Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Και να το 'λεγα μόνο εγώ!
Θέλει πολύ ταλέντο το να μην γίνεσαι κατανοητός από ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα;

βρηκαμε το ταιρι της βιολεττας :grin: αντε παιδια κι εγω κουμπαρος :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν θες να καβλώσεις τον μπλιμπλίκο του βλάκα που γουστάρεις θέλει τέτοια. αφού δεν έχει κάνει κίνηση με την εως τώρα εικόνα σου, τσέκαρε τι τον εξιτάρει...μπορεί να γουστάρει γκαγκούρια, ψωλούδες με κολάν και γόβες και να πηγαίνει κάθε κυριακή κατηχητικό μετά την εκκλησία.

άσε που ο άντρας, όλοι οι άντρες δηλαδή, έχουν φαντασιωθεί κατάστα με ξέκωλο...

επιπλέον, σκέψου σκηνικό που γυρνάς από το γυμναστήριο (υποτίθεται, για να είσαι φρέσκια και ευωδιαστή) αφού δεν θες να κυκλοφορήσεις με τα τρε μπανάλ κολάν..

η ερωτική χημεία δεν οδήγησε να παίξει με το μουνάκι σου όμως..θες το παραπάνω..για να παίξει λοιπόν και να σταματήσεις κι εσυ τα δακτυλιάσματα, ασχολήσου να τον προκαλέσεις, αφού θες να προκαλέσεις τα ένστικτά του!!

Μιλησε ο γουλφακης ο έξυπνος τωρα ο σουπερ ωριμος αντρας που τις βαζει κατω τις γυναικες
και τις ξεπατωνει με την μια χαχαχαχα....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μιλησε ο γουλφακης ο έξυπνος τωρα ο σουπερ ωριμος αντρας που τις βαζει κατω τις γυναικες
και τις ξεπατωνει με την μια χαχαχαχα....

Πήγαινε να διαβάσεις γιατί θα σας βάλει διαγώνισμα άυριο η κυρία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αχχαχαχαχχααχ, κεντάς και σήμερα κουκλίτσα..παίχτηκε θεματάκι με τον # των ποστ?

θεωρώ γελοίο να κάτσεις να ανοίξεις θρεντ για τους λόγους που δεν έχεις γαμηθεί με τον φλούφλη σου. είναι υποκειμενικό γι'αυτό είπα ότι "για κάποιον που δεν έχει ζωή λογικό και έκατσε + ψάχτηκε + βρήκε + έγραψε για τα Αγαμησιάτικα του τύπου", δλδ, για μένα, λόγω προσωπικής άποψης δεν μου φαίνεται λογικό γι'αυτό σου είπα "ότι καίγεσαι"

ως εκ τούτου, ο διάλογος αυτός δεν έχει νόημα γιατί αφενός δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και αφετέρου μπλέκεις την βούρτσα με τη σαγιονάρα.

* άσε που επειδή σου έπεσαν πολλά στο τέλος ο φλούφλης θα βρει γκόμενα..πρόσεξες δεν έβαλα "άλλη γκόμενα".. ;)

Δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο μέγας γκουρου γουλφάκης.... την γάμησες τωρα
θα στον κλεισει τον διαλογο και δεν θα μαθεις τιποτα  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

ΕΔΩΩΩΩΩ ΤΑ ΚΑΛΑΑΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φουφουτε κανεις παραθεσεις στον εαυτο σου??????  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικά την κουνίσανε την αχλαδιά ?
βιολέτα πες καμιά λεπτομέρια !!!!
πάντα με έφτιαχνε το τριπάκι με ξεπαρθενιάσματα και accidental cumshots... :2funny:

λοιπόν έχω ένα label και συλέγω ανάλογο παράξενο οπτικοακουστικό υλικό...βιολέτα αν ο τύπος είναι 100% παρθένος και χύνει στο λεπτό,(και είστε ενήλικοι) φέρτον ,σας βιντεοσκοπώ και έχετε 1000αρικο !! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τελικά την κουνίσανε την αχλαδιά ?
βιολέτα πες καμιά λεπτομέρια !!!!
πάντα με έφτιαχνε το τριπάκι με ξεπαρθενιάσματα και accidental cumshots... :2funny:

λοιπόν έχω ένα label και συλέγω ανάλογο παράξενο οπτικοακουστικό υλικό...βιολέτα αν ο τύπος είναι 100% παρθένος και χύνει στο λεπτό,(και είστε ενήλικοι) φέρτον ,σας βιντεοσκοπώ και έχετε 1000αρικο !! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κανονικα το θεμα με το ξεπαρθενιασμα αφορα πολλα ατομακια εδω μεσα που μπαινουν και κανουν κραξιμο κυριως.... αλλα μπαινει ο νώντας και ο λαδακης και το χαλανε.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κανονικα το θεμα με το ξεπαρθενιασμα αφορα πολλα ατομακια εδω μεσα που μπαινουν και κανουν κραξιμο κυριως.... αλλα μπαινει ο νώντας και ο λαδακης και το χαλανε.

ποιοί είναι ?
πες να κάνουμε καμιά μπίζνα !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ποιοί είναι ?
πες να κάνουμε καμιά μπίζνα !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα μωρε ξερουν αυτοι ποιοι ειναι αλλο που κανουν πλακιτσα και χαβαλε για να καλυπτονται και καλα.... και στοιχημα πως τωρα θα με βριζουν !!!!  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
χαχαχα μωρε ξερουν αυτοι ποιοι ειναι αλλο που κανουν πλακιτσα και χαβαλε για να καλυπτονται και καλα.... και στοιχημα πως τωρα θα με βριζουν !!!!  :P

eeeeee?
μα ντεν εκο αυτοκινιτο καρντια μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω γιατί μιλάς αλλά φαντάζομαι...

άντε ρε σταματήστε να μαλώνετε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
eeeeee?
μα ντεν εκο αυτοκινιτο καρντια μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω γιατί μιλάς αλλά φαντάζομαι...

άντε ρε σταματήστε να μαλώνετε.

χαχα εγω δεν μαλωνω ρε συ... πλακα κανουμε απο το ιντερνετ σιγα...
δεν βλεπεις τι αβαταρ εχω βαλει τι τιτλο μαλακιας  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Νωντας χθες με ειπε ηλιθιο και δεν απαντουσε μετα....

το ξερω οτι δεν με χωνευει... αλλα δεν ξερω για ποιο λογο πειραζεται.  :P

ε και οσο δεν ξερω τον λογο τοσο θα τον πειραζω οποτε τον θυμαμαι γιατι εχει και 500 κλωνους για να τον βρω ....  :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Βγηκα να αποδειξω/ψαρεψω ή να κερδίσω οτιδηποτε απο το φόρουμ?? Θα μπορουσα να το κανω, ευκολα εφόσον εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.

Το αν ειμαι η οχι ''κλωνος'' απο λες, ας το βρουν οι admins , και ας κοιταχτει η ip η οτιδηποτε.
Επισης θα έπρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι σε μια γυναικα..γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν ειναι γυναικα.
ΟΥΤΕ 7χρονο σε δημοτικο.
ΟΥΣΤ ΡΕ.
βλεπω παντως οτι αμεσως απαντησες και ξερεις για κλωνους ip και admins. :grin: :grin:
λιγο ακομα και θα μου θυμισεις τον ελεκτρο. :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εστειλαν διαφοροι πμ ερωτικου περιεχομενου,αλλα δεν απαντησα καν.

τι ακριβώς σου έστειλαν ?
ανήθικες προτάσεις η οπτικοακουστικό υλικό ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες λεπτομέρειες... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom