Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
Γιώργο, μιας και είσαι ανοιχτός σε διάλογο και θέματα της προσωπικής σου ζωής, θα σε ρωτήσω: Είχες ουσιαστική ερωτική και συναισθηματική σχέση με κοπέλα που δεν έβγαζε τα προς το ζην από την πορνεία και άλλες συναφείς παράπλευρες δραστηριότητες;

Την καλησπέρα μου συναγωνιστή Bluevertigo. Είμαι εδώ επειδή είμαι ανοιχτός σε κάθε συζητήσει, για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι μας. Θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου, είχα και έχω ουσιαστική ερωτική και συναισθηματική σχέση με κοπέλα του χώρου.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
γιατί όχι μονο ΓΑΜΙΕΤΑΙ…αλλά παραλληλα εχουν
γαμηθει κι όλα της τα υπολοιπα…
Η ταμπελα που κραταει…μονο μ’αυτόν τον τροπο εξαργυρωνεται..
Οι αλήθειες λέγονται αρκεί να ξέρουμε να τις εντοπίζουμε.
Και να τις επεξεργαζόμαστε.
Και να τις αξιολογούμε ανάλογα.
Και στην τελική μου αρκεί να μπορεί να λέει κάποιος/κάποια την αλήθεια για να του/της έχω μια ελάχιστη εκτίμηση ανεξάρτητα απ' όλα τ' άλλα.
Ρε μπας και γλείφω και εγώ;;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και προς Θεου ρε παιδια…
Τα μπουρδελα δεν είναι κλαμπ αποτυχημενων…
Ο κάθε ενας που ερχεστε σε μας…ερχεστε για καποιον
λογο…
Αν είναι δυνατον να γινει η «βαθεως»αναλυση…
Άλλοι γιατί ετσι γουσταρουν να πηγαινουν συχνα…
αλλοι που πηγαν και δεν ξαναπατησανε σε τετοια μερη..
Ο χαρακτηρας του καθ’ενός δεν διαμορφωνεται κατά ποσο
είναι συχνος «πελατης» η όχι..
Πηγαινεις εκεί κυριος…κανεις την δουλειτσα σου…και μετα
φευγεις παλι κυριος..
Δεν παιρνεις λογαριασμο…δεν δινεις λογαριασμο…
Κατι σαν μπι φρι…(χε χε)..
Με το να πηγαινεις στα μπουρδελα η να κανεις σε άλλο χωρο
Την σεξουαλικη σου συναλλαγη…δεν πεφτεις στα ματια κανενος…
Η φυση σας είναι αλλωστε…!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι αλήθειες λέγονται αρκεί να ξέρουμε να τις εντοπίζουμε.
Και να τις επεξεργαζόμαστε.
Και να τις αξιολογούμε ανάλογα.
Και στην τελική μου αρκεί να μπορεί να λέει κάποιος/κάποια την αλήθεια για να του/της έχω μια ελάχιστη εκτίμηση ανεξάρτητα απ' όλα τ' άλλα.
Ρε μπας και γλύφω και εγώ;;
Ναι ναι…κανονισε..να πεταχτει
παλι καμια λαλακεια και παμε παλι για πολεμο..
Ασε που φοραω ένα απλο μπευμπυ-ντολ..γιατί
την φορμα παραλλαγης την εστειλα χτες στο
καθαριστηριο…!!!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Το σεξ που προσφέρουν αυτές οι κοπέλες μπορεί να είνα κατά πολύ ανωτέρω από το σεξ που σου προσφέρει  η σύντροφος σου, για αυτό πας αλώστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ε τότε Γιώργο απόψεις όπως την παραπάνω μην τις γράφεις με τόση σιγουριά. Τα πράγματα είναι απλά και αρκετά διαφορετικά από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
bluevertigo η μαγκιά είναι να είσαι "πειραγμένος" δίχως αλκοόλ ή οποιαδήποτε άλλη ουσία! ;)

Σταση ζωης το συγκεκριμενο. Προσωπικα για εμενα. Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο αυτο που ειπες !  :rockon:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ μόνο για καφέ θα πέρναγα Κατερίνα (ναι ξέρω τι λέει ο λαός, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις).Είμαι άλλου σπορ, οπαδός (ήμουν τουλάχιστον)
Ε, δε θα πεταχτεί;! Είναι μεγάλη η σημερινή νύχτα!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγώ μόνο για καφέ θα πέρναγα Κατερίνα (ναι ξέρω τι λέει ο λαός, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις).Είμαι άλλου σπορ, οπαδός (ήμουν τουλάχιστον)
Ε, δε θα πεταχτεί;! Είναι μεγάλη η σημερινή νύχτα!
Όχι να μην πεταχτει…γιατί το πρωι
εχω εξετασεις και να περασω γιατρο…
Πως θα ξυπνησωωωωωωωωωωωω…!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ΜΑΣ, Κατερινα ;)

Και αντρων και γυναικων.
Εγω δεν πηγαινω σε μπουρδελα…
Ντλεπομαι...

baby-45.GIF

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ντροπή σου....μικρή κοπέλα και μας δείχνεις την....πιπίλα σου...αίσχος...

Επισκέπτης
Ε τότε Γιώργο απόψεις όπως την παραπάνω μην τις γράφεις με τόση σιγουριά. Τα πράγματα είναι απλά και αρκετά διαφορετικά από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Ότι γράφω το γράφω μέσα από τον πληρωμένο ερωτά και όχι από αλλού είδους σχέση, νομίζω κάτι τόσο προσωπικό, δεν θα αφορούσε του τους αναγνώστες αυτέ όμως θα ήταν και πρέπων .

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ότι γράφω το γράφω μέσα από τον πληρωμένο ερωτά και όχι από αλλού είδους σχέση, νομίζω κάτι τόσο προσωπικό, δεν θα αφορούσε του τους αναγνώστες αυτέ όμως θα ήταν και πρέπων .
Εντάξει φίλε Γιώργο, αυτό είχα συμπεράνει/υποπτευθεί και εγώ. Απλά να ξέρεις και να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι υπάρχει ζωή και έξω από τον χώρο του πληρωμένου έρωτα. Ζήσε ό,τι ζεις, χωρίς όμως την αίσθηση του μοναδικού.

Επισκέπτης
Εντάξει φίλε Γιώργο, αυτό είχα συμπεράνει/υποπτευθεί και εγώ. Απλά να ξέρεις και να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι υπάρχει ζωή και έξω από τον χώρο του πληρωμένου έρωτα. Ζήσε ό,τι ζεις, χωρίς όμως την αίσθηση του μοναδικού.

Και ωμός μοναδικά γίνεται από μόνα τους...γιατί κάποια στιγμή διαπιστώνεις ότι... αυτά που ζεις πληρώνοντας τα, είναι πολύ πιο όμορφα αυτά που πληρώνεις ζώντας τα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το θεμα ειναι να μην υπαρχει ο οικονομικος παραγοντας στην μεση και να μην ειναι κατι το αναγκαιο ωστε να χρειαζεται για να επελθει η οποιαδηποτε σχεση.

Αν αρχισουμε να ζουμε τη ζωη μας και ειμαστε ευχαριστημενοι επειδη συγκριτικα με καποιες αλλες καταστασεις ειμαστε σε καλυτερη θεση, τοτε η θεση μας ειναι αρκετα τραγικη επειδη τυχαινει συγκρισης σε τετοιο βαθμο ωστε το οποιο αποτελεσμα αυτης να ειναι αυτο που θα οριζει και την οποια ( περιορισμενη ) ευτυχια μας.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν αρχισουμε να ζουμε τη ζωη μας και ειμαστε ευχαριστημενοι επειδη συγκριτικα με καποιες αλλες καταστασεις ειμαστε σε καλυτερη θεση, τοτε η θεση μας ειναι αρκετα τραγικη επειδη τυχαινει συγκρισης σε τετοιο βαθμο ωστε το οποιο αποτελεσμα αυτης να ειναι αυτο που θα οριζει και την οποια ( περιορισμενη ) ευτυχια μας.

Πωπω, μας εστειλες αδιαβαστους.
Παλι κωλο πηρες και εχεις εμπνευση?

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: Giorgos_32 στις Χθες στις 18:51

Συναγωνιστή όπως το λες επιβιώνεις ότι όσοι πάνε σε ιερόδουλες δεν έχουν κανονική προσωπική ζωή. Για πιο λόγο θέλουν να κάνουν την ξεπετά...γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι από την μίζερη την ζωή τους, και θέλουν να κερατώσουν  και επειδή είναι κότες,  φοβούνται μην γίνουν αντιληπτοί από την σχέση τους . Αυτό είναι κανονική προσωπική ζωή. Αν ναι, ευχάριστο δεν θα πάρω. Το σεξ που προσφέρουν αυτές οι κοπέλες μπορεί να είνα κατά πολύ ανωτέρω από το σεξ που σου προσφέρει  η σύντροφος σου, για αυτό πας αλώστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Giorgos_32 δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σου, που δείχνουν εκτός των άλλων και έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων εκ μέρους σου.
Την καλύτερη απάντηση την δίνει η Κατερίνα και σου την παραθέτω:

KATERINA69
« Απάντηση #445 στις: Χθες στις 23:51 »

Και προς Θεου ρε παιδια…
λογο…
Άλλοι γιατί ετσι γουσταρουν να πηγαινουν συχνα…αλλοι που πηγαν και δεν ξαναπατησανε σε τετοια μερη..
φευγεις παλι κυριος..

Επισκέπτης
Παράθεση από: Giorgos_32 στις Χθες στις 18:51

Συναγωνιστή όπως το λες επιβιώνεις ότι όσοι πάνε σε ιερόδουλες δεν έχουν κανονική προσωπική ζωή. Για πιο λόγο θέλουν να κάνουν την ξεπετά...γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι από την μίζερη την ζωή τους, και θέλουν να κερατώσουν  και επειδή είναι κότες,  φοβούνται μην γίνουν αντιληπτοί από την σχέση τους . Αυτό είναι κανονική προσωπική ζωή. Αν ναι, ευχάριστο δεν θα πάρω. Το σεξ που προσφέρουν αυτές οι κοπέλες μπορεί να είνα κατά πολύ ανωτέρω από το σεξ που σου προσφέρει  η σύντροφος σου, για αυτό πας αλώστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Giorgos_32 δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σου, που δείχνουν εκτός των άλλων και έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων εκ μέρους σου.
Την καλύτερη απάντηση την δίνει η Κατερίνα και σου την παραθέτω:

KATERINA69
« Απάντηση #445 στις: Χθες στις 23:51 »

Και προς Θεου ρε παιδια…
λογο…
Άλλοι γιατί ετσι γουσταρουν να πηγαινουν συχνα…αλλοι που πηγαν και δεν ξαναπατησανε σε τετοια μερη..
φευγεις παλι κυριος..

Συναγωνιστή την απάντηση θα στην δώσω στο τόπικ  «Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων», σαν σχετικό τόπικ που είναι.

Επισκέπτης
παιδες δεν τιθεται θεμα φυσιολογικης ζωης... οποιος δεν ειναι φυσιολογικος το καταλαβαινει και το ξερει και παει στα μπουρδελα επειδη ειναι ανωμαλος.... τωρα αν εγω (πχ) πηγαινω στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει αυτη η φαση που διαλεγεις ποιο μουνι θα γαμησεις.. βεβαια τρως και σαβουρα αλλα εχω γαμησει μουνια που ειναι κουκλες και μου καναν και γαμω τα κρεβατια... δεν νομιζω πως ειμαι ανωμαλος, βεβαια στην κοπελα μου δεν τολμαω να πω τιποτα δηλαδη τι να της πω "αγαπη μου χτες γαμησα την μιλανα γιατι ειναι πιο μουνι απο εσενα και γαμιεται καλυτερα!!!" να εισαι σιγουρος πως αμα η μιλανα δεν ηταν πουτανα και ηθελα να κανω σχεση μαζι της θα το ελεγα στην δικια μου.... απλα εγω διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα... τι να κανω που η μιλανα ειναι κουκλα γαμαω αυτην αλλα δεν χαλαω την σχεση μου για αυτην... αυτο θα ηταν ανωμαλια..... φιλε αυτα με εχουν προβληματισει παλαιοτερα, ξερεις τι καταλαβα? ο καθενας μας το κανει επειδη το γουσταρει για τον λογο του ο καθενας και καλο ειναι να μην το ψαχνουμε...
οσο για τις πουτανες, μην ξεχνας οτι ειδικα αυτες ουτε τις καταλαβε κανεις εκτος του κυκλωματος ουτε θα τις καταλαβει ποτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom