Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι, οπως και να αφηνουμε τους αλλους να κρινουν για τους εαυτους τους τι ειναι καλυτερο ;)

Και οχι να λεμε συνεχεια οτι το σεξ με μια βιζιτα η επαγγελματια γενικοτερα ειναι παγκοσμια σταθερα και ειναι καλυτερο. Γιατι δεν ειναι για ολους το ιδιο ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Για προσωπική ζωή τσατσαδων κανεις????? :tickedoff: :dancing: 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Άρα, απο μικρή το ξύνεις…;  :think:

demon-and-angel.gif

XRISTINA69

party-drunk.gif

GIORGOS_32
μεγάλε....τα σκιτσάκια έγραψαν.....ΤΕΛΟΣ...

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ναι, οπως και να αφηνουμε τους αλλους να κρινουν για τους εαυτους τους τι ειναι καλυτερο ;)

Και οχι να λεμε συνεχεια οτι το σεξ με μια βιζιτα η επαγγελματια γενικοτερα ειναι παγκοσμια σταθερα και ειναι καλυτερο. Γιατι δεν ειναι για ολους το ιδιο ;)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν θα έκανα ποτέ σχέση με επαγγελματία: [αυτές είναι προσωπικές απόψεις και δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα]. Άλλωστε ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μιλάω για σχέση κανονική έτσι. Να με ερωτευτεί επειδεί είμαι super γκόμενος και να μου δοθεί ένα βράδυ τζάμπα θα το έπαιρνα ευχαρίστως  :dancing:

τα βάζω με σειρά σημαντικότητας

1. υπάρχει πάντα μεγαλος κίνδυνος να κολλήσεις κάτι
2. δεν μπορείς να τη ρωτήσεις ποτέ "ε αγάπη πως πέρασες στη δουλειά σήμερα;;;]  :rockon: :rockon:
3. δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πότε ξεκινάει η προσποίηση και πότε η πραγματικότητα [αυτό μπορείς να το παθεις και με κανονικές κοπέλες ... αλλά μία επαγγελματίας είναι επαγγελματίας]
4. υπάρχει ο κίνδυνος να βγεις με μία παρέα που να την έχουν πάρει οι άλλοι άντρες. φαντάζου τι θα σχολιάζουν όταν μιλάνε ψιθυριστά ....
5. υπάρχει ο κίνδυνος να την έχεις γνωρίσει σε συγγενείς φίλους και κάποια μέρα να πάει κάποιος στο μπουρδέλλο που εργάζεται...
6. δεν μου αρέσει να γαμιέται η γυναίκα μου με άλλους και ειδικά με τον κάθε λεχρίτη άπλυτο κωλόγερο (οι παρόντες εξαιρούνται) που κυκλοφορεί στα μπουρδέλα

αυτά είναι τα βασικότερα αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν το σκεφτώ σοβαρά θα βρώ ακόμα 100 λόγους.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαίνω γιατί μυθοποιούμε ένα επάγγελμα για το οποίο, κακά τα ψέματα, αυτές που το ασκούν έχουν κοινωνικά προβλήματα.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω γιατί μυθοποιούμε ένα επάγγελμα για το οποίο, κακά τα ψέματα, αυτές που το ασκούν έχουν κοινωνικά προβλήματα.
Μπα δεν πρόκειται για μυθοποίηση, υπερκοστολόγηση του προϊόντος είναι με ολίγη ευαισθησία.
Πως μετά από πολλά χρόνια που πηγαίνεις στον ίδιο μπακάλη (bakalh?!)νιώθεις πια την ανάγκη να τον διαφημήσεις ως τον καλύτερο μπακάλη του κόσμου και θεωρείς το χαρτζηλίκι δεδομένο δοθήσης της αδιαμφισβήτητης πια αξίας του;
Αν και μεταξύ μας μάλλον για χαράτσι πρόκειται παρά για χαρτζηλίκι.
Συμπέρασμα; Η υπεραξία του μπακάλη κάνει καλό στην ματαιοδοξία μας.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγω ξέρω ότι ο εργοδότης εκμεταλλεύεται την υπεραξία του εργάτη. Από πότε ο μπακάλης έχει υπεραξία και μάλιστα να κάνει καλό στη ματαιοδοξία μας;

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εγω ξέρω ότι ο εργοδότης εκμεταλλεύεται την υπεραξία του εργάτη. Από πότε ο μπακάλης έχει υπεραξία και μάλιστα να κάνει καλό στη ματαιοδοξία μας;
Από τοτέ που Only by living absurdly it is possible to break out of this infinite absurdity.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η υπεραξία του μπακάλη κάνει καλό στην ματαιοδοξία μας.

Αν καταφέρουμε όλοι μας να ενθαρρύνουμε την ματαιοδοξία (την κάποτε βιβλική αμαρτία και νυν κινητήρια δύναμη) μας μέσω του μπακάλη....Φθηνά θα τη βγάλουμε.. :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν θα έκανα ποτέ σχέση με επαγγελματία: [αυτές είναι προσωπικές απόψεις και δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα]. Άλλωστε ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μιλάω για σχέση κανονική έτσι. Να με ερωτευτεί επειδεί είμαι super γκόμενος και να μου δοθεί ένα βράδυ τζάμπα θα το έπαιρνα ευχαρίστως   :dancing:

2. δεν μπορείς να τη ρωτήσεις ποτέ "ε αγάπη πως πέρασες στη δουλειά σήμερα;;;]  :rockon: :rockon:
3. δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πότε ξεκινάει η προσποίηση και πότε η πραγματικότητα [αυτό μπορείς να το παθεις και με κανονικές κοπέλες ... αλλά μία επαγγελματίας είναι επαγγελματίας]
4. υπάρχει ο κίνδυνος να βγεις με μία παρέα που να την έχουν πάρει οι άλλοι άντρες. φαντάζου τι θα σχολιάζουν όταν μιλάνε ψιθυριστά ....
5. υπάρχει ο κίνδυνος να την έχεις γνωρίσει σε συγγενείς φίλους και κάποια μέρα να πάει κάποιος στο μπουρδέλλο που εργάζεται...
6. δεν μου αρέσει να γαμιέται η γυναίκα μου με άλλους και ειδικά με τον κάθε λεχρίτη άπλυτο κωλόγερο (οι παρόντες εξαιρούνται) που κυκλοφορεί στα μπουρδέλα

αυτά είναι τα βασικότερα αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν το σκεφτώ σοβαρά θα βρώ ακόμα 100 λόγους.
bravo-009.gif
…Νομιζω ότι τα ειπες σχεδον όλα…
….Μια τετοια σχεση αναμεσα στο ζευγαρι..
      είναι η μερα με την νυχτα…
…Είναι πολύ δυσκολος ο συμβιβασμος…!!!!

Επισκέπτης
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν θα έκανα ποτέ σχέση με επαγγελματία: [αυτές είναι προσωπικές απόψεις και δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα]. Άλλωστε ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μιλάω για σχέση κανονική έτσι. Να με ερωτευτεί επειδεί είμαι super γκόμενος και να μου δοθεί ένα βράδυ τζάμπα θα το έπαιρνα ευχαρίστως   :dancing:

bravo-009.gif
…Νομιζω ότι τα ειπες σχεδον όλα…
….Μια τετοια σχεση αναμεσα στο ζευγαρι..
      είναι η μερα με την νυχτα…
…Είναι πολύ δυσκολος ο συμβιβασμος…!!!!

Κατερίνα όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο και  θέλεις να είσαι του δεν συμβιβάζεσαι...αλλάζουν αυτόματος όλα τα θέλω σου...αν αρχίζουμε και σκεφτόμαστε συμβιβασμούς τότε το παιχνίδι έχει χαθεί... ο έρωτας δυστυχώς δεν είναι μαθηματικά...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερίνα όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο και  θέλεις να είσαι του δεν συμβιβάζεσαι…αλλαχού αυτόματος όλα τα θέλω σου…αν αρχίζουμε και σκεφτόμαστε συμβιβασμούς τότε το παιχνίδι έχει χαθεί... ο ερωτά δυστυχώς δεν είναι μαθηματικά...
fart-in-bed.gif
…Ποιος σου το ειπε αυτό?
    Είναι πολύ σοβαρο πραγμα αυτό που
    κανουμε ..κι αυτό που λεμε εμεις’’δουλεια’’…
    Και δεν προκειται για παιχνιδια και μαθηματικα…
    Είναι η ιδια η ζωη…

Επισκέπτης
fart-in-bed.gif
…Ποιος σου το ειπε αυτό?
    Είναι πολύ σοβαρο πραγμα αυτό που
     κανουμε ..κι αυτό που λεμε εμεις’’δουλεια’’…
     Και δεν προκειται για παιχνιδια και μαθηματικα…
     Είναι η ιδια η ζωη…
Όσο σκληρή και να είναι η ζωή και ότι και να κάνουμε σε αυτήν την ζωή, δεν παύει να είμαστε άνθρωποι με τα τις αδυναμίες μας, και καλά μας, και τα σχήμα μας,  άνθρωποι που έχουν ανάγκη και να αγαπήσουμε και να μας αγαπήσουν… Για όλους υπάρχει το υπόλοιπο μισό ή το έτερον ήμισυ, όσο καλός ή κακός είναι, όμορφος ή άσχημος. Και όταν έρθει αυτή η στιγμή δεν θα μιλάμε για συμβιβασμούς, αλλά για το απόλυτο ταίριασμα δυο ανθρώπων μέσα από την αγάπη του ενός για τον άλλον.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω πιστευω πωs οι ιεροδουλεs ειναι γυναικεs με ξεχωριστο χαρακτηρα και
διαφορετικη προσωπικοτητα,ειμαι σιγουροs οτι και αυτεs θελουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν και ολα αυτα.η κοινωνια τιs αποριπτει,ομωs κανειs δε ρωταει τι εχουν περασει στη ζωη τουs,ολοι εχουμε αδυναμιεs και ολοι κανουμε λαθη,ετσι ειναι στη ζωη.

Επισκέπτης
Eγω πιστευω πωs οι ιεροδουλεs ειναι γυναικεs με ξεχωριστο χαρακτηρα και
διαφορετικη προσωπικοτητα,ειμαι σιγουροs οτι και αυτεs θελουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν και ολα αυτα.η κοινωνια τιs αποριπτει,ομωs κανειs δε ρωταει τι εχουν περασει στη ζωη τουs,ολοι εχουμε αδυναμιεs και ολοι κανουμε λαθη,ετσι ειναι στη ζωη.
  Εγω,παλι,δεν νομιζω τιποτε.Βλεπω τον καθε ανθρωπο και τον ζυγιζω ξεχωριστα,και τις ιεροδουλες εννοειται.Θα ηθελα ομως Χρηστο και Γιωργο να σας παραθεσω μερικες φρασεις που δεν μου κατεβηκαν απο την κουτρα μου αλλα τις εχω ακουσει απο ιεροδουλες,και μερικες απο αυτες για ιεροδουλες.
  "Γιατι να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω μεχρι 600 ευρω την ημερα?"
  Ενταξει,ισως 600 ευρω να ειναι υπερβολη και μερικα cg βγαζουν πολυ λιγοτερα.Απο μια ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Ελληνιδα σε στουντιο πριν μερικα χρονια,νομιζω το 2004.Δεν γνωριζω τι απεγινε,αλλα δεν σπαω και το κεφαλι μου.
  "ΕΓΩ,να καθισω να φυλαω μια γιαγια για 600 ευρω τον μηνα?"
  Γνωστη μου ιεροδουλη.Πραγματικα,το ειχε τονισει το 'εγω'.Χωρις σχολια.
  "Δεν εχεις ιδεα τι νουμερα γυναικες κυκλοφορουν σε αυτον τον 'χωρο'."
  Λευκορωσιδα σε στουντιο,οταν της ειπα την ειπα οτι η κοπελλα στην αλλη βαρδια μου φανηκε λιγο ιδιοτροπη.Γυρισε στην πατριδα,και στον γιο της.
  "Οι περισσοτερες ειναι πολυ σκληρα ατομα."
  Ελληνιδα,σε"σπιτι"για τις συναδελφους της.
  "Πολλες κοπελλες δεν σκεφτονται παρα μονον το χρημα.Χρειαζεται μεγαλη προσοχη."
  Ρωσιδα cg,περυσι,οταν της ειπα οτι υπαρχουν και μερικα καλα κοριτσια.Και αρκετη ωρα μετα η ιδια-
  "Ποιες αλλες κοπελλες ξερεις απο το γραφειο?"
  "Συνηθως,συναντω την φφφφφφφ."
  "Α,αυτη ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι."
  "Ειναι πολυ καλο ατομο.Την συμπαθω πολυ"
  Μονη της το ειπε,ουτε καν την ψαρεψα.Και πραγματικα η 31χρονη φφφφφφφ ηταν εξαιρετικη γυναικα,το ειχα καταλαβει και μονος μου.Ο πρωην αντρας της ΕΧΑΣΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ηθελε να γυρισει οπωσδηποτε στην πατριδα,και προτιμησα να μην την πιεσω παρα πολυ.Δεν προκειται να ελθει πισω.

ΞΑΝΑΛΕΩ,(εδω μεσα πρεπει να διευκρινιζουμε συνεχως)ΔΕΝ φανταστηκα τιποτε απο τα παραπανω.Οχι εξυπναδες λοιπον.

Που Θελω να καταληξω με αυτα?Οτι οσοι τις βλεπετε ρομαντικα καλο ειναι να προσεχετε γιατι στην πραγματικοτητα οι περισσοτερες ουτε ξεχωριστα ατομα ειναι,ουτε διαφορετικες προσωπικοτητες.Οι περισσοτερες"δεν σκεφτονται παρα μονον το χρημα"και ετσι ακριβως σας βλεπουν,σαν πελατες τους και τιποτε παραπανω.ΟΧΙ ΟΛΕΣ(μαλιασε η γλωσσα μου να το λεω αυτο)αλλα οι περισσοτερες.Ζυγιστε λοιπον την καθε μια ιεροδουλο οπως θα ζυγιζατε την οποιαδηποτε γυναικα αλλα πιο προσεκτικα γιατι οι περισσοτερες ειναι οντως"νουμερα".

Διευκρινιζω το αυτονοητο,οτι Χρηστο και Γιωργο δεν σας θεωρω ουτε βλακες,ουτε τελειωμενους,ουτε χαζους που πεφτουν σε πουτανοερωτες.Απλα ρομαντικους"τρελους"οπως και λογου μου.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είπε κανείς ότι οι πόρνες δε σκέφτονται μόνο το χρήμα.Αυτή είναι η δουλειά τους.Πιστεύει κανείς ότι ανοίγουν τα πόδια τους να ικανοποιηθούν;Αν ήταν έτσι,στα μπουρδέλα θα απορρίπτονταν οι πελάτες από την είσοδό τους.Πιστεύεις ότι π.χ η Αλεξάνδρα,που είναι 20 ετών,της αρέσει το σεξ με τον παππού ετών 60;Ή μήπως πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια επίδοση σε σχέση με έναν νεαρό;Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωποι με αισθήματα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπαθήσουν ένα πελάτη.Όχι για να τον παντρευτεί,απλώς θα του προσφέρει ίσως καλύτερες υπηρεσίες.Προσωπικά έχω πολλές φορές συνάψει μια "σχέση" με μια κοπέλα,στα πλαίσια του 5λεπτου-10λεπτου στη Φυλής.Δε θα την παντρευτώ,ούτε καν για καφέ δεν κάλεσα κάποια.Και μιλάμε για κοπέλες που μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να είχαν πάρει από εμένα καθαρά 150-200€.Μπορείς να πεις ότι προσπιούνταν.Σύμφωνοι.Αλλά εγώ δεν τρέφω αυταπάτες,ακόμα και αυτή η προσποίηση εμένα με εξυπηρετεί.Περνάω καλά στο δωμάτιο.Και αυτό νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο των μπουρδέλων.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αγαπητε supermouse,εχειs εν μερει δικαιο στα λεγομενα σου,και λεω εν μερει γιατι περιεγραψεs με καποιο τροπο τη σημερινη γυναικεια λογικη,ασχετα αν μια γυναικα ειναι ιεροδουλη η οχι παντα θελει περισσοτερα,μια ιεροδουλη κανει αυτο ομωs μια οποιαδηποτε γυναικα θα κανει το ιδιο με διαφορετικο τροπο,αs πουμε θα βρει ενα πλουσιο συζυγο η εναν ηληκιωμενο πλουσιο η επιδυκνυει την πουτανια τηs για να παρει αυτο που θελει.αυτο που λεs για τη μια,εγω πραγματι εχω ξεχωρισει μια και την εχω πολυ ψηλα!

Επισκέπτης
Δεν είπε κανείς ότι οι πόρνες δε σκέφτονται μόνο το χρήμα.Αυτή είναι η δουλειά τους.Πιστεύει κανείς ότι ανοίγουν τα πόδια τους να ικανοποιηθούν;Αν ήταν έτσι,στα μπουρδέλα θα απορρίπτονταν οι πελάτες από την είσοδό τους.Πιστεύεις ότι π.χ η Αλεξάνδρα,που είναι 20 ετών,της αρέσει το σεξ με τον παππού ετών 60;Ή μήπως πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια επίδοση σε σχέση με έναν νεαρό;Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωποι με αισθήματα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπαθήσουν ένα πελάτη.Όχι για να τον παντρευτεί,απλώς θα του προσφέρει ίσως καλύτερες υπηρεσίες.Προσωπικά έχω πολλές φορές συνάψει μια "σχέση" με μια κοπέλα,στα πλαίσια του 5λεπτου-10λεπτου στη Φυλής.Δε θα την παντρευτώ,ούτε καν για καφέ δεν κάλεσα κάποια.Και μιλάμε για κοπέλες που μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να είχαν πάρει από εμένα καθαρά 150-200€.Μπορείς να πεις ότι προσπιούνταν.Σύμφωνοι.Αλλά εγώ δεν τρέφω αυταπάτες,ακόμα και αυτή η προσποίηση εμένα με εξυπηρετεί.Περνάω καλά στο δωμάτιο.Και αυτό νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο των μπουρδέλων.
Faser,εγω εχω βγει για καφε με ιεροδουλη και δεν σου το λεω για να σου κανω τον εξυπνο αλλα "Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην λες".ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε αυτην την ζωη και δεν ξερεις ποτε τι θα ξημερωσει.Φιλικα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καταθέτω και την προσωπική μου άποψη παιδιά, χωρίς να θέτω ηθικές διαστάσεις ή να καταδικάζω  τα κορίτσια του χώρου. Ως προς το θέμα του να ερωτευτεί κάποιος πελάτης μια τέτοια κοπέλλα χωρίς αντίκρυσμα για αυτόν, πιστεύω ότι όλα είναι θέμα σωστού επαγγελματία. Αν μια τέτοια κοπέλλα είναι σωστή και καταλάβει ότι κάποιος πελάτης την γουστάρει πέραν της καθαρά επαγγελματικής σχέσης και δεν θέλει να δώσει συνέχεια, το σωστό θα ήταν από τον πρώτο κιόλας καιρό να πεί: "αυτή είναι η δουλεία μου και μην περιμένεις περισσότερα" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Δυστυχώς τέτοιου είδους κοπέλλες είναι σχεδόν η μηδαμινή μειοψηφία. Οπότε αν δεν πούνε τίποτα, το σχεδόν βέβαιο είναι ότι πάνε να "ρουφήξουν" χωρίς τσίπα οικονομικά τον πελάτη, μέχρι κάποια στιγμή ο αφελής πελάτης να το πάρει χαμπάρι ότι τον δουλεύουν. Το χειρότερο όμως όλων πέραν της οικονομικής απώλειας θα είναι αν ο πελάτης "κολλήσει" συναισθηματικά με τέτοιου είδους κοπέλλα χωρίς να έχει λάβει καμία άλλη ανταπόδωση και στο τέλος πληγωθεί. Εκεί είναι και τα χειρότερα...

Η πουτανιά σε αυτές τις κοπέλλες εκ των πραγμάτων σε μικρό ή μεγάλο βαθμό υπάρχει αρκεί μόνο να σκεφτούμε το εξής: Αν έχουν σχέση ή πάνε να κάνουν σχέση και είναι παράλληλα στο επάγγελμα, λένε την αλήθεια στον φίλο τους για το τι ακριβώς δουλειά κάνουν? Ακούω κόπέλλες του χώρου αυτού που λένε "η σχέση μου" και αναρωτιέμαι μέσα μου πώς μπορούνε να κρατάνε ένα τέτοιο ψέμα απέναντι στον άνθρωπό τους. Ίσως να υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις, όπου και ο άντρας να ξέρει την αλήθεια, αν και δύσκολα πιστεύω να το ανεχόταν αυτό ειδικά για πολύ καιρό. Για τον λόγο αυτό αυτός είναι ο μεγάλος αντίκτυπος στην εκτός επαγγέλματος ζωή των κοριτσιών αυτών δηλ. το ότι παρά την ευκολότερη και ανετότερη ζωή που κάνουν, κατά βάθος δεν είναι μέσα τους ευτυχισμένες και δυσκολεύονται να έχουν μια κανονική σχέση. Είναι αναγκασμένες στο μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού-οικογενειακού τους κύκλου να λένε ψέματα για την ακριβή δουλειά που κάνουν. Γιατί δεν μπορεί, όπως και να το κάνουμε αυτό μέσα τους τις βαραίνει. Άνθρωποι είναι και αυτές και κάποιες στιγμές θα σπάνε.

Ίσως ένας πιο σωστός τίτλος του θέματος να ήτανε "ο αντίκτυπος αυτών των επαγγελμάτων στην προσωπική-οικογενειακή-κοινωνική ζωή των ιερόδουλων".

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Faser,εγω εχω βγει για καφε με ιεροδουλη και δεν σου το λεω για να σου κανω τον εξυπνο αλλα "Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην λες".ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε αυτην την ζωη και δεν ξερεις ποτε τι θα ξημερωσει.Φιλικα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες.Επιλογή μου είναι να μη ζητάω στις κοπέλες ραντεβού.Αυτό δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι δεν τις εκτιμώ και δεν τις σέβομαι.Το αντίθετο.Απλώς με μια επαγγελματία,πολύ φοβάμαι,ότι δε θα ξέρω που αρχίζει και που σταματάει το συναίσθημα και αρχίζει ο επαγγελματισμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom