Πεπίτο, είσαι πρωταθλητής στην κλαψομούνιαση.
Δηλαδή θέλεις να με πείσεις ότι την τελευταία δεκαετία είχαμε μείωση κατά 48% της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα (1- 305/550).
Και δεν μου λες: Πως έχουμε γεμίσει σουβλατζίδικα, φαστφουντάδικα, γρηγόρηδες, φούρνους; Πως έχουμε domino, pizza hut ακόμη και σούσι; Πως γέμισε του Ψυρρή και το
Μεταξουργείο μεζεδοπωλεία;
Γιατί μην μου πεις ότι είχε τόσα πριν από 10 χρόνια. Για να μην σου πω εγώ πόσα σουβλατζίδικα είχε πριν από 20 ή 30 χρόνια.
Και αν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι τρώνε τα μισά σουβλάκια σε σχέση με πριν ποιός τα τρώει όλα αυτά;
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ή τα golden boys;
Γιατί είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην κατανάλωση ουίσκυ; Ποίοι τα πίνουν αυτά; Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι managers των 10 - 20 άντε 50 μεγάλων εταιρειών τα πίνουν;
Μιά χαρά τα λέει το άρθρο. Άκου ομόλογα της Lehman Brothers να αγοράζουν οι αγρότες της Λάρισας. Ξέρεις που ήταν πριν 20 ή 30 χρόνια οι αγρότες της Λάρισας; Ξέρεις ΠΩΣ ήταν η Λάρισα;
Και θα πω ξανά κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γραφτεί στο Capital: "Γαμάμε πρωταγωνίστριες τσόντας στο Χίλτον ή σε άλλα 5άστερα ξενοδοχεία. Και 2-2 άμα λάχει"
Υπήρξε μεγαλύτερο πάρτυ από αυτό;;;;
Σε άλλη χώρα μου φαίνεται ότι ζούμε ή καλλίτερα σε άλλον πλανήτη γιατί εγώ δεν ξέρω καμία χώρα που να βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα σήμερα από ότι πριν από 10 χρόνια με την εξαίρεση του Σουδάν.