Επισκέπτης
τι πεταγεσαι τωρα εσυ?τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λεσ μεσημεριατικα..
Θέλουμε να μας κάνει μια ανάλυση περί κιναιδοφιλίας και κιναιδοφιλισμού σαν κιναιδογράφος που είσαι.
τι πεταγεσαι τωρα εσυ?τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λεσ μεσημεριατικα..
Laplace δεν μπορώ να καταλάβω πώς συμπεραίνεις ότι γλείφουμε τις πουτάνες.Επειδή είπαμε την άποψή μας,είναι γλείψιμο;Εντάξει,είναι σκατογυναίκες,ψυλομήτες,γαμιώνται μόνο για τα λεφτά,για να αγοράζουν αγαθά πολυτελείας.
Ελπίζω αυτοί οι χαρακτηρισμοί να μου αφαιρούν την ταμπέλα του γλείφτη!!!
Γιατί θα πρέπει εμείς να συμφωνούμε μαζί σας και όχι εσείς μαζί μας;Είστε "κάποιοι";
δεν υπαρχει καμια συμφωνια για κανεναν!warhol προφανωσ κ δεν ξερετε που κ τι δουλεια κανω αλλα το οτι ξερουμε αυτα τα στοιχεια για την κατερινα,τησ δινει αυτο το δικαιωμα να βριζει ΧΩΡΙΣ να την ανακατεψει κανενασ?απλα για να το παιξει καποια?εκτοσ κ αν υπαρχει καποια συμφωνια να βριζει η κυρια ασυστολωσ χωρισ λογω κ κανενασ να μην παρεμβαινει.γιατι η προκλητικη τησ συμπεριφορα ειναι ανεξηγητη.καλα για τουσ αυλοκολακεσ,ολοι καταλαβαινουμε τον ρολο τουσ:κυβερνοκραχτεσ..
οχι βεβαια,δεν ειμαστε καποιοι.αλλα αλλο το να λεει καποιοσ την αποψη του κ αλλο καθε 3κ λιγο να λιβανιζει τισ πουτανεσ,σε καθε τοπικ που βρισκει ευκαιρια.κ φυσικα κ σεβομαι ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ αλλα οχι οταν αυτη λεγεται τεχνιεντωσ καθε 2ποστ για πονηρουσ σκοπουσ κ φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα.πεσ με περιεργο καποια πργμτ με εξοργιζουν..
εγω ενα πραγμα ξερω!!η κατερινα δεν εχει βαλει κανεναν να της κανει διαφημιση!και δεν το λεω ουτε για γλυψιμο ουτε για τιποτα αλλο!!απλα δεν θελω να λεγονται ανακριβειες!μα εγω το ανεφερα κ πιο πανω:Μαλακια που ασχοληθηκα κ δεν μασ τιμα η κουβεντα κ ειναι κ αχαριστια προσ το φορουμ αυτοι οι διαξιφισμοι.οσο για τουσ κυβερνοκραχτεσ,δεν εχω στοιχεια ΑΛΛΑ αν παρατηρησεισ ποστ ορισμενων μελων θα δεισ οτι κατι βρωμαει,φυσικα με την αγνοια του σαιτ..αποψη μου παντα, ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΜΗ..
οκ θα σου κανω,αν μου πεισ γιατι τετοιο γλυψιμο στισ πουτανεσ,αφου με 20 τον ριχνεισ?μηπωσ υποσυνηδειτα τισ θεωρεισ γκομενεσ σου επειδη εχεισ καιρο να τα φτιαξεισ με γκομενα?ΛΙΓΟΥΡΗ..