Νέα

Το πάρτι τελείωσε....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστός. Μήπως αν καταργηθεί ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη εποχή ?

Bασικά στα @@ μου!. Δε καταργείται όλο το δημόσιο να ησυχάσουμε λέω εγώ? Για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ενδιαφέρεται κανείς άμα απολυθούν? Αυτοί δεν απολύονται αυθαίρετα? Και εξάλλου να μην ανταλλάζουν ψήφο με θέση για να μην επαπειλείται η θέση τους!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
παρτι κ διασκεδασι ινε ι τεχνι
να κουραζεσε σε ορεσ αναπαφσισ........
αρε διμοσιο.........

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
To πρόβλημα δεν είναι ο δανεισμός καθεαυτός. Η δημόσια πίστη αποτελεί μάλιστα ουσιολογική προκείμενη του κράτους! Δηλαδή στα ουσιώδη χαρακτηριστικά του κράτους είναι και αυτό. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με αυτό. Και αν παραβιάζεται ο κανόνας ή όχι που λέει ότι " να δανείζεσαι τόσο ,οσο μπορείς να αποπληρώσεις". Επίσης να μη κινδυνεύει η πιστοληπτική ικανότητα.

Καλά, ο κανόνας αυτός είναι δικός σου.

Και σε ρωτάω ξανά : "Υπάρχει κράτος που αποπληρώνει τον δανεισμό του;;;;"

Για δες από πότε αρχίζει ο δανεισμός των κρατών και αν από τότε αποπλήρωσε κανένα ΟΛΑ τα δανεικά του και αποφάσισε να έχει πλεόνασμα.
Και δεν σου βάζω διαγράμματα επειδή κάπου είπες ότι κάνω παραθέσεις και δεν έχω δικές μου απόψεις.

Επίσης την πιστοληπτική ικανότητα την καθορίζει η αγορά. Δηλαδή μέχρι τώρα που το spread των ελληνικών με τα γερμανικά ομόλογα ήταν χαμηλό δούλευε καλά το κράτος, είχε υγιή δημοσιονομική πολιτική και υπήρχε η σιγουριά στους επενδυτές ότι θα αποπλήρωνε το ελληνικό δημόσιο τα χρέη του;

Τώρα, γιατί φωνάζεις; Κλήθηκαν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα να πληρώσουν τίποτε εξτρά; Εκτός βέβαια από τα golden boys αλλά αυτά έτσι και αλλοιώς είναι στο στόχαστρο. Το δημόσιο και οι συνταξιούχοι δεν την πληρώνουν μέχρι στιγμής την κρίση με τα μέτρα έκτακτης φορολογίας;

Και ρωτώ για μία ακόμη φορά: εσύ πιστεύεις οτι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δεν συμμετείχαν στο πάρτυ; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα έχουν μείνει καθηλωμένοι σε αυτούς πριν από μία 30ετία ή μία 15ετία;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...............
Και ρωτώ για μία ακόμη φορά: εσύ πιστεύεις οτι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δεν συμμετείχαν στο πάρτυ; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα έχουν μείνει καθηλωμένοι σε αυτούς πριν από μία 30ετία ή μία 15ετία;

Νομιζω οτι οι ευρωπαικες "κινησεις" ή καλύτερα διαπιστωσεις τυπου soy milleuristas που οδηγησαν στο δικτυακο κινημα των g700 ηταν ακριβως η διαπίστωση οτι ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! (οι μιλλεουριστοι και η γ700 ειναι οι wannabe golden boys οι οποιοι με τα πτυχια ανα χειρας ανακαλυψαν οτι ο δρομος στην επαγγελματικη καταξιωση δεν ειναι αττικη οδος παρολο που πληρωσαν διοδια)

Το ιδιο ανακαλυψαν και οι ιδιοκτητες κατοικιων στην Αμερικη και εγιναν desperate homeowners απο desperate housewives!!

Παρτυ δεν υπήρξε και οσοι ηπιαν στο μπαρ καλουνται σημερα να πληρώσουν.

Το ελληνικο πανυγηρι ειχε την εξης ιδιομορφια. Οταν θες να παρεις ευρωπαικες επιδοτησεις δεν μπορεις ταυτοχρονα να εχεις ΚΑΙ πληθωρισμο ΚΑΙ μεγαλο κρατικο Ελλειμα ΚΑΙ ανεργια . Η λαλακια απο το 1995 και μετα ηταν οτι αντι να παλεψουμε πχ τον πληθωισμο ή το ελλειμα αποφασισαν οι μεγαλοι να κρυψουν την ανεργια με προσληψεις στο ευρυτερο δημοσιο και με ημιπροσλήψεις συμβασιουχων (που ειναι σλημερα οι 200,000 συμβασιουχοι που συζηταγαμε το 2004???)

ΥΓ Η απαντηση στον voltaire45 ειναι οτι οχι μονο οι μισθοι εμειναν στασιμοι αλλα σε σχεση με το επίπεδο τιμων ΕΠΕΣΑΝ !!!
  και εννοω οτι το 1999 το σουνβλακι (με 5 κρεατα) ειχε 250δρχ αρα με τον βασικο επαιρνες 580 σουβλακια (τοτε ο βασικος ητο 115000 ) με τον σημερινο βασικο των 550€ αγοραζεις ΜΟΝΟ 305 και ειναι ζητημα αν θα βρεις 4 κομματια κρεας μέσα!!!

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η ανάλυση του mgb (το πρώτο μήνυμα του forum) είναι απόλυτα σωστή. Για την κρίση φταίει εν πολλοίς και ο Έλληνας. Που χωρίς να παράγει τίποτε, έφτασε να καταναλώνει περισσότερο από το μέσο Ευρωπαίο. Με δανεικά φυσικά. Κι όσο κατανάλωνε, ψήφιζε. Κι όσο διορίζόταν σε αχρείαστες θέσεις, ψήφιζε. Το πιο ρίσκο επάγγελμα, που είναι ο αγρότης, κατήντησε δημοσιουπαλληλίκι με τις επιδοτήσεις (για άχρηστα προιόντα) από την ΕΕ. ΚΑΚΟΜΑΘΑΜΕ, κύριοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός.Κλάιγονται για τις συντάξεις. Αυτοί  που το 1982 πλήρωναν 1000δρχ. ένσημα, τώρα θέλουν συντάξεις 1500 ευρώ.Όταν οι άλλοι βγαίνανε με 15ετία στην (παχυλή) σύνταξη, κανείς δε μιλούσε. Ήταν "κατάκτηση". Όταν 50000 δήθεν αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης πήραν συντάξεις χωρίς ούτε ένα ένσημο, τότε ήταν δικαίωση της αριστεράς. Τώρα τους φταίει το κεφάλαιο. Άντε καληνύχτα.
ετσι ειναι οπως τα λεει ο συναδελφος η ιστορια εχει γραψει και καλα ειναι να πηγενουμε στο παρελθον να αναζητουμε πως αρχισαμε την ιδια μας την κατρακυλα και πως ακομα και σημερα τη συνεχιζουμε...50000 συνταξεις με το ετσι θελω δοθηκαν απο την τοτε κυβερνηση του 1981 για πιους λογους ξερουμε ολοι....τοσα χρονια ουτε ενας αγροτης δεν εχει πληρωσει στα ασφαλιστικα ταμεια ουτε μισο ευρω και ολοι μας πληρωνουμε υπερ ΟΓΑ...και ολοι για μια θεση στο δημοσιο!!!!τεμπελια σε ολη της το μεγαλιο!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ανάλυση του mgb (το πρώτο μήνυμα του forum) είναι απόλυτα σωστή. Για την κρίση φταίει εν πολλοίς και ο Έλληνας. Που χωρίς να παράγει τίποτε, έφτασε να καταναλώνει περισσότερο από το μέσο Ευρωπαίο. Με δανεικά φυσικά. Κι όσο κατανάλωνε, ψήφιζε. Κι όσο διορίζόταν σε αχρείαστες θέσεις, ψήφιζε. Το πιο ρίσκο επάγγελμα, που είναι ο αγρότης, κατήντησε δημοσιουπαλληλίκι με τις επιδοτήσεις (για άχρηστα προιόντα) από την ΕΕ. ΚΑΚΟΜΑΘΑΜΕ, κύριοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός.Κλάιγονται για τις συντάξεις. Αυτοί  που το 1982 πλήρωναν 1000δρχ. ένσημα, τώρα θέλουν συντάξεις 1500 ευρώ.Όταν οι άλλοι βγαίνανε με 15ετία στην (παχυλή) σύνταξη, κανείς δε μιλούσε. Ήταν "κατάκτηση". Όταν 50000 δήθεν αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης πήραν συντάξεις χωρίς ούτε ένα ένσημο, τότε ήταν δικαίωση της αριστεράς. Τώρα τους φταίει το κεφάλαιο. Άντε καληνύχτα.

Το αδιεξοδο ηταν ΜΟΙΡΑΙΟ ειτε υπηρχε ειτε δεν υπήρχε η διεθνης κρίση γιατι βεβαια οταν καποιος για 15 χρονια δουλειας παιρνει συνταξη 40 χρονια μοιραια θα καταρευσει το συστημα !!! Αν ενα  παιδι  ζητησει Πορσε στα 18 και του την αγορασουν θα ειναι  μαλακας οπιος την αγορασει. Αν μετα απο 20 χρονια καταρευσει η οικονομια αυτης της οικεγενειας θα ειναι ηλιθιο να πουν στο παιδι "εε και συ μας κατεστρεψες με την Πορσε"

Υγ θα μπορουσαν πχ το 1997-1998 οταν ηρθε εκεινος ο κακομοιρης με το Ελληνικο ονομα να κανουν ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ των συνταξεων και οσοι πχ εχουν ικανοποιητικα εισοδηματα απο αλλες πηγες και μολις 15-20 χρονια εργασια να παιρνουν 50€ συνταξη και οχι 700Ε  .
Αλλα τοτε τραγουδαγαμε Κινουση "ολα πανε καλα" και οργανωναμε τους Ολυμπιακους 2004 !!! Αυτα τα θεματα λυνονται σε "καλες" εποχες τωωωωρα γαμα τα !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• koytso.gif
    koytso.gif
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 29

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νομιζω οτι οι ευρωπαικες "κινησεις" ή καλύτερα διαπιστωσεις τυπου soy milleuristas που οδηγησαν στο δικτυακο κινημα των g700 ηταν ακριβως η διαπίστωση οτι ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! (οι μιλλεουριστοι και η γ700 ειναι οι wannabe golden boys οι οποιοι με τα πτυχια ανα χειρας ανακαλυψαν οτι ο δρομος στην επαγγελματικη καταξιωση δεν ειναι αττικη οδος παρολο που πληρωσαν διοδια)

Το ιδιο ανακαλυψαν και οι ιδιοκτητες κατοικιων στην Αμερικη και εγιναν desperate homeowners απο desperate housewives!!

Παρτυ δεν υπήρξε και οσοι ηπιαν στο μπαρ καλουνται σημερα να πληρώσουν.

Το ελληνικο πανυγηρι ειχε την εξης ιδιομορφια. Οταν θες να παρεις ευρωπαικες επιδοτησεις δεν μπορεις ταυτοχρονα να εχεις ΚΑΙ πληθωρισμο ΚΑΙ μεγαλο κρατικο Ελλειμα ΚΑΙ ανεργια . Η λαλακια απο το 1995 και μετα ηταν οτι αντι να παλεψουμε πχ τον πληθωισμο ή το ελλειμα αποφασισαν οι μεγαλοι να κρυψουν την ανεργια με προσληψεις στο ευρυτερο δημοσιο και με ημιπροσλήψεις συμβασιουχων (που ειναι σλημερα οι 200,000 συμβασιουχοι που συζηταγαμε το 2004???)

ΥΓ Η απαντηση στον voltaire45 ειναι οτι οχι μονο οι μισθοι εμειναν στασιμοι αλλα σε σχεση με το επίπεδο τιμων ΕΠΕΣΑΝ !!!
  και εννοω οτι το 1999 το σουνβλακι (με 5 κρεατα) ειχε 250δρχ αρα με τον βασικο επαιρνες 580 σουβλακια (τοτε ο βασικος ητο 115000 ) με τον σημερινο βασικο των 550€ αγοραζεις ΜΟΝΟ 305 και ειναι ζητημα αν θα βρεις 4 κομματια κρεας μέσα!!!

Πεπίτο, είσαι πρωταθλητής στην κλαψομούνιαση.

Δηλαδή θέλεις να με πείσεις ότι την τελευταία δεκαετία είχαμε μείωση κατά 48% της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα (1- 305/550).
Και δεν μου λες: Πως έχουμε γεμίσει σουβλατζίδικα, φαστφουντάδικα, γρηγόρηδες, φούρνους; Πως έχουμε domino, pizza hut ακόμη και σούσι; Πως γέμισε του Ψυρρή και το Μεταξουργείο μεζεδοπωλεία;
Γιατί μην μου πεις ότι είχε τόσα πριν από 10 χρόνια. Για να μην σου πω εγώ πόσα σουβλατζίδικα είχε πριν από 20 ή 30 χρόνια.

Και αν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι τρώνε τα μισά σουβλάκια σε σχέση με πριν ποιός τα τρώει όλα αυτά;
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ή τα golden boys;
Γιατί είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην κατανάλωση ουίσκυ; Ποίοι τα πίνουν αυτά; Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι managers των 10 - 20 άντε 50 μεγάλων εταιρειών τα πίνουν;

Μιά χαρά τα λέει το άρθρο. Άκου ομόλογα της Lehman Brothers να αγοράζουν οι αγρότες της Λάρισας. Ξέρεις που ήταν πριν 20 ή 30 χρόνια οι αγρότες της Λάρισας; Ξέρεις ΠΩΣ ήταν η Λάρισα;
Και θα πω ξανά κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γραφτεί στο Capital: "Γαμάμε πρωταγωνίστριες τσόντας στο Χίλτον ή σε άλλα 5άστερα ξενοδοχεία. Και 2-2 άμα λάχει"
Υπήρξε μεγαλύτερο πάρτυ από αυτό;;;;

Σε άλλη χώρα μου φαίνεται ότι ζούμε ή καλλίτερα σε άλλον πλανήτη γιατί εγώ δεν ξέρω καμία χώρα που να βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα σήμερα από ότι πριν από 10 χρόνια με την εξαίρεση του Σουδάν.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Δηλαδή θέλεις να με πείσεις ότι την τελευταία δεκαετία είχαμε μείωση κατά 48% της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα (1- 305/550).
Και δεν μου λες: Πως έχουμε γεμίσει σουβλατζίδικα, φαστφουντάδικα, γρηγόρηδες, φούρνους; Πως έχουμε domino, pizza hut ακόμη και σούσι; Πως γέμισε του Ψυρρή και το Μεταξουργείο μεζεδοπωλεία;
Γιατί μην μου πεις ότι είχε τόσα πριν από 10 χρόνια. Για να μην σου πω εγώ πόσα σουβλατζίδικα είχε πριν από 20 ή 30 χρόνια.

Και αν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι τρώνε τα μισά σουβλάκια σε σχέση με πριν ποιός τα τρώει όλα αυτά;
Γιατί είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην κατανάλωση ουίσκυ; Ποίοι τα πίνουν αυτά; Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι managers των 10 - 20 άντε 50 μεγάλων εταιρειών τα πίνουν;

Μιά χαρά τα λέει το άρθρο. Άκου ομόλογα της Lehman Brothers να αγοράζουν οι αγρότες της Λάρισας. Ξέρεις που ήταν πριν 20 ή 30 χρόνια οι αγρότες της Λάρισας; Ξέρεις ΠΩΣ ήταν η Λάρισα;
Και θα πω ξανά κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γραφτεί στο Capital: "Γαμάμε πρωταγωνίστριες τσόντας στο Χίλτον ή σε άλλα 5άστερα ξενοδοχεία. Και 2-2 άμα λάχει"

Σε άλλη χώρα μου φαίνεται ότι ζούμε ή καλλίτερα σε άλλον πλανήτη γιατί εγώ δεν ξέρω καμία χώρα που να βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα σήμερα από ότι πριν από 10 χρόνια με την εξαίρεση του Σουδάν.
Αν κάνουμε αναγωγή των μισθών σε πιτσες..τα ποσοστά είναι διαφορετικά...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Οι ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ και ΜΕΓΑΛΟΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ του ΚΑΜΠΟΥ ειχαν απο παντα λεφτα και θυμιζω οτι ο παπασταφιδας στην ταινια "Πατερα κατσε φρονιμα" και χρηματοδοτουσε το ρεμαλι γιο και την γκομενα να κανει ταινιες και ηταν αγροτης -πουλαγε ομως τα χωραφια για να πηδησει , τωρα αν θελουμε να βαυκαλιζομαστε οτι οι Λαρισαιοι ηταν φτωχοι ας το κανουμε , με την ιδια λογικη και οι πειραιωτες ηταν αφραγκοι και σημερα ειναι εφοπλιστες  .

Τωρα το 1000ρικο για παρτουζα CT  δεν ξερω ποσοι 35ρηδες το βγαζουν κι ποσοι απο αυτους που δινουν 250 να πηδησουν εχουν υπλογιστη 5 ετων !! Αν ειναι δειγμα αναπτυξης οτι δεχονται πουτανες να ερθουν στην Ελλαδα τι να πω ??? Ας το πουμε στον Αλμουνια να μας βγαλει απο την επιτηρηση !!

Το θεμα ειναι να μην εχεις παρωπίδες !! Στον πειραια υπαρχουν εφοπλιστες αλλα ΚΑΙ ναυτικοι και ανεργοι απο τα ναυπηγεια τωρα καποιοι κοιτανε τους εφοπλιστες και νομιζουν οτι ολοι οι Πειραιωτες ειναι πλουσιοι.

Σε 5 χρονια να δεις ποσα σουβλατζιδικα κλπ θα υπαρχουν με δεδομενο οτι δεν μπορουν να αυξησουν την τιμη ΑΡΑ θα ριξουν την ποιότητα .

Τα ποτα τα πίνουν ΚΑΙ οι τουριστες που ερχονται εδω οχι για να χαρουν τις ομορφιες της Ελλαδας αλλα να γινουν χωμα στον καβο στα Μαλια και το Φαληρακι.

Ας βαλουμε μια ψηφοφορια ποσα μελη απο εδω εχουν παει σε CT και θα δεις οτι 50 νοματαιοι πανε στα ξενοδοχεια και αυτοι πριν εφερναν  κοπελα σε ημιπαραμονης . Αναπτυξη ειναι να γινει η Φυλης Χιλτον -ή τεσπα πιο ανθρωπινη - και οχι 10 φραγκατοι να γαμανε στο Χιλτον

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ήθελα και να 'ξερα μπρε παλουκάρια ποιού το πάρτυ τελείωσε.
Μπείτε στο skywalker.gr, πατήστε στο Προκυρήξεις Δημόσιου Τομέα (αυτό βρήκα πρόχειρο, αυτό βάζω) και μετά πείτε μου για τα δανεικά που πήραμε, παίρνουμε και θα πάρουμε.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506

Ο Σπράος ήτανε. Τον είχε φέρει ο Κινέζος. Ο άνθρωπος ήταν σοβαρός τεχνοκράτης. Τους ταπε χύμα. Από τότε φαινόταν ότι τα ταμεία θα καταρρεύσουν. Το ίδια τους είπε κι ο Γιαννίτσης, τα ίδια και οι Άγγλοι σύμβουλοι. Χάθηκε κοντά μια 15ετία. Τίποτε ΔΕΝ έκαναν, γιατί ήθελαν τις ψήφους. Τώρα ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε εμμονή με τη λάρισα.....
είπαμε ...
ο φαρσάλων της Ξάνθης γαμεί και δέρνει.......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μανάρια τα πράγματα είναι απλά. Κανένα πάρτι δεν πρόκειται να τελειώσει γιατί πολύ απλά δε συμφέρει τους διοργανωτές τους (κρατούντες) να τελειώσει. Θα πρέπει βασικά να συνηθίσουμε όλοι να ζούμε με το κωλοδάχτυλο μέσα μας. Μετά την εικονική πραγματικότητα που μας πρόσφεραν την 9/11 με αντάλαγμα τις προσωπικές μας ελευθερίες ήρθε επιτέλους γι αυτούς η στιγμή να ξεκινήσουν το πραγματικό πάρτυ που έχει ένα και μόνο στόχο.
ΤΟ ΜΑϊΝΤΑΝΟ.Μετά την εικονική απειλή κατά της ζωής μας είχαμε και την εικονική ευημερία που καλούμαστε να πληρώνουμε κάθε τόσο από φόβο μην τη χάσουμε :jerking: :jerking:

Σαν καλοί μαφιόζοι θα παίρνουν το μηνιάτικό τους για να μας αφήσουν να απολαμβάνουμε την ''ευημερία μας''.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Σπράος ήτανε. Τον είχε φέρει ο Κινέζος. Ο άνθρωπος ήταν σοβαρός τεχνοκράτης. Τους ταπε χύμα. Από τότε φαινόταν ότι τα ταμεία θα καταρρεύσουν. Το ίδια τους είπε κι ο Γιαννίτσης, τα ίδια και οι Άγγλοι σύμβουλοι. Χάθηκε κοντά μια 15ετία. Τίποτε ΔΕΝ έκαναν, γιατί ήθελαν τις ψήφους. Τώρα ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

Έτσι

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αυτον μαλλον λεω, αυτον τον εξαφανισαμε πιο γρηγορα απο φωτογραφια αντικαθεστωτικου στο πλαι του Σταλιν  , εφερε και εναν αλλο η ΝΔ , τον Αναλυτη  ή καπως ετσι, τα ιδια ειπε και τον στειλαμε . Ποιος ξερει τι ειπε και ο Κρουγκμαν και δεν μας το ειπανε ?. Τεσπα το καλο ειναι οτι οτι οι ξενες επενδυσεις τυπου zuzana και erotigirls συνεχιζουν το κακο ειναι οτι εχουμε γινει του κοσμου ο περιγελος -ειμαστε ο Θρασυβουλος της ΕΕ-και ειμαστε  ανέκδοτο.

Η κυβερνηση εχει λυση , να ξαναπουλησει την ΕΥΑΘ και οσες αλλες ΔΕΚΟ εβαλε το ΠΑΣΟΚ στο Χρηματιστηριο (δλδ ΠΟΥΛΗΣΕ ενα κομματι)

και να συνεχιζει τις προσληψεις για να κρατηθει η ανεργια

Η κατασταση εκφραζεται με τη φραση

Εδω ο κοσμος χανεται και η Ελλαδα χτενίζεται.

ΥΓ Η καταλληλη εποχη για κακα μαντατα ηταν η περιοδος της αισιοδοξιας πριν το 2004 αλλα τοτε μας χαιδευαν τα αυτια  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ο θιοσ ποτε θα γιρισι απο αμερικι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τώρα αυτό τι σχέση έχει;;;;

Αναφέρεται στην Ελλάδα;;;; Είναι μειονεκτικό για την Ελλάδα και αποτελεί ανέκδοτο;;;;

Έλεος. ΕΛΕΟΣ.

Ο Κρούγκμαν αναφέρεται στο γεγονός ότι για να υπολογισθεί ο μέσος όρος του φορολογικού συντελεστή για ένα μόρφωμα όπως o ΟΟΣΑ δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν αριθμητικός μέσος όρος αλλά σαν ζυγισμένος μέσος όρος όπου τα βάρη είναι τα αντίστοιχα μεγέθη της οικονομίας των επί μέρους κρατών (ΑΕΠ). Σε αυτόν τον ζυγισμένο μέσο όρο ο συντελεστής της Ελληνικής Οικονομίας είναι μικρότερος γιατί αντικειμενικά το ελληνικό ΑΕΠ είναι μικρότερο από το ΑΕΠ της Γερμανίας.

Το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που το είδες;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom