφέρει η ΑΕΚ, αλλά δεν έχει παίχτες.
Με τις ρεζέρβες του Ολυμπιακού, τη δεύτερη εθνική της Ισπανιας, με σύνολο 15 μάχημους παίχτες, δεν πάς μακριά.
Κανονικά πέρσι όχι 2η, κάτω από τον Πανιώνιο έπρεπε να είναι.
Αλλά παίζει σαν ΟΜΑΔΑ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• transfermarkt-000001.jpg
    transfermarkt-000001.jpg
    542,5 KB · Εμφανίσεις: 30

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γιατί κάνει νούμερα αυτό το thread???Δεν το ανοίγει στην τελευταία σελίδα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom