Νέα

Πρωτάρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια θελω να μου προτεινετε κατι για την πρωτη μου φορα.Τα οικονομικα μου δεν ειναι τετοια ωστε να παρω cg γι'αυτο στρεφομαι στην περιπτωση του στουντιο.
Περιμενω προτασεις και συμβουλες...

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ναι διαβασε πολλες κριτικες να μη πας σαν το σκυλι στ αμπελι!

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλά θα κάνεις να διαβάσεις όσες πιο πολλες κριτικές μπορείς γιατί...... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :think: :think: :think:
Η κάθε κριτική είναι τελείως υποκειμενική για τον καθένα και για την καθέ κοπέλα  :boobies:  και τα προσωπικά γούστα του καθενός δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με κάθε άλλου. !!  :hammer: :bottom: :hmm: :coffee: :boff: :happy:

:rockon:  Γιατί διαφορετικά στην καλύτερη περίπτωση θα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

OP
OP
P

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με ενδιαφερει κυριως να ειναι φιλικη και να με περιποιηθει καλα γιατι οσο να'ναι ενα αγχος το εχω.

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να σου πώ ότι καλό θα είναι να της πείς ότι είσαι πρωτάρης.
Και για καλύτερη περιποίηση αλλά ΚΥΡΙΩΣ  διότι λόγο του άγχους <<πρώτη φορά>> μπορέι να έχεις κανένα ατύχημα. 
Έτσι θα είσαι και εσύ αλλά και αυτή προετοιμασμένοι αλλά κυρίως αυτή πιο προσεκτική.
Αντε και καλό βόλι.    :knockinb:    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σου προτεινω Παολα(Studio Paradise,Studio 55,kamasutra) ή Αλινα(Studio Έρως,Studio Orhidea ) ή Μικαελα(Studio Paradise) απο αποψη κυριως συμπεριφορας και ουχι μονο..
Δες στις κριτικες και αριστερα στα μπανερς..

OP
OP
P

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οντως οι κριτικες για τις κοπελες αυτες ειναι πολυ καλες και μαλον μια απο αυτες θα επιλεξω.Απλα μια τελευταια ερωτηση.Τι ωρα πρεπει να παω(καθημερινη ή ΣΚ)ωστε να μην εχει κοσμο?Γιατι αν μπω και δω αλλους μεσα να περιμενουν δεν θα νοιωσω και πολυ ωραια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οντως οι κριτικες για τις κοπελες αυτες ειναι πολυ καλες και μαλον μια απο αυτες θα επιλεξω.Απλα μια τελευταια ερωτηση.Τι ωρα πρεπει να παω(καθημερινη ή ΣΚ)ωστε να μην εχει κοσμο?Γιατι αν μπω και δω αλλους μεσα να περιμενουν δεν θα νοιωσω και πολυ ωραια.
To καταλαβαινεις και μονος σου οτι καλυτερα ειναι πρωι που ειναι στη δουλεια ο κοσμος..
Αν και απ οτι λενε στης Παολας και πρωι να πας περιμενεις αρκετη ωρα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom