…Νομιζω ότι τα ειπες σχεδον όλα…
….Μια τετοια σχεση αναμεσα στο ζευγαρι..
είναι η μερα με την νυχτα…
…Είναι πολύ δυσκολος ο συμβιβασμος…!!!!
Για να μη πω 'σχεδόν αδύνατος'.
Πρακτικά, δε νομίζω ότι είναι εφικτό ένας άνδρας να κάνει δεσμό με μια επαγγελματία του χώρου και να δεχτεί αυτή να δουλεύει παράλληλα, τόσο για τους πρακτικούς (κυρίως) λόγους που ανέφερε ο Upnaras αλλά και για λόγους 'εγώ'.
Φαντάζομαι ότι κάπως περίεργο (για να το πω ευγενικά) θα καθόταν σε έναν τυπικό Ελληνα να έχει τη γυναίκα του στο μπουρδέλο να δουλεύει.
Νομίζω ότι μια 'καθαρή' έξοδος απο τον κλάδο είναι το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση, φαντάζομαι ότι θα έχει τις λιγότερες επιπλοκές.
Βέβαια, για ένα διάστημα και οι δυό πλευρές θα 'τεστάριζαν' ο ένας τον άλλο, και θα υπήρχε η ενδιάμεση κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να ληφθούνε αποφάσεις.
Οχι μόνο για τη συναισθηματική επένδυση - απλουστεύοντας λίγο, ένας γάμος είναι λίγο σαν συνεταιρισμός, που και οι δυό πλευρές καταθέτουν ότι έχουν διαθέσιμο, με προορισμό τα παιδιά και τη καλή ζωή παρέα με έναν καλό άνθρωπο (μη με πάρετε και με τα αυγά, έτσι; γράφω υπεραπλουστευμένα τα πράγματα).
Εύχομαι όσοι την έχουν 'δαγκώσει' με επαγγελματία του χώρου να τους βγει σε καλό πάντως
(είμαστε και λίγο ρομαντικοί εμείς οι άντρες, πως να το κάνουμε...).
Καμιά φορά και αυτά τα θεωρητικά που λέμε, ανατρέπονται από μια περίσταση.
Υποθέτω ότι αυτό υπονοεί ο warhol με τη φράση περί θεωρίας και πράξης, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Just imho,
Ν.Φ.