Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Για αυτό και η πλειοψηφία των κοριτσιών αυτού του είδους των επαγγελμάτων μένουν στην προσωπική τους ζωή χωρίς σχέση. Πόσο να το κρύψουν από τον σύντροφό τους μέχρι αυτός να την πάρει χαμπάρι ή για πόσο καιρό να το ανεχτεί αυτός εφόσον το γνωρίζει? Βγάζουν πολλά λεφτά, ζούν άνετα, αλλά σε αντιστάθμισμα αυτών ποιός θα τις φροντίσει αν αρρωστήσουν, ποιός θα τις πάει στο γιατρό ή στο νοσοκομείο αν παραστεί ανάγκη, ποιός θα τις αγκαλιάσει για να χαλαρώσουν από το άγχος, ποιός θα ακούσει τα προβλήματα τους, ποιός θα τις τηλεφώνήσει στην δουλειά τους να δεί τι κάνουν, ποιός θα τις πει "σε αγαπώ, είμαι κοντά σου"? Αυτά μπορούν να τα έχουν? Νομίζω ότι είναι συνειδητή επιλογή τους για ότι κάνουν. Δυστυχώς οι περισσότερες είναι όντως πολύ σκληρά άτομα και στην πορεία της δουλειάς τους γίνονται ακόμα περισσότερο. Πολύ δύσκολα λοιπόν να σταματήσουν αυτό που κάνουν. Στην ζωή δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Αυτό είναι το τίμημα των δουλειών αυτών. Η ευτυχία και η αγάπη δεν εξαγοράζονται. Και μακροχρόνια ο αντίκτυπος αυτός θα φαίνεται όλο και περισσότερο. Όμως το γρήγορο και εύκολο χρήμα και η απληστία τις τυφλώνει για να τα δούν όλα αυτά...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οποιοs ειναι εξω απο το χορο...πολλα τραγουδια ξερει..!!

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
κάντο μας αν μπορείς πιο λιανά αυτό Κατερίνα.

Επισκέπτης
στα λογια καλες ειναι....στις πραξεις ομως φαινεται οτι ειναι δηθεν οι κοπελλες αυτες

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε warhol δεν σε αναγνωρίζουμε  :huh: :huh: τι ειναι αυτα που κανεις? δε νομιζο να σου φταιει η κατερινα σε τιποτα.το ηξερες απο την αρχη οτι ειναι επαγγελματιας.ηξερες τι θα αντιμετωπισεις.δεν χρειαζεται να γεμιζεις ολο το φορουμ με παραπονα και κλαψα.δεν σε ειχα για τετοιον ειλικρινα. που ειναι οι ενημερωσεις που εκανες με τους φιλους σου  panosmpos και savalas? ο panosmpos σκαει σαν το φαντασμα στο σαιτ ο δε savalas εξαφανιστηκε τελειος. δε νομιζο και αυτοι να τραβιουνται με τετοιες γυναικες αν ειναι δυνατον.αλλη εντυπωση ειχα για σας και αλλα βλεπω τωρα.ξεκολα και συ ηρεμα και ωραια και αν ειναι ευκολο πες το προγραμα απο φρατζη και ιπονακτος γιατι ειμαστε και κοντα  ;)

Επισκέπτης
γραφω τη προσωπικη μου αποψη!!!τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λιγοτερο!δεν αναφερθηκα σε καμια συγκεκριμενη αλλα μιλησα γενικα για τις ιεροδουλες!στη φρατζη τωρα ειναι η βαλερια και το βραδυ η ευα!!στην ιππωνακτος δεν ξερω!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αυτο του λεω κι εγω..για να προσγειωθει..Η ιεροδουλοs δεν ειναι μυθιστορημα αισθηματικο .. ουτε αρλεκιν..να το διαβαζειs και να ξεχνιεσαι..εγω στο μπουρδελο δουλευω..δεν ψαχνω γαμπρο...!!!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Για αυτό και η πλειοψηφία των κοριτσιών αυτού του είδους των επαγγελμάτων μένουν στην προσωπική τους ζωή χωρίς σχέση. Πόσο να το κρύψουν από τον σύντροφό τους μέχρι αυτός να την πάρει χαμπάρι ή για πόσο καιρό να το ανεχτεί αυτός εφόσον το γνωρίζει? Βγάζουν πολλά λεφτά, ζούν άνετα, αλλά σε αντιστάθμισμα αυτών ποιός θα τις φροντίσει αν αρρωστήσουν, ποιός θα τις πάει στο γιατρό ή στο νοσοκομείο αν παραστεί ανάγκη, ποιός θα τις αγκαλιάσει για να χαλαρώσουν από το άγχος, ποιός θα ακούσει τα προβλήματα τους, ποιός θα τις τηλεφώνήσει στην δουλειά τους να δεί τι κάνουν, ποιός θα τις πει "σε αγαπώ, είμαι κοντά σου"? Αυτά μπορούν να τα έχουν? Νομίζω ότι είναι συνειδητή επιλογή τους για ότι κάνουν. Δυστυχώς οι περισσότερες είναι όντως πολύ σκληρά άτομα και στην πορεία της δουλειάς τους γίνονται ακόμα περισσότερο. Πολύ δύσκολα λοιπόν να σταματήσουν αυτό που κάνουν. Στην ζωή δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Αυτό είναι το τίμημα των δουλειών αυτών. Η ευτυχία και η αγάπη δεν εξαγοράζονται. Και μακροχρόνια ο αντίκτυπος αυτός θα φαίνεται όλο και περισσότερο. Όμως το γρήγορο και εύκολο χρήμα και η απληστία τις τυφλώνει για να τα δούν όλα αυτά...

Α Ψ Ο Γ Ο Σ 

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Οποιοs ειναι εξω απο το χορο...πολλα τραγουδια ξερει..!!
Μια ζωή εχόρευε και όσο θέλεις πήδα. Tsilibourditsas speaking :grin: :grin: :grin:

Άσχετα ελπίζω η Ελλαδάρα να τα πάει καλά σήμερα γιατί χθες με κοψοχόλιασε με την Σερβία.

Επισκέπτης
η αποψη μου για τις ιεροδουλες ειναι αυτη που εγραψα παραπανω!!τελος  :rockon: :rockon: :rockon:!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρε warhol δεν σε αναγνωρίζουμε  :huh: :huh: τι ειναι αυτα που κανεις? δε νομιζο να σου φταιει η κατερινα σε τιποτα.το ηξερες απο την αρχη οτι ειναι επαγγελματιας.ηξερες τι θα αντιμετωπισεις.δεν χρειαζεται να γεμιζεις ολο το φορουμ με παραπονα και κλαψα.δεν σε ειχα για τετοιον ειλικρινα. που ειναι οι ενημερωσεις που εκανες με τους φιλους σου  panosmpos και savalas? ο panosmpos σκαει σαν το φαντασμα στο σαιτ ο δε savalas εξαφανιστηκε τελειος. δε νομιζο και αυτοι να τραβιουνται με τετοιες γυναικες αν ειναι δυνατον.αλλη εντυπωση ειχα για σας και αλλα βλεπω τωρα.ξεκολα και συ ηρεμα και ωραια και αν ειναι ευκολο πες το προγραμα απο φρατζη και ιπονακτος γιατι ειμαστε και κοντα  ;)
οι warhol,savalas και panosmpos ειναι η ψυχη αυτου του σαιτ.η οποια επιθεση εναντιον τους ειναι ενα πληγμα για ολους μας.για ποιο λογο αυτη η αναιτια επιθεση?επειδη εχουν αισθηματα?επειδη κανουν καποιες επιλογες?ποιος μπορει να κανει και να παραστησει το δικαστη?νομιζω οτι η επιθετικοτητα που δειχνεις εναντιον τους ειναι περα για περα παραλογη και αδικη

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οι warhol,savalas και panosmpos ειναι η ψυχη αυτου του σαιτ.η οποια επιθεση εναντιον τους ειναι ενα πληγμα για ολους μας.για ποιο λογο αυτη η αναιτια επιθεση?επειδη εχουν αισθηματα?επειδη κανουν καποιες επιλογες?ποιος μπορει να κανει και να παραστησει το δικαστη?νομιζω οτι η επιθετικοτητα που δειχνεις εναντιον τους ειναι περα για περα παραλογη και αδικη
δεν εκανα καμια επιθεση σ'αυτα τα παιδια.παρεξηγηση φιλε μου.δεν τους γνωριζω απο κοντα αλλα τους εκτιμω βαθυτατα για τις πληροφοριες που εχουν προσφερει.και απο τα γραπτα τους φαινονται μορφωμενα και καλα παιδια.εγω το μονο που κατεκρινα ειναι αυτο το σκαλωμα με τις πουτανες τιποτα αλλο.δεν εκανα καμια επιθεση σε κανεναν το λεω και παλι.

Επισκέπτης
moi εχεις δικιο!και πολυ ασχοληθηκαμε μαζι τους!
Περνα και ιππωνακτος να δεις κιολας πια ειναι, να μας ενημερωσεις  ;) ;) ;) ;) ;)!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βρε μάγκες καλά τα λέτε, αλλά σκεφτείτε ότι αυτές οι γυναίκες θέλουν να βγάλουν χρήματα για να ζήσουν (άσχετο ποσά θα βγάλουν).
Εδώ ο κάθε ένας μας το ίδιο θέλει, και αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν επαγγελματίες σε διάφορα καταστήματα που μας βλέπουν σαν ευρώ και μας προσφέρουν ένα σορό (σκατά)  και δεν μπορούμε να τους πούμε και τίποτα.
Τώρα αν μερικοί θέλουν ή έχουν καψούρα με καμιά τέτοια γκόμενα ας το απολαύσουν τώρα στην αρχή, γιατί τίποτα δεν κρατά μόνιμο ποτέ.
Μάγκες ζούμε για την απόλαυση του τετάρτου ή της μισής ώρας, δώστε του λοιπόν να καταλάβει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κοινή γαρ η τύχη...και το μέλλον αόρατο....όποιος κατάλαβε,κατάλαβε....κοινώς,,,,,περί ορέξεως κολοκυθόπιττες....

Επισκέπτης
Παίδες προσπαθώ να καταλάβω την προσωπική μιας ιερόδουλης ... αλλά κοντεύω να το χάσω το μιαλό μου ...

Επισκέπτης
Μαλλων προσωπικοτιτα εννοεις Η προσωπικη ζωη.
Για λεγε τι συμπερασματα εβγαλες.
μια ενχειρησούλα στην Καζαμπλάνκα και μετά δουλειά σε μπουρδέλο και ίσως καταλάβει τα περί προσωπικής ζωής ιερόδουλου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Παίδες προσπαθώ να καταλάβω την προσωπική μιας ιερόδουλης ... αλλά κοντεύω να το χάσω το μιαλό μου ...
γιώργαρε..άμα την καταλάβεις πες το και σε εμάς....άσε φιλάρα...πέρνα καλά και αστα όλα τα άλλα...και προσοχή στις...λαμαρίνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom