Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα υγείας ή ότι μπορεί να έτυχε?
Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??

ευχαριστώ.

Μην δινεις σημασια σε μερικους.... να κραζουν θελουν για να ξεχνανε τα δικα τους :P

λογικα εισαι τσιμπημένη με το παλίκάρι... το καλυτερο ειναι να μην βιαστει κανεις απο τους 2
μεχρι να υπάρξει κάποια οικειότητα... το σημαντικότερο... ποσο καιρο έχετε το φλερτ αυτο ?

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και εγω σκεφτομαι διαφορα.
Εισαι τρολλ;
Εισαι καποια που κανεις δεν της δινει σημασια και μπαινει σε αυτο το site να νιωσει καπως;

Και γιατί να νιώσω...κάπως ..επειδη μπαίνω σε αυτό το σαιτ??
Εκανα παλιοτερα εγγραφη για να γράψω την αποψη μου για το θεμα με τις οροθετικές ιεροδουλες./
Εκτοτε μπαινω πολυ αραια..

Ετυχε φίλε μου,
αν εσύ θέλεις να είσαι κακεντρεχής , δικαίωμα σου!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι πως με προβληματίζει και αυτό...δηλαδη μήπως δεν είναι 100%στρειτ.  
Αλλά αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι μηπως πάω να κάνω καμμια πιο...προχωρημενη κίνηση και μου πει ότι έχει ξερω γω θεμα υγειας και δεν μπορει να κανει σεξ. Εκει τι κάνουμε!?

Α επίσης pink floyd υπερτατοι :rockon:

να σου επαναλαβω οτι εαν δεν τολμησεις,δεν θα σου λυθει η απορια.ισως να νιωσετε λιγο αμηχανα εαν σου πει οτι υπαρχει προβλημα,αλλα καπως θα αλλαξεις την συζητηση.ολοκληρωμενη γυναικα εισαι,δεν πιστευω να κολλας σ'αυτο.επισης,λογω του οτι ειναι πια και 23 ο φιλος σου,παιζει να εχει και προσθετο αγχος λογω παρθενιας.

εννοειται  :grin:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Παίζει να είναι παρθένος λόγω θρησκείας?

Αν και η εκκλησία λέει οτι ειναι 'αμαρτια' οι προγαμιες σχέσεις, αλλά απόσο γνωρίζω δεν νομίζω να είναι ΤΟΣΟ θρησκός.

Ξερω γω , και αν είναι παρθένος λόγω αυτού τοτε μπορεί σωματικα να ειναι εντάξει, αλλα το μυαλό του θα είναι κολλημενο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δηλαδη εαν ησουν 35ρης σε γουσταρε ενα 18χρονο,δεν θα το εσκιζες; :think:
μαλλον ναι.
Ειναι αλλο αυτο, και αλλο να την βγαζεις εξω απο σχολειο γιατι δεν σου καθεται καποια αλλη.
Ειναι διαφορετικο δηλαδη να σου κατσει η φαση μια φορα και αλλο να γινεσαι γελοιος μπας και τσιμπησει κανενα χαζο.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Μην δινεις σημασια σε μερικους.... να κραζουν θελουν για να ξεχνανε τα δικα τους :P

λογικα εισαι τσιμπημένη με το παλίκάρι... το καλυτερο ειναι να μην βιαστει κανεις απο τους 2
μεχρι να υπάρξει κάποια οικειότητα... το σημαντικότερο... ποσο καιρο έχετε το φλερτ αυτο ?

Τσιμπημένη δεν είμαι.
Αλλα με γοητεύει και νομίζω υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία.

Γνωριζόμαστε σχεδόν 1μήνα...εχουμε φιληθεί αλλά μεχρι εκει.  

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.733
Πόντοι
5.595
..ρε πιεστε 2-3 ποτακια...
'χαιδεψε' τον λιγο....
και ολα θα παρουν το δρομο τους!!!!
Τοσο ΑΠΛΑ!!!
Γιατι τα κανετε δυσκολα....???!!! :idiot:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαλλον ναι.
Ειναι αλλο αυτο, και αλλο να την βγαζεις εξω απο σχολειο γιατι δεν σου καθεται καποια αλλη.
Ειναι διαφορετικο δηλαδη να σου κατσει η φαση μια φορα και αλλο να γινεσαι γελοιος μπας και τσιμπησει κανενα χαζο.
Αυτοι ειναι αρρωστοι παιδεραστες ρε τυπε το γαμησαμε το θεμα η Βιο ειναι 23 δεν ειναι 16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυριο ειναι κυριακή γιατι το ποσταρες σημερα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τσιμπημένη δεν είμαι.

Με γλώσσα??? αχ ναι για πες και αλλα.... χαχαχαχαχα  :P

καλα δεν σου έβαλε χερι 1 μηνα τωρα????? κανα βυζακι τπτ να πιασει  :P

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν και η εκκλησία λέει οτι ειναι 'αμαρτια' οι προγαμιες σχέσεις, αλλά απόσο γνωρίζω δεν νομίζω να είναι ΤΟΣΟ θρησκός.

Ξερω γω , και αν είναι παρθένος λόγω αυτού τοτε μπορεί σωματικα να ειναι εντάξει, αλλα το μυαλό του θα είναι κολλημενο.

Άλλη θρησκεία, όχι Χριστιανός Ορθόδοξος.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τσιμπημένη δεν είμαι.

εγω πιστευω ειστε πολυ ντροπαλοι και οι δυο και δεν κανετε κινηση  
χωσου εσυ πρωτα δεν πειραζει και ολα θα γινουν   :fuck1: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
 εγω θα γουσταρα πολυ αν μου την επεφτε η γκομενα πρωτη για σεξ....  

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Με γλώσσα??? αχ ναι για πες και αλλα.... χαχαχαχαχα  :P

καλα δεν σου έβαλε χερι 1 μηνα τωρα????? κανα βυζακι τπτ να πιασει  :P

μου επιασε την μέση μετράει?? :P δεν ειχαμε πολλες ευκαιριες να μεινουμε πριβε ουτως η αλλως.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα υγείας ή ότι μπορεί να έτυχε?
Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??

ευχαριστώ.

Βιολέτα άσε το σεξ στην άκρη αφού υπάρχουν όλα τα άλλα... θα έρθει το σεξ μόνο του μην τον αγχώνεις...παίξε μπάλά στα άλλα και μην τον πιέζεις εκτός και αν είσαι καμία λυσάρα τότε πάνε φάε αλλού... ούτος ή άλλος έτσι όπως μου τα λες μην περιμένεις κανέναν πορνοσταρ που θα σε πετάξει τα μάτια έξω στο γαμήση... σιγά σιγά... στην αρχή θα τρως πρόορη εξπερμάτωση μέχρι να μάθει...χαλάρωσε

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
εγω πιστευω ειστε πολυ ντροπαλοι και οι δυο και δεν κανετε κινηση  
χωσου εσυ πρωτα δεν πειραζει και ολα θα γινουν   :fuck1: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
 εγω θα γουσταρα πολυ αν μου την επεφτε η γκομενα πρωτη για σεξ....  

Βασικα κολλαει ο ενας(για τους δικους του λογους) και μετα το καταλαβαινει ο αλλος και κολλαει ακομα περισσοτερο. Και γινεται ενας φαυλος κυκλος.

Ξερω οτι ετσι οπως παει θα καταντησει κουραστικο και θα χαλασει η ατμοσφαιρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βιολέτα άσε το σεξ στην άκρη αφού υπάρχουν όλα τα άλλα... θα έρθει το σεξ μόνο του μην τον αγχώνεις...παίξε μπάλά στα άλλα και μην τον πιέζεις εκτός και αν είσαι καμία λυσάρα τότε πάνε φάε αλλού... ούτος ή άλλος έτσι όπως μου τα λες μην περιμένεις κανέναν πορνοσταρ που θα σε πετάξει τα μάτια έξω στο γαμήση... σιγά σιγά... στην αρχή θα τρως πρόορη εξπερμάτωση μέχρι να μάθει...χαλάρωσε

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Αχ παναγια μου μη μου λες τετοια...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
χαχα θυμαμαι τραβουσα τρεις μαλακιες πιτσιρικας πριν βγω με μια για να μη χυσω γρηγορα
αν μου καθοταν μετα  :fuck1:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αχ παναγια μου μη μου λες τετοια...

Τι να μη σου λέω ... μας δουλέυεις...αφού πας με πρωτάρη τι περιμένεις να σου μάθει τα μυστικά του κάμα σούτρα και να εξερευνήσεις το σώμα σου ή να σε έχει για κάνενα 2ωρο κάτω και να σε τρελάνει στο σφυροκόπημα με τρελές ταχύτητες... ξέχνα το σεξ ... ούτος ή αλλος και να τον φας δεν πρόκειτε με αυτόν να έρθεις σε οργασμό με σεξ ...εκτός αν τον βάλεις να κάνει τον εργάτη και να σε γλύφει  ...πάρε ένα σκυλάκι καλύτερα και ρίξε ζάχαρι στο μουνί σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom