Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
συγνώμη συναγωνιστή άλλά αυτό μου προκαλεί γέλιο ... να ζητάς να σου μιλήσει αντρίκια και ευθέως ενώ όλοι εδώ κρυβόμαστε πίσω από ένα τελείως απρόσωπο nick.

Τις μαγκιές και τα αντριλίκια στην πραγματική ζωή όχι εδώ που κάνουμε όλοι χαβαλέ λόγω της ανωνυμίας μας.

Όποτε θέλεις να τα πούμε και στην πραγματική ζωή, αν νιώθεις άντρας.

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Όποτε θέλεις να τα πούμε και στην πραγματική ζωή, αν νιώθεις άντρας.

διαβάζοντας το θέμα και βλέποντας από την αρχή πόσο υποστηρίζεις τις ιερόδουλες ... (σε σημείο παρεξηγήσιμο) καθώς και την απάντηση που έδωσες στο συναγωνιστή laplace σκαλίζοντας παλιότερα μηνύματά του και προσπαθώντας να τον πληγώσεις (όχι αντρίκια συμπεριφορά) είχα την υποψία ότι είσαι γυναίκα (ίσως και δεύτερο nick της κατερίνας δεν ξέρω). Ακόμα και το μήνυμα σου για την αξία της εταίρας στην αρχαία ελλάδα το ίδιο υπογραμμίζει.

Τώρα με την απάντηση που έδωσες χωρίς να σκεφτείς ούτε 1 λεπτό και πουλώντας αντριλίκι νιώθοντας την ασφάλεια της ανωνυμίας σου μου το επιβεβαίωσες (μόνο μία γυναίκα θα σκεφτόταν έτσι).

Παρακαλώ τους διαχειριστές να τσεκάρουν την ip που μπαίνει και εάν μπαίνει και άλλο nick από εκεί νά πάρουν τα μέτρα τους ...

αυτά!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε φίλε ...όχι δεν είναι γυναίκα σίγουρα...άντρας είναι...

Επισκέπτης
διαβάζοντας το θέμα και βλέποντας από την αρχή πόσο υποστηρίζεις τις ιερόδουλες ... (σε σημείο παρεξηγήσιμο) καθώς και την απάντηση που έδωσες στο συναγωνιστή laplace σκαλίζοντας παλιότερα μηνύματά του και προσπαθώντας να τον πληγώσεις (όχι αντρίκια συμπεριφορά) είχα την υποψία ότι είσαι γυναίκα (ίσως και δεύτερο nick της κατερίνας δεν ξέρω). Ακόμα και το μήνυμα σου για την αξία της εταίρας στην αρχαία ελλάδα το ίδιο υπογραμμίζει.

Τώρα με την απάντηση που έδωσες χωρίς να σκεφτείς ούτε 1 λεπτό και πουλώντας αντριλίκι νιώθοντας την ασφάλεια της ανωνυμίας σου μου το επιβεβαίωσες (μόνο μία γυναίκα θα σκεφτόταν έτσι).

Παρακαλώ τους διαχειριστές να τσεκάρουν την ip που μπαίνει και εάν μπαίνει και άλλο nick από εκεί νά πάρουν τα μέτρα τους ...

αυτά!

Πολύ καλή η ιστορία σου μεγάλε. Για το θέμα των μηνυμάτων του συναγωνιστή laplace ήταν μήνυμα που έχει στείλει δημόσιος, όχι κάτι που είχα λάβει προσωπικά εγώ. Ούτε είχε καμία διάθεση να το κρύψει. Άρα ο καθένας μπορεί να το διαβάσει σε οποιαδήποτε στιγμή, δεν το θεωρό, άνανδρο καθόλου που το παρουσία εδώ, για να διευκολύνω την συζητήσει. Να πληγώσω, τι , ένα  απρόσωπο nick που μπαίνει για να κάνει χαβαλέ με την ανωνυμία του, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Αν είμαι άντρας ή γυναίκα αν βρεθούμε θα το καταλάβεις...λαμπάδα, τέλοςςς. Είμαι στην διάθεση των Διαχειριστών ανά πάσα στιγμή να με ελέγξουν και το ζήτω και ο ίδιος, αλλά θα ελέγξουν και εσένα να δούμε αν είσαι το ίδιο καθαρός.

Δεν πουλάω αντριλίκι...

Επισκέπτης
υπναρα λες οτι ο γιωργος νιωθει ασφαλεια μεσα στην ανωνυμια του σαιτ!!εσυ τι κανεις που κρινεις ανωνυμα μια κοπελλα που ξερεις και πως ειναι και που δουλευει και καθε ποτε δουλευει?η συζητηση εχει ξεφυγει.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πως φαίνετε ότι δεν είμαστε απλά nick. Και ο talos43 άντρας είναι !
ναι ο μαλάκας άντρας είμαι που να μην ήμουνα....λέω να πουστέψω να ησυχάσω από όλες....μπας και βρώ την υγεία μου....και όλο θα μου πέφτει το σαπούνι.... :cool2:

Επισκέπτης
Κανένας από εσάς που τα λέτε εδώ δεν πάει να της τα πει αυτοπρόσωπος...γιατί είστε κότες λειράτες...

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αρχιζει και γινεται επικινδυνη συνηθεια σε μερικους, οταν δεν τους αρεσουν αυτα που διαβαζουν, να ριχνουν λασπη σε αλλα μελη του σαιτ πχ. εισαι γυναικα, εισαι νταβας, θελεις εκπτωση στα μπουρδελα και ενα σωρο αηδιες. Το τοπικ οντως εχει ξεφυγει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ουχί...να πέσει φωτιά να με κάψει.....βοήθεια φωτιάαααααααα.............

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινα69 η όπως σε λενε όταν ΑΞΙΩΘΕΙΣ να κανεις ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια πχ καθαρίστρια(γιατι προφανως ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΗ-μαλλον από τεμπελια λή από πουτανια- να το κανεις γιαυτο καταντησες να γινεις πουτανα) τοτε να μου ξαναμιλησεις για κατουρημενες ποδιες και για χυσι στο στόμα..
Ότι και να σου ελεγα θα ηταν μπαρουφα αφου δεν με ξερεις ουτε θα με μαθεις ποτε,οποτε πρεπει να καταλαβεις ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και κανενας δεν σε σταματα..
Και μην μου το παιζεις εμενα ότι εισαι μορτακυ κλπ γιατι κατι τετοιες ουτε που τις φτυνω..Δεν αντιλεγω ότι φορας παντελονια,απλα τα αρχιδια του παντελονιου τα εχεις στον κωλο..Αλλα εισαι μια κλασσικη μαλακισμενη πουτανα ελληνιδα που ΑΠΑΞΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ενώ η ιδια είναι μεσα ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..Αντε μπαζο που νομιζεις ότι με προσβαλεις τωρα..Ενα νικ ειμαι ρε χαζο,λες να με θίγεις προσωπικα?
Αντε και μην μου ξανααπευθυνεις τον λογο ΠΟΥΤΑΝΑ(εγω σε ελγα κυρια αλλα ειπες να σε λεω πουτανα)
Kinsey εσυ αγορι(???) μου δεν την γλυφεις για εκτπωση στο 20ρικο..Προφανως την γλυφεις για να μην γελασει όταν πας,όταν δει ότι εισαι ΜΟΥΝΟΧΑΒΟΣ..Αντε βλακα.. Μισο τίναγμα ποστ μπηκες εδώ μεσα  να το παιξεις μάγκας..
Ειδες λοιπον που είσαι το ζωντανο παραδειγμα
της διπλης προσωπικοτητας?
Και να φανταστεις ότι όλα αυτά που σου μπινελικωσα
είναι γιατί πηρα το μερος των αλλονων…
Δεν περιαυτολογησα πουθενα…
Ισα ισα…ειδες…
Στην προκειμενη περιπτωση….θα μπορουσα να σκεφτω…
ετσι όπως με αποκαλεις…ΠΟΥΤΑΝΑ..
Και να’λεγα….ξερετε κατι?
Τι με νοιαζει εμένα…αν βγαίνει ο αλφα η ο βητα και κατηγορει
οτι γλυφετε εμένα και κάθε εμένα ενώ εγω σας τα εχω παρει..
και θα ερθετε να σας τα ξαναπαρω….
Και να σου πω και κατι που δεν ξέρεις?
Ξέρεις ποσοι είναι από δω μεσα…που εχουν ερθει στον χωρο μου
για να μου πουν ένα απλο γεια?Ετσι…ζεστα και ανθρωπινα…
Γιατί φιλαρακο μου…η ζωη ολοκληρη…δεν είναι μονο ένα γαμησι
αν γαμας καλα…η ποσους ποντους τον έχεις…
Κι εδώ μεσα γι’αυτόν τον λογο ειμαι…για επικοινωνια…όχι
για ψωνιστηρι και να μαζευω βραβεια..
Καταλαβες?
Δεν μπορεις να βγαινεις εσυ…ενας τυχαιος…και να κατηγορεις τσαμπα
και βερεσε..
Και πολύ ευκολα εκμεταλλευεσαι την ανωνυμια σου….
Αν έχεις απωθημενα να πας να εκτονωθεις χτυπωντας στον τοιχο
την κεφαλα σου μπας και συνελθεις..
Πισω από ένα νικ θα είσαι παντα μια ζωη…αναξιος για δημοσιες
σχεσεις και απελπιστικα ακοινωνητος…
Κατι που δεν θα το φτασεις ποτε
ενώ εγω…εστω και ΠΟΥΤΑΝΑ εχω κερδισει πρωτα τον σεβασμο
στον εαυτο μου…και υστερα των αλλονων…
Ενώ εσυ δεν προκειται ποτε…και σε πειραζει που σου την βγαίνει
μια ΠΟΥΤΑΝΑ…

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν με πειραζει αν μου την βγαινεισ,αφου γουσταρεισ να μου την βγαινεισ,καντο,κανενα προβλημα..κ το πιστευω αυτο που λεσ οτι ΟΛΟΙ σε εκτιμουν,το εχω ακουσει απο παρα πολλουσ.ισωσ εισαι η καλυτερη κ σε αδικησα ΑΛΛΑ βαριεμαι  να ασχοληθω παραπανω τωρα,σορρυ..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν με πειραζει αν μου την βγαινεισ,αφου γουσταρεισ να μου την βγαινεισ,καντο,κανενα προβλημα..κ το πιστευω αυτο που λεσ οτι ΟΛΟΙ σε εκτιμουν,το εχω ακουσει απο παρα πολλουσ.ισωσ εισαι η καλυτερη κ σε αδικησα ΑΛΛΑ βαριεμαι  να ασχοληθω παραπανω τωρα,σορρυ..
Συχωρεμενος….
Σ’ευχαριστω που μου ανεβασες την πιεση…
Έχω υποταση….και ειχα ζαλαδες….!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
1)Πρεπει να σεβομαστε μια γυναικα που μας ανοιγει τα ποδια για τα κωλολεφτα.Και να συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.Σαν αντρες,που λεμε.
2)Πολλες γυναικες το κανουν απο αναγκη.Ζουμε σε πραγματικα δυσκολη εποχη.Στην πρωην Σοβιετια επικρατει,ακομη,φτωχεια.Ακομη και 'δω πολλες κανουν τη δουλεια αυτη οταν στριμωχτουν.
3)Καθε εναν ανθρωπο πρεπει να τον ζυγιζουμε ξεχωριστα.Δεν ειναι ολες τελειωμενες,υπαρχουν και καλα παιδια οπως λεει ο βαρδος.

ΑΛΛΑ η αποψη που τις θελει ΟΛΕΣ αγιες και πολυ καλα παιδια και αγνες στην καλη τους ψυχουλα,που καμποσοι εδω μεσα πρεσβευουν και αναπαραγουν διαρκως,ειναι ενας ΜΥΘΟΣ.Στην πραγματικοτητα οχι ολες,ξαναλεω,αλλα"οι πιο πολλες σκεφτονται μονον τα λεφτα","ειναι νουμερα",και "δεν προκειται να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω 600 ευρω την ημερα"."Χρειαζεται προσοχη" λοιπον απο τους 'τρελλους' ρομαντικους(και 'γω μεσα),που τις πλησιαζουν με αγνες,και ανθρωπινες προθεσεις,και που δεν τους ενδιαφερει αν βγαζουν πολλα η λιγα.Τα τεφτερια σας ειναι δικα σας.

Κρατηστε λοιπον το 'respect',για την κοπελλα που ξεσκατιζει τις γριες στα νοσοκομεια,η που ακουει εξυπναδες και ειρωνειες απο παρεες φραγκατων στα εστιατορια οταν παιρνει παραγγελιες.Η για τον πιτσιρικα που προπερσι εν μεσω χιονοπτωσης μοιραζε πιτσες με το παπακι του και ισως δεν πηρε φιλοδωρημα.

Χρειαζεται να εξηγησω απο προερχονται οι σε διπλα εισαγωγικα φρασεις?

respect στον φίλο.  Μας έχουν πρήξει οι γελοιοι εδώ μέσα με τα "κοριτσια σας σέβομαι, θεωρώ πολύ δύσκολη τη δουλειά σας, μπράβο σας κτλ"

Εννοείται οτι δεν αναφέρομαι στις κοπέλες, αλλά στους γλύφτες.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
κατερινα δεν παμε να φαμε κανα παγωτακι στο ζαπειο κανει καλο στην υποταση :)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επιτελους ρε πουστη μου και καποιος να τα πει με το γαμημενο το ονομα τους τα πραγματα !!

Οι πουτανες ειναι ηρωιδες, σιγουρα! Ο καθενας μας ειναι ηρωας! Και αυτος που σπουδαζει ειναι ηρωας! Και αυτος που δουλευει πρωι βραδυ επειδη εχασε μανα και πατερα ειναι ηρωας! Και αυτος που ξυνει τα παπαρια του για καποιον ειναι ηρωας ρε μαγκες στην τελικη!

Αλλα λιγη ηρεμια ρε παιδια, και να τα παιρνουμε τα πραγματα και απο τις δυο τους τις πλευρες.

Ο ανθρωπος ειναι μακραν το πιο απληστο ον στην γη, και απο οσο εχω δει μεχρι τωρα, αναμεσα σε αντρες και γυναικες, η απληστια μεταξυ τους ταλαντευεται με τον εξης τροπo : Οι αντρες θελουν ολο και περισσοτερη δυναμη, και οι γυναικες ολο και περισσοτερα λεφτα! ( λεφτα = ειτε χρηματα, ειτε να εχουν εναν τροπο να ικανοποιουν την απληστια τους μεσω υλικων αντικειμενων )

Μπορει η δυναμη να σημαινει λεφτα, αλλα οχι παντα!

Θα συμφωνησω με ενα Post του warhol που λεει οτι εαν μια γυναικα εργαζεται ως πουτανα για παραπανω απο καποιο διαστημα και δεν εχει αξιωθει να κανει κατι ειναι για τον πουτσο! Οπως και αυτος που παιρνει τα κερατα του καθε μηνα και δεν εχει εξελιχθει καθολου!

Και οταν μαγκες μιλαμε για ενα επαγγελμα στο οποιο μπορει να καθαριζεις και ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ τη μερα, τοτε γαμω την κοινωνια μου ΔΕΝ το κανουν για την ψυχη της μανας τους ρε μαγκες! Μερικες εχουν χασει το οριο και δουλευουν ΟΛΗ τους την ζωη! Για ποιον λογο? Για να ικανοποιησουν την απληστια τους εγω πιστευω.

Δεν γινεται να τις θεοποιουμε κιολας. Κανουν μια αρκετα δυσκολη δουλεια, αλλα δεν μπορω να ακουω να διδονται γαμημενες δαφνες καθε τρεις και λιγο για κατι που Η ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ το επελεξε! Οταν επιλεγεις κατι κυρια μου ( γενικα μιλαω ) μην ερχεσαι να μου το παιζεις οτι εγω τα βγαζω δυσκολα περα, και ελα εσυ να γαμιεσαι ολη μερα και αλλες τετοιες πιπες! Γιατι θα σου απαντησω και εγω, κατσε διαβασε τα 80 γαμημενα βιβλια που χρειαστηκε να βγαλω εγω, κατσε να εχεις τον καθε παπαρα να σου πρηζει τα αρχιδια, ειτε ειναι καθηγητης ειτε εργοδοτης, και να παιρνεις μετα 3 και 60 στη γαμημενη την ελλαδα για κατι το οποιο προυπαρχει της πορνειας και ελα μετα και μιλα μου !

Αλλα θα σου πει αυτη : Γιατι να το κανω αυτο αφου μπορω και ανοιγω τα ποδια μου και παιρνω τα πενταπλασια? Εγω θα σου πω σωστα τα λες, αλλα μην θελεις να σου δωσω και ευσημα για αυτο καθως εισαι απλα το ιδιο για μενα οπως και ολοι οι αλλοι! Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος supermouse, το παιδι που φερνει τις πιτσες μεσα στο καταχειμωνο και στο χιονι και που ακουει κανα γαμωσταυρο αν αργησει ( που ΔΕΝ φταιει αυτος αν αργησει ο μαγειρας να φτιαξει τις πιτσες ) ειναι πολυ πιο ψηλα για μενα, οπως και ενας οικοδομος που αφησε οικογενειες πισω και ηρθε εδω και δουλευει σα το σκυλι και του συμπεριφερονται και σαν ψοφιο γουρουνι, και που αν γινει κανα εργατικο ατυχημα και σκοτωθει θα πουμε δεν πειραζει μωρε, ενω αν πεθανει μια πουτανα θα πουμε "πω την καημενη, κριμα".

Εγω αυτα δεν μπορω! Τις ψευτοσυμπαθειες και τους μαλακες που νομιζουν οτι επειδη η αλλη γαμιεται πρεπει να χαιρει καποιας παραπανω εκτιμησης! Ας ειχε τα αρχιδια να εκανε κατι πιο δυσκολο και τα λεγαμε μετα! Υπαρχουν και πολλοι αλλοι δρομοι εκτος απο τον ευκολο, ο οποιος ειναι ΑΠΛΑ να εκμεταλευτεις το ενστικτο του ανθρωπου για αναπαραγωγη και να τα τσεπωσεις απο εκει! Αλλα οι αλλοι δρομοι ειναι δυσκολοι, και δεν τους ακολουθει ο καθενας, ομως αυτοι οι δρομοι μας οδηγησαν εδω που ειμαστε ως ανρθωπινο ειδος, και οχι οι πουτανες! Respect και στην πουτανα, αλλα να μη τα βλεπουμε ολα οπως τα θελουμε επειδη τυχαινει ο πουτσος μας να καβλωνει. Ολα στην σωστη τους θεση και ουτε γατα ουτε ζημια. Αλλα οχι η πουτανα βασιλισα, ουτε ο καθε εργαζομενος απλα ενας ακομα μαλακας που εργαζεται χωρις να τα βγαζει περα επειδη δεν ανοιγει τα ποδια του.

Αν ειχαμε λιγο μυαλο, δεν θα χρειαζομασταν να πληρωνουμε για τις πουτανες, γιατι θα ειχαμε παραδειγματιστει απο την αρχαια ελλαδα και τα συμποσια της οπου ολοι πηδιοντουσαν χωρις αναστολες και χωρις να χρειαζεται να πληρωνουν! Αλλα βλεπεις εχουμε χριστιανισμο γαμω το φελεκι μου μεσα!

ωρε πούστη πολλά respect σήμερα
+1000000

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινα δεν παμε να φαμε κανα παγωτακι στο ζαπειο κανει καλο στην υποταση :)
baby-45.GIF
Όχι…ετοιμαζομαι για νανι τωρα…!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom