Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες.Επιλογή μου είναι να μη ζητάω στις κοπέλες ραντεβού.Αυτό δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι δεν τις εκτιμώ και δεν τις σέβομαι.Το αντίθετο.Απλώς με μια επαγγελματία,πολύ φοβάμαι,ότι δε θα ξέρω που αρχίζει και που σταματάει το συναίσθημα και αρχίζει ο επαγγελματισμός.
  Εκανα λαθος στο post και σε αυτο που ηθελα να πω,δεν επρεπα να σου απευθυνθω σε σενα προσωπικα.Ας μην συνεχισουμε,μεταξυ μας την συζητηση για τη ωρα τουλαχιστον.Φιλικα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
'εγω πραγματι εχω ξεχωρισει μια και την εχω πολυ ψηλα!'
κατι μου εχει πει και αυτη και το νιωθω οτι ειναι αληθινο,στο περιπου.ξερω τι σκεφτεστε ομωs και εγω λεω:οταν μια γυναικα εχει παει με περισσοτερουs απο 10-15- μετα απο 'κει ειναι το ιδιο,οτι γυναικα και να ειναι, και αν εξαρταται για ποιο λογο το κανει τοτε ειναι αλλο θεμα και πιο πολυπλοκο,παντωs μια ιεροδουλη δεν σημαινει οτι θα το κανει εφορου ζωηs.

yk79

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά εγώ δεν τρέφω αυταπάτες,ακόμα και αυτή η προσποίηση εμένα με εξυπηρετεί.Περνάω καλά στο δωμάτιο.Και αυτό νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο των μπουρδέλων.
Καλησπέρα.
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Αν τρέφει κανείς αυταπάτες χάνει την μπάλλα. Πληρώνεις για sex.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ξερω τι λετε ρε παιδια,αλλα αυτο που λεω εγω ειναι διαφορετικο
και σπανιο.
δεν μπορειτε να το καταλαβετε!

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
fart-in-bed.gif
…Ποιος σου το ειπε αυτό?
    Είναι πολύ σοβαρο πραγμα αυτό που
     κανουμε ..κι αυτό που λεμε εμεις’’δουλεια’’…
     Και δεν προκειται για παιχνιδια και μαθηματικα…
     Είναι η ιδια η ζωη…

Πρώτη φορά που συμφωνώ με την πραγματίστρια-ρεαλίστρια (αυτό στο παραδέχομαι) Κατερίνα.

Όσο ρομαντικό ακούγεται και όσο "πραγματικός" έρωτας να υπάρχει όταν υπάρχουν εκ των πραγμάτων τόσο αντικειμενικές δυσκολίες σε μία σχέση (ιερόδουλης με κάποιον άλλο εκτός ζιγκολό). Δυσκολίες του τρόπου "ζωής" και όχι ζήλιες, πεθερικά και μαλακίες είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει η σχέση και συνήθως δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς και από τα δύο μέρη.

Επισκέπτης
η θεωρια απο τη πραξη απεχει πολυ.....και οποιος καταλαβε ,καταλαβε!!

nfotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
bravo-009.gif
…Νομιζω ότι τα ειπες σχεδον όλα…
….Μια τετοια σχεση αναμεσα στο ζευγαρι..
      είναι η μερα με την νυχτα…
…Είναι πολύ δυσκολος ο συμβιβασμος…!!!!

Για να μη πω 'σχεδόν αδύνατος'.

Πρακτικά, δε νομίζω ότι είναι εφικτό ένας άνδρας να κάνει δεσμό με μια επαγγελματία του χώρου και να δεχτεί αυτή να δουλεύει παράλληλα, τόσο για τους πρακτικούς (κυρίως) λόγους που ανέφερε ο Upnaras αλλά και για λόγους 'εγώ'.

Φαντάζομαι ότι κάπως περίεργο (για να το πω ευγενικά) θα καθόταν σε έναν τυπικό Ελληνα να έχει τη γυναίκα του στο μπουρδέλο να δουλεύει.

Νομίζω ότι μια 'καθαρή' έξοδος απο τον κλάδο είναι το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση, φαντάζομαι ότι θα έχει τις λιγότερες επιπλοκές.
Βέβαια, για ένα διάστημα και οι δυό πλευρές θα 'τεστάριζαν' ο ένας τον άλλο, και θα υπήρχε η ενδιάμεση κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να ληφθούνε αποφάσεις.

Οχι μόνο για τη συναισθηματική επένδυση - απλουστεύοντας λίγο, ένας γάμος είναι λίγο σαν συνεταιρισμός, που και οι δυό πλευρές καταθέτουν ότι έχουν διαθέσιμο, με προορισμό τα παιδιά και τη καλή ζωή παρέα με έναν καλό άνθρωπο (μη με πάρετε και με τα αυγά, έτσι; γράφω υπεραπλουστευμένα τα πράγματα).

Εύχομαι όσοι την έχουν 'δαγκώσει' με επαγγελματία του χώρου να τους βγει σε καλό πάντως
(είμαστε και λίγο ρομαντικοί εμείς οι άντρες, πως να το κάνουμε...).
Καμιά φορά και αυτά τα θεωρητικά που λέμε, ανατρέπονται από μια περίσταση.
Υποθέτω ότι αυτό υπονοεί ο warhol με τη φράση περί θεωρίας και πράξης, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Just imho,
Ν.Φ.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι μας, άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου επαγγέλματος, συνήθως λαχταράμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε ή αυτό που μας λείπει. Οι ιερόδουλες για λόγους που έχουν ειπωθεί αρκετές φορές μέχρι στιγμής,πιθανόν να τους λείπει η αγάπη ενός άνδρα, προσοχή ΟΧΙ οι αμπελοφιλοσοφίες του έρωτα που εξανεμίζονται σε χρόνο dt ( σε εμένα έχει συμβεί μέσα σε μία μόλις ημέρα να κάνω στροφή 180 μοιρών και να αναρωτιέμαι τι στο καλό βρήκα σε μία που ήμουν καψουρεμένος επί 1 χρόνο),άλλα μάλλον το πραγματικό ενδιαφέρον για το άτομό τους, κάποιον που να νοιάζεται για αυτές, γιατί από όλα τα άλλα έχουν πήξει σίγουρα. Γι' αυτό και πολλές φορές βλέπεις "καλά παιδιά" να καταλήγουν με "πουτάνες" και το αντίστροφο. Αν δείξει κανείς ότι νοιάζεται γι' αυτές σίγουρα έχει αγγίξει ευαίσθητη χορδή(βέβαια το πως το δείχνεις αυτό είναι άλλο θέμα).
Μου έχει τύχει να συγκινηθεί ιερόδουλη επειδή της είπα απλώς ότι ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και αυτή όσο κι εγώ. :think: Περιέργως μόνο που δεν έκλαψε, με χάϊδεψε στο πρόσωπο και με φίλησε στο μάγουλο.
  Βέβαια, ένας που πραγματικά νοιάζεται για αυτές, και εδώ είναι το οξύμωρο, οπωσδήποτε θα τις ζητήσει ή έστω θα θέλει από μέσα του να σταματήσουν αυτό που κάνουν ή να μην ήταν εξαρχής. Και έτσι νιώθουν ότι ένας που νοιάζεται για αυτές θα έπρεπε εξαρχής να τις έχει απορρίψει για αυτό που κάνουν και αυτό που εν μέρει είναι, άρα πώς μπορεί ένας πελάτης να νοιάζεται πραγματικά γι' αυτές? Ένας που δεν γνώριζε την δουλειά τους ίσως, άλλα ένας πελάτης δύσκολα. Μπαίνουν στην σκέψη ότι κανένας άνδρας δεν μπορεί να τις αγαπήσει για αυτό που είναι, και μπορεί είτε να καταλήγουν μόνες τους, είτε να αναζητήσουν την αγάπη στο πρόσωπο μιας γυναίκας που τις "καταλαβαίνει" καλύτερα, είτε να αποφασίσουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους ώστε να ζήσουν μια normal ζωή, με οικογένεια κ.τ.λ.

Δεν ξέρω αν πέφτω πολύ έξω με όλα αυτά παιδιά αλλά προσπάθησα να ψυχολογήσω την ιερόδουλη και την κοινωνία ταυτόχρονα. Α ρε :jerking: φιλοσοφίες βραδιάτικα. Πάω να ρίξω έναν  :zzzzz:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχουν και κάποιοι που βγάζουν τη γυναίκα τους στο κλαρί. Όπως πριν λίγα χρόνια που στο ένα παράθυρο είχαν την ιερόδουλο και στο άλλο τον σύζυγο ιερόδουλου και έκαναν δηλώσεις!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καποιος που νοιαζεται για καποιον αλλον δεν μπορει να ζητα απο τον αλλον να σταματησει αυτο που κανει.

Το αν το θελει ειναι αλλο θεμα. Και ειναι προφανως θεμα της ιεροδουλης και οχι του αντρα που ερωτευεται μαζι της να βγει απο το βουρκο. Μονη της αποφασισε να μπει, ( εφοσον εγινε ετσι, και οχι εαν ηταν θυμα trafficking κτλ, σε αυτα δεν ισχυουν αυτα που λεω προφανως ) ειναι δικο της θεμα το αν θα βγει, αν θελει να βγει και εαν ειναι διατεθιμενη να βγει.

Κυνηγι μαγισσων ειναι το να προσπαθησεις να κανεις μια πουτανα να ξεκοψει. Αν γαμουσαμε εμεις καθε μερα και μας πληρωνανε δεν πιστευω να θελαμε να το σταματησουμε.

Ενας πελατης μπορει να νοιαζεται πραγματικα για αυτην, βασικα ΜΟΝΟ ενας πελατης θα μπορουσε να νοιαζεται πραγματικα για μια τετοια γυναικα. Ειναι ισως απο τους μονους που καταλαβαινει τι γινεται.

Πως γινεται να καταλαβεις κατι εφοσον δεν εχεις ερθει σε επαφη μαζι του?

Το ενδιαφερον δεν ειναι να την κανεις να σταματησει αυτο που κανει απο επιλογη της, αλλα να ξεκλειδωσεις ισως αυτα που εχει κλειδαμπαρωσει μεσα της επιλεγοντας αυτο το επαγγελμα. Εφοσον θες να την ερωτευτεις βεβαιως, η εφοσον το εχεις ηδη κανει.

Αλλιως, δωστε κωλο στο λαο γιατι μας γαμησανε τα αισθηματα, ακομα και στο site.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
Κυνηγι μαγισσων ειναι το να προσπαθησεις να κανεις μια πουτανα να ξεκοψει. Αν γαμουσαμε εμεις καθε μερα και μας πληρωνανε δεν πιστευω να θελαμε να το σταματησουμε.

Ενας πελατης μπορει να νοιαζεται πραγματικα για αυτην, βασικα ΜΟΝΟ ενας πελατης θα μπορουσε να νοιαζεται πραγματικα για μια τετοια γυναικα. Ειναι ισως απο τους μονους που καταλαβαινει τι γινεται.

σε αυτή την λούμπα φίλε δυστυχώς πέφτουν πάρα πολλοι αντρες.
Ιδιαίτερα αυτοι που ειναι συνασθηματικοι και ευαισθητοι...
Βλέπουν τον ευατό τους σαν σωτήρα της ιεροδουλης που θα την βγάλουν απο τον βουρκο, και μετα θα ζησουν μαζι ευτυχησμένοι....
Και μετά έχουμε δράματα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι πουτανες τον σωτηρα τους τον βρηκανε πριν βρουν τον ερωτα τους. Και δεν ειναι αλλος απο τη δουλεια τους!

Δεν πιστευω να περιμεναν κανεναν ερωτα για να καταλαβουν και την αλλη πλευρα της ζωης ωστε να συνειδητοποιησουν την επιλογη τους.

Με λιγα λογια, συμφωνω :)

Επισκέπτης
σε αυτή την λούμπα φίλε δυστυχώς πέφτουν πάρα πολλοι αντρες.
Ιδιαίτερα αυτοι που ειναι συνασθηματικοι και ευαισθητοι...
Βλέπουν τον ευατό τους σαν σωτήρα της ιεροδουλης που θα την βγάλουν απο τον βουρκο, και μετα θα ζησουν μαζι ευτυχησμένοι....
Και μετά έχουμε δράματα...
Δραματα με μεγαλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Το να βγη απο τον βουρκο μονο αυτη θα το αποφασιση.
Το να προσπαθησης να την βγαλεις ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που μπορεις να κανεις.
Γιαυτο το λογο εαν ειστε μπλεγμενοι σε τετοια ιστορια να προσπαθησεται να το ζησετε οσο διαρκεση και να βγαλετε απο το μυαλο σας το τι δουλια κανει γιατι οποτε θα το σκεφτεστε μονο θα σας  χαλαει.
Μια τετοια σχεση δυστυχως δεν εχει μελλων και ειναι θεμα αντοχων.

Επισκέπτης
ο αντρας που θα κανει σχεση με μια ιεροδουλη  ειναι ενα σφουγγαρι που αποροφαει τα νευρα της,τα προβληματα της,οτιδηποτε ασχημο συμβαινει!!βλεπεις μια τανα να μπαινει στο δωματιο ολο χαμογελο και να λεει αστειακια στον πελατη ενω του κανει ακροβατικα στο γαμησι και δεν βγαζει και κιχ !!γυρναει στην σχεση της και μονο που δεν τον μπινελικωνει!τι να λεμε τωρα??σκεφτειτε και το αλλο....μια τανα γνωριζει εκατονταδες αντρες σε μια ημερα!καποιος θα της αρεσει!εσεις νομιζετε οτι δεν θα βγει μαζι του?νομιζετε οτι δεν θα βγαινει ραντεβουδακια?μην τρελαθουμε κιολας....!το θεμα λοιπον ειναι οτι οι ιεροδουλες δεν αντεχουν και δεν θελουν σχεση με αντρα  και οχι το αντιστροφο!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια ολα ομορφα και ωραια τα λετε.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να τα φτιαξει με μια πουτανα.αν ειναι δυνατον.εχουμε τρελλαθει τελειως? πατε καλα ρε παιδια? δεν τα λεω αυτα για να την μπω σε κανεναν αλλα οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε.το οτι μονο σε νταβατζηδες καθονται σουζα και υπαρχει σεβασμος ειναι απο τα αρχαια χρονια.ξυπνατε ρεεεεεεεε.βλεπω αυτες τις μαλακιες εδω μεσα και ειλικρινα ξενερωνω.τι θα πειτε ρε στους φιλους σας? απο δω η κλαιρη που δουλευε στο μπουρδελο και εγλυφε αρχιδια πουτσες και εκανε τρελα πισωκολητα σε χιλιαδες ατομα?  :2funny: :2funny: ημαρτον ρε σεις.σας ειχα για πιο σοβαρους.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η πουτανα το γαμησι δεν το κοβει!!!

μπορει για εναν μικρο διαστημα να το σταματησει λιγακι αλλα μολις ρουφηξει ολα τα λεφτα του αγαπητικου να τον παραταει και να ξαναεπιδιδεται σε αυτο που ξερει να κανει.
ειναι σαν αυτο που λεμε.

"μαθε τεχνη και αστηνε και μολις πεινασεις πιαστηνε"

μια μικρη παρενθεση απο καποιον που εχει δει πολλα.

προσωπεια υπαρχουν πολλα στην κοινωνια μας, και εγω λεω το εξης οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες και μιλω κυριως για το συγκεκριμενο θεμα στου οποιου το συναισθημα καποια στιγμη ανεμιγνυεται ειναι αναποφευκτο μετα απο καποιο σημειο.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Καποιος που νοιαζεται για καποιον αλλον δεν μπορει να ζητα απο τον αλλον να σταματησει αυτο που κανει.

Το αν το θελει ειναι αλλο θεμα. Και ειναι προφανως θεμα της ιεροδουλης και οχι του αντρα που ερωτευεται μαζι της να βγει απο το βουρκο. Μονη της αποφασισε να μπει, ( εφοσον εγινε ετσι, και οχι εαν ηταν θυμα trafficking κτλ, σε αυτα δεν ισχυουν αυτα που λεω προφανως ) ειναι δικο της θεμα το αν θα βγει, αν θελει να βγει και εαν ειναι διατεθιμενη να βγει.

Πως γινεται να καταλαβεις κατι εφοσον δεν εχεις ερθει σε επαφη μαζι του?

Το ενδιαφερον δεν ειναι να την κανεις να σταματησει αυτο που κανει απο επιλογη της, αλλα να ξεκλειδωσεις ισως αυτα που εχει κλειδαμπαρωσει μεσα της επιλεγοντας αυτο το επαγγελμα. Εφοσον θες να την ερωτευτεις βεβαιως, η εφοσον το εχεις ηδη κανει.

Αλλιως, δωστε κωλο στο λαο γιατι μας γαμησανε τα αισθηματα, ακομα και στο site.

Ο πελάτης θα νοιαστεί για την πουτάνα; Πελάτες, ξεπελάτες αν θελήσουμε να κάνουμε μακροχρόνια σχέση με μια πουτάνα οπωσδήποτε θα θέλουμε να τα παρατήσει(άσχετα αν δεν το πούμε, που πιστεύω πως οπωσδήποτε με το πέρασμα του χρόνου κάποια στιγμή θα το προτείνεις, δεν θα αντέξεις ρε φίλε ) και αυτό οι πουτάνες το βλέπουν ως απειλή για το επάγγελμά τους και για αυτό που εν μέρει είναι και σε κάνουν πέρα.
  Αντίθετα μια σχέση μερικών ημερών ή μήνων είναι καθ' ολα πιθανή με μια πουτάνα, αν και σε οποιονδήποτε το τολμήσει τον βλέπω ψιλομπατίρη στο τέλος του μήνα. Θα πρέπει να την επισκευτείς στο μπουρδέλο αρκετές φορές και να στάξεις ένα σωρό χρήμα μέχρι να την ρίξεις μονάχα και αυτό για μία σχέση του κώλου(και δεν εννοώ από πίσω ρεεε) . ΔΕΝ το προτείνω με τίποτα. Βρείτε μια κανονική κοπέλα και τις πουτάνες απλά γαμήστε τες. Ρίξτε τες ένα πούτσο γιατί μέχρι να αποφασίσουν να παρατήσουν το επάγγελμα (και πολύ πιθανόν και αργότερα) πούτσους και χρήματα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που ζητάνε. Όλα τα υπόλοιπα τα βάζουν σε δεύτερη μοίρα.
  Α και Κατερίνα, άσε τις  :jerking: μουνοκλάψες του στιλ ποιος θα νοιαστεί για εσάς. Άλλαξε το "ποιος θα νοιαστεί για εσάς" σε "πότε θα νοιαστώ εγώ για έναν άλλο" και έχεις την  απάντηση μπροστά σου. Γιατί νοιάζομαι σημαίνει κάνω και θυσίες για τους άλλους, πράγμα που από τα λεγόμενά σας δεν σας βλέπω και ιδιαίτερα διατεθειμένες να κάνετε, αντίθετα από μερικούς άντρες από εδώ μέσα.
  A και panosmpos δεν ξέρω κατά πόσο ερωτεύονται συνήθως νταβάδες, αλλά αν είναι αλήθεια συχνό φαινόμενο τότε είναι άξιες της μοίρας τους.

Επισκέπτης
δεν νοιαζονται για κανεναν φιλε μου!δεν εχουν ψυχη ,δεν εχουν τιποτα!το απολυτο κενο!ουτε καν μπεσα,αξιοπρεπεια!δεν τους αξιζει να νοιαστει καποιος γι αυτες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom