Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μεχρι το 2009 η αλλη ελεγε "Μπορει να ειναι καλος και να μπηκε απλα για περιεργεια...μιας και ειναι ασυνηθιστο"

και οντως απο το 2000 και μετα ηταν ασυνηθιστο να βγαινεις με καποιον ή καποια απο το νετ.... αποδειξη??? τα blind dates !!!! Τωρα ποια θα βγει blind date????? χαχαχα αμα καταφερετε εστω και μια εγω θα χασω στοιχημα 100 ευρω. Οι πιο πολλες μπαινουν να γραψουν τα ψυχολογικα τους πχ βιολεττα24 δεν μου καθεται ο γκομενος πως να τον βιασω?????? χωρις να με παρει χαμπαρι οτι τον βιασα? χαχαχαχχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειπαμε μην περνεις ποτε τιποτα απο ξενους

ουτε καραμελες

και κυριως λεφτα...

χαχαχα φουφουτε εσυ λες συνεχεια οτι ο κοσμος ειναι κακος..... φοβισμενος πολυ μας βγηκες για αυτο και ανοιγεις θρεντ για χεσιματα... τα κανεις πανω σου φαινεται  :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Boldemort ΟΤΑΝ εργαστεις, και παει να σε πληρωσει πρωτη φορα τ αφεντικο σου ξερεις τι θα πεις:;;;

Ευχαριστω κυριε..δεν θα τα παρω..η μαμα μου εχει πει να μην περνω τπτ απο ξενους...ειναι κακος ο κοσμος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχα ασε ρε φουφουτε..... φάπες ετρωγες στο λύκειο χαχαχαχαχχα

την ειδες και μαγκας τωρα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
@Boldemort
δεν ξερω για το dod,αλλα στο ζοο τα πρωτα χρονια γινοταν τζερτζελες...μπλαΐντ ντεΐτς ,γνωριμιες κανονικα κ με τον νομο...με γκομενες εννοειται κ οχι gay,κρυφοπουστακια που πλακωσανε αργοτερα για να ρουφανε απενοχοποιημενα ψωλες απο οποιον κατσει...τωρα ειμαι σιγουρος οτι πια,οχι γκομενα δεν γνωρισεις απο κει,αλλα ουτε κ θηλυκη κατσικα....

Ειμαι εναντια των γνωριμιων του νετ,αλλα στην ζωη υπαρχουν κ αντιπαραδειγματα που δειχνουν οτι μεσα απο τα σκατα (βλεπε social media),βγαινει κ κατι καλο...διαφωνει κανεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
@Boldemort
δεν ξερω για το dod,αλλα στο ζοο τα πρωτα χρονια γινοταν τζερτζελες...μπλαΐντ ντεΐτς ,γνωριμιες κανονικα κ με τον νομο...με γκομενες εννοειται κ οχι gay,κρυφοπουστακια που πλακωσανε αργοτερα για να ρουφανε απενοχοποιημενα ψωλες απο οποιον κατσει...τωρα ειμαι σιγουρος οτι οχι γκομενα δεν γνωρισεις απο κει,αλλα ουτε κ θηλυκη κατσικα....

Ειμαι εναντια των γνωριμιων του νετ,αλλα στην ζωη υπαρχουν κ αντιπαραδειγματα που δειχνουν οτι μεσα απο τα σκατα (βλεπε social media),βγαινει κ κατι καλο...διαφωνει κανεις?

Ε το ιδιο λεμε... τι χρονολογια την βρηκε ο φιλος σου την γκομενα? αμα την βρηκε παλια τοτε οκ... και εγω εχω βγαλει πολλες... αλλα ΠΑΛΙΑ. Πλεον το ιντερνετ εχει πεθανει. Και να σου πω και κατι???

Πιο ευκολο ειναι να παρω τηλεφωνο μια φιλη να βγουμε για ποτακι και να της πω... ρε συ μαρια... αλεξια... πως την λενε.... φερε και καμια φιλη να χαβαλεδιασουμε.... και αμα εχει ωραια φιλη εκανες την τυχη σου. Ουτε λιωσιμο με τις ωρες να περιμενεις να μπει στο δικτυο ουτε τιποτα....

Κοιτα για να βρισκεις καλες γκομενες πρεπει να εισαι και δικτυωμενος. Και οχι μονο δικτυωμενος αλλα να μην σε λενε και μαλακα πισω απο την πλατη σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΕΝω αμα εισαι φουφουτος και τον έχεις κάνει λάστιχο... το πολυ πολυ να βγεις με την θεια σου και τις φιλες της... που ειναι μεσος ορος 65 χρονων. ΕΤσι? απλα τα πραγματα και ασε τους φουφουτους να τσιριζουν οσο θελουν οτι ο κοσμος ειναι κακος και ο μπολντεμορτ τους κοροιδευει και ειναι κωλοπαιδο  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΕΝω αμα εισαι φουφουτος και τον έχεις κάνει λάστιχο... το πολυ πολυ να βγεις με την θεια σου και τις φιλες της... που ειναι μεσος ορος 65 χρονων. ΕΤσι? απλα τα πραγματα και ασε τους φουφουτους να τσιριζουν οσο θελουν οτι ο κοσμος ειναι κακος και ο μπολντεμορτ τους κοροιδευει και ειναι κωλοπαιδο  :2funny: :2funny:
Η να πηγαινεις διακοπες με την μαμα σου και τον μπαμπα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ε το ιδιο λεμε... τι χρονολογια την βρηκε ο φιλος σου την γκομενα? αμα την βρηκε παλια τοτε οκ... και εγω εχω βγαλει πολλες... αλλα ΠΑΛΙΑ. Πλεον το ιντερνετ εχει πεθανει. Και να σου πω και κατι???

Πιο ευκολο ειναι να παρω τηλεφωνο μια φιλη να βγουμε για ποτακι και να της πω... ρε συ μαρια... αλεξια... πως την λενε.... φερε και καμια φιλη να χαβαλεδιασουμε.... και αμα εχει ωραια φιλη εκανες την τυχη σου. Ουτε λιωσιμο με τις ωρες να περιμενεις να μπει στο δικτυο ουτε τιποτα....

Κοιτα για να βρισκεις καλες γκομενες πρεπει να εισαι και δικτυωμενος. Και οχι μονο δικτυωμενος αλλα να μην σε λενε και μαλακα πισω απο την πλατη σου.
αν δεν κανω λαθος,γνωριστηκανε 2006 με 07...καπου εκει...
στα υπολοιπα συμφωνω...εχουμε καταντησει ολοι λιγο-πολυ κομπιουτερ νερντς...βαζω κ την αφεντια μου μεσα...οι γνωριμιες πρεπει να γινονται face to face...καλο το νετ μονο για χαβαλε..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η να πηγαινεις διακοπες με την μαμα σου και τον μπαμπα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα εισαι 40 χρονων κοντος καραφλος και ασχημος ΚΑΙ πηγαινεις διακοπες ακομη με τον μπαμπα και την μαμα??????

α ρε μαστερ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν δεν κανω λαθος,γνωριστηκανε 2006 με 07...καπου εκει...
στα υπολοιπα συμφωνω...εχουμε καταντησει ολοι λιγο-πολυ κομπιουτερ νερντς...βαζω κ την αφεντια μου μεσα...οι γνωριμιες πρεπει να γινονται face to face...καλο το νετ μονο για χαβαλε..

Αν θες την γνωμη μου..... στο ιντερνετ κυκλοφορουν πολλες ψυχανώμαλες.... πχ εκει που θα βγειτε μπορει να της την βαρέσει και να μην ξαναβγειτε μετα...

Οποτε κανεις υπομονη απεξω και γνωριζεις κατι καλυτερο...επενδυεις εκει τον χρονο σου και βγαινεις διπλα κερδισμενος απο εναν αλλον που βιαστηκε μπηκε στο ιντερνετ εμπλεξε με καποια χαμουρα και εκανε μια τρυπα στο νερο

Ορισμενοι μπορει να νομιζουν οτι κατι εκαναν επειδη καταφεραν καποια να βγει απο το νετ αλλα αμα τα βαλεις κατω με καποια που γνωρισες αλλιως και ηταν καλυτερη θα βγεις εσυ ο κερδισμενος απο αυτους. Το παν ειναι το αποτελεσμα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

παιξε την μπαλιτσα σου αγορι μου...

εμεις ειμαστε αγαμητοι, φτωχοι, σφαλιαροεισπρακτορες

παιξε μπαλιτσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα εισαι 40 χρονων κοντος καραφλος και ασχημος ΚΑΙ πηγαινεις διακοπες ακομη με τον μπαμπα και την μαμα??????

α ρε μαστερ....
Τυπε εσυ το ειχες πει οτι πηγες το καλοκαιρι,τα ξεχασες;Τα υπολοιπα τα λεγανε για τον δημητρακη οι τυποι οχι για εμενα. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε εσυ το ειχες πει οτι πηγες το καλοκαιρι,τα ξεχασες;Τα υπολοιπα τα λεγανε για τον δημητρακη οι τυποι οχι για εμενα. :grin:

ναι μαστερ το καλοκαιρι του 2008 που ημουν 21 χρονων ειχα παει και 3 ημερες διακοπες με τους δικους μου ενω τις υπολοιπες 10 τις ειχα παει με φιλαρακια και γκομενιτσες..... για σενα φυσικα αυτα ειναι αγνωστες καταστασεις μιας και μεχρι τα 40 πας με τους δικους σου και ολο το καλοκαιρι!!!! Παρολαυτα θεωρεις οτι εισαι αρμοδιος να κραζεις κιολας....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Οταν δηλαδη γνωρισε την γκομενα σ εκεινο το σοκακι ηταν με τους γονεις:;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παιξε την μπαλιτσα σου αγορι μου...

εμεις ειμαστε αγαμητοι, φτωχοι, σφαλιαροεισπρακτορες

παιξε μπαλιτσα

φουφουτε μην το παιζεις μισοκακομοιρος... δεν θα σε λυπηθω τωρα τοση ωρα ελεγες τα δικα σου.  :P

Κοιτα να φτιαξεις χαρακτηρα και να σταματησεις να την κάνεις λάστιχο.....
διοτι μια ζωη θα κραζεις τον κοσμο που βγαινει μπροστα και απο ουσια σε σενα 0.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το κοβω εδω..θα βαλει τα κλαματα..εχει ηδη ζοριστει

καληνυχτα βολντ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι ναι...οπως φαινεται εγω ζοριστηκα και θα βαλω τα κλαματα.....

χαχαχ αντε να πιεις τσαγακι φουφουτε... θα σου κρυωσει και θα σε ποναει η κοιλιτσα μετα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom