1)Πρεπει να σεβομαστε μια γυναικα που μας ανοιγει τα ποδια για τα κωλολεφτα.Και να συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.Σαν αντρες,που λεμε.
2)Πολλες γυναικες το κανουν απο αναγκη.Ζουμε σε πραγματικα δυσκολη εποχη.Στην πρωην Σοβιετια επικρατει,ακομη,φτωχεια.Ακομη και 'δω πολλες κανουν τη δουλεια αυτη οταν στριμωχτουν.
3)Καθε εναν ανθρωπο πρεπει να τον ζυγιζουμε ξεχωριστα.Δεν ειναι ολες τελειωμενες,υπαρχουν και καλα παιδια οπως λεει ο βαρδος.
ΑΛΛΑ η αποψη που τις θελει ΟΛΕΣ αγιες και πολυ καλα παιδια και αγνες στην καλη τους ψυχουλα,που καμποσοι εδω μεσα πρεσβευουν και αναπαραγουν διαρκως,ειναι ενας ΜΥΘΟΣ.Στην πραγματικοτητα οχι ολες,ξαναλεω,αλλα"οι πιο πολλες σκεφτονται μονον τα λεφτα","ειναι νουμερα",και "δεν προκειται να δουλεψω για 600 ευρω τον μηνα αφου μπορω να βγαζω 600 ευρω την ημερα"."Χρειαζεται προσοχη" λοιπον απο τους 'τρελλους' ρομαντικους(και 'γω μεσα),που τις πλησιαζουν με αγνες,και ανθρωπινες προθεσεις,και που δεν τους ενδιαφερει αν βγαζουν πολλα η λιγα.Τα τεφτερια σας ειναι δικα σας.
Κρατηστε λοιπον το 'respect',για την κοπελλα που ξεσκατιζει τις γριες στα νοσοκομεια,η που ακουει εξυπναδες και ειρωνειες απο παρεες φραγκατων στα εστιατορια οταν παιρνει παραγγελιες.Η για τον πιτσιρικα που προπερσι εν μεσω χιονοπτωσης μοιραζε πιτσες με το παπακι του και ισως δεν πηρε φιλοδωρημα.
Χρειαζεται να εξηγησω απο προερχονται οι σε διπλα εισαγωγικα φρασεις?
Επιτελους ρε πουστη μου και καποιος να τα πει με το γαμημενο το ονομα τους τα πραγματα !!
Οι πουτανες ειναι ηρωιδες, σιγουρα! Ο καθενας μας ειναι ηρωας! Και αυτος που σπουδαζει ειναι ηρωας! Και αυτος που δουλευει πρωι βραδυ επειδη εχασε μανα και πατερα ειναι ηρωας! Και αυτος που ξυνει τα παπαρια του για καποιον ειναι ηρωας ρε μαγκες στην τελικη!
Αλλα λιγη ηρεμια ρε παιδια, και να τα παιρνουμε τα πραγματα και απο τις δυο τους τις πλευρες.
Ο ανθρωπος ειναι μακραν το πιο απληστο ον στην γη, και απο οσο εχω δει μεχρι τωρα, αναμεσα σε αντρες και γυναικες, η απληστια μεταξυ τους ταλαντευεται με τον εξης τροπo : Οι αντρες θελουν ολο και περισσοτερη δυναμη, και οι γυναικες ολο και περισσοτερα λεφτα! ( λεφτα = ειτε χρηματα, ειτε να εχουν εναν τροπο να ικανοποιουν την απληστια τους μεσω υλικων αντικειμενων )
Μπορει η δυναμη να σημαινει λεφτα, αλλα οχι παντα!
Θα συμφωνησω με ενα Post του warhol που λεει οτι εαν μια γυναικα εργαζεται ως πουτανα για παραπανω απο καποιο διαστημα και δεν εχει αξιωθει να κανει κατι ειναι για τον πουτσο! Οπως και αυτος που παιρνει τα κερατα του καθε μηνα και δεν εχει εξελιχθει καθολου!
Και οταν μαγκες μιλαμε για ενα επαγγελμα στο οποιο μπορει να καθαριζεις και ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ τη μερα, τοτε γαμω την κοινωνια μου ΔΕΝ το κανουν για την ψυχη της μανας τους ρε μαγκες! Μερικες εχουν χασει το οριο και δουλευουν ΟΛΗ τους την ζωη! Για ποιον λογο? Για να ικανοποιησουν την απληστια τους εγω πιστευω.
Δεν γινεται να τις θεοποιουμε κιολας. Κανουν μια αρκετα δυσκολη δουλεια, αλλα δεν μπορω να ακουω να διδονται γαμημενες δαφνες καθε τρεις και λιγο για κατι που Η ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ το επελεξε! Οταν επιλεγεις κατι κυρια μου ( γενικα μιλαω ) μην ερχεσαι να μου το παιζεις οτι εγω τα βγαζω δυσκολα περα, και ελα εσυ να γαμιεσαι ολη μερα και αλλες τετοιες πιπες! Γιατι θα σου απαντησω και εγω, κατσε διαβασε τα 80 γαμημενα βιβλια που χρειαστηκε να βγαλω εγω, κατσε να εχεις τον καθε παπαρα να σου πρηζει τα αρχιδια, ειτε ειναι καθηγητης ειτε εργοδοτης, και να παιρνεις μετα 3 και 60 στη γαμημενη την ελλαδα για κατι το οποιο προυπαρχει της πορνειας και ελα μετα και μιλα μου !
Αλλα θα σου πει αυτη : Γιατι να το κανω αυτο αφου μπορω και ανοιγω τα ποδια μου και παιρνω τα πενταπλασια? Εγω θα σου πω σωστα τα λες, αλλα μην θελεις να σου δωσω και ευσημα για αυτο καθως εισαι απλα το ιδιο για μενα οπως και ολοι οι αλλοι! Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος supermouse, το παιδι που φερνει τις πιτσες μεσα στο καταχειμωνο και στο χιονι και που ακουει κανα γαμωσταυρο αν αργησει ( που ΔΕΝ φταιει αυτος αν αργησει ο μαγειρας να φτιαξει τις πιτσες ) ειναι πολυ πιο ψηλα για μενα, οπως και ενας οικοδομος που αφησε οικογενειες πισω και ηρθε εδω και δουλευει σα το σκυλι και του συμπεριφερονται και σαν ψοφιο γουρουνι, και που αν γινει κανα εργατικο ατυχημα και σκοτωθει θα πουμε δεν πειραζει μωρε, ενω αν πεθανει μια πουτανα θα πουμε "πω την καημενη, κριμα".
Εγω αυτα δεν μπορω! Τις ψευτοσυμπαθειες και τους μαλακες που νομιζουν οτι επειδη η αλλη γαμιεται πρεπει να χαιρει καποιας παραπανω εκτιμησης! Ας ειχε τα αρχιδια να εκανε κατι πιο δυσκολο και τα λεγαμε μετα! Υπαρχουν και πολλοι αλλοι δρομοι εκτος απο τον ευκολο, ο οποιος ειναι ΑΠΛΑ να εκμεταλευτεις το ενστικτο του ανθρωπου για αναπαραγωγη και να τα τσεπωσεις απο εκει! Αλλα οι αλλοι δρομοι ειναι δυσκολοι, και δεν τους ακολουθει ο καθενας, ομως αυτοι οι δρομοι μας οδηγησαν εδω που ειμαστε ως ανρθωπινο ειδος, και οχι οι πουτανες! Respect και στην πουτανα, αλλα να μη τα βλεπουμε ολα οπως τα θελουμε επειδη τυχαινει ο πουτσος μας να καβλωνει. Ολα στην σωστη τους θεση και ουτε γατα ουτε ζημια. Αλλα οχι η πουτανα βασιλισα, ουτε ο καθε εργαζομενος απλα ενας ακομα μαλακας που εργαζεται χωρις να τα βγαζει περα επειδη δεν ανοιγει τα ποδια του.
Αν ειχαμε λιγο μυαλο, δεν θα χρειαζομασταν να πληρωνουμε για τις πουτανες, γιατι θα ειχαμε παραδειγματιστει απο την αρχαια ελλαδα και τα συμποσια της οπου ολοι πηδιοντουσαν χωρις αναστολες και χωρις να χρειαζεται να πληρωνουν! Αλλα βλεπεις εχουμε χριστιανισμο γαμω το φελεκι μου μεσα!