Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι να μην υπαρχει ο οικονομικος παραγοντας στην μεση και να μην ειναι κατι το αναγκαιο ωστε να χρειαζεται για να επελθει η οποιαδηποτε σχεση.

Αν αρχισουμε να ζουμε τη ζωη μας και ειμαστε ευχαριστημενοι επειδη συγκριτικα με καποιες αλλες καταστασεις ειμαστε σε καλυτερη θεση, τοτε η θεση μας ειναι αρκετα τραγικη επειδη τυχαινει συγκρισης σε τετοιο βαθμο ωστε το οποιο αποτελεσμα αυτης να ειναι αυτο που θα οριζει και την οποια ( περιορισμενη ) ευτυχια μας.

Αγαπητέ συναγωνιστή Anal, ότι κανείς στην ζωή το πληρώνεις, ή στην αρχή ή στο τέλος. Όταν πληρώνεις στην αρχή ξέρεις τι θα δώσεις, στο τέλος είναι κίντερ έκπληξη... Η επιλογή είναι του καθενός μας.

Επισκέπτης
παιδες δεν τιθεται θεμα φυσιολογικης ζωης... οποιος δεν ειναι φυσιολογικος το καταλαβαινει και το ξερει και παει στα μπουρδελα επειδη ειναι ανωμαλος.... τωρα αν εγω (πχ) πηγαινω στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει αυτη η φαση που διαλεγεις ποιο μουνι θα γαμησεις.. βεβαια τρως και σαβουρα αλλα εχω γαμησει μουνια που ειναι κουκλες και μου καναν και γαμω τα κρεβατια... δεν νομιζω πως ειμαι ανωμαλος, βεβαια στην κοπελα μου δεν τολμαω να πω τιποτα δηλαδη τι να της πω "αγαπη μου χτες γαμησα την μιλανα γιατι ειναι πιο μουνι απο εσενα και γαμιεται καλυτερα!!!" να εισαι σιγουρος πως αμα η μιλανα δεν ηταν πουτανα και ηθελα να κανω σχεση μαζι της θα το ελεγα στην δικια μου.... απλα εγω διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα... τι να κανω που η μιλανα ειναι κουκλα γαμαω αυτην αλλα δεν χαλαω την σχεση μου για αυτην... αυτο θα ηταν ανωμαλια..... φιλε αυτα με εχουν προβληματισει παλαιοτερα, ξερεις τι καταλαβα? ο καθενας μας το κανει επειδη το γουσταρει για τον λογο του ο καθενας και καλο ειναι να μην το ψαχνουμε...
οσο για τις πουτανες, μην ξεχνας οτι ειδικα αυτες ουτε τις καταλαβε κανεις εκτος του κυκλωματος ουτε θα τις καταλαβει ποτε!!!!

Συναγωνιστή την απάντηση θα στην δώσω στο τόπικ  «Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων», σαν σχετικό τόπικ που είναι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και στο κάτω κάτω της γραφής το θέμα από μόνο του δεν επιδέχεται απάντηση. Λες και θα έπρεπε αναγκαστικά οι ιερόδουλες όλες να έχουν μια ίδια πατέντα "προσωπικής ζωής" .Εδώ στη δουλειά τους μέσα είναι εντελώς διαφορετικές η μία από την άλλη.. πόσο μάλλον έξω.. Η μία είναι έτσι, η άλλη γιουβέτσι, τόσο απλά. Λες και η προσωπική ζωή των δημοσίων υπαλλήλων ή των βενζινάδων ή των δικαστών είναι ακριβώς η ίδια και έχει όμοια χαρακτηριστικά :idiot: Και γιατί οι πουτάνες είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό που απαιτεί ανάλυση? Αυτό δείχνει το πόσο πίσω, το πόσο συντηρητική και υποκριτική είναι η κοινωνία, ακόμη και άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα. Τι κάνουν? Απλά σεξ. Απλά γαμιούνται. Ένα πράγμα τόσο απλό , όσο και το να πιεις ένα ποτήρι νερό. Που όμως η κομπλεξική, βλαχο-θρησκευτικο-μικροαστική- ψευτοηθική το έχει αναγάγει σε υπέρτατο μυστήριο και κάτι το τόσο "κακό", ένα "έγκλημα", μια "αμαρτία"...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απλά μη ξεχνάς οτί σε αυτή τη κοινωνία ζούμε

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φίλοι συναγωνιστές πείτε με οπισθοδρομικό αλλά όταν νιώθω ότι πληρώνω για να γαμήσω δεν το ευχαριστιέμαι το ίδιο όσο μουνί και αν είναι η πόρνη.

Ενώ εάν καταφέρεις και ρίξεις κανένα όμορφο γκομενάκι στο κρεβάτι όπως και να το κάνουμε έχει άλλη γλύκα  :boobies: :boobies: :boobies:.

off topic ίσως αλλά ήθελα να το πω.

Επισκέπτης
Φίλοι συναγωνιστές πείτε με οπισθοδρομικό αλλά όταν νιώθω ότι πληρώνω για να γαμήσω δεν το ευχαριστιέμαι το ίδιο όσο μουνί και αν είναι η πόρνη.

Ενώ εάν καταφέρεις και ρίξεις κανένα όμορφο γκομενάκι στο κρεβάτι όπως και να το κάνουμε έχει άλλη γλύκα  :boobies: :boobies: :boobies:.

off topic ίσως αλλά ήθελα να το πω.

Συναγωνιστή την απάντηση θα στην δώσω στο τόπικ  «Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων», σαν σχετικό τόπικ που είναι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=11pt]Ενώ εάν καταφέρεις και ρίξεις κανένα όμορφο γκομενάκι στο κρεβάτι όπως και να το κάνουμε έχει άλλη γλύκα  :boobies: :boobies: :boobies:.[/size]

Κι εγώ, όταν καταφέρνει και με ρίχνει καμιά γκομενάρα στο κρεβάτι, της δίνω και καταλαβαίνει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν αναρωτιεμαι για τιποτα απλα μου ηρθε μια φαγουρα κ ειπα να ξυσω λιγο το κεφαλι μου.....πειραζει????????

Δηλαδή ότι σου έρχεται το κανείς…..να σε ρωτήσω από μικρή το κανείς…η τώρα στην τρελά σου, σου ήρθε... :2funny:

Επισκέπτης
ΕΕΕΕ.....δεν ξερω αλλα απ'οτι μου λενε ετσι γεννηθηκα.....αρα....

Άρα, απο μικρή το ξύνεις…;  :think:

demon-and-angel.gif

XRISTINA69

party-drunk.gif

GIORGOS_32

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απλά μη ξεχνάς οτί σε αυτή τη κοινωνία ζούμε

την κοινωνία τη συνδιαμορφώνουμε όλοι. αμα θες αφήνεις βέβαια τους άλλους να δρουν και να δίνουν αυτοί τον "τόνο" στην κοινωνία και να μένεις απαθής, άμα θες αντιδράς και τη διαμορφώνεις εσύ όπως θες.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
others-301.GIF
Θεουλη μου…
Κανε σε παρακαλω μην γινει πολεμος
οσο θα ειμαι στη δουλεια….γιατί θα χασω
το καλυτερο….!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σημερα η Χριστινα θα ειναι Κολωνου 30α?Αν οχι ποτε ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αγαπητέ συναγωνιστή Anal, ότι κανείς στην ζωή το πληρώνεις, ή στην αρχή ή στο τέλος. Όταν πληρώνεις στην αρχή ξέρεις τι θα δώσεις, στο τέλος είναι κίντερ έκπληξη... Η επιλογή είναι του καθενός μας.

Γιωργο, για αυτο εχω επιλεξει στη ζωη μου να μην τα παιρνω ολα με βαση το χρημα!

Απο το λειτουργικο που χρησιμοποιω στον υπολογιστη ( μιας και τον χρησιμοποιω αυτη την ωρα ), μεχρι και το οτιδηποτε αλλο!

Ακομα και να το πληρωσω, δεν το μετραω με βαση το χρημα!

Μου την δινει αυτη η λογικη απιστευτα.

Το οτι θα πληρωσω ειναι γεγονος που παραμενει σταθερο, οποτε δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτο που θα μεινει σε εμενα μετα μεσα μου! Στα αρχιδια μου και αν πληρωσω και αν δεν πληρωσω!

Εγω δεν γουσταρω να πληρωνω απο την αρχη γιατι γενικα δεν γουσταρω να πληρωνω αλλα να μοιραζομαι! Εχει μεγαλη διαφορα!

Επισκέπτης
Anal και εγώ της ίδιας απόψεις είμαι, για την ζωή. Δεν υπολογίζω το χρήμα και ούτε τα μετράω με το χρήμα. Αλλά στην ζωή κάθε τι έχει το αντίτιμο του, μικρό ή μεγάλο. Αυτό που έχει αξία είναι να κάνουμε αυτό που θέλουμε και αυτό  που νιώθουμε και πάνω από όλα να είμαστε ο εαυτός μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom