Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης

Εμένα πάντως σε μια περιστασιακή πόρνη στο ερώτημα πως μπορείς να πηδιέσαι με γέρους,άσχημους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μου απάντησε ότι καμιά φορά γούσταρε που γαμιόταν με αυτές τις κατηγορίες ανδρών γιατι ο άσχημος,ο χοντρός και ο γέρος ήταν για αυτή μια kinky εμπειρία.Οι άνδρες αυτοί ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτή και έξω από τα συνηθισμένα της σεξουαλικής της ζωής γιατί η κοπέλα ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα μερικούς μόνο μήνες το χρόνο. 

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Συναδελφοι, το επαγγελμα της πορνης καλος ή κακος, ηθελημενα ή αθελητα ειναι λειτουργημα.Οι κοπελες μπορει κατα το μεγαλυτερο ποσοστο τους να το κανουν για το "ευκολο" χρημα αλλα πριν αρχισουμε να λεμε διαφορα ας αναρωτηθουμε ποσοι απο εμας θα μπορουσαν να πανε ακομη και επι πληρωμη με τις γριες, τις αρωστες, τις παχυσαρκες κ.λ.π. , απο εκει και περα η προσωπικη μου εμπειρια με ανθρωπους του χωρου μου δειχνει οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις υπολοιπες γυναικες εξω απο τη δουλεια τους εχουν σχεσεις, οικογενεια, φιλους κ.λ.π.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συναδελφοι, το επαγγελμα της πορνης καλος ή κακος, ηθελημενα ή αθελητα ειναι λειτουργημα.Οι κοπελες μπορει κατα το μεγαλυτερο ποσοστο τους να το κανουν για το "ευκολο" χρημα αλλα πριν αρχισουμε να λεμε διαφορα ας αναρωτηθουμε ποσοι απο εμας θα μπορουσαν να πανε ακομη και επι πληρωμη με τις γριες, τις αρωστες, τις παχυσαρκες κ.λ.π. , απο εκει και περα η προσωπικη μου εμπειρια με ανθρωπους του χωρου μου δειχνει οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις υπολοιπες γυναικες εξω απο τη δουλεια τους εχουν σχεσεις, οικογενεια, φιλους κ.λ.π.

Ναι, δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες σε σχεση με αλλους ανθρωπους με μερικες διαφορες.

Τους λειπει η προσωπικοτητα και τα βλεπουν ολα υπο το πρισμα των λεφτων για τα οποια κανουν τα ΠΑΝΤΑ.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Ναι, δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες σε σχεση με αλλους ανθρωπους με μερικες διαφορες.

Τους λειπει η προσωπικοτητα και τα βλεπουν ολα υπο το πρισμα των λεφτων για τα οποια κανουν τα ΠΑΝΤΑ.

Με ολο το σεβασμο αλλα θες να μου πεις οτι ο μεσος ελευθερος επαγγελματιας δε συμπεριφερεται με βαση τα χρηματα; Ποσες φορες εχεις δει ή ακουσει για επαγγελματιες που εκαναν πολυ χειροτερα για πολυ λιγοτετα απο τις ιεροδουλες;
Δε ξερω αν ειχες προσωπικη εμπειρια η οποια σε στραβωσε αλλα θα σου προτεινα να βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σαν απαντηση-
α ρε μανα δε με κανες γυναικα....

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα

Παντως μαγκες τα διαφορα μοντελα που παντρευονται κατι τυπους σε ηλικια γηροκομειου

η τα φτιαχνουν μαζι τους και το παιζουν ερωτευμενες τι ειναι;

Toυλαχιστον την πουτανα την δηλωμενη την γνωριζουμε και εχουμε καθαρες δουλειες.

Οι αλλες που ειναι πουτανες και αλλου εκτος απο το κορμι γινονται εξωφυλα σε περιοδικα και προτυπα για τα νεα κοριτσακια..

Επισκέπτης
Ναι ειναι λειτουργημα και θα σας πω μια μικρη ιστιρια που μου ειπε φιλη και ενεργη Ιεροδουλος η οποια ειναι και μεσα στις 5 πιο γνωστες αυτου του site.
Λοιπον υπαρχει ενα παλληκαρακι το οποιο ειναι τυφλο και το πηγαινει ο συνοδος του καθε τοσο σε αυτην την κυρια για να μπορεσει και αυτο να χαρει αυτο που ολοι χαιρομαστε οποτε μας σηκωθει.
Λοιπον αυτη η κυρια παντα τα δινει ολα και κατι παραπανω οταν ειναι αυτος ο πελατης της.
Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα.
Τωρα στο θεμα μας .
Πιστευω οτι  οι σχεσεις με τις ιεροδουλες καλυτερα να μενουν στους οικους που δημιουργουντε και να μην προχωραμε πιο εξω .
Ειναι τελειως προσωπικη αποψη και για αυτο δεν ανοιγω κουβεντα γιατι πρεπει να γραφουμε μερες και ακρη δεν θα βγαλουμε.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Διάβασα παραπάνω τη γνωστή ατάκα 'τα κορίτσια αυτά κάνουν λειτούργημα'... Συγνώμη ρε συναγωνιστές, ξέρετε τι είναι το λειτούργημα; Να το δούμε σχηματικά: ο οποιοσδήποτε Χ (δημόσιο, φορέας, επιχείρηση, ιδιώτης) πληρώνει τον Ψ (που είναι δάσκαλος, πουτάνα, γιατρός κ.λπ) για να παρέχει τις υπηρεσίες του έναντι χαμηλής ή και καθόλου αμοιβής στον Ω. Ο Ψ μάλιστα που παρέχει τις υπηρεσίες του, συνήθως πληρώνεται με τον χαμηλότερο μισθό (ορισμένες φορές και χωρίς μισθό) επειδή έχει επιλέξει τη δουλειά που κάνει από ιδεολογία (για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, επειδή του αρέσει η δουλειά που κάνει κ.λπ).

Για πείτε μου ρε συναγωνιστές: πόσες πουτάνες είναι αυτό που είναι επειδή τους αρέσει το πήδημα, ή πόσες είναι αυτό που είναι για να μπορούν να πηδάνε και αυτοί που αντικειμενικά δε θα μπορύσαν να βρουν μια οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, δηλαδή από ιδεολογία. Δύο; Μία; Καμία; Και κάτι ακόμα: πόσες από αυτές θα έκαναν αυτή τη δουλειά που κάνουν για 800 ευρώ το μήνα (κατι που θα δικαιολογούσε τον όρο λειτούργημα);

Δεν νομιζω ότι λειτουργημα είναι να παρέχω υπηρεσίες στην κοινωνία έναντι χαμηλής κρατικής αμοιβής ή μηδενικής. Τότε λειτουργοί θα θεωρούνται μονο οι γιατροι του ΕΣΥ και δεν θα είναι λειτουργοί οι δάσκαλοι στα ιδιωτικά σχολεία. Χωρίς αμοιβή πόσοι "λειτουργοί" θα υπάρχουν?
Αν θεωρήσουμε ότι "λειτουργοί" είναι όσοι συνεισφέρουν με την δραστηριότητα τους στο κοινωνικό "καλό" τότε οι τάνες είναι λειτουργοί. Εδώ αυτοθεωρούνται ότι εκτελουν λειτουργημα οι πολιτικοι.

victoras0

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
0
sorry re free αλλα επειδη εσυ-αρκετοι γαμας καθε μερα και ολη μερα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι που εχουν χρονια να γαμησουν ειτε γιατι δε βρισκουν γκομενα ειτε γιατι δεν ειναι καλοικαμακηδες.εχεις ερθει σε τετοια κατασταση ποτέ?ρωτα με και θα δεις.
γιατι ολοι μας γνωριζουμε πως οι ελληνιδες ειναι μαλακισμενες και ψωροπερηφανες...εδω οι ανδρες ειναι παραπανω απο τις γυναικες και οι γυναικες το παιζουν δυσκολες.
εχεις παει εξω να δεις ποσο καλυτερα ειναι?
οποτε εδω ερχεται το λειτουργημα που κανουν τα κοριτσια με το να σου ''φτιαχνουν'' τα συγκαλα σου.

Επισκέπτης
χαχαχα

Παντως μαγκες τα διαφορα μοντελα που παντρευονται κατι τυπους σε ηλικια γηροκομειου

Toυλαχιστον την πουτανα την δηλωμενη την γνωριζουμε και εχουμε καθαρες δουλειες.

Οι αλλες που ειναι πουτανες και αλλου εκτος απο το κορμι γινονται εξωφυλα σε περιοδικα και προτυπα για τα νεα κοριτσακια..

ΣΩΣΤΟΣ!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ολα γινονται για τα λεφτα.

Μια μουναρα σαν πορνοσταρ γιατι να γαμιεται τσαπμα.

Γινεται πορνσταρ η' πουτανα πολυτελειας και το ευχαριστιεται διπλα.

Μεγαλο πλεονεκτημα των γυναικων.

Τελικα το ιχυρο φυλλο δεν ειναι οι αντρες.

Επισκέπτης
χαχαχα

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ!!!

Επισκέπτης
Ολα γινονται για τα λεφτα.

Μια μουναρα σαν πορνοσταρ γιατι να γαμιεται τσαπμα.

Γινεται πορνσταρ η' πουτανα πολυτελειας και το ευχαριστιεται διπλα.

Μεγαλο πλεονεκτημα των γυναικων.

Τελικα το ιχυρο φυλλο δεν ειναι οι αντρες.

Οι άνδρες είναι το ισχυρό φύλο και οι γυναίκες το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!!! ;)

Επισκέπτης
Δεν νομιζω ότι λειτουργημα είναι να παρέχω υπηρεσίες στην κοινωνία έναντι χαμηλής κρατικής αμοιβής ή μηδενικής. Τότε λειτουργοί θα θεωρούνται μονο οι γιατροι του ΕΣΥ και δεν θα είναι λειτουργοί οι δάσκαλοι στα ιδιωτικά σχολεία. Χωρίς αμοιβή πόσοι "λειτουργοί" θα υπάρχουν?
Αν θεωρήσουμε ότι "λειτουργοί" είναι όσοι συνεισφέρουν με την δραστηριότητα τους στο κοινωνικό "καλό" τότε οι τάνες είναι λειτουργοί. Εδώ αυτοθεωρούνται ότι εκτελουν λειτουργημα οι πολιτικοι.

Οπως έλεγε και ο Άνταμ Σμίθ "δεν περιμένουμε να φάμε το ψωμί μας επειδή ο φούρναρης είναι καλός άνθρωπος αλλά επειδή στοχεύει στο κέρδος του."

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
sorry re free αλλα επειδη εσυ-αρκετοι γαμας καθε μερα και ολη μερα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι που εχουν χρονια να γαμησουν ειτε γιατι δε βρισκουν γκομενα ειτε γιατι δεν ειναι καλοικαμακηδες.εχεις ερθει σε τετοια κατασταση ποτέ?ρωτα με και θα δεις.
γιατι ολοι μας γνωριζουμε πως οι ελληνιδες ειναι μαλακισμενες και ψωροπερηφανες...εδω οι ανδρες ειναι παραπανω απο τις γυναικες και οι γυναικες το παιζουν δυσκολες.
εχεις παει εξω να δεις ποσο καλυτερα ειναι?
οποτε εδω ερχεται το λειτουργημα που κανουν τα κοριτσια με το να σου ''φτιαχνουν'' τα συγκαλα σου.

Ναι παληκάρι μου συμφωνώ ότι είναι λειτούργημα όσο λειτουργήματα είναι και οι άλλες δουλειές που θεωρουνται γενικώς. Δεν θα πω ότι λειτουργημα είναι η δουλειά του μηχανικού, του computερά, του έμπορου.

Και για να'χουμε καλό ρώτημα πως συμαιρενεις ότι πηδώ όλη την ώρα κάθε μέρα. Τέτοιο όνομα έχω βγάλει στην πιάτσα ? Εχω να ποστάρω ενημέρωση για μπουρδέλλα κάνα μήνα και έχω και μία ηλικία.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Εεεε...οχι και τα ΠΑΝΤΑ..μονο "τσιμπουκακι,πισωκολλητο,απο πανω,ελευθερα πιασιματα"
Χαχαχαχαχ...Γεια σου βρε (_)_)παιδοοοοοοοο!!!!! :smitten:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εεεε...οχι και τα παντα..μονο "τσιμπουκακι,πισωκολλητο,απο πανω,ελευθερα πιασιματα"
Χαχαχαχαχ...Γεια σου βρε (_)_)παιδοοοοοοοο!!!!! :smitten:
δλδ εάν έρθω για 10 λεπτά και σου πω να παίξουμε με τις κούκλες για 20 Ευρώ θα μου πείς μονο "τσιμπουκακι,πισωκολλητο,απο πανω,ελευθερα πιασιματα";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom