Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Kinsey εσυ αγορι(???) μου δεν την γλυφεις για εκτπωση στο 20ρικο..Προφανως την γλυφεις για να μην γελασει όταν πας,όταν δει ότι εισαι ΜΟΥΝΟΧΑΒΟΣ..Αντε βλακα.. Μισο τίναγμα ποστ μπηκες εδώ μεσα  να το παιξεις μάγκας..

To εχεις κανει και σε προηγουμενα ποστ να συκοφαντεις και να βριζεις προσωπικα αλλα μελη. Το οτι ακομα δεν σε εχουν πεταξει απο εδω μεσα ειναι λογω οτι υπαρχει καποια ανοχη στα ατομα περιορισμενης ευθυνης. Αλλα εισαι ενας ΜΠΟΥΦΟΣ και μισος. Δε εχει νοημα καν να σε αρχισω στα μπινελικια γιατι γελαει και το παρδαλο κατσικι με τα μαργαριταρια που γραφεις εδω μεσα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To εχεις κανει και σε προηγουμενα ποστ να συκοφαντεις και να βριζεις προσωπικα αλλα μελη. Το οτι ακομα δεν σε εχουν πεταξει απο εδω μεσα ειναι λογω οτι υπαρχει καποια ανοχη στα ατομα περιορισμενης ευθυνης. Αλλα εισαι ενας ΜΠΟΥΦΟΣ και μισος. Δε εχει νοημα καν να σε αρχισω στα μπινελικια γιατι γελαει και το παρδαλο κατσικι με τα μαργαριταρια που γραφεις εδω μεσα.

H ευαισθησία σου στο βρισίδι δείχνει πολύ επιλεκτική.

Επισκέπτης
μα εγω το ανεφερα κ πιο πανω:Μαλακια που ασχοληθηκα κ δεν μασ τιμα η κουβεντα κ ειναι κ αχαριστια προσ το φορουμ αυτοι οι διαξιφισμοι.οσο για τουσ κυβερνοκραχτεσ,δεν εχω στοιχεια ΑΛΛΑ αν παρατηρησεισ ποστ ορισμενων μελων θα δεισ οτι κατι βρωμαει,φυσικα με την αγνοια του σαιτ..αποψη μου παντα, ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΜΗ..

Από laplace

Απ: Xωρισμός...
« Απάντηση #219 στις: 21/07/07, 16:04 » Παράθεση

χθες και σήμερα ενω ειχε να μπει 3 μήνες msn,μπήκε...
Δεν της μιλουσα,σήμερα ομως αναγκάστηκε και μου μίλησε πρώτη..
ρώτησε τι κάνω και μου ειπε οτι πρεπει να βγει και αν θέλω να της τηλεφωνήσω η να στείλω μηνυμα οταν θέλω..
της τηλεφώνησα,ειπα τα κλασσικά οτι δεν ήθελε να συνεχίσει μαζι μου γιατι δεν ημουν ο ανθρωπος που ηθελε να ζήσει μαζι του για πάντα,δεν ηταν ερωτευμένη μαζί μου,ειμαστε διαφορετικοί(αυτη θέλει ζωη σε επαρχιακή πολη,εγώ αθήνα ηταν το παραδειγμα της)..
Μόλις της ειπα οτι εγώ το εβλεπα σοβαρά μου είπε οτι αν το έβλεπα επρεπε να κάνω κίνηση και όχι στα λόγια..
Επίσης μου ειπε οτι ΔΕΝ ημουν ανδρας επειδη την επόμενη μέρα του χωρισμου δεν την κυνήγισα..Μα της είπα,εσύ δεν ειπες οτι και να το κάνω δεν υπάρχει νόημα?και μου ειπε οτι το είπε αυτη αλλα εγω  έδειξα οτι ημουν ανδρας επειδη δεν έκανα τον παρακαλιάρη..Και οτι αν ηθελα να την διεκδικήσω οπως της είχα πει επρεπε να το ειχα κάνει στις πράξεις και οχι στα λόγια..Μα της λέω εσυ δεν ειπες οτι θες να ερωτευθεις αλλον?
Οταν κλεισαμε το τηλεφωνο μου εστειλε μηνυμα οτι 'δεν ηθελε να τελειώσουμε με τσακωμό ..' κλπ..
τι να πώ...δεν βγάζω άκρη...ΑΒΥΣΣΟΣ το μυαλό της γυναίκας..

………………………………………………………………………………………

Μιλάς συνεχεία χωρίς απόδειξης . Έχεις βρει μια κοπέλα που θεωρητικά είναι στο περιθώριο...και αν μπορούσε να την πάταγες θα το έκανες, γιατί κάποια άλλη σε πίκρανε σε χώρισε. Και έχουμε βρει τον εύκολο τρόπο... να πατήσουμε το γυναικείο φύλο, γιατί μας πλήγωσε τον εγωισμό. Αυτό το θεωρώ πολύ άνανδρο και θα συμφωνήσω με την άποψη της πρώην κοπέλας σου «μου είπε ότι ΔΕΝ ήμουν άνδρας », ίσος κάτι να ξέρει περισσότερο από εμάς... Μήπως πρέπει να αναλογιστείς κάποια πράγματα πρώτου αρχίζεις να γράφεις εδώ. Μπορεί ο καθένας  να έχει το δικαίωμα να  γράφει  ότι θέλει, χωρίς να είναι αποδείξιμο... αλλά να ξέρεις ότι άνετα μπορεί κάποιος να σε αποκαλέσει κίναιδο, κατάπρωκτο, ευρύπρωκτο, πεπορνευμένο και καταπύγων, χωρίς και πάλι να χρειαστεί να το απόδειξη. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα για μπορούμε να λεγόμαστε άνδρες.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1)Πρεπει να σεβομαστε μια γυναικα που μας ανοιγει τα ποδια για τα κωλολεφτα.Και να συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.Σαν αντρες,που λεμε.
2)Πολλες γυναικες το κανουν απο αναγκη.Ζουμε σε πραγματικα δυσκολη εποχη.Στην πρωην Σοβιετια επικρατει,ακομη,φτωχεια.Ακομη και 'δω πολλες κανουν τη δουλεια αυτη οταν στριμωχτουν.
3)Καθε εναν ανθρωπο πρεπει να τον ζυγιζουμε ξεχωριστα.Δεν ειναι ολες τελειωμενες,υπαρχουν και καλα παιδια οπως λεει ο βαρδος.

ΑΛΛΑ η αποψη που τις θελει ΟΛΕΣ αγιες και πολυ καλα παιδια και αγνες στην καλη τους ψυχουλα,που καμποσοι εδω μεσα πρεσβευουν και αναπαραγουν διαρκως,ειναι ενας ΜΥΘΟΣ.Στην πραγματικοτητα οχι ολες,ξαναλεω,αλλα"οι πιο πολλες σκεφτονται μονον τα λεφτα","ειναι νουμερα",και "δεν προκειται να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω 600 ευρω την ημερα"."Χρειαζεται προσοχη" λοιπον απο τους 'τρελλους' ρομαντικους(και 'γω μεσα),που τις πλησιαζουν με αγνες,και ανθρωπινες προθεσεις,και που δεν τους ενδιαφερει αν βγαζουν πολλα η λιγα.Τα τεφτερια σας ειναι δικα σας.

Κρατηστε λοιπον το 'respect',για την κοπελλα που ξεσκατιζει τις γριες στα νοσοκομεια,η που ακουει εξυπναδες και ειρωνειες απο παρεες φραγκατων στα εστιατορια οταν παιρνει παραγγελιες.Η για τον πιτσιρικα που προπερσι εν μεσω χιονοπτωσης μοιραζε πιτσες με το παπακι του και ισως δεν πηρε φιλοδωρημα.

Χρειαζεται να εξηγησω απο προερχονται οι σε διπλα εισαγωγικα φρασεις?
πεσ τα ρε φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου,και στην πρωην εσσδ σε παρα πολλεσ κοπελες το μονο που απεμεινε ειναι η ομορφια τους και μην εχοντας τι αλλο να την κανουνε αφου δεν μπορουν να γινουνε ολες τοπ μοντελ η εστω μοντελα καταφευγουν σε αυτη την λυση...το κακο εδω μεσα ειναι οτι εχει πεσει πολυ εκθειασμος σε αυτες και πραγμαΤικα δεν ειναι ωραιο,ειναι υποκρισια πιστευω,και μια που λεμε για προσωπικη ζωη,πριν κανενα μηνα,ημερα κυριακη,ειχε "σχολασει" η πρωινη βαρδυα και πετυχαινω στα γκουντις στην πλατεια βικτωριας την αλεξανδρα απο το 65(που εγω εχω πει οτι ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ειναι ευγενεστατη),και κανω την μαλακια και την χαιρεταω(δεν επρεπε)με μιση καρδιΑ με χαιρεταει και αυτη και αφου πηγαινω να ριξω ενα κατουρημα,στεκομαΙ λιγα μετρα μακρια απο το τραπεζι της να παρω ματι ενα τσαμπουκα που γινοτΑΝΕ στην διπλανη καφετερια(πολλες μαπες!!!)και τοτε η κατα τ αλλα ευγενεστατη ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ αλεξανδρα μου λειεπι λεξη "σε παρακαλω μπορει να φυγεις γιατι θα ερθει ο αντρασ μου και θα μου κανεις προβλημα..."δεν ειπα τιποτα και οντως εφυγα,αλλα εχω μια απορια, ο "αντρας" της δεν ξερει τι δουλεια κανει η αγαπητικια του??θα μου πει και να φυγω κιολας λες και την ενοχλησα,και μονο που τησ μιλησα αξια της εδωσα,αλλα οπως εγραψα δεν επρεπε να της μιλησω,προς γνωση και συμμορφωση για την επομενη φορα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[αλλά να ξέρεις ότι άνετα μπορεί κάποιος να σε αποκαλέσει κίναιδο, κατάπρωκτο, ευρύπρωκτο, πεπορνευμένο και καταπύγων, χωρίς και πάλι να χρειαστεί να το απόδειξη. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα για μπορούμε να λεγόμαστε άνδρες.
:think: :think: :think: Κύριε Ζουράρι???  :think:  :think: :think: :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εχεισ πεσει σε ολα μεσα μεγαλε γιωργο,πρεπει να εισαι ψυχολογοσ..

Επισκέπτης
πεσ τα ρε φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου,και στην πρωην εσσδ σε παρα πολλεσ κοπελες το μονο που απεμεινε ειναι η ομορφια τους και μην εχοντας τι αλλο να την κανουνε αφου δεν μπορουν να γινουνε ολες τοπ μοντελ η εστω μοντελα καταφευγουν σε αυτη την λυση...το κακο εδω μεσα ειναι οτι εχει πεσει πολυ εκθειασμος σε αυτες και πραγμαΤικα δεν ειναι ωραιο,ειναι υποκρισια πιστευω,και μια που λεμε για προσωπικη ζωη,πριν κανενα μηνα,ημερα κυριακη,ειχε "σχολασει" η πρωινη βαρδυα και πετυχαινω στα γκουντις στην πλατεια βικτωριας την αλεξανδρα απο το 65(που εγω εχω πει οτι ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ειναι ευγενεστατη),και κανω την μαλακια και την χαιρεταω(δεν επρεπε)με μιση καρδιΑ με χαιρεταει και αυτη και αφου πηγαινω να ριξω ενα κατουρημα,στεκομαΙ λιγα μετρα μακρια απο το τραπεζι της να παρω ματι ενα τσαμπουκα που γινοτΑΝΕ στην διπλανη καφετερια(πολλες μαπες!!!)και τοτε η κατα τ αλλα ευγενεστατη ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ αλεξανδρα μου λειεπι λεξη "σε παρακαλω μπορει να φυγεις γιατι θα ερθει ο αντρασ μου και θα μου κανεις προβλημα..."δεν ειπα τιποτα και οντως εφυγα,αλλα εχω μια απορια, ο "αντρας" της δεν ξερει τι δουλεια κανει η αγαπητικια του??θα μου πει και να φυγω κιολας λες και την ενοχλησα,και μονο που τησ μιλησα αξια της εδωσα,αλλα οπως εγραψα δεν επρεπε να της μιλησω,προς γνωση και συμμορφωση για την επομενη φορα...

Την πρωτη φορα που πετυχα κοπελλα τυχαια στο δρομο,οχι δεν ανταπεδωσε τον χαιρετισμο,αλλα εγινε κιτρινη και απομακρυνθηκε τρεχοντας σχεδον.Δουλευε σε στουντιο,και στο δωματιο ημουν πιο ευγενικος απο αυτην.Και σε αλλες περιπτωσεις στην συνεχεια,η φαση ηταν παντα ταλε-κουαλε αλλα δεν μου πηγαινε να κοιταξω αλλου και να φτυσω...

Τελος παντων,αυτα τα μαθηματα ειναι δωρεαν.Αλλοι τα πληρωνουν πολυ ακριβα,και οχι μονο σε χρημα το οποιο στην τελικη ειναι για πεταμα.Το εγραψα και πριν,τα τεφτερια τους τους ανηκουν,εμενα στα αρχιδια μου αν βγαζει η Κατερινα και η καθε Κατερινα οχι 600,αλλα 6000 ευρω την ημερα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πριν κανενα μηνα,ημερα κυριακη,ειχε "σχολασει" η πρωινη βαρδυα και πετυχαινω στα γκουντις στην πλατεια βικτωριας την αλεξανδρα απο το 65(που εγω εχω πει οτι ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ειναι ευγενεστατη),και κανω την μαλακια και την χαιρεταω(δεν επρεπε)με μιση καρδιΑ με χαιρεταει και αυτη και αφου πηγαινω να ριξω ενα κατουρημα,στεκομαΙ λιγα μετρα μακρια απο το τραπεζι της να παρω ματι ενα τσαμπουκα που γινοτΑΝΕ στην διπλανη καφετερια(πολλες μαπες!!!)και τοτε η κατα τ αλλα ευγενεστατη ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ αλεξανδρα μου λειεπι λεξη "σε παρακαλω μπορει να φυγεις γιατι θα ερθει ο αντρασ μου και θα μου κανεις προβλημα..."δεν ειπα τιποτα και οντως εφυγα,αλλα εχω μια απορια, ο "αντρας" της δεν ξερει τι δουλεια κανει η αγαπητικια του??θα μου πει και να φυγω κιολας λες και την ενοχλησα,και μονο που τησ μιλησα αξια της εδωσα,αλλα οπως εγραψα δεν επρεπε να της μιλησω,προς γνωση και συμμορφωση για την επομενη φορα...
Ολες με νταβαδες κινουνται-Γαμηστε και εξω ουτε ΓΕΙΑ-ειναι καριολακια λογω του οτι βγαζουν τοσα φραγκα και πουλανε και τουπε οπως αυτο που σου συνεβη φιλε-Οι πουτανες ειναι για να το γλενταμε οσο ειμαστε μαζι τους-Στην προσωπικη τους ζωη το 95% με κοκορετσια κινειται-Αυτα με τα γαμιολακια που τοσο πολυ εκθειαζετε καποιοι εδω μεσα

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
supermouse kai psolaras συμφωνω απολυτα μαζι σας κι ετσι ειναι οπως τα λετε,να πανε να γαμηθουν(που αυτο κανουνε)αφου ετσι την εχουνε δει εμεις φταιμε που τις συμπεριφερομαστε σαν ανθρωπους αλλα ετσι ειναι ειναι και εχω κι αλλα παραδειγματα που καποια στιγμη θα τα αναφερω εδω μεσα...τωρα οσον αφορα την συγκεκριμενη ελληνιδα ιεροδουλο μου κανει εντυπωση το ποσο ιντελεκτουαλ ειναι,πραγματικα αδικει τον εαυτο της,κοινωνικη λειτουργος θα επρεπε να γινει και οχι πορνη...

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Kαι τι σας νοιαζει ρε με ποιους κανουν παρεα οι ιεροδουλες, η αν ειναι με νταβαδες, η που χαλαν τα λεφτα τους, η αν ειναι νουμερα, η αν ειναι λουμπεν στοιχεια? Λογαριασμο θα σας δωσουν? Η μηπως παρακολουθησατε ποτε και που χαλαει τα λεφτα της μια καθαριστρια και πρεπει να κανετε κριτικη για την ιεροδουλη?

Την ιεροδουλη τη σεβομαι ΤΟ ΙΔΙΟ οπως ολους τους εργαζομενους. Τελος. Την πληρωνω, παιρνω αυτο που θελω, και της λεω ευχαριστω οταν κλεινει τη πορτα οπως κανω και στα everest οταν παιρνω σαντουιτς. Δεν με ενδιαφερει τι κανει το κοριτσι απο τα everest η την Κολωνου οταν εχω φυγει, ουτε αυτο θα με κανει να σεβομαι τη μια περισσοτερο απο την αλλη.

Τωρα αν για καποιους το να γραφεις τη γνωμη σου ειναι λιβανισμα  :idiot:, προβλημα τους.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Kαι τι σας νοιαζει ρε με ποιους κανουν παρεα οι ιεροδουλες, η αν ειναι με νταβαδες, η που χαλαν τα λεφτα τους, η αν ειναι νουμερα, η αν ειναι λουμπεν στοιχεια? Λογαριασμο θα σας δωσουν? Η μηπως παρακολουθησατε ποτε και που χαλαει τα λεφτα της μια καθαριστρια και πρεπει να κανετε κριτικη για την ιεροδουλη?

Την ιεροδουλη τη σεβομαι σαν εργαζομενη. Τελος. Την πληρωνω, παιρνω αυτο που θελω, και της λεω ευχαριστω οταν κλεινει τη πορτα οπως κανω και στα everest οταν παιρνω σαντουιτς. Δεν με ενδιαφερει τι κανει το κοριτσι απο τα everest η την Κολωνου οταν εχω φυγει, ουτε αυτο θα με κανει να σεβομαι τη μια περισσοτερο απο την αλλη.

Τωρα αν για καποιους το να γραφεις τη γνωμη σου ειναι λιβανισμα  :idiot:, προβλημα τους.
και ποιος σου ειπε οτι μας ενδιαφερει ρε?αυτο ελειπε κιολας,περιστατικα αναφερουμε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1)Πρεπει να σεβομαστε μια γυναικα που μας ανοιγει τα ποδια για τα κωλολεφτα.Και να συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.Σαν αντρες,που λεμε.
2)Πολλες γυναικες το κανουν απο αναγκη.Ζουμε σε πραγματικα δυσκολη εποχη.Στην πρωην Σοβιετια επικρατει,ακομη,φτωχεια.Ακομη και 'δω πολλες κανουν τη δουλεια αυτη οταν στριμωχτουν.
3)Καθε εναν ανθρωπο πρεπει να τον ζυγιζουμε ξεχωριστα.Δεν ειναι ολες τελειωμενες,υπαρχουν και καλα παιδια οπως λεει ο βαρδος.

ΑΛΛΑ η αποψη που τις θελει ΟΛΕΣ αγιες και πολυ καλα παιδια και αγνες στην καλη τους ψυχουλα,που καμποσοι εδω μεσα πρεσβευουν και αναπαραγουν διαρκως,ειναι ενας ΜΥΘΟΣ.Στην πραγματικοτητα οχι ολες,ξαναλεω,αλλα"οι πιο πολλες σκεφτονται μονον τα λεφτα","ειναι νουμερα",και "δεν προκειται να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω 600 ευρω την ημερα"."Χρειαζεται προσοχη" λοιπον απο τους 'τρελλους' ρομαντικους(και 'γω μεσα),που τις πλησιαζουν με αγνες,και ανθρωπινες προθεσεις,και που δεν τους ενδιαφερει αν βγαζουν πολλα η λιγα.Τα τεφτερια σας ειναι δικα σας.

Κρατηστε λοιπον το 'respect',για την κοπελλα που ξεσκατιζει τις γριες στα νοσοκομεια,η που ακουει εξυπναδες και ειρωνειες απο παρεες φραγκατων στα εστιατορια οταν παιρνει παραγγελιες.Η για τον πιτσιρικα που προπερσι εν μεσω χιονοπτωσης μοιραζε πιτσες με το παπακι του και ισως δεν πηρε φιλοδωρημα.

Χρειαζεται να εξηγησω απο προερχονται οι σε διπλα εισαγωγικα φρασεις?

Επιτελους ρε πουστη μου και καποιος να τα πει με το γαμημενο το ονομα τους τα πραγματα !!

Οι πουτανες ειναι ηρωιδες, σιγουρα! Ο καθενας μας ειναι ηρωας! Και αυτος που σπουδαζει ειναι ηρωας! Και αυτος που δουλευει πρωι βραδυ επειδη εχασε μανα και πατερα ειναι ηρωας! Και αυτος που ξυνει τα παπαρια του για καποιον ειναι ηρωας ρε μαγκες στην τελικη!

Αλλα λιγη ηρεμια ρε παιδια, και να τα παιρνουμε τα πραγματα και απο τις δυο τους τις πλευρες.

Ο ανθρωπος ειναι μακραν το πιο απληστο ον στην γη, και απο οσο εχω δει μεχρι τωρα, αναμεσα σε αντρες και γυναικες, η απληστια μεταξυ τους ταλαντευεται με τον εξης τροπo : Οι αντρες θελουν ολο και περισσοτερη δυναμη, και οι γυναικες ολο και περισσοτερα λεφτα! ( λεφτα = ειτε χρηματα, ειτε να εχουν εναν τροπο να ικανοποιουν την απληστια τους μεσω υλικων αντικειμενων )

Μπορει η δυναμη να σημαινει λεφτα, αλλα οχι παντα!

Θα συμφωνησω με ενα Post του warhol που λεει οτι εαν μια γυναικα εργαζεται ως πουτανα για παραπανω απο καποιο διαστημα και δεν εχει αξιωθει να κανει κατι ειναι για τον πουτσο! Οπως και αυτος που παιρνει τα κερατα του καθε μηνα και δεν εχει εξελιχθει καθολου!

Και οταν μαγκες μιλαμε για ενα επαγγελμα στο οποιο μπορει να καθαριζεις και ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ τη μερα, τοτε γαμω την κοινωνια μου ΔΕΝ το κανουν για την ψυχη της μανας τους ρε μαγκες! Μερικες εχουν χασει το οριο και δουλευουν ΟΛΗ τους την ζωη! Για ποιον λογο? Για να ικανοποιησουν την απληστια τους εγω πιστευω.

Δεν γινεται να τις θεοποιουμε κιολας. Κανουν μια αρκετα δυσκολη δουλεια, αλλα δεν μπορω να ακουω να διδονται γαμημενες δαφνες καθε τρεις και λιγο για κατι που Η ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ το επελεξε! Οταν επιλεγεις κατι κυρια μου ( γενικα μιλαω ) μην ερχεσαι να μου το παιζεις οτι εγω τα βγαζω δυσκολα περα, και ελα εσυ να γαμιεσαι ολη μερα και αλλες τετοιες πιπες! Γιατι θα σου απαντησω και εγω, κατσε διαβασε τα 80 γαμημενα βιβλια που χρειαστηκε να βγαλω εγω, κατσε να εχεις τον καθε παπαρα να σου πρηζει τα αρχιδια, ειτε ειναι καθηγητης ειτε εργοδοτης, και να παιρνεις μετα 3 και 60 στη γαμημενη την ελλαδα για κατι το οποιο προυπαρχει της πορνειας και ελα μετα και μιλα μου !

Αλλα θα σου πει αυτη : Γιατι να το κανω αυτο αφου μπορω και ανοιγω τα ποδια μου και παιρνω τα πενταπλασια? Εγω θα σου πω σωστα τα λες, αλλα μην θελεις να σου δωσω και ευσημα για αυτο καθως εισαι απλα το ιδιο για μενα οπως και ολοι οι αλλοι! Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος supermouse, το παιδι που φερνει τις πιτσες μεσα στο καταχειμωνο και στο χιονι και που ακουει κανα γαμωσταυρο αν αργησει ( που ΔΕΝ φταιει αυτος αν αργησει ο μαγειρας να φτιαξει τις πιτσες ) ειναι πολυ πιο ψηλα για μενα, οπως και ενας οικοδομος που αφησε οικογενειες πισω και ηρθε εδω και δουλευει σα το σκυλι και του συμπεριφερονται και σαν ψοφιο γουρουνι, και που αν γινει κανα εργατικο ατυχημα και σκοτωθει θα πουμε δεν πειραζει μωρε, ενω αν πεθανει μια πουτανα θα πουμε "πω την καημενη, κριμα".

Εγω αυτα δεν μπορω! Τις ψευτοσυμπαθειες και τους μαλακες που νομιζουν οτι επειδη η αλλη γαμιεται πρεπει να χαιρει καποιας παραπανω εκτιμησης! Ας ειχε τα αρχιδια να εκανε κατι πιο δυσκολο και τα λεγαμε μετα! Υπαρχουν και πολλοι αλλοι δρομοι εκτος απο τον ευκολο, ο οποιος ειναι ΑΠΛΑ να εκμεταλευτεις το ενστικτο του ανθρωπου για αναπαραγωγη και να τα τσεπωσεις απο εκει! Αλλα οι αλλοι δρομοι ειναι δυσκολοι, και δεν τους ακολουθει ο καθενας, ομως αυτοι οι δρομοι μας οδηγησαν εδω που ειμαστε ως ανρθωπινο ειδος, και οχι οι πουτανες! Respect και στην πουτανα, αλλα να μη τα βλεπουμε ολα οπως τα θελουμε επειδη τυχαινει ο πουτσος μας να καβλωνει. Ολα στην σωστη τους θεση και ουτε γατα ουτε ζημια. Αλλα οχι η πουτανα βασιλισα, ουτε ο καθε εργαζομενος απλα ενας ακομα μαλακας που εργαζεται χωρις να τα βγαζει περα επειδη δεν ανοιγει τα ποδια του.

Αν ειχαμε λιγο μυαλο, δεν θα χρειαζομασταν να πληρωνουμε για τις πουτανες, γιατι θα ειχαμε παραδειγματιστει απο την αρχαια ελλαδα και τα συμποσια της οπου ολοι πηδιοντουσαν χωρις αναστολες και χωρις να χρειαζεται να πληρωνουν! Αλλα βλεπεις εχουμε χριστιανισμο γαμω το φελεκι μου μεσα!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελους ρε πουστη μου και καποιος να τα πει με το γαμημενο το ονομα τους τα πραγματα !!

Οι πουτανες ειναι ηρωιδες, σιγουρα! Ο καθενας μας ειναι ηρωας! Και αυτος που σπουδαζει ειναι ηρωας! Και αυτος που δουλευει πρωι βραδυ επειδη εχασε μανα και πατερα ειναι ηρωας! Και αυτος που ξυνει τα παπαρια του για καποιον ειναι ηρωας ρε μαγκες στην τελικη!

Αλλα λιγη ηρεμια ρε παιδια, και να τα παιρνουμε τα πραγματα και απο τις δυο τους τις πλευρες.

Ο ανθρωπος ειναι μακραν το πιο απληστο ον στην γη, και απο οσο εχω δει μεχρι τωρα, αναμεσα σε αντρες και γυναικες, η απληστια μεταξυ τους ταλαντευεται με τον εξης τροπo : Οι αντρες θελουν ολο και περισσοτερη δυναμη, και οι γυναικες ολο και περισσοτερα λεφτα! ( λεφτα = ειτε χρηματα, ειτε να εχουν εναν τροπο να ικανοποιουν την απληστια τους μεσω υλικων αντικειμενων )

Θα συμφωνησω με ενα Post του warhol που λεει οτι εαν μια γυναικα εργαζεται ως πουτανα για παραπανω απο καποιο διαστημα και δεν εχει αξιωθει να κανει κατι ειναι για τον πουτσο! Οπως και αυτος που παιρνει τα κερατα του καθε μηνα και δεν εχει εξελιχθει καθολου!

Και οταν μαγκες μιλαμε για ενα επαγγελμα στο οποιο μπορει να καθαριζεις και ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ τη μερα, τοτε γαμω την κοινωνια μου ΔΕΝ το κανουν για την ψυχη της μανας τους ρε μαγκες! Μερικες εχουν χασει το οριο και δουλευουν ΟΛΗ τους την ζωη! Για ποιον λογο? Για να ικανοποιησουν την απληστια τους εγω πιστευω.

Δεν γινεται να τις θεοποιουμε κιολας. Κανουν μια αρκετα δυσκολη δουλεια, αλλα δεν μπορω να ακουω να διδονται γαμημενες δαφνες καθε τρεις και λιγο για κατι που Η ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ το επελεξε! Οταν επιλεγεις κατι κυρια μου ( γενικα μιλαω ) μην ερχεσαι να μου το παιζεις οτι εγω τα βγαζω δυσκολα περα, και ελα εσυ να γαμιεσαι ολη μερα και αλλες τετοιες πιπες! Γιατι θα σου απαντησω και εγω, κατσε διαβασε τα 80 γαμημενα βιβλια που χρειαστηκε να βγαλω εγω, κατσε να εχεις τον καθε παπαρα να σου πρηζει τα αρχιδια, ειτε ειναι καθηγητης ειτε εργοδοτης, και να παιρνεις μετα 3 και 60 στη γαμημενη την ελλαδα για κατι το οποιο προυπαρχει της πορνειας και ελα μετα και μιλα μου !

Αλλα θα σου πει αυτη : Γιατι να το κανω αυτο αφου μπορω και ανοιγω τα ποδια μου και παιρνω τα πενταπλασια? Εγω θα σου πω σωστα τα λες, αλλα μην θελεις να σου δωσω και ευσημα για αυτο καθως εισαι απλα το ιδιο για μενα οπως και ολοι οι αλλοι! Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος supermouse, το παιδι που φερνει τις πιτσες μεσα στο καταχειμωνο και στο χιονι και που ακουει κανα γαμωσταυρο αν αργησει ( που ΔΕΝ φταιει αυτος αν αργησει ο μαγειρας να φτιαξει τις πιτσες ) ειναι πολυ πιο ψηλα για μενα, οπως και ενας οικοδομος που αφησε οικογενειες πισω και ηρθε εδω και δουλευει σα το σκυλι και του συμπεριφερονται και σαν ψοφιο γουρουνι, και που αν γινει κανα εργατικο ατυχημα και σκοτωθει θα πουμε δεν πειραζει μωρε, ενω αν πεθανει μια πουτανα θα πουμε "πω την καημενη, κριμα".

Εγω αυτα δεν μπορω! Τις ψευτοσυμπαθειες και τους μαλακες που νομιζουν οτι επειδη η αλλη γαμιεται πρεπει να χαιρει καποιας παραπανω εκτιμησης! Ας ειχε τα αρχιδια να εκανε κατι πιο δυσκολο και τα λεγαμε μετα! Υπαρχουν και πολλοι αλλοι δρομοι εκτος απο τον ευκολο, ο οποιος ειναι ΑΠΛΑ να εκμεταλευτεις το ενστικτο του ανθρωπου για αναπαραγωγη και να τα τσεπωσεις απο εκει! Αλλα οι αλλοι δρομοι ειναι δυσκολοι, και δεν τους ακολουθει ο καθενας, ομως αυτοι οι δρομοι μας οδηγησαν εδω που ειμαστε ως ανρθωπινο ειδος, και οχι οι πουτανες! Respect και στην πουτανα, αλλα να μη τα βλεπουμε ολα οπως τα θελουμε επειδη τυχαινει ο πουτσος μας να καβλωνει. Ολα στην σωστη τους θεση και ουτε γατα ουτε ζημια. Αλλα οχι η πουτανα βασιλισα, ουτε ο καθε εργαζομενος απλα ενας ακομα μαλακας που εργαζεται χωρις να τα βγαζει περα επειδη δεν ανοιγει τα ποδια του.

Αν ειχαμε λιγο μυαλο, δεν θα χρειαζομασταν να πληρωνουμε για τις πουτανες, γιατι θα ειχαμε παραδειγματιστει απο την αρχαια ελλαδα και τα συμποσια της οπου ολοι πηδιοντουσαν χωρις αναστολες και χωρις να χρειαζεται να πληρωνουν! Αλλα βλεπεις εχουμε χριστιανισμο γαμω το φελεκι μου μεσα!
+ 1.000.000.000

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αλλα βλεπεις εχουμε χριστιανισμο γαμω το φελεκι μου μεσα!

παλι βαλεται η εκκλησια μας.... πού θα παει αυτη η κατασταση θεε μου ??  :headbang: :headbang:
ελατε τεκνα μου στον οικο του θεου, ολοι χωρατε.. χεχε !!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
παλι βαλεται η εκκλησια μας.... πού θα παει αυτη η κατασταση θεε μου ??  :headbang: :headbang:
ελατε τεκνα μου στον οικο του θεου, ολοι χωρατε.. χεχε !!

Εκατομυρια εσφαξε, να μην ακουσει κανα γαμωσταυριδι?  :2funny:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε μου στην Αλεξάνδρα έχω πάει δύο φορές.Όντως είναι πολύ ευγενική.Και θα ξαναπάω.Ότι δε σε χαιρέτησε με θέρμη είναι λογικό.Γι'αυτήν και για όλες τις κοπέλες,είσαι πελάτης.Όπως κι εγώ.Μέσα στο δωμάτιο του μπουρδέλου έχουν υποχρέωση να σου συμπεριφερθούν σαν να είναι η κοπέλα σου.Για να περάσεις εσύ καλά το κάνουν.Αν δεν το κάνουν θα τις βρίζεις.Τώρα όσον αφορά τον "άντρα" της,μπορεί να ήταν ο νταβατζής της.Πιστεύεις ότι θα σου έλεγε ότι είναι ο νταβατζής;Εγώ είχα πετύχει στην Πανεπιστημίου μια κοπέλα που είχα πηδήξει περίπου 20 φορές σε ένα ετος,και μου μίλησε και αγκαλιές και φιλιά.Δεν έγινε ποτέ φυσικά η γκόμενα μου.Απλώς ήμουν ο καλός πελάτης της.Και να ξέρεις κάτι.Οι νταβατζίδες δε θα άφηναν καμιά κοπέλα να έχει σχέση με πελάτη.Ούτε να δουλεύουν εκτός μπουρδέλου,για να μη χάνουν από τα κέρδη.Ο κόσμος της πορνείας δεν είναι αγγελικός.Όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι κοπέλες δεν αξίζουν το σεβασμό μας.Μερικοί από εμάς δεν τις σεβόμαστε ούτε στο δωμάτιο αφού πάμε χωρίς να είμαστε καθαροί,θα τις σεβαστούμε έξω;

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πες τι εννοείς, ευθέως και αντρίκεια.

συγνώμη συναγωνιστή άλλά αυτό μου προκαλεί γέλιο ... να ζητάς να σου μιλήσει αντρίκια και ευθέως ενώ όλοι εδώ κρυβόμαστε πίσω από ένα τελείως απρόσωπο nick.

Τις μαγκιές και τα αντριλίκια στην πραγματική ζωή όχι εδώ που κάνουμε όλοι χαβαλέ λόγω της ανωνυμίας μας.

Επισκέπτης

Anal σε πολλά πράγματα θα συμφωνήσω μαζί σου. Κανένας δεν Θεοποιεί αυτές της κοπέλες, αλλά και από την άλλη δεν αξίζει να ζουν σε αυτό το περιθώριο. Αλλά θα διαφωνήσω πάραυτα με την άποψη περί Αρχαίας Ελλάδας. Ο γερο Δημοσθένης και γερο Περσικής ακουμπάγανε κανονικά, τους οβολούς τους και φυσικά δεν ξεχνάμε την ακριβοπληρωμένοι Εταίρα, Λαίδα. Θα σου θυμίσω κάτι που είχα γράψει:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

... Ακόμα υπήρχαν και γυναίκες μέτοικοι που εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, χωρίς δική τους οικογένεια. Για να επιβιώσουν έπρεπε να αποκτήσουν χρήματα και ο μόνος τρόπος ήταν να χρησιμοποιήσουν το μόνο πράγμα που διέθεταν, το σώμα τους. Μερικές από αυτές αγοράστηκαν για δούλες και άλλες τις χρησιμοποιούσαν για την απόκτηση ηδονής. Ορισμένες από αυτές απέκτησαν αρκετά χρήματα και αυτό τους έδωσε το προνόμιο να συμμετέχουν στα συμπόσια κρατώντας συντροφιά στους ισχυρούς άνδρες της εποχής και αυτές ουσιαστικά ήταν οι μόνες ελεύθερες γυναίκες της κλασικής Αθήνας. Οι γυναίκες αυτές, οι εταίρες όπως ονομάζονταν, ζούσαν εξολοκλήρου από τη γενναιοδωρία των εραστών τους και είχαν την δυνατότητα να διαχειρίζονται μόνες τους τα εισοδήματά τους, κινητά ή ακίνητα. Ήταν ελεύθερες να δεχτούν όποιον ήθελαν στο σπίτι τους, του οποίου είχαν και την πλήρη κατοχή, έβγαιναν έξω ελεύθερα και μπορούσαν να παρευρίσκονται σε μέρη προορισμένα μόνο για άνδρες. Η απόκτηση χρημάτων έδωσε δύναμη, ανεξαρτησία και ελευθερία στην εταίρα που μπορούσε να μιλήσει στους άνδρες χωρίς δισταγμούς. Την ανεξαρτησία αυτή της εταίρας είναι σίγουρο ότι δεν μπορούσε να την έχει καμία από τις άλλες κατηγορίες γυναικών (Αθηναία, παλλακίδα, δούλα) αφού όλες τους ήταν υπό κηδεμονία ακόμα και στα γεράματά τους. Είναι βέβαιο όμως ότι η εταίρα δεν είχε κοινωνική αποδοχή, όπως η νόμιμη σύζυγος, και η οικονομική συντήρηση του οίκου της εξαρτιόταν από τις ''δωρεές'' των φίλων της που τις  περισσότερες φορές όμως δεν ήταν ευκαταφρόνητες. Ένα πράγμα όμως είναι  σίγουρο, πως παρόλα τα προνόμια ή τις υποχρεώσεις που είχε κάθε μια από τις κατηγορίες των γυναικών…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom