Eγω πιστευω πωs οι ιεροδουλεs ειναι γυναικεs με ξεχωριστο χαρακτηρα και
διαφορετικη προσωπικοτητα,ειμαι σιγουροs οτι και αυτεs θελουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν και ολα αυτα.η κοινωνια τιs αποριπτει,ομωs κανειs δε ρωταει τι εχουν περασει στη ζωη τουs,ολοι εχουμε αδυναμιεs και ολοι κανουμε λαθη,ετσι ειναι στη ζωη.
Εγω,παλι,δεν νομιζω τιποτε.Βλεπω τον καθε ανθρωπο και τον ζυγιζω ξεχωριστα,και τις ιεροδουλες εννοειται.Θα ηθελα ομως Χρηστο και Γιωργο να σας παραθεσω μερικες φρασεις που δεν μου κατεβηκαν απο την κουτρα μου αλλα τις εχω ακουσει απο ιεροδουλες,και μερικες απο αυτες για ιεροδουλες.
"Γιατι να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω μεχρι 600 ευρω την ημερα?"
Ενταξει,ισως 600 ευρω να ειναι υπερβολη και μερικα cg βγαζουν πολυ λιγοτερα.Απο μια ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Ελληνιδα σε στουντιο πριν μερικα χρονια,νομιζω το 2004.Δεν γνωριζω τι απεγινε,αλλα δεν σπαω και το κεφαλι μου.
"ΕΓΩ,να καθισω να φυλαω μια γιαγια για 600 ευρω τον μηνα?"
Γνωστη μου ιεροδουλη.Πραγματικα,το ειχε τονισει το 'εγω'.Χωρις σχολια.
"Δεν εχεις ιδεα τι νουμερα γυναικες κυκλοφορουν σε αυτον τον 'χωρο'."
Λευκορωσιδα σε στουντιο,οταν της ειπα την ειπα οτι η κοπελλα στην αλλη βαρδια μου φανηκε λιγο ιδιοτροπη.Γυρισε στην πατριδα,και στον γιο της.
"Οι περισσοτερες ειναι πολυ σκληρα ατομα."
Ελληνιδα,σε"σπιτι"για τις συναδελφους της.
"Πολλες κοπελλες δεν σκεφτονται παρα μονον το χρημα.Χρειαζεται μεγαλη προσοχη."
Ρωσιδα cg,περυσι,οταν της ειπα οτι υπαρχουν και μερικα καλα κοριτσια.Και αρκετη ωρα μετα η ιδια-
"Ποιες αλλες κοπελλες ξερεις απο το γραφειο?"
"Συνηθως,συναντω την φφφφφφφ."
"Α,αυτη ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι."
"Ειναι πολυ καλο ατομο.Την συμπαθω πολυ"
Μονη της το ειπε,ουτε καν την ψαρεψα.Και πραγματικα η 31χρονη φφφφφφφ ηταν εξαιρετικη γυναικα,το ειχα καταλαβει και μονος μου.Ο πρωην αντρας της ΕΧΑΣΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ηθελε να γυρισει οπωσδηποτε στην πατριδα,και προτιμησα να μην την πιεσω παρα πολυ.Δεν προκειται να ελθει πισω.
ΞΑΝΑΛΕΩ,(εδω μεσα πρεπει να διευκρινιζουμε συνεχως)ΔΕΝ φανταστηκα τιποτε απο τα παραπανω.Οχι εξυπναδες λοιπον.
Που Θελω να καταληξω με αυτα?Οτι οσοι τις βλεπετε ρομαντικα καλο ειναι να προσεχετε γιατι στην πραγματικοτητα οι περισσοτερες ουτε ξεχωριστα ατομα ειναι,ουτε διαφορετικες προσωπικοτητες.Οι περισσοτερες"δεν σκεφτονται παρα μονον το χρημα"και ετσι ακριβως σας βλεπουν,σαν πελατες τους και τιποτε παραπανω.ΟΧΙ ΟΛΕΣ(μαλιασε η γλωσσα μου να το λεω αυτο)αλλα οι περισσοτερες.Ζυγιστε λοιπον την καθε μια ιεροδουλο οπως θα ζυγιζατε την οποιαδηποτε γυναικα αλλα πιο προσεκτικα γιατι οι περισσοτερες ειναι οντως"νουμερα".
Διευκρινιζω το αυτονοητο,οτι Χρηστο και Γιωργο δεν σας θεωρω ουτε βλακες,ουτε τελειωμενους,ουτε χαζους που πεφτουν σε πουτανοερωτες.Απλα ρομαντικους"τρελους"οπως και λογου μου.