Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι μαστερ το καλοκαιρι του 2008 που ημουν 21 χρονων ειχα παει και 3 ημερες διακοπες με τους δικους μου ενω τις υπολοιπες 10 τις ειχα παει με φιλαρακια και γκομενιτσες..... για σενα φυσικα αυτα ειναι αγνωστες καταστασεις μιας και μεχρι τα 40 πας με τους δικους σου και ολο το καλοκαιρι!!!! Παρολαυτα θεωρεις οτι εισαι αρμοδιος να κραζεις κιολας....
Ρε μαλακα βλεπεις τωρα γιατι σε κραζουμε ολοι και σε δουλευουμε;γιατι εισαι μεγαλος φιδεμπορας.Μας ελεγες το καλοκαιρι οτι ειναι μαλακας και τελειωμενος οποιος παει μονος του διακοπες,και μετα απο λιγες μερες ειπες οτι πηγες μονος σου.Οταν σε κραξαμε για το ψεμα ειπες οτι δεν πηγες μονος αλλα ηρθαν οι γονεις σου λιγο αργοτερα.Μετα στον στρατο μας ειπες οτι σε εκαναν λοχια,μετα μας ειπες οτι πηγες στα τανκς,μετα στην αεροπορια,μονο στην Republic του Star Wars δεν μας ειπες οτι σε εβαλαν. :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ναι ναι...οπως φαινεται εγω ζοριστηκα και θα βαλω τα κλαματα.....

χαχαχ αντε να πιεις τσαγακι φουφουτε... θα σου κρυωσει και θα σε ποναει η κοιλιτσα μετα  :P

Δεν πειθεις...

Δεν το εχεις...

Εισαι ευαλωτος...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ο ψηλος εδω ειναι;
Ποιοs να ξερει αραγε???? Του δικαιολογει η δουλεια ταξιδακια φρομ ταιμ του ταιμ και την κοπαναει ο μπαγασαs ........Θα πηδαει καμμια Σουηδολλανδογερμανιδα υπηρετρια :grin: :grin:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
βλεπω παντως οτι αμεσως απαντησες και ξερεις για κλωνους ip και admins. :grin: :grin:
λιγο ακομα και θα μου θυμισεις τον ελεκτρο. :2funny:

Δεν θελω να σε αγχώσω αλλά,

1. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ εκτός αυτού.

2. Το διαδίκτυο δεν ανακαλύφθηκε χθες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μαλακα βλεπεις τωρα γιατι σε κραζουμε ολοι και σε δουλευουμε;γιατι εισαι μεγαλος φιδεμπορας.Μας ελεγες το καλοκαιρι οτι ειναι μαλακας και τελειωμενος οποιος παει μονος του διακοπες,και μετα απο λιγες μερες ειπες οτι πηγες μονος σου.Οταν σε κραξαμε για το ψεμα ειπες οτι δεν πηγες μονος αλλα ηρθαν οι γονεις σου λιγο αργοτερα.Μετα στον στρατο μας ειπες οτι σε εκαναν λοχια,μετα μας ειπες οτι πηγες στα τανκς,μετα στην αεροπορια,μονο στην Republic του Star Wars δεν μας ειπες οτι σε εβαλαν. :rockon:

Master λες να απαγορευσω στους γονεις μου να μην πηγαινουν στο εξοχικο τους λες να μου το παρει και αυτο η τραπεζα οπως παρακαλαει η έριναλ? Τελειωμενος ειναι οποιος παει μονος του διακοπες σε νησι και σε ξενοδοχειο να μεινει μονος του συνεχιζω να το πιστευω διοτι το να μιλησεις σημερα σε εναν ανθρωπο και να έχεις φιλους ειναι το πιο ευκολο πραγμα.... αυτο εννοουσα τωρα τι καταλαβες εσυ ειναι δικο σου θεμα....

Ο Βαθμος που έχω στην υπηρεσια που ειμαι ειναι ο αντιστοιχος του λοχια στο πεζικο....
για αυτο και μερικα φανταρακια απο τα 18χρονα που υποτιθεται οτι θα με τρέχανε οταν με βλεπουν σέβονται... και εσυ στον πληθυντικο πρεπει να μιλας στους υποπλοιαρχους που σε εχουν για μουτσο στο καραβι ετσι πρεπει να μιλαμε στους ανωτερους :P Τον Μαιο με το καλο που θα παρω το απολυτηριο θα μαθεις ποια ηταν η υπηρεσια μου...μεχρι τοτε υπομονη.  

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
@Boldemort
δεν ξερω για το dod,αλλα στο ζοο τα πρωτα χρονια γινοταν τζερτζελες...μπλαΐντ ντεΐτς ,γνωριμιες κανονικα κ με τον νομο...με γκομενες εννοειται κ οχι gay,κρυφοπουστακια που πλακωσανε αργοτερα για να ρουφανε απενοχοποιημενα ψωλες απο οποιον κατσει...τωρα ειμαι σιγουρος οτι πια,οχι γκομενα δεν γνωρισεις απο κει,αλλα ουτε κ θηλυκη κατσικα....

Ειμαι εναντια των γνωριμιων του νετ,αλλα στην ζωη υπαρχουν κ αντιπαραδειγματα που δειχνουν οτι μεσα απο τα σκατα (βλεπε social media),βγαινει κ κατι καλο...διαφωνει κανεις?

Εγώ τα είχα δοκιμάσει όλα αυτά τα σάιτ από όταν πρωτοβγήκανε τέλη 90 - αρχές 2000 (dating-club, pathfinder, κλπ). Η μόνη συνομιλία με γυναίκα που κατάφερα να επιτύχω ήταν με μία 40άρα η οποία όμως έψαχνε άντρα άνω των 50. Ότι γινόταν κάπου τζερτζελές με γυναίκες μου ακούγεται εξωπραγματικό. Τελείως έξω από τις γυναικείες συνήθειες και ψυχολογία. Μια νέα κ εμφανίσιμη γυναίκα τη φλερτάρουν όπου πάει. Έχει φίλες, παρέες, κοινωνική ζωή. Τι λόγο έχει να ψάχνεται στο ίντερνετ; Οι εξαιρέσεις που τυχαίνει να γνωρίζει κανείς, είναι απλά εξαιρέσεις.

υ.γ. Είχα συνομιλήσει και στο IRC μια δυο φορές με γυναίκες, στο #hellas, αλλά συνομιλούσαν και με άλλους και αργούσαν πολύ να απαντήσουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι. Πανω κατω σωστα τα λες... αλλα φαινεσαι λιγακι ηττοπαθης.

Ωραιες γκομενες θα εβγαιναν παλιοτερα απο το ιντερνετ λογω περιεργειας.... ειναι κατι καινουργιο το οποιο ηθελαν να ζησουν.... Και τωρα αμα βρεις μια καινουργια πατεντα θα προσελκυσεις κοσμο το καινουργιο πουλάει πάντα στην αρχή τουλαχιστον ... αλλα το φβ τα τσατ κτλπ ειναι πλεον παλιές πατέντες !!! Τωρα αμα πεσεις σε καμια που το κανει πρωτη φορά και πέσεις στην εξαίρεση οκ... αλλα ειναι εξαιρεσεις λεμε αυτα.... δεν ανρουμαστε οτι γινονται φυσικα... εφοσον υπαρχουν γυρω μας παραδειγματα που τα επιβεβαιωνουν εστω και λιγα. Βαλτα ομως γενικα αυτα να δεις ποσο τοις εκατο καταλαμβανουν... πανω απο 10 με τιποτα.

ΤΩρα αν νομιζει καποιος οτι αξιζει να τρωει τα χρονια του για τέτοια ποσοστα.... τι να του πω μαλλον δεν έχει μαθει να κινειται και να δουλευει αποδοτικα... ειναι σαν να λες... ειμαι πισω απο λεωφορειο το οποιο θα κανει συνεχεια στασεις και θα με γαμαει θα κατσω να περιμενω ..... επειδη ολοι ετσι κανουν ενω δεξια έχεις ανοιχτο δρομο να φυγεις να κάνεις το Π απο τα στενάκια και να βγεις μπροστα του ... φλασάκι και έφυγες. Ασε τους μαλακες να περιμένουν  :P

Καπως ετσι και με γκομενες εκτος νετ.... θα βγειτε μέσα στην εβδομαδα αμα θελουν που τις γνωρισες.... δεν θα κατσεις να περιμενεις 1 μηνα με την αλλη να σου λεει δικαιολογιες... εισαι απο το ιντερνετ εισαι κακος (που λεει και ο φουφουτος οτι ο κοσμος ειναι κακος συνεχεια οπως βλεπετε) πρεπει να σε μαθω λιγο...

ναι να σε μαθει απο την κάμερα... παπαριές  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μη βάζεις και στοίχημα.

Ε αμα δεν θες να έχεις φιλους δεν σου φταιει κανεις....

Μην το βλεπεις περιπλοκο..... παρε εναν γνωστο σου για καφε μια δυο τρεις γινατε φιλαρακια....

θα φερει και καμια φιλη του μετα.... καμια ξαδερφη αν δεν ειναι μαλακας.

Θα φερεις και εσυ και ετσι γινεται η παρεα.... τι φεησμπουκ και βλακειες

να στελνεις τωρα στην αλλη "Γεια καπου σε εχω δει απεξω .... ή σε ειδα στο φβ και τρελαθηκα" αυτα ειναι μαλακιες. Επιτρεπεται νεα παιδια να καθονται να λιωνουν στο φβ αντι να πανε στην σχολη τους και να ζητησουνε σημειωσεις απο καμια συμφοιτητρια..... μαζι με τις σημειωσεις ερχεται και ο καφεδακος πακετο πανε αυτα.... θα την πάρει εκεινη την ωρα και μια φιλη τηλεφωνο ελα που εισαι? γκαζι ειμαι για καφε με εναν συμφοιτητη του εφερα σημειωσεις περνα και εσυ να τα πουμε....

ετσι μεγαλωνει η δουλεια.... απο φβ πουτσιλικια με την κάθε άσχετη... τι σας συνδεει? τιποτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε μπολντεμορτ παω γυμναστηριο και ερχομαι να σε δουλεψω.κατα τις 12 να εισαι εδω μην φυγεις συνταγματαρχη αρχιγαμια μοντελων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε μπολντεμορτ παω γυμναστηριο και ερχομαι να σε δουλεψω.κατα τις 12 να εισαι εδω μην φυγεις συνταγματαρχη αρχιγαμια μοντελων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντι να μιλησεις σε καμια εκει στο γυμναστηριο που θα πηγαινεις και θα εισαι σαν το αγκουρι
και τον ψαρουκλα... κάθεσαι και σκέφτεσαι ποτε θα έρθεις σπιτι να μπεις στο μπουρδελα να δουλεψεις και καλα εμενα.....

μετα μην απορεις που σε λεω μπουφο... και κυριως μην τσατιζεσαι.  :P

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ποιοs να ξερει αραγε???? Του δικαιολογει η δουλεια ταξιδακια φρομ ταιμ του ταιμ και την κοπαναει ο μπαγασαs ........Θα πηδαει καμμια Σουηδολλανδογερμανιδα υπηρετρια :grin: :grin:

χαχααχαχ ναι, ναι..κάτι μου'λεγε για Δανίες και τρύπια τυριά :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom