Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αχ παναγια μου μη μου λες τετοια...

και εγώ παρθένος είμαι... ;)τόσο κακό είναι ?
περιμένω να βρω μια καλή κοπέλα ελληνίδα και χριστιανη ορθόδοξη που θα με αγαπάει, να την παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδάκια!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
το όνειρο μου.... :)

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Τι να μη σου λέω ... μας δουλέυεις...αφού πας με πρωτάρη τι περιμένεις να σου μάθει τα μυστικά του κάμα σούτρα και να εξερευνήσεις το σώμα σου ή να σε έχει για κάνενα 2ωρο κάτω και να σε τρελάνει στο σφυροκόπημα με τρελές ταχύτητες... ξέχνα το σεξ ... ούτος ή αλλος και να τον φας δεν πρόκειτε με αυτόν να έρθεις σε οργασμό με σεξ ...εκτός αν τον βάλεις να κάνει τον εργάτη και να σε γλύφει  ...πάρε ένα σκυλάκι καλύτερα και ρίξε ζάχαρι στο μουνί σου...

1.Ενταξει παιζει ρολο η εμπειρια, αλλα θεωρω πως κυριαρχο ρόλο το εχει η φαντασια.
Βιολογικό να μην είναι το πρόβλημα οπως ανικανότητα στύσης, πρόωρη εκσπερματωση ή καμμια δυσκαμψία να μην εχει, και στα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
2.Για την τελευταια προταση εισαι απλα σιχαμενος.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
και εγώ παρθένος είμαι... ;)τόσο κακό είναι ?
περιμένω να βρω μια καλή κοπέλα ελληνίδα και χριστιανη ορθόδοξη που θα με αγαπάει, να την παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδάκια!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
το όνειρο μου.... :)

Επίσης καλό θα ήταν να μάθεις και να σαρκάζεσαι σώστα.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Βιολογικό να μην είναι το πρόβλημα οπως ανικανότητα στύσης, πρόωρη εκσπερματωση ή καμμια δυσκαμψία να μην εχει, και στα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Σε πληροφορώ όλοι αυτοί που γράφεις που έχουν ανικανότητα γαμάνε καλύτερα από αυτούς που είναι και καλά υγιής... έχει κάτι φάρμακα που αμα τα πάρεις κάνει 2 μέρες να σου πέσει και τρυπάς και τοίχους... άσε που οι και καλά υγιής που δεν παίρνουν τίποτε από το άγχος και την κρίση η πούτσα τους γίνετε λάστιχο και έρχονται σε πλήρη στύση λίγο πριν χύσουν....

Για αυτό βρες ντοπαρισμένους... και αθλητικούς τύπους... θα τους τεστάρεις...θα τους βάζεις να ανεβένουν σκάλες με τα πόδια κτλ να δεις τι αντοχές έχουν.... σύχναζε σε γυμναστήρια...

όσο για τον δικό σου πες τα παιδιά εδώ να τον στείλεις σε κάνα δύο καλά μπουρδελα να μάθει και μετά πάνε να τον πηδήξεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μανια με τα μπουρδελα...δεν θελει να παει ο ανθρωπος σε μπουρδελο λεμε

θελει να κανει ερωτα με την αγαπημενη του βιολετα.... με φιλακια ολη τη νυχτα και αγκαλιτσες.

:grin:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα υγείας ή ότι μπορεί να έτυχε?
Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??

ευχαριστώ.

Just do it!
προχωρα το εσυ!
μιση ντροπη δικη σου,μιση δικη του.
εκτος αν θελεις να μεινεις με την απορια,για παντα...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μανια με τα μπουρδελα...δεν θελει να παει ο ανθρωπος σε μπουρδελο λεμε

θελει να κανει ερωτα με την αγαπημενη του βιολετα.... με φιλακια ολη τη νυχτα και αγκαλιτσες.

:grin:

Πως θα κάνει έρωτα ρε προεδρε μόλις του τον ποιασει κεφαλοκλύδομα θα κάνει ένα αχχχχχχχχχχχχχ και θα πει τελειώσα και αυτή θα πλένει τις κοιλότες της μετά να φύγει το ρυζογαλο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πως θα κάνει έρωτα ρε προεδρε μόλις του τον ποιασει κεφαλοκλύδομα θα κάνει ένα αχχχχχχχχχχχχχ και θα πει τελειώσα και αυτή θα πλένει τις κοιλότες της μετά να φύγει το ρυζογαλο...

Ε και?

μετα θα έχει και δευτερο γυρο.....

που ειναι το προβλημα ρε δημητρη ?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα υγείας ή ότι μπορεί να έτυχε?
[size=20pt]Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??
[/size]
ευχαριστώ.

JackDaniels.jpg

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ε και?

μετα θα έχει και δευτερο γυρο.....

που ειναι το προβλημα ρε δημητρη ?

Α θες και δεύτερο ημιχρονο... εδώ δεν μπήκαν στα αποδυτηρία ακόμα...κάτσε έχουμε μέλλον....θα τον ξεπαρθενίασει πάντως τον τύπο την βλέπω αποφασισμένη... έχει πεισμώσει... πρέπει να έχει κασέρι μπόλικο ο τύπος... αν η Ελληνιδα μοιρηστή κασέρι πεισμώνει...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
με φτιάξατε με αυτές τις γρήγορες εκσπερματόσεις και στη συνέχεια καπάκι σεξ βουτιγμένοι και οι δύο στο σπέρμα.... :2funny:
kinky φάσεις....γουστάρω !!!!!
πάντως θα ήθελα να ακούσω ολο το στόρι όταν πάει η κοπέλα μαζί του...με φτιάχουν πολύ κάτι τέτοια!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
οπα ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι οι 25αρηδες ετσι....κοπελια ελα να σου πατησω ενα μανικι και εσενα και τον γκομενο σου και δεν θα ναι κανενας παρθενος μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε' ναί... με τη λογική...

...μετααά....

κανείς από τους τρείς σας δεν θα είναι πιά παρθένος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α θες και δεύτερο ημιχρονο... εδώ δεν μπήκαν στα αποδυτηρία ακόμα...κάτσε έχουμε μέλλον....θα τον ξεπαρθενίασει πάντως τον τύπο την βλέπω αποφασισμένη... έχει πεισμώσει... πρέπει να έχει κασέρι μπόλικο ο τύπος... αν η Ελληνιδα μοιρηστή κασέρι πεισμώνει...

Μεσα στο αγχος ειστε ορισμενοι βλεπω εγω για αυτο αντιμετωπιζετε συχνα θέματα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τεσπα παω να την κανω με περιμενει το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!  :P

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τεσπα παω να την κανω με περιμενει το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!  :P
Το κοριτσάκι σου πια είναι η Παλαμίδου :jerking: ωχ κατάλαβα πας να ασπρισεις τους τοίχους πάλι... αφού σαλιάρισες εδώ μέσα μπας και σου κάτσει η Βιολέτα (που δεν είναι Βιολέτα αλλά κανένας αργόσχολος που σπάει πλάκα) ...το παίζεις και υγίης ότι έχεις και κοριτσάκι και καλά λες και δεν ξέρουμε πόσο μαλάκας είσαι... μέχρι τα πλει οφ του μαλάκα του σαιτ έφτασες περσι.... :2funny: :birdman:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Σιγουρα. Αλλά απο δω και πέρα τι γίνεται??

Αφού σου αρέσει και νιώθεις έλξη, προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει άνετα. Χαλαρά με όμορφο και αισθησιακό τρόπο για να του βγάλεις το άγχος της πρώτης φοράς.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Αφού σου αρέσει και νιώθεις έλξη, προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει άνετα. Χαλαρά με όμορφο και αισθησιακό τρόπο για να του βγάλεις το άγχος της πρώτης φοράς.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom