Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
Δεν συνηθίζω να ποσταρω στο site, ΑΛΛΑ αυτό ήταν η μεγαλύτερη καφρίλα που έχω ακούσει-διαβάσει τελευταία!!!
"εγώ βλέπω την πουτάνα σαν σκεύος ηδονής, όπως ακριβώς όταν απολαμβάνω ένα ωραίο γεύμα, ένα ποτό, ένα βιβλίο, μια βόλτα...."
Συμφωνω οτι ειναι μια απολυτως καφρικη(και σοκαριστικη),αλλα και εντελως αντικειμενικη θεωρηση μιας γυναικας που βιοποριζεται πουλωντας το σωμα της.

Εννοειται οτι προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει ετσι ποτε και καμμια πορνη,ακομη και τις πλεον πορωμενες επαγγελματιες(δεν μου βγαινει αλλωστε).

ilvara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι οι ιεροδουλες οταν τελειωσουν την δουλεια τους δεν θελουν κανενα ειδος σχεσης ερωτικης ειτε με αντρα ειτε με γυναικα. Γουσταρουν να εχουν χρονο για τον εαυτο τους. Γιαυτο και ισως να κοιμονται μονες τους. Προτειμανε να κανουν ψωνια οτιδηποτε τους αρεσει. Προτειμανε ισως αντι για ερωτικες σχεσεις τις φιλικες σχεσεις. Θελουν καλες φιλες.
Δεν γνωριζω βεβαια αν κυκλοφορουν μονες τους για ψωνια και τετοια. Μαλλων και εκει προστατευονται-παρακολουθουνται.

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι οι ιεροδουλες οταν τελειωσουν την δουλεια τους δεν θελουν κανενα ειδος σχεσης ερωτικης ειτε με αντρα ειτε με γυναικα. Γουσταρουν να εχουν χρονο για τον εαυτο τους. Γιαυτο και ισως να κοιμονται μονες τους. Προτειμανε να κανουν ψωνια οτιδηποτε τους αρεσει. Προτειμανε ισως αντι για ερωτικες σχεσεις τις φιλικες σχεσεις. Θελουν καλες φιλες.
Δεν γνωριζω βεβαια αν κυκλοφορουν μονες τους για ψωνια και τετοια. Μαλλων και εκει προστατευονται-παρακολουθουνται.

:jerking:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως ξερω περιπτωση ,που γαμιεται σα σκυλα μολις τελειωσει τη βαρδια.
αστο δυσκολο πολυ να μπεις σε μυαλο ,ανθρωπου που διαλεξε αυτη τη ζωη,εστω και αν μπηκε απο αναγκη ,με βια ,με ο,τι θες και παλι διαμορφωθηκε απο αυτην.
ειπαμε δυσκολο να μπεις στο μυαλο...στην καρδια σχεδον αδυνατο.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως ξερω περιπτωση ,που γαμιεται σα σκυλα μολις τελειωσει τη βαρδια.
αστο δυσκολο πολυ να μπεις σε μυαλο ,ανθρωπου που διαλεξε αυτη τη ζωη,εστω και αν μπηκε απο αναγκη ,με βια ,με ο,τι θες και παλι διαμορφωθηκε απο αυτην.
ειπαμε δυσκολο να μπεις στο μυαλο...στην καρδια σχεδον αδυνατο.
πως γραφτηκε ετσι το μυνημα??
ολο μαζι ενω ειναι απαντηση μεχρι απο εκει που λεει παρακολουθουνται και μετα?

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγνωμη κιολας ..αλλα διαβασα το συγκεκριμενο κοματι με προσοχη ...και δυστιχος βλεπω ενα ειδος ρατσισμου που πραγματικα με χαλασε πρωσοπικα.. Διαβασα απο διαφορους να κατακρινουν αυτες τισ κοπελες ...οκ δεν συμφωνης με το τι κανει σκεψου εσυ τι κανεις και αν συμφωνη ο περιγυρος σου και οι υπολιποι με αυτο .. Ουτε κακο κανουν ουτε πειραζουν κανενα ...Αν την βλεπεις σαν μια απλη τρυπα και οχι σαν ενα ατομο που κανει μια δουλεια που πληρονετε τοτε καλιτερα παρε μια κουκλα ηχογραφισε και μια κασετα με τους διαλογους απο μια τσοντα και εκτονοσου ..οχι ομως να βριζεις ατομα  που δεν ξερεις γιατι το κανουν η τη κανουν τα οσα βγαζουν αν εχουν ενα παιδι που παει σχολειο και θελει μολυβια τετραδια κλπ...και αν εσυ και ο καθε εσυ που κατηγορεις αυτες τις κοπελες βρικες απο τον πατερα σου μια δουλεια οικογενειακη η σε βολεψε καποιοι αλλοι δεν εχουν αυτη την πολυτελεια η βοηθεια αν προτιμας και οσο για το γιατι δεν κανουν μια απο αυτες τις δουλειες που ονομαζεις "τιμιες" εχεις βγη την τελευταια πενταετεια να ψαξεις για δουλεια?...μαλλον οχι ....Καταλαβαν οτι υπαρχουν πολλοι που ειτε δεν γουσταρουν σχεση  η θελουν να κανουν πραγματα που δεν τολμανε να ζιτισουν απο την "αγαπιμενη" τους  η η η  πολλα η .....Πρωσοπικα θεορω πολλη ποιο τιμια μια πουτανα που πουλαει/εκμεταλεβεται αυτο που εχει στο βρακι τις  παρα το κορακι(γραφειο τελετων) που εκμεταλευεται τον πονο και την αγαπη καποιον για ενα αγαπιμενο πρωσοπω που χασαν .. τουλαχιστον στην πουτανα αμα δεν σε αρεσει πας σε αλλη . στο κορακι ..δεν θα πεις θα δω και αλλου και θα ξαναρθω και αυτο το ξερει και το εκμεταλεβετε ..αρα ......ποιος ειναι ποιο τιμιος? ......καλο θα ηταν λοιπον πιστεβω να σκεφτομαστε πριν κατηγορισουμε/συκοφαντισουμε καποιον...

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγνωμη κιολας ..αλλα διαβασα το συγκεκριμενο κοματι με προσοχη ...και δυστιχος βλεπω ενα ειδος ρατσισμου που πραγματικα με χαλασε πρωσοπικα.. Διαβασα απο διαφορους να κατακρινουν αυτες τισ κοπελες ...οκ δεν συμφωνης με το τι κανει σκεψου εσυ τι κανεις και αν συμφωνη ο περιγυρος σου και οι υπολιποι με αυτο .. Ουτε κακο κανουν ουτε πειραζουν κανενα ...Αν την βλεπεις σαν μια απλη τρυπα και οχι σαν ενα ατομο που κανει μια δουλεια που πληρονετε τοτε καλιτερα παρε μια κουκλα ηχογραφισε και μια κασετα με τους διαλογους απο μια τσοντα και εκτονοσου ..οχι ομως να βριζεις ατομα  που δεν ξερεις γιατι το κανουν η τη κανουν τα οσα βγαζουν αν εχουν ενα παιδι που παει σχολειο και θελει μολυβια τετραδια κλπ...και αν εσυ και ο καθε εσυ που κατηγορεις αυτες τις κοπελες βρικες απο τον πατερα σου μια δουλεια οικογενειακη η σε βολεψε καποιοι αλλοι δεν εχουν αυτη την πολυτελεια η βοηθεια αν προτιμας και οσο για το γιατι δεν κανουν μια απο αυτες τις δουλειες που ονομαζεις "τιμιες" εχεις βγη την τελευταια πενταετεια να ψαξεις για δουλεια?...μαλλον οχι ....Καταλαβαν οτι υπαρχουν πολλοι που ειτε δεν γουσταρουν σχεση  η θελουν να κανουν πραγματα που δεν τολμανε να ζιτισουν απο την "αγαπιμενη" τους  η η η  πολλα η .....Πρωσοπικα θεορω πολλη ποιο τιμια μια πουτανα που πουλαει/εκμεταλεβεται αυτο που εχει στο βρακι τις  παρα το κορακι(γραφειο τελετων) που εκμεταλευεται τον πονο και την αγαπη καποιον για ενα αγαπιμενο πρωσοπω που χασαν .. τουλαχιστον στην πουτανα αμα δεν σε αρεσει πας σε αλλη . στο κορακι ..δεν θα πεις θα δω και αλλου και θα ξαναρθω και αυτο το ξερει και το εκμεταλεβετε ..αρα ......ποιος ειναι ποιο τιμιος? ......καλο θα ηταν λοιπον πιστεβω να σκεφτομαστε πριν κατηγορισουμε/συκοφαντισουμε καποιον...
+ 1000

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια συγνωμη και απο μενα αλλα σταρχιδια μου τι κανει μια πουτανα τον ελευθερο χρονο της. Εγω ευχομαι να περναει καλα και οταν γυρναει να ειναι προθυμη για καλες υπηρεσιες-εμπειρίες. Εγω εν αντιθεση με τον συναγωνιστη μας πανω δεν τη βλεπω σαν ενα καλο γευμα κτλ. αλλα σαν ταξιδι με ολιγον περιπετεια (κινδυνο?)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παιδια αν και καινουριος διαβασα ολα τα ποστ στο συγκεκριμενο θεμα.Μπορει καποιος να μου απαντησει,αν η πουτανα δηλωνει στην εφορεια αυτα που πρεπει?και αν τα δηλωνει?δηλαδη καθε μερα καποιοι γαμιουνται στην κυριολεξια στην δουλεια για πενταροδεκαρες και καποιοι βγαινουν και επευφημουν τις πουτανες και λενε μπραβο για την καριερα τους,ελπιζω αμα καποιοι εχετε κορες να σκεφτεστε πρωτα τι λετε και μετα να το ξεφουρνιζετε.Και δηλαδη επειδη βγαζουν καλα λεφτα πρεπει ολες να γινουν πουτανες?και αλλες κοπελες εχουν προβληματα και δυσκολες ζωεες αλλα πουτανες δε γινανε.Αρα μιλαμε για ευκολο και αφορολογητο χρημα,μαυρο και ας γαμιουνται ολοι οι υπολοιποι εργαζομενοι σην ελλαδα να πληρωνουν εφορειες,και οι πουτανες να λενε καθε φορα την κασετα Νο1,Νο2,Νο3 κ.λ.π. οτι ατυχησανε ,οτι τις βιαζανε και οτι αλλη αμπελοφιλοσοφια φιλη Κατερινα αλλα το νοκια Ν91 πανε και το αγοραζουν για πρεστιζ,ετσι γιατι ζησανε δυσκολη παιδικη ηλικια και το ριξανε στην πουτανια.Λοιπον καλη και η πουτανα στο γενικο συνολο μιας κοινωνιας αλλα μη λεμε και δικαιολογουμε οτι γαμιουνται με τον εναν και τον αλλον 20 φορες την μερα?επιλογη ο καθε ενας κανει στη ζωη του μονος και αυτες επιλεξανε αυτο.Αλλα οχι και να ακου και μπραβο.Μπραβο να βγει και να πεις κανενας για τον πιλοτο που χαθηκε περσυ στην αερομαχια με τον τουρκο και αφησε 2 παιδια και μια γυναικα χηρα για να καθονται οι πουτανες και να παιρνουν τα ποσα που παιρνουν αυτη τη στιγμη που μιλαμε,Ελεος ρε παιδια ακουμε καθε μερα την μαλακια του καθενα αλλα να μην ακουμε και τετοια τωρα.Οι πουτανες ειναι ενα σεξουαλικο αντικειμενο οπως και για αυτην ο αντρας ειναι ενα πορτοφολι και τιποτα παραπανω και μαλιστα κλεβουν τον ελληνα φορολογουμενο.Οσο γοα το αν μπορει να αγαπησει μια πουτανα πιστευω οτι μπορει γιατι ανθρωπος ειναι και γυναικα πανω απο ολα ,αλλα οταν μπαινει η πουτανια στη μεση δυσκολα υπαρχει αγαπη.Για την πουτανα μια αγαπη υπαρχει ,,,το χρημα και μονο το χρημα,,,.Θελει η πουτανα την καλη ζωη και το χρημα τοτε να κατσει και να βγαλει τον σκασμο για την επιλογη της και να υποστει αυτα που της αναλογουν.

"Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο:
  το σύμπαν και η ανθρώπινη αχαριστία
Για το σύμπαν δεν έχει αποδειχθεί ακόμα....."

Albert Einstein

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω ότι ο συναγωνιστής georgetsi τα είπε καλά, αν και λίγο μπερδεμένα.

Ναι, είναι και οι πουτάνες άνθρωποι. Και κάθε άνθρωπος αξίζει ένα ελάχιστο σεβασμό, όποιος και αν είναι. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα 'αλλά'.

Δεν θα συμφωνήσω με τις εφορίες και τα υπόλοιπα του george γιατί όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, δεν πληρώνουμε τους φόρους που θα έπρεπε να πληρώσουμε.

Θα συμφωνήσω όμως ότι όλες οι πουτάνες (και οι επίσημε και οι ανεπίσημες) έγιναν πουτάνες όχι γιατί τους τα έφερε δύσκολα η ζωή. Αυτό είναι μια πολύ φτηνή δικαιολογία. Υπάρχουν χιλιάδες κοπέλες σε όλο τον κόσμο που η ζωή τους τα έφερε δύσκολα και πεινάγανε πραγματικά, χωρίς να γίνουν πουτάνες. Μπορεί φυσικά, μια πουτάνα να γίνεται πουτάνα για αυτό το λόγο. Αλλά όταν βλέπει ότι βγάζει σε μια εβδομάδα όσα βγάζει μια οποιαδήποτε κοπέλα σε ένα μήνα (σε μπουρδέλο) ή σε ένα τρίμηνο (studio), προτιμάει να μείνει σε αυτό που κάνει, παρά να κάνει κάτι άλλο και να βγάζει 700-800 ευρώ (και αν) το μήνα. Αυτό όμως δεν είναι ανάγκη. Γιατί τι ανάγκη έχει μια οποιαδήποτε γυναίκα να οδηγάει SLK (το έχω δει με τα μάτια μου) και όχι π.χ. Matiz; Αλλά βλέπεις, το πήδημα δε χρειάζεται κανένα πτυχίο και καμία προϋπηρεσία. Βέβαια και να καθαρίζεις σκάλες δε χρειάζεται πτυχίο ή προϋπηρεσία, αλλά μια καθαρίστρια της βγαίνει ο πάτος μεταφορικά και βγάζει 600 ευρώ (και αν) το μήνα και μια πουτάνα της βγαίνει ο πάτος κυριολεκτικά και βγάζει 2500 ευρώ (το λιγότερο) το μήνα. Όμως η μια δεν ντρέπεται να πει στους φίλους της ότι είναι καθαρίστρια. Για ρωτήστε καμία πουτάνα αν ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει στους φίλους της, να δούμε τι θα σας απαντήσει (κανα-δύο, έχουν παραδεχτεί εδώ μέσα ότι οι φίλες/οι τους δεν ξέρουν τι δουλειά κάνουν και ότι φυσικά δεν θα ήθελαν και να το μάθουν).

Μπράβο και χίλιες φορές μάλιστα, αξίζουν στην καθαρίστρια γιατί επέλεξε να κάνει κάτι που κανένας άλλος δεν θα έκανε (τουλάχιστον όχι δωρεάν) και όχι στην πουτάνα που επέλεξε να κάνει κάτι που οποιαδήποτε άλλη θα έκανε δωρεάν (και μη μου αρχίσετε για κάτι κακάσχημους, γέρους, ανάπηρους που καμία άλλη δε θα πήγαινε μαζί τους, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί πελάτες των μπουρδέλων, αλλά η αναγκαστική μειοψηφία).

Ερωτικά αισθήματα στις πουτάνες δεν υπάρχουν, τελεία και παύλα. Τα μόνα αισθήματα που έχουν είναι η απληστία, η αηδία και η βαρεμάρα.. απλά οι λιγότερο επαγγελματίες τα δείχνουν (πόσες κριτικές δεν έχετε διαβάσει για κομοδίνα, ντουλάπες και άλλα έπιπλα) και οι περισσότερο επαγγελματίες δεν τα δείχνουν. Μπορεί να υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σε αυτό, αλλά είναι τόσο σπάνιες που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Ναι, είναι και οι πουτάνες άνθρωποι. Και κάθε άνθρωπος αξίζει ένα ελάχιστο σεβασμό, όποιος και αν είναι. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα 'αλλά'.

Δεν θα συμφωνήσω με τις εφορίες και τα υπόλοιπα του george γιατί όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, δεν πληρώνουμε τους φόρους που θα έπρεπε να πληρώσουμε.

Θα συμφωνήσω όμως ότι όλες οι πουτάνες (και οι επίσημε και οι ανεπίσημες) έγιναν πουτάνες όχι γιατί τους τα έφερε δύσκολα η ζωή. Αυτό είναι μια πολύ φτηνή δικαιολογία. Υπάρχουν χιλιάδες κοπέλες σε όλο τον κόσμο που η ζωή τους τα έφερε δύσκολα και πεινάγανε πραγματικά, χωρίς να γίνουν πουτάνες. Μπορεί φυσικά, μια πουτάνα να γίνεται πουτάνα για αυτό το λόγο. Αλλά όταν βλέπει ότι βγάζει σε μια εβδομάδα όσα βγάζει μια οποιαδήποτε κοπέλα σε ένα μήνα (σε μπουρδέλο) ή σε ένα τρίμηνο (studio), προτιμάει να μείνει σε αυτό που κάνει, παρά να κάνει κάτι άλλο και να βγάζει 700-800 ευρώ (και αν) το μήνα. Αυτό όμως δεν είναι ανάγκη. Γιατί τι ανάγκη έχει μια οποιαδήποτε γυναίκα να οδηγάει SLK (το έχω δει με τα μάτια μου) και όχι π.χ. Matiz; Αλλά βλέπεις, το πήδημα δε χρειάζεται κανένα πτυχίο και καμία προϋπηρεσία. Βέβαια και να καθαρίζεις σκάλες δε χρειάζεται πτυχίο ή προϋπηρεσία, αλλά μια καθαρίστρια της βγαίνει ο πάτος μεταφορικά και βγάζει 600 ευρώ (και αν) το μήνα και μια πουτάνα της βγαίνει ο πάτος κυριολεκτικά και βγάζει 2500 ευρώ (το λιγότερο) το μήνα. Όμως η μια δεν ντρέπεται να πει στους φίλους της ότι είναι καθαρίστρια. Για ρωτήστε καμία πουτάνα αν ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει στους φίλους της, να δούμε τι θα σας απαντήσει (κανα-δύο, έχουν παραδεχτεί εδώ μέσα ότι οι φίλες/οι τους δεν ξέρουν τι δουλειά κάνουν και ότι φυσικά δεν θα ήθελαν και να το μάθουν).

Μπράβο και χίλιες φορές μάλιστα, αξίζουν στην καθαρίστρια γιατί επέλεξε να κάνει κάτι που κανένας άλλος δεν θα έκανε (τουλάχιστον όχι δωρεάν) και όχι στην πουτάνα που επέλεξε να κάνει κάτι που οποιαδήποτε άλλη θα έκανε δωρεάν (και μη μου αρχίσετε για κάτι κακάσχημους, γέρους, ανάπηρους που καμία άλλη δε θα πήγαινε μαζί τους, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί πελάτες των μπουρδέλων, αλλά η αναγκαστική μειοψηφία).

Ερωτικά αισθήματα στις πουτάνες δεν υπάρχουν, τελεία και παύλα. Τα μόνα αισθήματα που έχουν είναι η απληστία, η αηδία και η βαρεμάρα.. απλά οι λιγότερο επαγγελματίες τα δείχνουν (πόσες κριτικές δεν έχετε διαβάσει για κομοδίνα, ντουλάπες και άλλα έπιπλα) και οι περισσότερο επαγγελματίες δεν τα δείχνουν. Μπορεί να υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σε αυτό, αλλά είναι τόσο σπάνιες που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
......Ρε παιδια ...δηλαδι θεωρειτε οτι το να πιδατε το βλεπετε οκ .. το να πιδιουνται το θεωριτε κακο/αμαρτωλο κλπ?...δηλαδι θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να εχεις τον καθε μαλακα που στην κανονικη σου ζωη ουτε να τον φτυσεις λογω δουλειας να τον ανεχεσαι?..οπως καθε δουλεια ετσι και αυτη .. και οπως ξαναγραψα  ποιο πανω αυτη την δουλεια την θεωρω πολυ ποιο τιμια και αξιοπρεπει απο κατι αλλες δηθεν τιμιες και αξιοπρεπεις...και για τις κοπελες αυτες οπως και για καθε γυναικα εχω ταιραστιο σεβασμο..οσο για την πρωσοπικη τους ζωη ...με ατομα σαν αυτα που τις κατηγορουν εδω μεσα λογικο ειναι να μην εχουν την ζωη που θα ηθελαν γιατι...ακομα ισως καποιοι ζουν στην εποχη που χτυπουσες την γυναικα με το ροπαλο....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
......Ρε παιδια ...δηλαδι θεωρειτε οτι το να πιδατε το βλεπετε οκ .. το να πιδιουνται το θεωριτε κακο/αμαρτωλο κλπ?...δηλαδι θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να εχεις τον καθε μαλακα που στην κανονικη σου ζωη ουτε να τον φτυσεις λογω δουλειας να τον ανεχεσαι?..οπως καθε δουλεια ετσι και αυτη .. και οπως ξαναγραψα  ποιο πανω αυτη την δουλεια την θεωρω πολυ ποιο τιμια και αξιοπρεπει απο κατι αλλες δηθεν τιμιες και αξιοπρεπεις...και για τις κοπελες αυτες οπως και για καθε γυναικα εχω ταιραστιο σεβασμο..οσο για την πρωσοπικη τους ζωη ...με ατομα σαν αυτα που τις κατηγορουν εδω μεσα λογικο ειναι να μην εχουν την ζωη που θα ηθελαν γιατι...ακομα ισως καποιοι ζουν στην εποχη που χτυπουσες την γυναικα με το ροπαλο....
Κάτσε ρε Smoker, που είδες να πούμε κάτι τέτοιο; Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό/αμαρτωλό ή οτιδήποτε άλλο να πηδιούνται... εγώ είπα ότι το ότι μια πουτάνα κάνει τη δουλειά που κάνει, δεν είναι λόγος για να τη σέβομαι/θαυμάζω περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη γυναίκα ή αν θέλεις η δουλειά της είναι λόγος να τη σέβομαι λίγο λιγότερο από μια οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη γυναίκα που διάλεξε το δύσκολο δρόμο για να βγάλει το ψωμί της (καλά, οι πουτάνες πάνε για το παντεσπάνι τους, αλλά λέμε τώρα), και ότι μια πουτάνα δε μπορεί ακριβώς λόγω της δουλειάς της να έχει ερωτικά αισθήματα.

Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με οτιδήποτε άλλο, έτσι;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506

Ρε σεις...υπάλληλοι του Αλογοσκούφη είστε????

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ερωτικά αισθήματα στις πουτάνες δεν υπάρχουν, τελεία και παύλα. Τα μόνα αισθήματα που έχουν είναι η απληστία, η αηδία και η βαρεμάρα.. απλά οι λιγότερο επαγγελματίες τα δείχνουν (πόσες κριτικές δεν έχετε διαβάσει για κομοδίνα, ντουλάπες και άλλα έπιπλα) και οι περισσότερο επαγγελματίες δεν τα δείχνουν. Μπορεί να υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σε αυτό, αλλά είναι τόσο σπάνιες που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα

Δυνατο κομματι ,μπραβο ;)
εχει ξεθωριασει ,το ερωτικο αρωμα γι'αυτες ,ειναι μηχανικη διαδικασια πλεον...ασχετα αν δε θελουν να το παραδεχτουν και λενε "εδω ειναι αλλο ,στη σχεση μου ειμαι αλλιως" και "στην προσωπικη μου ζωη κανω ερωτα" και αλλες μαλακιες
Για μας ειναι αλλο πραμα ,μας αρεσει ,γιατι ο αντρας ερωτευται με τα ματια ,την αφη και το πεος :2funny: και αν ειναι επαγγελματιες , και κανουν πως το ευχαριστιουνται ,η τουλαχιστον κανουν προσπαθεια να το ευχαριστηθουν ,τοτε ο πελατης περναει καλα,το ιδιο και η πουτανα,γιατι θα κραταει την πελατεια της ;)

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάρτε το χαμπάρι, όλοι κάτι εκδίδουμε απο τον εαυτό μας σε αυτή τη ζωή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom