Επισκέπτης
αμα ημουνα ο γκαμπας θα μου πλερωνανε και τα μπουρδελα μου...
δυστυχως δεν ειμαι, και τα δικα μου τα πλερωσα μονος...
εχω δρομο ακομη για να αγγιξω την τελειοτητα...
αμα ημουνα ο γκαμπας θα μου πλερωνανε και τα μπουρδελα μου...
δυστυχως δεν ειμαι, και τα δικα μου τα πλερωσα μονος...
εχω δρομο ακομη για να αγγιξω την τελειοτητα...
Αυτό να του πληρώνουνε τα πάντα για να τις γαμάει πώς το κάνει ρε γμτ ο κερατάς;!
δεν μπορεσα να αγορασω βρακια, το αλιντομαγαζο ειναι κλειστο για διακοπες...Ναι κ μετά φωνάξανε εσένα τον μέγιστο γαμιά τον γκουρού του σεξ να τις πηδήξεις κ μόνο!!!
Αστά τα σάπια ρε κ λέγε πόσα βρακιά αγόρασες!!!
εσυ απο που εχεις καταλαβει οτι μου τα πληρωνουνε, για πες?Αυτό να του πληρώνουνε τα πάντα για να τις γαμάει πώς το κάνει ρε γμτ ο κερατάς;!
costa boha...φοράει AXE
Εγώ ο Hugo Boss κ περιμένω!!!φοράει AXE
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαcosta boha...
Υπέθεσα ότι πιάνεις την τελειότης αλλά με απαγοήτευσες!!! :'(εσυ απο που εχεις καταλαβει οτι μου τα πληρωνουνε, για πες?
μονο ο Τοκος και ο ΠΠος αγγιζουνε την τελειοτητα!Υπέθεσα ότι πιάνεις την τελειότης αλλά με απαγοήτευσες!!! :'(
Ουτοπικό!!!α ρε τι κάνει το ιντερνέτι...
άμα μιλάγαμε σε παρέα, η φάπα θα χε πέσει σύννεφο και θα χε συνέλθει ο γαμεμάκης...
τώρα (νομίζει ότι) καβάλησε τον Όλυμπο...
είναι καλό ή κακό αυτό, άραγες;
αμα μιλαγαμε στην παρεα και ειχα και τα κοριτσια μαζι, θαχες αυτοκτονησει!α ρε τι κάνει το ιντερνέτι...
άμα μιλάγαμε σε παρέα, η φάπα θα χε πέσει σύννεφο και θα χε συνέλθει ο γαμεμάκης...
τώρα (νομίζει ότι) καβάλησε τον Όλυμπο...
είναι καλό ή κακό αυτό, άραγες;
Ψωνάρα!!!αμα μιλαγαμε στην παρεα και ειχα και τα κοριτσια μαζι, θαχες αυτοκτονησει!
αρα καλο ειναι για σενα οτι τα λεμε μονο ιντερνετικα ;)
κλααααψε ΠαΠακι
εγω εχω ολη την καλη διαθεση να του δειξω, αυτος που νομιζει οτι τα ξερει ολα αντιδρα....Ψωνάρα!!!
Ουτοπικό!!!
κλάψε και συ.Ψωνάρα!!!
Ενάς υπέργαμιας στην αρχαιότητα ο Δίας κ ένας σήμερα ο Μεμός!!!κοίτα,
από τη μια είναι καλό, γιατί γλιτώνει τη φάπα,
από την άλλη είναι κακό,
γιατί νομίζει ότι είναι θεϊκός γαμιάς, κι αρχίζει να το πιστεύει κιόλας...
είναι τυχαίο το άβατάρ του; δε νομίζω...
τις προάλλες που ήμουν στο Μόναχο, προσπάθησα να βρώ σε 3 μεγάλα ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ του Μονάχου ελληνικά προϊόντα:
αποτέλεσμα:
ΚΑΝΕΝΑ ΝΩΠΟ ΦΡΟΥΤΟ ή ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ!
δυο τρια τυποποιημένα (φέτα και παράγωγα)
δυο τρια ελαιόλαδα
ένα ή δυο κρασιά!
(ανάμεσα σε εκατοντάδες ομοειδή προϊόντα)
από κει βγήκε και το γαμήθηκε ο Δίας.Ενάς υπέργαμιας στην αρχαιότητα ο Δίας κ ένας σήμερα ο Μεμός!!!