Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Σορρυ ,δεν γαμαω πουστράκια " Βιολέττα 24 " !  :2funny: :2funny:

Φαίνεται από μακριά ότι είσαι στράκι !  :2funny:

Στείλε πμ στον Λαγουδάκη ,που γαμαει πουστρούλες

μπας και δεις άσπρη μέρα !

Προσοχή όμως ,είναι εκλεκτικός ,δεν γαμάει ασκημομούρικα

πουστράκια !  :2funny: :2funny:

Οοοοτι να ναι.
Απο κοντά είσαι ακόμα πιο κουραστικός να υποθεσω???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Γιατί τόση εμμονή ρε παιδιά? Εαν δεν πιστευετε οτι ειμαι γυναίκα είναι δικό σας θέμα, αλλά γιατί τέτοια χολή??
Πείραξα κανέναν?? Εστειλα σε κανέναν ότι ψάχνομαι??
Δεν καταλαβαίνω πραγματικα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο Αβράμης είναι από τα πρωτα μέλη του μπου.κομ !

Εχει αλλάξει πολλά νικ και έχει πολλούς κλωνους !

Είναι γκέυ και αυτό βέβαια δεν είναι κακό ,αλλά γίνεται φαιδρός όταν

παριστάνει τη γυναίκα ,αλλοτε τον ...εραστή γυναικών κτλ !  :2funny:

Δεν παραδέχεται ότι είναι ο Αβράμης ,όταν χρησιμοποιεί άλλο κλώνο

όπως τώρα που κάνει την...βιολέττα !

Δεν εινα βιολέττα ,είναι... τσιγκολελέτα !  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Μα πώς με κατάλαβες, βρε Σατανά!

δεν μιλούσα για σένα καρδιά μου :grin: αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις :grin:

Συγγνώμη κιόλας,
αλλά το γράφεις αυτό εσύ που έχεις τα 100πλασια βαλε posts στο φορουμ απότι ο bestman69??

έκανα κάποια σύγκριση με τον μαν και δεν το κατάλαβα; για σένα πήγαινε το σχόλιο, κούκλα :boobies:

λεει τωρα το λυκακι που παει μπουρδελοτσαρκες με τον προεδρα  :S

λέει τώρα η κατίνα του φόρουμ :rolleyes: :P

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ο Αβράμης είναι από τα πρωτα μέλη του μπου.κομ !

Εχει αλλάξει πολλά νικ και έχει πολλούς κλωνους !

Είναι γκέυ και αυτό βέβαια δεν είναι κακό ,αλλά γίνεται φαιδρός όταν

παριστάνει τη γυναίκα ,αλλοτε τον ...εραστή γυναικών κτλ !  :2funny:

Δεν παραδέχεται ότι είναι ο Αβράμης ,όταν χρησιμοποιεί άλλο κλώνο

όπως τώρα που κάνει την...βιολέττα !

Δεν εινα βιολέττα ,είναι... τσιγκολελέτα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Βγηκα να αποδειξω/ψαρεψω ή να κερδίσω οτιδηποτε απο το φόρουμ?? Θα μπορουσα να το κανω, ευκολα εφόσον εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.

Το αν ειμαι η οχι ''κλωνος'' απο λες, ας το βρουν οι admins , και ας κοιταχτει η ip η οτιδηποτε.
Επισης θα έπρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι σε μια γυναικα..γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν ειναι γυναικα.
ΟΥΤΕ 7χρονο σε δημοτικο.
ΟΥΣΤ ΡΕ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Μαλιστα, τὀτε
το λες εσυ αυτό σε μένα που έχεις τα 1000πλασια posts??

αχχαχαχαχχααχ, κεντάς και σήμερα κουκλίτσα..παίχτηκε θεματάκι με τον # των ποστ?

θεωρώ γελοίο να κάτσεις να ανοίξεις θρεντ για τους λόγους που δεν έχεις γαμηθεί με τον φλούφλη σου. είναι υποκειμενικό γι'αυτό είπα ότι "για κάποιον που δεν έχει ζωή λογικό και έκατσε + ψάχτηκε + βρήκε + έγραψε για τα Αγαμησιάτικα του τύπου", δλδ, για μένα, λόγω προσωπικής άποψης δεν μου φαίνεται λογικό γι'αυτό σου είπα "ότι καίγεσαι"

ως εκ τούτου, ο διάλογος αυτός δεν έχει νόημα γιατί αφενός δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και αφετέρου μπλέκεις την βούρτσα με τη σαγιονάρα.

* άσε που επειδή σου έπεσαν πολλά στο τέλος ο φλούφλης θα βρει γκόμενα..πρόσεξες δεν έβαλα "άλλη γκόμενα".. ;)

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αχχαχαχαχχααχ, κεντάς και σήμερα κουκλίτσα..παίχτηκε θεματάκι με τον # των ποστ?

θεωρώ γελοίο να κάτσεις να ανοίξεις θρεντ για τους λόγους που δεν έχεις γαμηθεί με τον φλούφλη σου. είναι υποκειμενικό γι'αυτό είπα ότι "για κάποιον που δεν έχει ζωή λογικό και έκατσε + ψάχτηκε + βρήκε + έγραψε για τα Αγαμησιάτικα του τύπου", δλδ, για μένα, λόγω προσωπικής άποψης δεν μου φαίνεται λογικό γι'αυτό σου είπα "ότι καίγεσαι"

ως εκ τούτου, ο διάλογος αυτός δεν έχει νόημα γιατί αφενός δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και αφετέρου μπλέκεις την βούρτσα με τη σαγιονάρα.

* άσε που επειδή σου έπεσαν πολλά στο τέλος ο φλούφλης θα βρει γκόμενα..πρόσεξες δεν έβαλα "άλλη γκόμενα".. ;)
Στο θέμα που ανέβασα καλό μου, ρωτώ πόσο φυσιολογικό είναι ένας 23χρονος άντρας να είναι παρθένος και πώς πρέπει μια γυναικα να το χειριστεί αυτό. Ξαναδιαβασε αλλη μια, γιατί κάπου χάθηκες βλέπω.

Καταλαβαινω, πως προφανώς δεν εισαι και σαινη,
και πως η νοημοσυνη σου ταυτιζεται με αυτό των ''μπουρναζογκόμενων'',
αλλά την επόμεν η φορά που θα αναφερθεις σε μενα με ασχετα ποστς δεν θα ειμαι ευγενική.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
βιολεττα το φαγες το μωρο η ακομα;;;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Βιολετα κάτσε φάτον τσάμπα είναι να τελειώνουμε…από πίσω δαχτυλάκι τον έβαλες να δεις μήπως δεν είναι από εκεί παρθένος? Βάλτου δαχτυλάκι να του σηκωθεί και μετά πνύχτω το κουνέλι…

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Στο θέμα που ανέβασα καλό μου, ρωτώ πόσο φυσιολογικό είναι ένας 23χρονος άντρας να είναι παρθένος και πώς πρέπει μια γυναικα να το χειριστεί αυτό. Ξαναδιαβασε αλλη μια, γιατί κάπου χάθηκες βλέπω.

Καταλαβαινω, πως προφανώς δεν εισαι και σαινη,
και πως η νοημοσυνη σου ταυτιζεται με αυτό των ''μπουρναζογκόμενων'',
αλλά την επόμεν η φορά που θα αναφερθεις σε μενα με ασχετα ποστς δεν θα ειμαι ευγενική.

αυτος που χαθηκε εισαι εσυ κουκλιτσα μου...δεν εχω κατι εναντιον σου απλα δεν καταλαβαινω τι απο αυτα που σου λεω δεν ειναι κατανοητα...μπηκες στο σιτε για να ρωτησεις τι; τα αυτονοητα; ή μηπως χρειαζεται και μεταδιδακτορικο στις διαπροσωπικες σχεσεις μεταξυ ετεροφυλων που ελκονται (μεταξυ τους :grin::uglystupid:

ή ζεις στην κοσμοθεωρια του φλουφλη σου, του τ'εστιν κι εσυ με 2, μαξ 3 επαφες, απεχοντας απο τα δρωμενα στις κοινωνικες σχεσεις του 21ου αι. ή καποιον αλλο λακο εχει η φαβα..

τζιζζζζζ..εχυσα λεμε, πολλακις, ταυτοχρονως και συγχρονως...αγαπουλα, αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε εσεις που κοροιδευετε τα ξεκωλα ειναι οτι αυτες οι γκομενες πετυχαινουν για 3 λογους: εχουν αυτοπεποιθηση, αυτοπεποιθηση και αυτοπεποιθηση. το ξεκωλο οταν θελει κατι το δειχνει δεν καθεται να μιζεριασει 24/7 σ'ενα σιτε περιμενοντας το ποστ εξ ουρανου που θα της λυσει το προβλημα της χιλιετιας "για ποιον λογο κι αν ειναι λογικο κι αν υπαρχουν ιπποτες με ασπρα αλογα και γτ το μουνι σερνει καραβι"

αδημονω για το επομενο, καλυτερου του προηγουμενου, ποστ σου...ειχαμε καιρο να δουμε τετοιο τρολ :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Βγηκα να αποδειξω/ψαρεψω ή να κερδίσω οτιδηποτε απο το φόρουμ?? Θα μπορουσα να το κανω, ευκολα εφόσον εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.

Το αν ειμαι η οχι ''κλωνος'' απο λες, ας το βρουν οι admins , και ας κοιταχτει η ip η οτιδηποτε.
Επισης θα έπρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι σε μια γυναικα..γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν ειναι γυναικα.
ΟΥΤΕ 7χρονο σε δημοτικο.
ΟΥΣΤ ΡΕ.

Αβραμάκο ,έχεις κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου

και το παίζεις γυναίκα ;

Το παραμύθι με την ip address να το πεις στα άλλα πουστράκια !  :2funny:

Αν σβήσεις το μόντεμ για δύο λεπτά ,και μετά το ξανανοίξεις

αλλάζει η ip από τον πάροχο !

Τράβα τώρα αβραμοπουστράκι στα θρεντ με τα τραβέλια ,για να μην μπαναριστείς !

Ξουτ ,νευρασθενική λουγκρίτσα !  :2funny: :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
δεν μιλούσα για σένα καρδιά μου :grin: αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις :grin:

Και να το 'λεγα μόνο εγώ!
Θέλει πολύ ταλέντο το να μην γίνεσαι κατανοητός από ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom