Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αν θες να καβλώσεις τον μπλιμπλίκο του βλάκα που γουστάρεις θέλει τέτοια. αφού δεν έχει κάνει κίνηση με την εως τώρα εικόνα σου, τσέκαρε τι τον εξιτάρει...μπορεί να γουστάρει γκαγκούρια, ψωλούδες με κολάν και γόβες και να πηγαίνει κάθε κυριακή κατηχητικό μετά την εκκλησία.

άσε που ο άντρας, όλοι οι άντρες δηλαδή, έχουν φαντασιωθεί κατάστα με ξέκωλο...

επιπλέον, σκέψου σκηνικό που γυρνάς από το γυμναστήριο (υποτίθεται, για να είσαι φρέσκια και ευωδιαστή) αφού δεν θες να κυκλοφορήσεις με τα τρε μπανάλ κολάν..

η ερωτική χημεία δεν οδήγησε να παίξει με το μουνάκι σου όμως..θες το παραπάνω..για να παίξει λοιπόν και να σταματήσεις κι εσυ τα δακτυλιάσματα, ασχολήσου να τον προκαλέσεις, αφού θες να προκαλέσεις τα ένστικτά του!!

βολφυ σου ποσταρα την συνταγη για τα κολλυβα.........

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αν θες να καβλώσεις τον μπλιμπλίκο του βλάκα που γουστάρεις θέλει τέτοια. αφού δεν έχει κάνει κίνηση με την εως τώρα εικόνα σου, τσέκαρε τι τον εξιτάρει...μπορεί να γουστάρει γκαγκούρια, ψωλούδες με κολάν και γόβες και να πηγαίνει κάθε κυριακή κατηχητικό μετά την εκκλησία.

άσε που ο άντρας, όλοι οι άντρες δηλαδή, έχουν φαντασιωθεί κατάστα με ξέκωλο...

επιπλέον, σκέψου σκηνικό που γυρνάς από το γυμναστήριο (υποτίθεται, για να είσαι φρέσκια και ευωδιαστή) αφού δεν θες να κυκλοφορήσεις με τα τρε μπανάλ κολάν..

η ερωτική χημεία δεν οδήγησε να παίξει με το μουνάκι σου όμως..θες το παραπάνω..για να παίξει λοιπόν και να σταματήσεις κι εσυ τα δακτυλιάσματα, ασχολήσου να τον προκαλέσεις, αφού θες να προκαλέσεις τα ένστικτά του!!

Πραγματικά δεν θελω να σε σοκαρω , αλλά υπάρχουν γυναίκες που είναι σεξυ
και χωρίς να χρειάζεται να κυκλοφοράνε σαν την βέρα λάμπρου και ομοιων της.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Βιολεττα οπως κι αν εισαι, ελα να σου γαργαλησω τη μητρα σου με το σκαλιστηρι μου... :fuck2:

Ο παλιμπαιδισμός στο μεγαλείο του....συνέχισε καλό μου....

αν και ξέρεις τι δείχνει αυτό για το....σκαλιστήρι σου έτσι??

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Πραγματικά δεν θελω να σε σοκαρω , αλλά υπάρχουν γυναίκες που είναι σεξυ
και χωρίς να χρειάζεται να κυκλοφοράνε σαν την βέρα λάμπρου και ομοιων της.

χαχαχαχα δεν αντιλέγω κούκλα μου! αλλά πιάσε το νόημα. εσύ κι ας είσαι σέξυ φορώντας και ράσο, δεν είσαι τόσο σέξυ για να ιντριγκάρεις τον φλούφλη σου. γκέ-γκε;

πρέπει να βρεις τι τον εξιτάρει, και προφανώς δεν τον εξιτάρεις τόσο για να κάνει κίνηση ή σε γουστάρει και είναι κότας, που σημαίνει ότι πρέπει να του χωθείς.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχα δεν αντιλέγω κούκλα μου! αλλά πιάσε το νόημα. εσύ κι ας είσαι σέξυ φορώντας και ράσο, δεν είσαι τόσο σέξυ για να ιντριγκάρεις τον φλούφλη σου. γκέ-γκε;

πρέπει να βρεις τι τον εξιτάρει, και προφανώς δεν τον εξιτάρεις τόσο για να κάνει κίνηση ή σε γουστάρει και είναι κότας, που σημαίνει ότι πρέπει να του χωθείς.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ κουκλε,
δεν θα αλλάξω προσωπικότητα για κάνω σεξ με κάποιον.
Αν τον καυλώνω όπως είμαι καλως
αν οχι
τότε απλά δεν ταιριάζουμε.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κουκλε,
δεν θα αλλάξω προσωπικότητα για κάνω σεξ με κάποιον.
Αν τον καυλώνω όπως είμαι καλως
αν οχι
τότε απλά δεν ταιριάζουμε.

πω ρε πούστη αυτές οι γυναίκες...

ρε αγαπούλα, ένα γαμημένο παντελόνι σου'παμε να αλλάξεις μήπως και δεις αλλαγή συμπεριφοράς..δεν σου είπα να αλλάξεις θρησκεία..

αυτά που ακούς τα σκέφτεσαι ή απλά τα λες δίχως να υπάρχει επικοινωνία με εγκέφαλο; μόνη σου δίνεις τις απαντήσεις που ζητάς εδώ μέσα..

για να κλείσει το θέμα από μεριάς μου, τσούγκρισέ το λίγες φορές ακόμη, κόψε κινήσεις και αναλόγως πράξε..κρίμα να χαλιέσαι και να τραβάς κάτι τόσο πολύ, ενώ υπάρχουν έξω τόσες χιλιάδες άντρες..

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
πω ρε πούστη αυτές οι γυναίκες...

ρε αγαπούλα, ένα γαμημένο παντελόνι σου'παμε να αλλάξεις μήπως και δεις αλλαγή συμπεριφοράς..δεν σου είπα να αλλάξεις θρησκεία..

αυτά που ακούς τα σκέφτεσαι ή απλά τα λες δίχως να υπάρχει επικοινωνία με εγκέφαλο; μόνη σου δίνεις τις απαντήσεις που ζητάς εδώ μέσα..

για να κλείσει το θέμα από μεριάς μου, τσούγκρισέ το λίγες φορές ακόμη, κόψε κινήσεις και αναλόγως πράξε..κρίμα να χαλιέσαι και να τραβάς κάτι τόσο πολύ, ενώ υπάρχουν έξω τόσες χιλιάδες άντρες..

Ντυνομαι σεξυ-θυληκά και απο μόνη μου, δεν χρειαζομαι να εχω στόχο για να αρέσω!
Απο κει και πέρα, δεν θα βάλω/κάνω κάτι που δεν με εκφράζει.(οπως το ευδιακριτο στριγκ με το κολαν --επιεικως τσουλε,ελεος!)

Επισης ποιός είπε ότι χαλιέμαι??
Χαλαρά το παίρνω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ντυνομαι σεξυ-θυληκά και απο μόνη μου, δεν χρειαζομαι να εχω στόχο για να αρέσω!
Απο κει και πέρα, δεν θα βάλω/κάνω κάτι που δεν με εκφράζει.(οπως το ευδιακριτο στριγκ με το κολαν --επιεικως τσουλε,ελεος!)

Επισης ποιός είπε ότι χαλιέμαι??
Χαλαρά το παίρνω.

για να ανοίγεις ολόκληρο θρεντ σε ένα άκρως αμιγώς ανδρικό σιτε, σε καίει και σε κόφτει :)

καλή επιτυχία!! χλωμό >:( :'(

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
[size=15pt]Κλωνος και αντρας πισω απο το νικ.[/size]

Η Λογικη μιλησε παλι...

Κατανοω οτι το συγκεκριμένο σαιτ είναι ενας τρόπος να εκτονώσεις όση καφρίλα δεν μπορείς να διοχετεύσεις στην καθημερινή ζωή.
Κατανοώ πως δεν θελεις παρεμβολές απο γυναίκες στον ''αντροκρατούμενο-εικονικό'' κόσμο σου,
αλλά όχι δεν είμαι κλώνος. Ναι είμαι γυναίκα.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν 3 μερες μετα ακομα το σκεφτεσαι να προχωρησεις ή οχι,δεν φταιει ο ανθρωπος.

συμφωνω απολυτα με τον bestman69

JackDaniels.jpg

if not now, when?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
για να ανοίγεις ολόκληρο θρεντ σε ένα άκρως αμιγώς ανδρικό σιτε, σε καίει και σε κόφτει :)

καλή επιτυχία!! χλωμό >:( :'(

Εχμ... δεν θέλει και πολύ προσπάθεια, ούτε ιδιαίτερο κουράγιο για να συμμετάσχεις σε ανώνυμο forum για να πάρεις μια γνώμη :rolleyes:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Εχμ... δεν θέλει και πολύ προσπάθεια, ούτε ιδιαίτερο κουράγιο για να συμμετάσχεις σε ανώνυμο forum για να πάρεις μια γνώμη :rolleyes:

καλό επιχείρημα για κάποιον που δεν έχει ζωή και δεν ξέρει τι να κάνει για να σκοτώσει την ώρα του.

Επισκέπτης
Κατανοω οτι το συγκεκριμένο σαιτ είναι ενας τρόπος να εκτονώσεις όση καφρίλα δεν μπορείς να διοχετεύσεις στην καθημερινή ζωή.
Κατανοώ πως δεν θελεις παρεμβολές απο γυναίκες στον ''αντροκρατούμενο-εικονικό'' κόσμο σου,
αλλά όχι δεν είμαι κλώνος. Ναι είμαι γυναίκα.
Μ'αγαπας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom