Και να το 'λεγα μόνο εγώ!
Θέλει πολύ ταλέντο το να μην γίνεσαι κατανοητός από ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα;
βρηκαμε το ταιρι της βιολεττας αντε παιδια κι εγω κουμπαρος
Και να το 'λεγα μόνο εγώ!
Θέλει πολύ ταλέντο το να μην γίνεσαι κατανοητός από ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα;
αν θες να καβλώσεις τον μπλιμπλίκο του βλάκα που γουστάρεις θέλει τέτοια. αφού δεν έχει κάνει κίνηση με την εως τώρα εικόνα σου, τσέκαρε τι τον εξιτάρει...μπορεί να γουστάρει γκαγκούρια, ψωλούδες με κολάν και γόβες και να πηγαίνει κάθε κυριακή κατηχητικό μετά την εκκλησία.
άσε που ο άντρας, όλοι οι άντρες δηλαδή, έχουν φαντασιωθεί κατάστα με ξέκωλο...
επιπλέον, σκέψου σκηνικό που γυρνάς από το γυμναστήριο (υποτίθεται, για να είσαι φρέσκια και ευωδιαστή) αφού δεν θες να κυκλοφορήσεις με τα τρε μπανάλ κολάν..
η ερωτική χημεία δεν οδήγησε να παίξει με το μουνάκι σου όμως..θες το παραπάνω..για να παίξει λοιπόν και να σταματήσεις κι εσυ τα δακτυλιάσματα, ασχολήσου να τον προκαλέσεις, αφού θες να προκαλέσεις τα ένστικτά του!!
Μιλησε ο γουλφακης ο έξυπνος τωρα ο σουπερ ωριμος αντρας που τις βαζει κατω τις γυναικες
και τις ξεπατωνει με την μια χαχαχαχα....
Ο γνωστός Κηπάρχης ,ο Αβραμοτριάντης !
Σαλτα και χτενισου μωρη πουστρα.
τι καιρο ρε τυπεΜάγκες ,όπως καταλάβατε ,
Βιολεττα 24 = Αβράμης !
Ο γνωστός Κηπάρχης ,ο Αβραμοτριάντης !
Καιρό είχε να εμφανιστεί ο αβραμάκος !
αχχαχαχαχχααχ, κεντάς και σήμερα κουκλίτσα..παίχτηκε θεματάκι με τον # των ποστ?
θεωρώ γελοίο να κάτσεις να ανοίξεις θρεντ για τους λόγους που δεν έχεις γαμηθεί με τον φλούφλη σου. είναι υποκειμενικό γι'αυτό είπα ότι "για κάποιον που δεν έχει ζωή λογικό και έκατσε + ψάχτηκε + βρήκε + έγραψε για τα Αγαμησιάτικα του τύπου", δλδ, για μένα, λόγω προσωπικής άποψης δεν μου φαίνεται λογικό γι'αυτό σου είπα "ότι καίγεσαι"
ως εκ τούτου, ο διάλογος αυτός δεν έχει νόημα γιατί αφενός δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και αφετέρου μπλέκεις την βούρτσα με τη σαγιονάρα.
* άσε που επειδή σου έπεσαν πολλά στο τέλος ο φλούφλης θα βρει γκόμενα..πρόσεξες δεν έβαλα "άλλη γκόμενα".. ;)
τελικά την κουνίσανε την αχλαδιά ?
βιολέτα πες καμιά λεπτομέρια !!!!
πάντα με έφτιαχνε το τριπάκι με ξεπαρθενιάσματα και accidental cumshots...
λοιπόν έχω ένα label και συλέγω ανάλογο παράξενο οπτικοακουστικό υλικό...βιολέτα αν ο τύπος είναι 100% παρθένος και χύνει στο λεπτό,(και είστε ενήλικοι) φέρτον ,σας βιντεοσκοπώ και έχετε 1000αρικο !!
Κανονικα το θεμα με το ξεπαρθενιασμα αφορα πολλα ατομακια εδω μεσα που μπαινουν και κανουν κραξιμο κυριως.... αλλα μπαινει ο νώντας και ο λαδακης και το χαλανε.
ποιοί είναι ?
πες να κάνουμε καμιά μπίζνα !!
χαχαχα μωρε ξερουν αυτοι ποιοι ειναι αλλο που κανουν πλακιτσα και χαβαλε για να καλυπτονται και καλα.... και στοιχημα πως τωρα θα με βριζουν !!!!
eeeeee?
μα ντεν εκο αυτοκινιτο καρντια μου!!!
δεν ξέρω γιατί μιλάς αλλά φαντάζομαι...
άντε ρε σταματήστε να μαλώνετε.
βλεπω παντως οτι αμεσως απαντησες και ξερεις για κλωνους ip και admins.Βγηκα να αποδειξω/ψαρεψω ή να κερδίσω οτιδηποτε απο το φόρουμ?? Θα μπορουσα να το κανω, ευκολα εφόσον εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.
Το αν ειμαι η οχι ''κλωνος'' απο λες, ας το βρουν οι admins , και ας κοιταχτει η ip η οτιδηποτε.
Επισης θα έπρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι σε μια γυναικα..γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν ειναι γυναικα.
ΟΥΤΕ 7χρονο σε δημοτικο.
ΟΥΣΤ ΡΕ.
τι καιρο ρε τυπε
υπαρχει και η φαιδρα η παντρεμενη
εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.