Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οκ θα σου κανω,αν μου πεισ γιατι τετοιο γλυψιμο στισ πουτανεσ,αφου με 20 τον ριχνεισ?μηπωσ υποσυνηδειτα τισ θεωρεισ γκομενεσ σου επειδη εχεισ καιρο να τα φτιαξεισ με γκομενα?ΛΙΓΟΥΡΗ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
chill bros....

peace-0029.gif

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Laplace δεν μπορώ να καταλάβω πώς συμπεραίνεις ότι γλείφουμε τις πουτάνες.Επειδή είπαμε την άποψή μας,είναι γλείψιμο;Εντάξει,είναι σκατογυναίκες,ψυλομήτες,γαμιώνται μόνο για τα λεφτά,για να αγοράζουν αγαθά πολυτελείας.
Ελπίζω αυτοί οι χαρακτηρισμοί να μου αφαιρούν την ταμπέλα του γλείφτη!!!

Γιατί θα πρέπει εμείς να συμφωνούμε μαζί σας και όχι εσείς μαζί μας;Είστε "κάποιοι";

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οχι βεβαια,δεν ειμαστε καποιοι.αλλα αλλο το να λεει καποιοσ την αποψη του κ αλλο καθε 3κ λιγο να λιβανιζει τισ πουτανεσ,σε καθε τοπικ που βρισκει ευκαιρια.κ φυσικα κ σεβομαι ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ αλλα οχι οταν αυτη λεγεται τεχνιεντωσ καθε 2ποστ για πονηρουσ σκοπουσ κ φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα.πεσ με περιεργο καποια πργμτ με εξοργιζουν..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.964
Πόντοι
12.056
Θα συμφωνησω και εγω με τον laplace..
καποια ποσταρισματα βγαζουν ματια..ξεπερνουν την φιλικοτητα προς ενα αλλο μελος τους site

Επισκέπτης
Laplace δεν μπορώ να καταλάβω πώς συμπεραίνεις ότι γλείφουμε τις πουτάνες.Επειδή είπαμε την άποψή μας,είναι γλείψιμο;Εντάξει,είναι σκατογυναίκες,ψυλομήτες,γαμιώνται μόνο για τα λεφτά,για να αγοράζουν αγαθά πολυτελείας.
Ελπίζω αυτοί οι χαρακτηρισμοί να μου αφαιρούν την ταμπέλα του γλείφτη!!!

Γιατί θα πρέπει εμείς να συμφωνούμε μαζί σας και όχι εσείς μαζί μας;Είστε "κάποιοι";

Fazer600 o laplace είναι τόσο αποτυχημένος που και να πληρώνει δεν του κάθετε καμία κοπέλα. Και μας έχει βγάλει ότι τις γλύφουμε...να πω εγώ την αμαρτία μου με μια κοπέλα , την έχω κάνει μια φορά...και ήταν τέλια, αν και το μετάνιωσα μετά...( δεν το προτείνω με τίποτα και σε κανέναν)... Δώσε μου συγχώρεση πάτερ Γιώργο και την ευλογία σου. Δυστυχώς δεν την έχουμε την κοπέλα στην παρέα μας. Πιστεύω να μας διαβάζει... της εύχομαινα περνάει καλά εκεί που έχει πάει και να της πάνε όλα όπως τα θέλει...

Επισκέπτης

Δυστυχώς αλλουνού  ερωτάς ήταν, για μεγάλο χρονικό διάστημα...και έχει πάθει την πλάκα του τώρα...τέλοςςς

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μήπως..λέω μήπως...μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα με κόντρες ναι , αλλά χωρίς καυγάδες και μπινελίκια?.... :hammer:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωπ.....σόρρυ...μόλις επέστρεψα από διακοπές [ο θεός να τις κάνει ]......ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...... :smitten:

Επισκέπτης
τις αποψεις του καθενος πρεπει να τις σεβομαστε!!το οτι δεν συμφωνουμε δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισουμε προσβλητικους χαρακτηρισμους!ΥΓ.οποιες γυναικες αποφασιζουν να ασκησουν το επαγγελμα της ιεροδουλης ,καθεμια απο αυτες το κανει για διαφορετικους λογους!λογους τους οποιους δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε!!ειναι αδικο λοιπον να κρινουν καποιοι την κατερινα και την καθε κατερινα ,που στην τελικη ξερουν που δουλευει και μπορουν ανα πασα στιγμη να την βρουν!!τους κυριους που χρησιμοποιησαν τους χαρακτηρισμους ξερουμε  τι επαγγελμα κανουν και μπορουμε να τους βρουμε ανα πασα στιγμη?οχι!!ειναι εκτεθημενοι?οχι!!επομενως ας ηρεμησουμε ολοι και ας πεσουν οι τονοι της αντιπαραθεσης που δεν οδηγει πουθενα!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
warhol προφανωσ κ δεν ξερετε που κ τι δουλεια κανω αλλα το οτι ξερουμε αυτα τα στοιχεια για την κατερινα,τησ δινει αυτο το δικαιωμα να βριζει ΧΩΡΙΣ να την ανακατεψει κανενασ?απλα για να το παιξει καποια?εκτοσ κ αν υπαρχει καποια συμφωνια να βριζει η κυρια ασυστολωσ χωρισ λογω κ κανενασ να μην παρεμβαινει.γιατι η προκλητικη τησ συμπεριφορα ειναι ανεξηγητη.καλα για τουσ αυλοκολακεσ,ολοι καταλαβαινουμε τον ρολο τουσ:κυβερνοκραχτεσ..

Επισκέπτης
warhol προφανωσ κ δεν ξερετε που κ τι δουλεια κανω αλλα το οτι ξερουμε αυτα τα στοιχεια για την κατερινα,τησ δινει αυτο το δικαιωμα να βριζει ΧΩΡΙΣ να την ανακατεψει κανενασ?απλα για να το παιξει καποια?εκτοσ κ αν υπαρχει καποια συμφωνια να βριζει η κυρια ασυστολωσ χωρισ λογω κ κανενασ να μην παρεμβαινει.γιατι η προκλητικη τησ συμπεριφορα ειναι ανεξηγητη.καλα για τουσ αυλοκολακεσ,ολοι καταλαβαινουμε τον ρολο τουσ:κυβερνοκραχτεσ..
δεν υπαρχει καμια συμφωνια για κανεναν!
χρησιμοποιηθηκαν απαραδεκτοι χαρακτηρισμοι και αυτο δεν τιμαει κανεναν!
κανενας δεν εχει το δικαιωμα να κρινει τις επιλογες των αλλων ,οποιες και αν ειναι αυτες!!
η τελευταια προταση σου ειναι καπως προκλητικη!ηρεμησε!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μα εγω το ανεφερα κ πιο πανω:Μαλακια που ασχοληθηκα κ δεν μασ τιμα η κουβεντα κ ειναι κ αχαριστια προσ το φορουμ αυτοι οι διαξιφισμοι.οσο για τουσ κυβερνοκραχτεσ,δεν εχω στοιχεια ΑΛΛΑ αν παρατηρησεισ ποστ ορισμενων μελων θα δεισ οτι κατι βρωμαει,φυσικα με την αγνοια του σαιτ..αποψη μου παντα, ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΜΗ..

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
οχι βεβαια,δεν ειμαστε καποιοι.αλλα αλλο το να λεει καποιοσ την αποψη του κ αλλο καθε 3κ λιγο να λιβανιζει τισ πουτανεσ,σε καθε τοπικ που βρισκει ευκαιρια.κ φυσικα κ σεβομαι ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ αλλα οχι οταν αυτη λεγεται τεχνιεντωσ καθε 2ποστ για πονηρουσ σκοπουσ κ φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα.πεσ με περιεργο καποια πργμτ με εξοργιζουν..

:thumbsup:

Επισκέπτης
μα εγω το ανεφερα κ πιο πανω:Μαλακια που ασχοληθηκα κ δεν μασ τιμα η κουβεντα κ ειναι κ αχαριστια προσ το φορουμ αυτοι οι διαξιφισμοι.οσο για τουσ κυβερνοκραχτεσ,δεν εχω στοιχεια ΑΛΛΑ αν παρατηρησεισ ποστ ορισμενων μελων θα δεισ οτι κατι βρωμαει,φυσικα με την αγνοια του σαιτ..αποψη μου παντα, ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΜΗ..
εγω ενα πραγμα ξερω!!η κατερινα δεν εχει βαλει κανεναν να της κανει διαφημιση!και δεν το λεω ουτε για γλυψιμο ουτε για τιποτα αλλο!!απλα δεν θελω να λεγονται ανακριβειες!
επειδη αυτα που λες για κυβερνοκραχτες εχει ειπωθει και παλιοτερα για αλλα μελη(συμπεριλαμβανομενου και εμου),αποδειχτηκε οτι ηταν μουφες!!επομενως μην βιαζεσαι να κατηγορησεις καποιους!!κρατα και μια πισινη!
αυτα απο μενα.....ελπιζω να ηρεμησει το κλιμα!!

Επισκέπτης
1)Πρεπει να σεβομαστε μια γυναικα που μας ανοιγει τα ποδια για τα κωλολεφτα.Και να συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.Σαν αντρες,που λεμε.
2)Πολλες γυναικες το κανουν απο αναγκη.Ζουμε σε πραγματικα δυσκολη εποχη.Στην πρωην Σοβιετια επικρατει,ακομη,φτωχεια.Ακομη και 'δω πολλες κανουν τη δουλεια αυτη οταν στριμωχτουν.
3)Καθε εναν ανθρωπο πρεπει να τον ζυγιζουμε ξεχωριστα.Δεν ειναι ολες τελειωμενες,υπαρχουν και καλα παιδια οπως λεει ο βαρδος.

ΑΛΛΑ η αποψη που τις θελει ΟΛΕΣ αγιες και πολυ καλα παιδια και αγνες στην καλη τους ψυχουλα,που καμποσοι εδω μεσα πρεσβευουν και αναπαραγουν διαρκως,ειναι ενας ΜΥΘΟΣ.Στην πραγματικοτητα οχι ολες,ξαναλεω,αλλα"οι πιο πολλες σκεφτονται μονον τα λεφτα","ειναι νουμερα",και "δεν προκειται να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω 600 ευρω την ημερα"."Χρειαζεται προσοχη" λοιπον απο τους 'τρελλους' ρομαντικους(και 'γω μεσα),που τις πλησιαζουν με αγνες,και ανθρωπινες προθεσεις,και που δεν τους ενδιαφερει αν βγαζουν πολλα η λιγα.Τα τεφτερια σας ειναι δικα σας.

Κρατηστε λοιπον το 'respect',για την κοπελλα που ξεσκατιζει τις γριες στα νοσοκομεια,η που ακουει εξυπναδες και ειρωνειες απο παρεες φραγκατων στα εστιατορια οταν παιρνει παραγγελιες.Η για τον πιτσιρικα που προπερσι εν μεσω χιονοπτωσης μοιραζε πιτσες με το παπακι του και ισως δεν πηρε φιλοδωρημα.

Χρειαζεται να εξηγησω απο προερχονται οι σε διπλα εισαγωγικα φρασεις?

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Τα καλά λόγια δεν τα λέμε έχοντας στο μυαλό μας κάποια συγκεκριμένα άτομα.Τα λέμε γενικώς.Για τις κοπέλες που κάνουν το επάγγελμα αυτό και χάρη στο οποίο έχει στηθεί το παρών φόρουμ,και που χάρη σε αυτές ξεχαρμανιάζουμε και δεν τραβάμε μαλακία.Ότι υπάρχουν και μαλακισμένες είναι δεδομένο.Κι έχω συναντήσει αρκετές.Ακόμα και αυτές που σε άδειο μπουρδέλο δεν ασχολούνται λίγο παραπάνω μαζί σου,μαλακισμένες είναι.Δεν με απασχολούν όμως οι χαρακτήρες.Και τις κοπέλες που είναι εδώ δεν τις έχω δει ποτέ.Ούτε μπορώ να πω αν η Κατερίνα και η Χριστίνα είναι καλές κοπέλες.Μπορεί να είναι οι χειρότεροι χαρακτήρες.Κάνουν όμως μια δουλειά,που απαιτεί σεβασμό και όχι χλεύη.Αυτό με ενδιαφέρει εμένα.Αν την κάνουν καλά ή όχι είναι άλλο θέμα.Αν δεν την κάνουν-όποιες και να είναι-γι'αυτό είναι το φόρουμ.Να το πληροφορούμαστε και να τις τρώει η μαρμάγκα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οκ θα σου κανω,αν μου πεισ γιατι τετοιο γλυψιμο στισ πουτανεσ,αφου με 20 τον ριχνεισ?μηπωσ υποσυνηδειτα τισ θεωρεισ γκομενεσ σου επειδη εχεισ καιρο να τα φτιαξεισ με γκομενα?ΛΙΓΟΥΡΗ..

Κοντά έπεσες  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom