Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μπορει να λενε ψεματα οι φιλοι σου ... τους εχεις δει ποτε με αυτες που λενε????
δεν ξερω μου φαινεται δυσκολακι να βγαλει καποιος καλη γκομενα να πηδηξει απο νετ

ναι ρε συ τις έχω δει.
και δεν παίζει να κάνω περέες με τύπους που μου λένε παπαριές.

εμφανισιακά καλές αλλά μυαλό οκ σοκοφρέτα.... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δεν ξερω μου φαινεται δυσκολακι να βγαλει καποιος καλη γκομενα να πηδηξει απο νετ
μαν το φιλαρακι μου αρραβωνιαστηκε περυσι την κοπελια του που γνωρισε απο το zoo....τα χουν κ πολλα χρονια...κ αυτο ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα....καλη κοπελα κ εμφανισιμη.
δωσε μας ομως την εννοια της ΄΄καλης΄΄ γκομενας για να καταλαβουμε τι εννοεις....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φουφουτε κοιταξε να δεις συνηθως ποναει κατι μονο αν ειναι αληθεια.....

επισης εσυ ασχολεισαι μαζι μου.... οχι εγω.

Αρα εσυ πονας οχι εγω (στην κοιλιτσα οπως ειχες ανοιξει και θρεντ τις προαλλες χαχαχα). Επειδη εχεις συμπλεγματακια κατωτεροτητας ....

εσυ και ο μαστερ.... και μερικοι αλλοι ακομη που κραζουν τις γυναικες και οσους τις έχουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαν το φιλαρακι μου αρραβωνιαστηκε περυσι την κοπελια του που γνωρισε απο το zoo....τα χουν κ πολλα χρονια...κ αυτο ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα....καλη κοπελα κ εμφανισιμη.
δωσε μας ομως την εννοια της ΄΄καλης΄΄ γκομενας για να καταλαβουμε τι εννοεις....

Έτυχε.

ΣΥνηθως τα ποσοστα και οι πιθανοτητες ειναι αρνητικες.....
οποτε για μενα δεν θεωρειται καλο μεσο για να πετυχεις κατι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Έτυχε.

ΣΥνηθως τα ποσοστα και οι πιθανοτητες ειναι αρνητικες.....
οποτε για μενα δεν θεωρειται καλο μεσο για να πετυχεις κατι
κ που το ξερεις οτι ετυχε?
εγω μπορω να πω οτι πετυχε...
ποια ποσοστα?εχεις καποια ερευνα να μας δειξει?
αλλιως μπορω να λεω κ γω τα δικα μου....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Φουφουτε κοιταξε να δεις συνηθως ποναει κατι μονο αν ειναι αληθεια.....

επισης εσυ ασχολεισαι μαζι μου.... οχι εγω.

Αρα εσυ πονας οχι εγω (στην κοιλιτσα οπως ειχες ανοιξει και θρεντ τις προαλλες χαχαχα). Επειδη εχεις συμπλεγματακια κατωτεροτητας ....

εσυ και ο μαστερ.... και μερικοι αλλοι ακομη που κραζουν τις γυναικες και οσους τις έχουν

Οταν ξυπνησεις με γυναικα διπλα σου και της ριξεις πρωινο πουτσο, τοτε να μιλας περι γυναικων..

Μεχρι τοτε πηγαινε για διαβασμα μην σας βαλει διαγωνισμα αυριο η κυρια..Ή μηπως θα πατε εκδρομη στο πλανηταριο;;;;;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

και πάλι να πιάσουμε το θέμα της κοινής λογικής:

"τι κάνει μία καλή κοπέλα και εμφανίσιμη στο ζοο; φίλες/ους δεν έχει να βγει; ψάχνεται; αν όχι, πώς και ταίριαξε με τον φίλο σου; είναι κι εκείνος εμφανίσιμος; ή ξεκίνησε το όλο σκηνικό από φρι και είδαν ότι καλά το πάνε και το συνέχισαν όπως συμβαίνει στο 80% αυτών των σχέσεων;"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτη που ειχα βγαλει το 2010... ηταν ενα απο τα ωραιοτερα γκομενακια που κυκλοφορουσαν για την ηλικια της.....

βεβαια αμα την εδειχνα στον μαστερ οχι απλα θα ανοιγε θρεντ για να με βρισει... παιζει να ερχοταν απευθειας σπιτι να με σκοτωσει με περιστροφο χαχαχαχα

ο μαστερ παιζει να ειναι παρθενος για αυτο και τετοιο μενος με οσους εχουν γκομενα.... μην τον παρεξηγειτε  :P

Μπορει να λενε ψεματα οι φιλοι σου ... τους εχεις δει ποτε με αυτες που λενε????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Οταν ξυπνησεις με γυναικα διπλα σου και της ριξεις πρωινο πουτσο, τοτε να μιλας περι γυναικων..

Μεχρι τοτε πηγαινε για διαβασμα μην σας βαλει διαγωνισμα αυριο η κυρια..Ή μηπως θα πατε εκδρομη στο πλανηταριο;;;;;;

μουσείο μπενάκη :tooth:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Κοίτα που θα συμφωνήσω με τον Μπόλντι.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Γκόμενες εμφανίσιμες και διαθέσιμες θα γνωρίσετε μόνο έξω...

όχι στο ίντερνετ.

Στο ίντερνετ άντε να γνωρίσετε κάνα μπάζο στην καλύτερη περίπτωση...

Η γυναίκα είναι σαν το ψάρι... Αν δεν το δεις την ώρα που το καμακώνεις.... γάμησέ τα!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κ που το ξερεις οτι ετυχε?
εγω μπορω να πω οτι πετυχε...
ποια ποσοστα?εχεις καποια ερευνα να μας δειξει?
αλλιως μπορω να λεω κ γω τα δικα μου....

Εχω ναι.... μπες dod και δοκιμασε να κανεις παιχνιδι.... θα σου δωσουν φβ απλα και μετα τιποτα....
ειχα εναν φιλο που ηθελε να βρει γκομενα απο νετ και οποτε πηγαιναμε σπιτι του το προσπαθουσε εμεις αραζαμε αυτος μιλουσε σε 100... επαιρνε 2-3 φβ.... στο τελος και μετα δεν εκανε τιποτα ουτε και με αυτα.

Dod και zoo ειναι τα ιδια.... μερικοι επισης κανουν το αλλο το οποιο το θεωρω μεγιστη αποτυχια ακομη και αν σου κατσει η γκομενα... στελνουν μηνυματα ή friend requests σε ακυρες... αυτος μολις το δει η αλλη σου λεει λιγουρης αλερτ.... φαντασου το κανει σε μενα το κανει σε ΟΛΕΣ !!!! Οι γυναικες ειναι πονηρες και οποιος δεν το σκεφτεται ετσι μαλλον δεν εχει γνωρισει πολλες....

Ξερεις τι ειναι να βλεπεις φιλο σου στο φβ με μια κοπελιτσα να κραζουν καποιον ασχετο που την επεσε στην κοπελιτσα με dm?  :P

Direct message....

ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.... πολυ μαλακια το θεωρω κ αντικοινωνικο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
και πάλι να πιάσουμε το θέμα της κοινής λογικής:

ξεκίνησε το όλο σκηνικό από φρι και είδαν ότι καλά το πάνε και το συνέχισαν όπως συμβαίνει στο 80% αυτών των σχέσεων;"
μαλλον αυτο το σεναριο...
οσο για την τυπισα, δεν την περασα απο ανακριση για να ξερω τι εκανε στο ζοο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ρε φιλε αυτα ασε να μου τα πει κανενας αλλος... οχι καποιος μπουλης
που οταν τον ποναει η κοιλιτσα ανοιγει θρεντ στα μπουρδελα... ελεος δεν θελω να σε εκθετω αλλα εισαι μλκας και το προκαλεις

@master μεχρι το 2009-2010 ειπα οτι εβγαζες.... γκομενες... συνηθως βγαινω με εμφανισημες επειδη μπορω. Μην με πυροβολησεις τωρα....ετυχε να ειμαι εμφανισημος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
angelina-jolie-and-brad-pitt.jpg

O boldemort αυτη την φωτο στελνει στις γκομενες που προσπαθει να βγαλει για να κερασει...

Για την δεξια λεει οτι ειναι η αδελφη του...

Πως να σε παρει μετα σοβαρα γυναικα;;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
μαλλον αυτο το σεναριο...
οσο για την τυπισα, δεν την περασα απο ανακριση για να ξερω τι εκανε στο ζοο.

φυσικά ρε συ, δεν είμαστε και ασφαλίτες, αλλά πάνω στη κουβέντα πολλά λέγονται ;)

με αυτά τα σενάρια όλοι έχουμε παίξει, αλλά σαν το καθαρό καμάκι με το φλερτ, τα καρφώματα και την όλη ατμόσφαιρα δεν είναι..καλό και το ίντερνετ αλλά αν δεν είναι λαιβ δεν λέει κατ'εμέ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΝΟμιζετε οι γυναικες δεν καταλαβαινουν οτι εχετε αραξει στον καναπε και θελετε μασημενη τροφη
τι πιστευετε οτι θα νομισουν??"εΤΥΧΕ Ο γαματος τυπος να μπει τσατ σημερα να ψαξει γκομενα" χαχαχαχαχ ελεος οι γυναικες ειναι πονηρες και ο κοσμος κακος.... αυτο το ξερουν ολοι ακομη και ο φουφουτος  που το λεει συνεχεια επειδη ειναι φοβισμενος....  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Φωτογραφια του μπολντεμορτ απο τις προσφατες διακοπες που πηγε με την μαμα και τον μπαμπα του.Δεν ειναι μουφα η φωτο ειναι 100% αυθεντικη.
william-levy-magic-mike-stripper.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΝΟμιζετε οι γυναικες δεν καταλαβαινουν οτι εχετε αραξει στον καναπε και θελετε μασημενη τροφη
τι πιστευετε οτι θα νομισουν??"εΤΥΧΕ Ο γαματος τυπος να μπει τσατ σημερα να ψαξει γκομενα" χαχαχαχαχ ελεος οι γυναικες ειναι πονηρες και ο κοσμος κακος.... αυτο το ξερουν ολοι ακομη και ο φουφουτος  που το λεει συνεχεια επειδη ειναι φοβισμενος....  :P

ειπαμε μην περνεις ποτε τιποτα απο ξενους

ουτε καραμελες

και κυριως λεφτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom