Νομίζω ότι ο συναγωνιστής georgetsi τα είπε καλά, αν και λίγο μπερδεμένα.
Ναι, είναι και οι πουτάνες άνθρωποι. Και κάθε άνθρωπος αξίζει ένα ελάχιστο σεβασμό, όποιος και αν είναι. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα 'αλλά'.
Δεν θα συμφωνήσω με τις εφορίες και τα υπόλοιπα του george γιατί όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, δεν πληρώνουμε τους φόρους που θα έπρεπε να πληρώσουμε.
Θα συμφωνήσω όμως ότι όλες οι πουτάνες (και οι επίσημε και οι ανεπίσημες) έγιναν πουτάνες όχι γιατί τους τα έφερε δύσκολα η ζωή. Αυτό είναι μια πολύ φτηνή δικαιολογία. Υπάρχουν χιλιάδες κοπέλες σε όλο τον κόσμο που η ζωή τους τα έφερε δύσκολα και πεινάγανε πραγματικά, χωρίς να γίνουν πουτάνες. Μπορεί φυσικά, μια πουτάνα να γίνεται πουτάνα για αυτό το λόγο. Αλλά όταν βλέπει ότι βγάζει σε μια εβδομάδα όσα βγάζει μια οποιαδήποτε κοπέλα σε ένα μήνα (σε μπουρδέλο) ή σε ένα τρίμηνο (studio), προτιμάει να μείνει σε αυτό που κάνει, παρά να κάνει κάτι άλλο και να βγάζει 700-800 ευρώ (και αν) το μήνα. Αυτό όμως δεν είναι ανάγκη. Γιατί τι ανάγκη έχει μια οποιαδήποτε γυναίκα να οδηγάει SLK (το έχω δει με τα μάτια μου) και όχι π.χ. Matiz; Αλλά βλέπεις, το πήδημα δε χρειάζεται κανένα πτυχίο και καμία προϋπηρεσία. Βέβαια και να καθαρίζεις σκάλες δε χρειάζεται πτυχίο ή προϋπηρεσία, αλλά μια καθαρίστρια της βγαίνει ο πάτος μεταφορικά και βγάζει 600 ευρώ (και αν) το μήνα και μια πουτάνα της βγαίνει ο πάτος κυριολεκτικά και βγάζει 2500 ευρώ (το λιγότερο) το μήνα. Όμως η μια δεν ντρέπεται να πει στους φίλους της ότι είναι καθαρίστρια. Για ρωτήστε καμία πουτάνα αν ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει στους φίλους της, να δούμε τι θα σας απαντήσει (κανα-δύο, έχουν παραδεχτεί εδώ μέσα ότι οι φίλες/οι τους δεν ξέρουν τι δουλειά κάνουν και ότι φυσικά δεν θα ήθελαν και να το μάθουν).
Μπράβο και χίλιες φορές μάλιστα, αξίζουν στην καθαρίστρια γιατί επέλεξε να κάνει κάτι που κανένας άλλος δεν θα έκανε (τουλάχιστον όχι δωρεάν) και όχι στην πουτάνα που επέλεξε να κάνει κάτι που οποιαδήποτε άλλη θα έκανε δωρεάν (και μη μου αρχίσετε για κάτι κακάσχημους, γέρους, ανάπηρους που καμία άλλη δε θα πήγαινε μαζί τους, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί πελάτες των μπουρδέλων, αλλά η αναγκαστική μειοψηφία).
Ερωτικά αισθήματα στις πουτάνες δεν υπάρχουν, τελεία και παύλα. Τα μόνα αισθήματα που έχουν είναι η απληστία, η αηδία και η βαρεμάρα.. απλά οι λιγότερο επαγγελματίες τα δείχνουν (πόσες κριτικές δεν έχετε διαβάσει για κομοδίνα, ντουλάπες και άλλα έπιπλα) και οι περισσότερο επαγγελματίες δεν τα δείχνουν. Μπορεί να υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σε αυτό, αλλά είναι τόσο σπάνιες που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.