Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,3%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 46 43,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχετε τρελαθει ρε παιδια ποιος θα κανει σοβαρη σχεση με ενενεργεια ιεροδουλη.οι περισοτερεσ ειναι χωρισμενες με κανα παιδακι
καλα καλα....οποιοι κανουν και σοβαρη σχεση με μια πορνοσταρ πχ....την βλεπεις την κοπλεια διπλα;και αντρα και παιδακι εχει.....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
εχετε τρελαθει ρε παιδια ποιος θα κανει σοβαρη σχεση με ενενεργεια ιεροδουλη.οι περισοτερεσ ειναι χωρισμενες με κανα παιδακι

Ας το πάρουμε απο την αρχή . Γιατί κάποιος να μην κάνει , σε καμμία περίπτωση , σχέση με ιερόδουλη , ή γιατί αποκλείεται να βρεθεί έστω και ένας ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα καλα....οποιοι κανουν και σοβαρη σχεση με μια πορνοσταρ πχ....την βλεπεις την κοπλεια διπλα;και αντρα και παιδακι εχει.....

οι περισσότερες όμως έχουν άντρα που παίζει επίσης σε τσόντες.
δεν ξέρω γι'αυτήν αλλά ισχύει αυτό.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
το ευακι λες;αν δε κανω λαθος διαμενει στην καλιφορνια με τον μπαμπα της

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Αμα δεν είναι εν ενεργεία, είναι αλλιώς ! Θα καθόσαστε το χειμώνα στο τζάκι κι ο ένας θα διαβάζει την εφημερίδα του καπνίζοντας το πούρο του και η άλλη θα του λέει τις αναμνήσεις της .

-Θυμάμαι αγάπη μου,,μιά μέρα με είχανε γαμίσει ίσα με 30 αρχιδιαραίοι
-Ναί γλυκιά μου ? Θα κουράστηκες μωρό μου !
-Αστα ! Γαμήθηκα εκείνη την ημέρα ! Αλλά τη θυμάμαι που κονόμησα και μου ρχεται να ξαναπάω για κανά μήνα ! Ασε που μου έχουν λείψει και οι ψωλές.
-Καλά ! Να πας αγάπη μου γιατί μου τελειώνουν και τα πούρα και ακρίβηναν τα πούστικα !

....συνεχίζεται,....

Επισκέπτης
Ας το πάρουμε απο την αρχή . Γιατί κάποιος να μην κάνει , σε καμμία περίπτωση , σχέση με ιερόδουλη , ή γιατί αποκλείεται να βρεθεί έστω και ένας ;

Γιατί πρέπει να είναι κανείς πολύ μαλάκας για να ανεχθεί για μάνα των παιδιών του μια γυναίκα που έχει γαμηθεί ακόμα και με τους σκύλους της πόλης.
Φυσικά υπάρχουν και οι αγάμητοι ηλίθιοι που πάνω στην απελπισία τους η σχέση με μια σάπια γαμιόλα φαντάζει όνειρο.

Α!Ξέχασα!
Υπάρχουν και οι λίγοι έξυπνοι που θα κάνανε μια σχέση αλά συναιτερισμός.Να μαζεύανε κανένα φράγκο και αυτοί.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αλήθεια σας μπερδεύει?

νόμιζα ότι μερικοί άντρες ειδικά θα το καταλάβαιναν αυτό, μια που μπορούν να πηγαίνουν σε πουτάνες ενώ έχουν σχέση και να θεωρούν ότι (α)δεν είναι κέρατο και (β)δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους.

και μην ακούσω τις κλασικές καραμέλες ναιιιιιιιιιιιιιιι αλλλλά η γυναίκα σκέφτεται αλλλλλλλιώωωωωςςςς.
όσο και να χτυπιέστε ΔΕΝ ξέρετε ούτε τι έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες, ούτε πώς πηδιούνται όλες οι γυναίκες.

από τον ριγκομόρτις ειδικά (αν δεν τον μπερδεύω) περίμενα να το καταλαβαίνει  :think:

εντιτ: και ειδικά αν σκεφτείτε ότι οι άντρες πάνε στις πουτάνες (όταν έχουν σχέση) για ποικιλία ή από χόμπι, ενώ η άλλη δουλεύει, μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενο που μπερδεύεστε.
εγώ το αποδίδω στην κτητικότητα.

Συγνωμη, αλλα τι σχεση εχουν αυτα που λες;

Το ερωτημα των φιλων παραπανω, πρεπει(λογικα) να ειναι: ποιος ανδρας ειναι διατεθημενος να κανει σοβαρη σχεση με μια ιεροδουλη;

Αντικειμενικα; Λιγοι, πολλοι λιγοι.

Καλως η' κακως; Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
οι περισσότερες όμως έχουν άντρα που παίζει επίσης σε τσόντες.
δεν ξέρω γι'αυτήν αλλά ισχύει αυτό.
στην αμερικη οι περισοτερες πορνσταρ εχουν σχεση με γνωστουσ μπασκετμπολιστες που στο τελος καταντανε μαυρισμενες απο το ξυλο.αλλα τωρα τα γαμησαμε τελειωςαλλο πρνσταρ στην αμερικη και αλλο ιεροδουλη

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ρε τιναυτα που λετε. ποια σχεση; ποιο γκομενο; πατε καλα; πουτανες ειναι. το πολυ πολυ να χουν κανα νταβα να τις βριζει να τις ξυλοφορτωνει και να τους τα τρωει.

ακου σχεση...

τι νομιζετε οτι γυρνανε σπιτι και ειναι ο αλλος και τις περιμενει και τους λεει αγαπη μου τι κανεις πως περασες σημερα; ποσες ψωλες εφαγες; το κωλαρακι σου το ξεσκισε κανενας; τι ηρθε ενας ψωλαρας και τωρα δε μπορεις να κατσεις; και στη μαπα ποσοι σε χυσανε; τα καταπιες; ηταν νοστιμα; και μεσα στη ρομαντικη αυτη ατμοσφαιρα κανουν ερωτα 5 φορες  :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ενώ άμα είναι εν ενεργεία, οι διάλογοι πάνε αλλιώς

- Καλημέρα αγάπη μου
- Καλημέρα μουρό μου !
- Που γαμιέσαι σήμερα αγάπη μου ?
- Βριλησού μουρό μου
- Να πά να γαμηθείς ! Δε σου είπα μωρή οτι είναι μακριά εκεί και βαριέμαι να τρέχω πρωϊνιάτικα ?
- Ναί μουρό μου, αλλά στο άλλο (το κοντινό) γαμιέται ή φίλη μου και δε θέλω να της την χαλάσω.
- Να πα να γαμηθείτε όλες !
- Πάμε μουρό μου ! Ναί !

Επισκέπτης
ρε τιναυτα που λετε. ποια σχεση; ποιο γκομενο; πατε καλα; πουτανες ειναι. το πολυ πολυ να χουν κανα νταβα να τις βριζει να τις ξυλοφορτωνει και να τους τα τρωει.

ακου σχεση...

τι νομιζετε οτι γυρνανε σπιτι και ειναι ο αλλος και τις περιμενει και τους λεει αγαπη μου τι κανεις πως περασες σημερα; ποσες ψωλες εφαγες; το κωλαρακι σου το ξεσκισε κανενας; τι ηρθε ενας ψωλαρας και τωρα δε μπορεις να κατσεις; και στη μαπα ποσοι σε χυσανε; τα καταπιες; ηταν νοστιμα; και μεσα στη ρομαντικη αυτη ατμοσφαιρα κανουν ερωτα 5 φορες  :2funny: :2funny: :2funny:

πέστα
ε μα με τον κάθε κακόμοιρη εδώ μέσα.
Τι περιμένεις βέβαια από μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών είναι τόσο μαμούχαλοι που πέφτουν θύματα της κάθε ξεκωλιάρας βλάχας αλλοδαπής που έρχεται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σταματη ελα απο δω λιγο να ριξεις μια  :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
νοσφεράτου, είσαι τύπος "σιγά μην αφήσω τη γυναίκα μου να μου πάρει πίπα, με αυτό το στόμα φιλάει τα παιδιά μου"?  :think:

Συγνωμη, αλλα τι σχεση εχουν αυτα που λες;

Το ερωτημα των φιλων παραπανω, πρεπει(λογικα) να ειναι: ποιος ανδρας ειναι διατεθημενος να κανει σοβαρη σχεση με μια ιεροδουλη;

Αντικειμενικα; Λιγοι, πολλοι λιγοι.

Καλως η' κακως; Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

αυτό που είπαν οι φίλοι στους οποίους αναφέρθηκα ήταν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται κάποιος να κάνει σχέση με πουτάνα.

κι εγώ είπα ότι οι μερικοί έχουν την ίδια λογική αλλά από την πλευρά τους, δηλαδή γαμάμε πουτάνες και δεν είναι κέρατο. άρα γιατί αυτοί να θεωρούν κέρατο τη δουλειά της πουτάνας? εκτός αν θεωρούν ότι οι πουτάνες δίνουν την ψυχή τους στους πελάτες που έρχονται στο δωμάτιο. διότι αν εγώ πιστεύω πως το να πάω σε μπουρδέλο για να φύγουν τα χοντρά δεν είναι κέρατο, ακόμα λιγότερο κέρατο είναι όταν η πουτάνα ανοίγει τα ποδια της γιατί αυτή είναι η δουλειά της*.

το ότι εσύ πιστεύεις ότι ήταν άσχετο αυτό που είπα παναπεί ότι κάτι δεν διάβασες καλά.

*άσχετα με το αν εγώ συμφωνώ ή όχι με αυτή τη λογική, μιλάω για όσους σκέφτονται έτσι για το κέρατο.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

ακου σχεση...

τι νομιζετε οτι γυρνανε σπιτι και ειναι ο αλλος και τις περιμενει και τους λεει αγαπη μου τι κανεις πως περασες σημερα; ποσες ψωλες εφαγες; το κωλαρακι σου το ξεσκισε κανενας; τι ηρθε ενας ψωλαρας και τωρα δε μπορεις να κατσεις; και στη μαπα ποσοι σε χυσανε; τα καταπιες; ηταν νοστιμα; και μεσα στη ρομαντικη αυτη ατμοσφαιρα κανουν ερωτα 5 φορες  :2funny: :2funny: :2funny:εμ   :think: :think: :think:και εγω αυτο λεω τι συζηταμε τωρα σοβαρα μιλαμε;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Επισκέπτης
νοσφεράτου, είσαι τύπος "σιγά μην αφήσω τη γυναίκα μου να μου πάρει πίπα, με αυτό το στόμα φιλάει τα παιδιά μου"?  :think:

όχι είμαι ο τύπος που δεν θεωρεί λογικό και όμορφο να γαμιέται η γυναίκα του σε ένα τσαρδί με κάθε υποκείμενο.Ουτε θεωρεί λογικό να πάρει τέτοια γυναίκα με τέτοιο παρελθόν γεμάτη ψυχολογικά.Γιατί το να περνάνε από το κορμί σου όλες οι φυλές της γης καθημερινά αφήνει ένα χουσούρι.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
πέστα
ε μα με τον κάθε κακόμοιρη εδώ μέσα.
Τι περιμένεις βέβαια από μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών είναι τόσο μαμούχαλοι που πέφτουν θύματα της κάθε ξεκωλιάρας βλάχας αλλοδαπής που έρχεται.

Να στο πω διαφορετικά . Έχεις ερωτευθεί ή καψουρευθεί πέρα απο τη λογική ; Αυτά τα δυό είναι πολλές φορές πέρα απο τη λογική . Άν λοιπόν είχες τέτοια "παράλογη " εμπειρία , γιατί αποκλείεις να βρεθεί κάποιος αρκετά παράλογος να ερωτευθεί ιερόδουλη . Ο συλλογισμός μου έχει λογικό ειρμό . Ο δικός σου έχει ;

Επισκέπτης
Να στο πω διαφορετικά . Έχεις ερωτευθεί ή καψουρευθεί πέρα απο τη λογική ; Αυτά τα δυό είναι πολλές φορές πέρα απο τη λογική . Άν λοιπόν είχες τέτοια "παράλογη " εμπειρία , γιατί αποκλείεις να βρεθεί κάποιος αρκετά παράλογος να ερωτευθεί ιερόδουλη . Ο συλλογισμός μου έχει λογικό ειρμό . Ο δικός σου έχει ;

Φυσικά και έχεις εναν λογικό ειρμό όμως πρέπει να υπάρχουν όρια.
Με την ίδια λογική μπορεί ο κάθε ανώμαλος να πει εγώ ερωτεύτηκα την θεία μου ή την μάνα μου.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

αυτό που είπαν οι φίλοι στους οποίους αναφέρθηκα ήταν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται κάποιος να κάνει σχέση με πουτάνα.

κι εγώ είπα ότι οι μερικοί έχουν την ίδια λογική αλλά από την πλευρά τους, δηλαδή γαμάμε πουτάνες και δεν είναι κέρατο. άρα γιατί αυτοί να θεωρούν κέρατο τη δουλειά της πουτάνας? εκτός αν θεωρούν ότι οι πουτάνες δίνουν την ψυχή τους στους πελάτες που έρχονται στο δωμάτιο. διότι αν εγώ πιστεύω πως το να πάω σε μπουρδέλο για να φύγουν τα χοντρά δεν είναι κέρατο, ακόμα λιγότερο κέρατο είναι όταν η πουτάνα ανοίγει τα ποδια της γιατί αυτή είναι η δουλειά της*.

το ότι εσύ πιστεύεις ότι ήταν άσχετο αυτό που είπα παναπεί ότι κάτι δεν διάβασες καλά.

*άσχετα με το αν εγώ συμφωνώ ή όχι με αυτή τη λογική, μιλάω για όσους σκέφτονται έτσι για το κέρατο.

Η λογική της μπουμπ είναι κρυστάλλινη και ακαταμάχητη μέχρι στιγμής ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

[/quote]η πουτανα το μονο που κανει ειναι να κερατωνει το προηγουμενο με τον επομενο πελατη :tooth: :tooth: :tooth: αρα μη μιλαμε για σοβαρες σχεσεις ιεροδουλων και παπαριες :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom