Επισκέπτης
στα γεραματα θα βγαλουμε τουφα για 20 χηνες????
Υ.Γ το γκροβερακι σου το εχεις σκεφτει???
δε βαριέσαι...3x20=60...κάτι θα κάνουμε όλο το χειμώνα...;)
το γκροβεράκι μου είναι δουλεμένο, τυχαίο οτι με φωνάζεις στράκι ? δε νομίζω...
στα γεραματα θα βγαλουμε τουφα για 20 χηνες????
Υ.Γ το γκροβερακι σου το εχεις σκεφτει???
καταλήξαμε λοιπόν τι έγινε με τα δανεικά από τα 28 δις και την τράπεζα πειραιώς.οσο νυχτωνει,η πουτσα μεγαλωνει..
αλλα ωραιο & αυτο το θρεντ..
για αλλη μια φορα εξηχθησαν ομορφα συμπερασματα..
ο παπαγιωργης με εχει βαλει σε σωστο δρομο..ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Οι χριστιανοί..
- Γυναίκα! Εγώ μπορεί να του φίλησα τα πόδια για νου πάρω τα δανεικά, αλλά αυτός πρέπει να μου φιλήσει τα αρχίδια για να τα πάρει πίσω!
στη σχέση του έλληνα πολίτη με το κράτος ισχύει άλλος αλγόριθμος.Θα μπορούσε να εφαρμοστεί κι αλλού,αλλά..
ρε μαλακα ο πλανηταρχης για το σκανδαλο του αιωνα,εριξε προστιμο στον εβραιο οσο ειναι τα κερδη του 10 ημερων & πανυγηριζει λεμε..καταλήξαμε λοιπόν τι έγινε με τα δανεικά από τα 28 δις και την τράπεζα πειραιώς.
[size=30pt]οσο νυχτωνει,η πουτσα μεγαλωνει[/size]..
Υπάρχει μια δήλωση του Γιώργου Σιδέρη, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η οποία αποκαλύπτει [size=12pt]ότι η Τράπεζα Πειραιώς δανείστηκε 350 εκατομμύρια ευρώ από ΤΤ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας της.[/size]
η αγροτικη (παρα τα προβληματα της) εχει υποθηκευμενα τα κτηματα των ελληνων αγροτων!
τελικά εσείς οι πασόκοι νεας κοπής μπορείτε να μας πείτε τι θεωρείτε πως πρέπει να μείνει στο Δημόσιο;εχουμε ιδεα ποσο αξιζουν τα κτηματα αυτα?? αν τα εκποιησει η τραπεζα τα πιανει τα λεφτα της?
και γιατι αυτο ειναι λογος να μεινει στο δημόσιο?
εχουμε ιδεα ποσο αξιζουν τα κτηματα αυτα?? αν τα εκποιησει η τραπεζα τα πιανει τα λεφτα της?
και γιατι αυτο ειναι λογος να μεινει στο δημόσιο?
κάπως στατική τη βλέπω την αντίληψή σου...
για δωσε μια νεα πνοη...
για δωσε μια νεα πνοη...
``````````ναι , αλλα εχουμε πει οτι η αγροτιά πεθανε προ πολλου, κι οσοι εχουνε μεινει σε αυτο το χωρο ειναι ή πρεπει να να είναι πλεον ουσιαστικα επιχειρηματιες.Με προγραμματα μηχανηματα τεραστιες εκτασεις ουσιαστικα (οχι κοματακια 10-20 στρεματων) και άρα όχι υποχρεωτικα κρατικοδιαιτοι βαριδια του κρατικου προυπολογισμου με προωρες και ενισχυσεις ή αποζημιωσεις της κακιας ωρας.Αρα ειτε παιζουν με την αγροτικη ειτε με αλλη τραπεζα πλεον δεν ειναι και πολυ διαφορα. Συν το οτι σε αυτες τις κρατικες τραπεζες ειναι γεματο με υπαλληλους παλιας κοπής μηδεν προσοντων αλλα υψηλοτατων μισθων. (ζημία τρελή δηλαδη)
``````````
δεν εχουμε πει. συ λες!
οι φάρμες της αργεντινής και της αμέρικα, δεν μεταφέρονται στην ελλάδα.