Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δλδ εάν έρθω για 10 λεπτά και σου πω να παίξουμε με τις κούκλες για 20 Ευρώ θα μου πείς μονο "τσιμπουκακι,πισωκολλητο,απο πανω,ελευθερα πιασιματα";
Οχι βρε...αν προκειται να παιξουμε με τις κουκλες...θα σου ξηγηθω αλλιως..
Κι αν βαρεθουμε..εχω και πολλα επιτραπεζια..."Φιδακι","Γκρινιαρη","Μονοπολη"...
Γιουπυυυυυυ...ωραια θα περασουμε...!!!! :smitten:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Οχι βρε...αν προκειται να παιξουμε με τις κουκλες...θα σου ξηγηθω αλλιως..
Κι αν βαρεθουμε..εχω και πολλα επιτραπεζια..."Φιδακι","Γκρινιαρη","Μονοπολη"...
Γιουπυυυυυυ...ωραια θα περασουμε...!!!! :smitten:

Απόδειξη θα μου κόψεις;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κατερινα απο τον πατο θα του τα κοψεις???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα εκμεταλλευτω το κορμι σου..
Θα σε εκδιδω στους "κοπρολαγνους".
Πληρωνουν καλα αυτοι..θα βγαλεις και μεροκαματο βρε...
Χαχαχαχαχ...!!!!
άρα να φέρω και το βιβλιο παροχής υπηρεσιών.........

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινα απο τον πατο θα του τα κοψεις???
Τσ τσ τσ...μα τι ασχετος που εισαι..
Δεν εχεις προσεξει οτι στον πατο του πατου..εχει ενδεικτικο ταμπελακι που λεει οτι.."κοβονται απο πανω"?
Χαχαχαχαχ...!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Τσ τσ τσ...μα τι ασχετος που εισαι..
Δεν εχεις προσεξει οτι στον πατο του πατου..εχει ενδεικτικο ταμπελακι που λεει οτι.."κοβονται απο πανω"?
Χαχαχαχαχ...!!!!
με την κοπέλα στο αβατάρ σου μπορώ να παίξω επιτραπέζιο;

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Κατερινάκι αύριο θα εισαι εκει;;;;
τι ωρες;;;;

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
sorry re free αλλα επειδη εσυ-αρκετοι γαμας καθε μερα και ολη μερα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι που εχουν χρονια να γαμησουν ειτε γιατι δε βρισκουν γκομενα ειτε γιατι δεν ειναι καλοικαμακηδες.εχεις ερθει σε τετοια κατασταση ποτέ?ρωτα με και θα δεις.
γιατι ολοι μας γνωριζουμε πως οι ελληνιδες ειναι μαλακισμενες και ψωροπερηφανες...εδω οι ανδρες ειναι παραπανω απο τις γυναικες και οι γυναικες το παιζουν δυσκολες.
εχεις παει εξω να δεις ποσο καλυτερα ειναι?
οποτε εδω ερχεται το λειτουργημα που κανουν τα κοριτσια με το να σου ''φτιαχνουν'' τα συγκαλα σου.

+1000

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πιστευω οτι πολλες απο αυτες καποια στιγμη σταματανε και κανουν φυσιολογικη ζωη. επισης πιστευω οτι καποιες και ενω ειναι ιεροδουλες τις ωρες που δεν δουλευουν κανουν φυσιολογικη ζωη

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βγάζουν πολλά λεφτά, ζούν άνετα, αλλά σε αντιστάθμισμα αυτών ποιός θα τις φροντίσει αν αρρωστήσουν, ποιός θα τις πάει στο γιατρό ή στο νοσοκομείο αν παραστεί ανάγκη, ποιός θα τις αγκαλιάσει για να χαλαρώσουν από το άγχος, ποιός θα ακούσει τα προβλήματα τους, ποιός θα τις τηλεφώνήσει στην δουλειά τους να δεί τι κάνουν, ποιός θα τις πει "σε αγαπώ, είμαι κοντά σου"? Αυτά μπορούν να τα έχουν?

Φιλε αγαπητε,
Η ερωτηση σου  εχει δυο και οχι μια  απαντησεις,οπως ισως  υπεθετες...
90 0/0 : ΟΧΙ ( Η δικη σου απαντηση)
Στο 10  0/0 που ισως τα βρουν,να εισαι  βεβαιος οτι κατα 95 0/0 θα τα χλευάσουν...αργά η γρηγορα...( Η δικη μου )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βγάζουν πολλά λεφτά, ζούν άνετα, αλλά σε αντιστάθμισμα αυτών ποιός θα τις φροντίσει αν αρρωστήσουν, ποιός θα τις πάει στο γιατρό ή στο νοσοκομείο αν παραστεί ανάγκη, ποιός θα τις αγκαλιάσει για να χαλαρώσουν από το άγχος, ποιός θα ακούσει τα προβλήματα τους, ποιός θα τις τηλεφώνήσει στην δουλειά τους να δεί τι κάνουν, ποιός θα τις πει "σε αγαπώ, είμαι κοντά σου"? Αυτά μπορούν να τα έχουν?

Φιλε αγαπητε,
Η ερωτηση σου  εχει δυο και οχι μια  απαντησεις,οπως ισως  υπεθετες...
90 0/0 : ΟΧΙ ( Η δικη σου απαντηση)
Στο 10  0/0 που ισως τα βρουν,να εισαι  βεβαιος οτι κατα 95 0/0 θα τα χλευάσουν...αργά η γρηγορα...( Η δικη μου )
εχουν γκομενο ρε τυπε και αυτες οσο παραξενο κι αν σου φαινεται...και μανα και πατερα επισης....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ πάντως άμα είχα γκόμενα ιερό-τέτοια, θα απαιτούσα να μου είναι πιστή ! Αλλιώς δεν θ ακούω τα προβλήματά της και δεν θα την πηγαίνω στο γιατρό (όλα τ άλλα θα τα κάνω )  :grin:!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αλήθεια σας μπερδεύει?

νόμιζα ότι μερικοί άντρες ειδικά θα το καταλάβαιναν αυτό, μια που μπορούν να πηγαίνουν σε πουτάνες ενώ έχουν σχέση και να θεωρούν ότι (α)δεν είναι κέρατο και (β)δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους.

και μην ακούσω τις κλασικές καραμέλες ναιιιιιιιιιιιιιιι αλλλλά η γυναίκα σκέφτεται αλλλλλλλιώωωωωςςςς.
όσο και να χτυπιέστε ΔΕΝ ξέρετε ούτε τι έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες, ούτε πώς πηδιούνται όλες οι γυναίκες.

από τον ριγκομόρτις ειδικά (αν δεν τον μπερδεύω) περίμενα να το καταλαβαίνει  :think:

εντιτ: και ειδικά αν σκεφτείτε ότι οι άντρες πάνε στις πουτάνες (όταν έχουν σχέση) για ποικιλία ή από χόμπι, ενώ η άλλη δουλεύει, μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενο που μπερδεύεστε.
εγώ το αποδίδω στην κτητικότητα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εχουν γκομενο ρε τυπε και αυτες οσο παραξενο κι αν σου φαινεται...και μανα και πατερα επισης....
εχετε τρελαθει ρε παιδια ποιος θα κανει σοβαρη σχεση με ενενεργεια ιεροδουλη.οι περισοτερεσ ειναι χωρισμενες με κανα παιδακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom