Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
αβυσσος η ψυχη της γυναικας και ειδικα της ιεροδουλης!!αλλα δεν μασαμε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι προσπαθείς να καταλάβεις; Ξιπασμένες και ηθικά εξαθλιωμένες γυναίκες είναι, που θέλουν να αποκτήσουν ό,τι και οι υπόλοιπες γυναίκες (π.χ. αμάξι, σπίτι,κ.α.) κάνοντας πεζοδρόμιο.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τι προσπαθείς να καταλάβεις; Ξιπασμένες και ηθικά εξαθλιωμένες γυναίκες είναι, που θέλουν να αποκτήσουν ό,τι και οι υπόλοιπες γυναίκες (π.χ. αμάξι, σπίτι,κ.α.) κάνοντας πεζοδρόμιο.
ακριβως οπως τα λες.αν ηταν τιμιες θα δουλευανε σε κανονικη δουλεια και δεν θα πουλαγανε το κορμι τους.φτασαμε να επαινουνε καποιοι απο μας αυτες τις γυναικες και τιμια κοριτσια που σπουδαζουν,δουλευουνε και ειναι τιμιες στην σχεση τους να μας ειναι αδιαφορες.και το πιο αστειο ειναι οτι ορισμενοι απο μας τις θελουν και γκομενες για να κανουν κατι σοβαρο μαζι τους  :idiot: εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.πως μια που που πηγαινει με τοσα ατομα καθε μερα μπορει να κανει σχεση με εναν νορμαλ ανθρωπο ακομα δεν το καταλαβα  :huh: οι ιεροδουλες ειναι για να μας σβηνουνε την καυλα με χρηματα τιποτα παραπανω.αυτος εξαλλου ειναι ο σκοπος τους.

Επισκέπτης
ακριβως οπως τα λες.αν ηταν τιμιες θα δουλευανε σε κανονικη δουλεια και δεν θα πουλαγανε το κορμι τους.φτασαμε να επαινουνε καποιοι απο μας αυτες τις γυναικες και τιμια κοριτσια που σπουδαζουν,δουλευουνε και ειναι τιμιες στην σχεση τους να μας ειναι αδιαφορες.και το πιο αστειο ειναι οτι ορισμενοι απο μας τις θελουν και γκομενες για να κανουν κατι σοβαρο μαζι τους  :idiot: εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.πως μια που που πηγαινει με τοσα ατομα καθε μερα μπορει να κανει σχεση με εναν νορμαλ ανθρωπο ακομα δεν το καταλαβα  :huh: οι ιεροδουλες ειναι για να μας σβηνουνε την καυλα με χρηματα τιποτα παραπανω.αυτος εξαλλου ειναι ο σκοπος τους.
διαφωνώ κάθετα φίλοι μου για σκεφτείτε αν δεν υπήρχαν και αυτές χιλιάδες άνδρες στην χώρα μας εκατομμύρια στον κόσμο πως θα έλυναν το πρόβλημα του sex που όλοι αυτοί θα εκτονώνονταν όταν το αντρικό σώμα έχει αυτή την ανάγκη πόσοι βιασμοί θα γίνονταν?
αν το δούμε ουσιαστικά η εργασία αυτή είναι ένα λειτούργημα και σε αρκετούς πολιτισμούς η γυναίκες αυτές θεωρούνται κάτι το ιερό ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα πίσω από αντιλήψεις παλαιών καιρών. 

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μασαει η κατσικα ταραμα. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μπας και δεν πάμε καλά ή έχει ζέστη... Προτίνω στο ΒΑΒΥ να μπεί αργηγός να κλεισει κανα CT στους παίδες εδώ που γράφουν στο συγκεκριμένο
topic σε καλή τιμή μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό....

(Τι μας κάνουν οι άτιμες οι Ελληνίδες και έχει γεμίσει κατιμάδες η Αθήνα. :headbang:  Μερικούς τους τρελλένουν και βλέπουν ..νι και... )

ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ...

Επισκέπτης
Ρε μπας και δεν πάμε καλά ή έχει ζέστη... Προτίνω στο ΒΑΒΥ να μπεί αργηγός να κλεισει κανα CT στους παίδες εδώ που γράφουν στο συγκεκριμένο
topic σε καλή τιμή μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό....

(Τι μας κάνουν οι άτιμες οι Ελληνίδες και έχει γεμίσει κατιμάδες η Αθήνα. :headbang:  Μερικούς τους τρελλένουν και βλέπουν ..νι και... )

ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ...
πολλά κολεγιόπαιδα πλάκωσαν εδώ μέσα παρθένα και ανέραστα.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
διαφωνώ κάθετα φίλοι μου για σκεφτείτε αν δεν υπήρχαν και αυτές χιλιάδες άνδρες στην χώρα μας εκατομμύρια στον κόσμο πως θα έλυναν το πρόβλημα του sex που όλοι αυτοί θα εκτονώνονταν όταν το αντρικό σώμα έχει αυτή την ανάγκη πόσοι βιασμοί θα γίνονταν?
αν το δούμε ουσιαστικά η εργασία αυτή είναι ένα λειτούργημα και σε αρκετούς πολιτισμούς η γυναίκες αυτές θεωρούνται κάτι το ιερό ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα πίσω από αντιλήψεις παλαιών καιρών. 
μεχρι για την εκτονωση λεω και εγω μεχρι εκει.εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο.απλως κατεκρινα τις καψουρες με τετοιες γυναικες που εχω δει γενικα εδω μεσα.δεν εχω καθολου αντιληψεις παλαιων καιρων αλλα δεν θα παρακαλεσω σε καμια περιπτωση καμια πουτανα να την κανω γκομενα.τετοιο κοροιδια και βλακεια δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να την κανει.και φυσικα ουτε θα την θεοποιησω η θα την 'γλυψω' επειδη ειναι ιεροδουλος για να ξηγουμαστε.δινω το 50αρικο γαμαω και φευγω τιποτα παραπανω.

Επισκέπτης
μεχρι για την εκτονωση λεω και εγω μεχρι εκει.εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο.απλως κατεκρινα τις καψουρες με τετοιες γυναικες που εχω δει γενικα εδω μεσα.δεν εχω καθολου αντιληψεις παλαιων καιρων αλλα δεν θα παρακαλεσω σε καμια περιπτωση καμια πουτανα να την κανω γκομενα.τετοιο κοροιδια και βλακεια δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να την κανει.και φυσικα ουτε θα την θεοποιησω η θα την 'γλυψω' επειδη ειναι ιεροδουλος για να ξηγουμαστε.δινω το 50αρικο γαμαω και φευγω τιποτα παραπανω.
μα κανείς εδώ δεν έχει καψούρα με καμία όλοι χαβαλέ κάνουμε και ανταλλαγή πληροφοριών όσοι πάνε σε αυτά τα ιδρύματα τα χώνουν που τα χώνουν τουλάχιστον να αξίζει σε αυτό που τα δίνει.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
πολλά κολεγιόπαιδα πλάκωσαν εδώ μέσα παρθένα και ανέραστα.

Κολεγιόπαιδα ίσως αλλά αμα το φιλοσοφίσεις το μουνί είναι για να περνας καλά και όχι για να σε σέρνει...(που καμμία φορά δεν το καταφέρνεις) ιδίως
απο ...τάνα.

Ευχαριστώ. (Παραπιπτόντως έχω συζήσει με τάνα ρωσίδα 3μήνες ένα καλοκαίρι που δεν υπήρξε δεύτερο αλλά ως εκεί μετά ήθελε και άλλα πράγματα οπότε...το
βασιλόπουλο με το άσπρο άλογο? να λύσουν τα υπαρξιακά προβληματα τους)

Επισκέπτης
Κολεγιόπαιδα ίσως αλλά αμα το φιλοσοφίσεις το μουνί είναι για να περνας καλά και όχι για να σε σέρνει...(που καμμία φορά δεν το καταφέρνεις) ιδίως
απο ...τάνα.

Ευχαριστώ. (Παραπιπτόντως έχω συζήσει με τάνα ρωσίδα 3μήνες ένα καλοκαίρι που δεν υπήρξε δεύτερο αλλά ως εκεί μετά ήθελε και άλλα πράγματα οπότε...το
βασιλόπουλο με το άσπρο άλογο? να λύσουν τα υπαρξιακά προβληματα τους)
φίλε μου και εγώ έχω συζήσει με Ρωσίδα 4,5 χρόνια όμως δεν ήταν πουτάνα είχε την δουλειά της και μαζί μου μου μαγείρευε μου έπλενε σιδέρωνε κτλπ κόστος μηδέν τα πράγματα για να φάμε ήταν δικά μου και πέρασα πολύ καλά ήμουν χωρισμένος 12 χρόνια στο τέλος γνώρισα την γυναίκα μου και έκανα 2ο γάμο.

Επισκέπτης
Σε καταλαβαίνω το έζησα και εγώ με Λετονο/Ρωσίδα 3 1/2 χρόνια (με πολές σπουδές και απο σπίτι &1.82) ΜΙΛΑΜΕ για το απόλυτο FAIRY TALE αλλά μετά απο κάποιο σημείο όταν ήλθε το critical point γάμος ή οχι είπα μέσα μου ΠΑΛΙ απο την αρχή ... και η ζωή συνεχίζετε, ok?

Οποτε καλά να περνάμε παιδες και κατα το κοινό .. ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε & όλα μέλι γάλα, οσο για Ελληνίδες ΟΥΤΕ με σφαίρες. Η προσωποποιηση της ασχήμιας τις περισσότερες φορές.

Sorry  για το off topic.
φίλε μου το γράφω και ποιο κάτω γαμάμε δεν γαμάμε ο καιρός περνά.

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή ακούστηκε η ερώτηση αν οι ιερόδουλες πηγαίνουν στην προσωπική τους ζωή με άντρες, μια που το κάνουν σαν επάγγελμα...

... η απάντηση είναι ότι αν ήταν έτσι, οι νηπιαγωγοί δεν θα ήθελαν δικά τους παιδιά, οι καθαρίστριες θα άφηναν τα σπίτια τους βρώμικα, οι μάγειρες δεν θα μαγείρευαν για να φάνε οι ίδιοι, οι ποδοσφαιριστές δεν θα έπαιζαν μπάλα με φίλους, οι τραγουδιστές δεν θα τραγουδούσαν στην παρέα τους κλπ

και όμως οι μάγειρες δεν μαγειρέουν για τους ίδιους, οι τραγουδιστές βαριούνται να τραγουδήσουν για την παρέα τους και σπάνια ποδοσφαιριστές παίζουν με φίλους τους. Έχω προσωπική εμπιρεία και στα τρία...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
darkman η απαντηση σου ητανε σουπερ που εδωσες!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
πολυ σκεψη εκανες μου φενεται... Άλλο λεει ο φίλος plain, κ εσυ ειρωνευεσε

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι μας νοιάζει τι κάνει η πουτάνα στην προσωπική της ζωή? εγώ βλέπω την πουτάνα σαν σκεύος ηδονής, όπως ακριβώς όταν απολαμβάνω ένα ωραίο γεύμα, ένα ποτό, ένα βιβλίο, μια βόλτα....

δεν κάθομαι να φιλοσοφήσω για την προσωπική ζωή του barman που μου σερβίρει ποτό! έτσι και δεν θα ασχοληθώ ούτε δευτερόλεπτο με την προσωπική ζωή της πουτάνας που μου σερβίρει μουνί!

είπαμε να είμαστε εμπεριστατωμένοι και προσεγμένοι, αλλά όχι να καταπιανόμαστε με μαλακίες...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
τι μας νοιάζει τι κάνει η πουτάνα στην προσωπική της ζωή?
να συμφωνησω, δε χρειαζεται πολυ αναλυση

αλλα

εγώ βλέπω την πουτάνα σαν σκεύος ηδονής
δε συμφωνω μαζι σου, με ανθρωπους εχεις να κανεις

είπαμε να είμαστε εμπεριστατωμένοι και προσεγμένοι, αλλά όχι να καταπιανόμαστε με μαλακίες...
ειδες τελευταια με τι ασχολουνται στις ειδησεις;; καλυτερα ειναι δω.. :boobies: :boobies:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
καλα το εχουμε γαμησει κανονικα το thread
ειπαμε μια φορα να συζητησουμε κατι σοβαρο και ακομα και η ποιηση μαλακια εγινε
κατερινα εγω αγαπαω πιο πολυ τη μαμα μου??? μου λεει να μην παρασυρομαι απο αμαρτωλες κοπελες και να πινω ολο το γαλα μου (ουσιαστικα μου λεει "τραβα γαμα ρε να γινεις αντρας" αληθεια το λεει)

εμενα ελεγε τραβα να παιξεις με κανα βυζι!!!!  :rockon:

Invoked

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν συνηθίζω να ποσταρω στο site, ΑΛΛΑ αυτό ήταν η μεγαλύτερη καφρίλα που έχω ακούσει-διαβάσει τελευταία!!!
"εγώ βλέπω την πουτάνα σαν σκεύος ηδονής, όπως ακριβώς όταν απολαμβάνω ένα ωραίο γεύμα, ένα ποτό, ένα βιβλίο, μια βόλτα...."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom