Επισκέπτης
Αλλάζει κ ο Μέμος μορφή σαν τον Δία για να κατακτήσει τα θηλυκά άραγες;;;από κει βγήκε και το γαμήθηκε ο Δίας.
τώρα θα λέμε γαμήθηκε ο γαμέμας.
Αλλάζει κ ο Μέμος μορφή σαν τον Δία για να κατακτήσει τα θηλυκά άραγες;;;από κει βγήκε και το γαμήθηκε ο Δίας.
τώρα θα λέμε γαμήθηκε ο γαμέμας.
γλωσσεψες τη μπερδα σου?ο γσαμέφνερ είναι
αμα εσυ πρεπει να αλλαξεις μορφη για να γαμησεις τοτε δεν εχεις ελπιδα παπαρα...Αλλάζει κ ο Μέμος μορφή σαν τον Δία για να κατακτήσει τα θηλυκά άραγες;;;
γεια σου ΠαΠάκι!
και γω στο Μόναχο είμαι και έχω δει ένα σωρό! (πέτυχα και τζιν "μέιντ ιν γκρις")!!!!!
θα σου στείλω φωτογραφίες να δεις!
γράψε και κάτι στο αντίστοιχο θρεντ ρε μπουρμπούχαλε μην τρέχουμε στα τυφλά!
Βγαίνουνε κάθε ημέρα ή μόνο Κυργιακή;;;αμα εσυ πρεπει να αλλαξεις μορφη για να γαμησεις τοτε δεν εχεις ελπιδα παπαρα...
διαβασε μεμοθεωριες updated για να μαθεις μπουλη και ασε τα κερασμενα μασαζακια...
βγαινουνε οταν υπαρχει λογος! κλαψεεεεεεΒγαίνουνε κάθε ημέρα ή μόνο Κυργιακή;;;
Βγαίνουνε κάθε ημέρα ή μόνο Κυργιακή;;;
Τώρα υπάρχει λόγος ή περιμένουμε στην αναμονή;;;βγαινουνε οταν υπαρχει λογος! κλαψεεεεεε
βγαινουνε οταν υπαρχει λογος! κλαψεεεεεε
Είμαι από χωριό κ εκεί έτσι μιλάμε τα ελληνικά θες κάτι;!
ειπα, μεμοθεωριες updated, ποσο βλημα εισαι ρε?Τώρα υπάρχει λόγος ή περιμένουμε στην αναμονή;;;
Μαλάκα σαν τον Ναπολέων μιλάς!!!
Βγάλε θεωρία να μας πεις!!!ειπα, μεμοθεωριες updated, ποσο βλημα εισαι ρε?
Βγάλε θεωρία να μας πεις!!!
Δέος πραγματικά!!!μελλοντικά θα διανέμονται μαζί με τα έργα του Rocco Sifredi!
μοιράζονται από τη ΣΙΡΙΝΑ, ως συνοδευτικά με τις νεες κυκλοφορίες....
γιαυτο οι τσοντες εχουνε χαμηλο ΦΠΑ, ειναι η τροφη των αριστερων κουλτουριαρηδων....μελλοντικά θα διανέμονται μαζί με τα έργα του Rocco Sifredi!
Χεσού ρε,εμείς μόνο BBC!!!γιαυτο οι τσοντες εχουνε χαμηλο ΦΠΑ, ειναι η τροφη των αριστερων κουλτουριαρηδων....
ρε παπαρα τους τονους με α μπε μπα μπλομ τους βανεις?Χεσού ρε,εμείς μόνο BBC!!!
γιαυτο οι τσοντες εχουνε χαμηλο ΦΠΑ, ειναι η τροφη των αριστερων κουλτουριαρηδων....
αμα δε πεις τη μαλακια σου θα σκασεις εσυ....ρε γα-μεμακι, τελικά πουριτανός ή αγάμητος είσαι;
ή και τα δυό;
με πουτάνες πήγες ποτέ;;;
Φάνηκε γμτ!!!ρε παπαρα τους τονους με α μπε μπα μπλομ τους βανεις?