Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Επισκέπτης
Μερικοί από εμάς δεν τις σεβόμαστε ούτε στο δωμάτιο αφού πάμε χωρίς να είμαστε καθαροί,θα τις σεβαστούμε έξω;

Το παραπανω ερωτημα το εκανε ο fazer δυο-τρεις σελιδες πιο πισω.Προσωπικα τις σεβομαι,και πηγαινω και οχι μονο καθαρος αλλα και ξυρισμενος.Παντοτε.

Το ιδιο και οι περισσοτεροι αντρες εδω μεσα(ελπιζω),ΕΚΤΙΜΟΥΝ αυτο που τους δινουν αυτες οι γυναικες.Οι ιερες-δουλες,οι κοινες(σε αντιθεση με τις ιδιωτικες)γυναικες,οι εταιρες=συντροφισες αφου,για μενα,η λεξη πουτανα ειναι βρισια και σπανια την χρησιμοποιω πια.Βασικα σαν σκουπιδια τις αντιμετωπιζουν οσοι δεν βρεθηκαν ποτε μαζι τους.Οι πελατες τους τις σεβομαστε και τις χαιρεταμε στο δρομο,αλλο αν αυτες κοιτανε αλλου συνηθως.

Αλλα η ευφημος μνεια,που λενε οι στρατιωτικοι,το 'respect',δεν προοριζεται για αυτες και,για να ερθουμε στο θεμα του thread,νορμαλ προσωπικη ζωη δεν μπορουν να εχουν ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Εαν ειχαν νορμαλ προσωπικη ζωη,δεν θα το συζηταγαμε εδω μεσα,θα ηταν αυτονοητο.Ας βρει λοιπον η Κατερινα,και η καθε κολλημενη με το χρημα Κατερινα,το τανκερ γεματο αντερα και τα πεντε δραμια μυαλο που χρειαζεται να τα παρατησει και να παρει εκατο 'respect'.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αλλα η ευφημος μνεια,που λενε οι στρατιωτικοι,το 'respect',δεν προοριζεται για αυτες και,για να ερθουμε στο θεμα του thread,νορμαλ προσωπικη ζωη δεν μπορουν να εχουν ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Εαν ειχαν νορμαλ προσωπικη ζωη,δεν θα το συζηταγαμε εδω μεσα,θα ηταν αυτονοητο.Ας βρει λοιπον η Κατερινα,και η καθε κολλημενη με το χρημα Κατερινα,το τανκερ γεματο αντερα και τα πεντε δραμια μυαλο που χρειαζεται να τα παρατησει και να παρει εκατο 'respect'.

Με το σκεπτικό σου κι εμείς οι πελάτες τους είμαστε ανάξιοι σεβασμού,επειδή δεν έχουμε κανονική προσωπική ζωή και πάμε σε αυτές τις κοπέλες για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.Σκέψου λίγο πώς φαίνεσαι στα μάτια ενός ανεξάρτητου παρατηρητή,της κοπέλας που περνάει από τον δρόμο ή που μένει στο απέναντι διαμέρισμα για παράδειγμα,όταν περνάς την πόρτα ενός μπουρδέλου.Πιστεύεις ότι σε θεωρεί πετυχημένο;Μάλλον το αντίθετο.Αυτές είναι κολλημένες με το χρήμα,όπως εμείς με το μουνί.Μην προσπαθούμε να περιορίσουμε το "πρόβλημα" σε μια πλευρά.Αφού συμμετέχουμε κι εμείς στο "πρόβλημα" πρέπει να μάς αποδίδεται το μερίδιο που μας αναλογεί.Κάποιοι που πάνε στα μπουρδέλα,είναι παντρεμένοι.Πιστεύεις ότι έχουν πει ότι ως νέοι πήγαιναν στα μπουρδέλα;Εγώ αμφιβάλλω.Αυτομάτως γίνεσαι χειρότερος από την πόρνη στα μάτια της γυναίκας σου.Σε θεωρεί άχρηστο που δεν μπόρεσες να έχεις μια "απλή κοπέλα",και αναρωτιέται αν επέλεξε σωστά.Γι'αυτό όλοι το κρύβουν.Γι'αυτό μερικοί φουσκώνουν τον αριθμό των "σχέσεων" που είχαν.Σχέση...Μια αστεία δικαιολογία για να συνευρεθούν 2 άτομα.Αστεία διότι αν η σχέση δεν καταλήξει σε γάμο,που είναι η ολοκλήρωση,δε διαφέρει σε τίποτα από μια συναλλαγή.Και ότι πουλιέται και αγοράζεται,είναι εμπόρευμα....

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με το σκεπτικό σου κι εμείς οι πελάτες τους είμαστε ανάξιοι σεβασμού,επειδή δεν έχουμε κανονική προσωπική ζωή και πάμε σε αυτές τις κοπέλες για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.Σκέψου λίγο πώς φαίνεσαι στα μάτια ενός ανεξάρτητου παρατηρητή,της κοπέλας που περνάει από τον δρόμο ή που μένει στο απέναντι διαμέρισμα για παράδειγμα,όταν περνάς την πόρτα ενός μπουρδέλου.Πιστεύεις ότι σε θεωρεί πετυχημένο;Μάλλον το αντίθετο.Αυτές είναι κολλημένες με το χρήμα,όπως εμείς με το μουνί.Μην προσπαθούμε να περιορίσουμε το "πρόβλημα" σε μια πλευρά.Αφού συμμετέχουμε κι εμείς στο "πρόβλημα" πρέπει να μάς αποδίδεται το μερίδιο που μας αναλογεί.Κάποιοι που πάνε στα μπουρδέλα,είναι παντρεμένοι.Πιστεύεις ότι έχουν πει ότι ως νέοι πήγαιναν στα μπουρδέλα;Εγώ αμφιβάλλω.Αυτομάτως γίνεσαι χειρότερος από την πόρνη στα μάτια της γυναίκας σου.Σε θεωρεί άχρηστο που δεν μπόρεσες να έχεις μια "απλή κοπέλα",και αναρωτιέται αν επέλεξε σωστά.Γι'αυτό όλοι το κρύβουν.Γι'αυτό μερικοί φουσκώνουν τον αριθμό των "σχέσεων" που είχαν.Σχέση...Μια αστεία δικαιολογία για να συνευρεθούν 2 άτομα.Αστεία διότι αν η σχέση δεν καταλήξει σε γάμο,που είναι η ολοκλήρωση,δε διαφέρει σε τίποτα από μια συναλλαγή.Και ότι πουλιέται και αγοράζεται,είναι εμπόρευμα....

θα διαφωνήσω σ΄αυτό που λες ότι όσοι επισκέπτονται ιερόδουλες δεν έχουν κανονική προσωπική ζωή.
Μπορεί να ισχύει για αρκετούς, όχι όμως για όλους.
Οπως έχω ξαναπεί σε άλλο μου post, στις ιερόδουλες πας γιατί βρίσκεις εύκολα, όποτε θελήσεις και σχετικά φτηνά (το φτηνά ισχύει για μπουρδέλα και στούντιο) μια ξεπέτα.
Βέβαια το sex που κάνεις δεν συγκρίνεται (είναι υποδεέστερο) με το sex που κάνεις με τη σύντροφο σου, αλλά είναι αυτό που προείπα. Μια ξεπέτα χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς να κινδυνεύεις να γίνεις αντιληπτός και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου, ειδικά αν είσαι παντρεμένος και έχεις και παιδιά.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μα για να πηγαίνεις για "ξεπέτα" σημαίνει ότι κάποιο κενό έχει η προσωπική σου σεξουαλική ζωή.Είτε επειδή η γυναίκα σου/γκόμενα σου κλπ δεν έχει πολύ όρεξη τελευταία είτε επειδή είναι κάποιος παντρεμένος με μια γυναίκα 15 χρόνια και είτε πιάσει τον κώλο του είτε της γυναίκας του είναι το ίδιο.Πρόβλημα υπάρχει.Αν έχεις καλή ζωή και σεξουαλική ζωή κυρίως,τότε δεν ασχολείσαι με τις ξεπέτες,αλλά με τη σύντροφό σου.

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν και τα τελευταία μου posts θα έπρεπε να είναι στο "Προσωπική ζωή των Μπουρδελιάρηδων" και όχι εδώ σου απαντώ Fazer600 ότι έχω πολύ καλή ερωτική ζωή με τη σύζυγο μου, την αγαπάω, έχουμε πολύ καλή συναισθηματική επαφή (το ίδιο πιστεύω και αυτή, απ΄ όσο μου λέει και αντιλαμβάνομαι),αλλά κάποιες φορές θέλω να κάνω sex ( και όχι έρωτα, που προυποθέτει εκτός των άλλων και ψυχική επαφή), μόνο για το sex, όπως πίνεις ένα καφέ ή τρως ένα παγωτό, χωρίς απαραίτητα να διψάς ή να πεινάς.
Μόνο για την απόλαυση της στιγμής.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ μου φίλε,αν φας παγωτό χωρίς να πεινάς,ο οργανισμός σου αμέσως θα το στείλει στις αποθήκες λίπους.Και το πολύ λίπος είναι επιβλαβές.

Επισκέπτης
Fazer,το ερωτημα ειναι αν οι γυναικες αυτες μπορουν να εχουν νορμαλ προσωπικη ζωη.Και οταν λεμε προσωπικη ζωη,εγω αντιλαμβανομαι αν μπορουν να ψαχνονται να βρουν ενα φιλο-γκομενο-συζυγο ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ εργαζονται ως ιεροδουλες.

Λοιπον αυτο δεν γινεται.Και αυτη ειναι και η διαφορα που εχουμε(οι πελατες)σε σχεση με αυτες.Εμεις εχοντας ΝΟΡΜΑΛ εργασιες μπορουμε,οσοι ψαχνομαστε,να πηγαινουμε μαζι τους το πρωι και το βραδυ να συναντησουμε την γυναικα της ζωης μας στο ταμειο ενος σουβλατζιδικου,ας πουμε.Αυτες οχι.

Και βεβαια ολοι οσοι αντρες εχουν καποιο προβλημα,ας πουμε υγειας,καταφευγουν σε αυτες και για αυτο ειναι(οι κοπελλες)σεβαστες και συμπαθεις απο μενα προσωπικα.Αλλα οταν η γνωστη μου(με την οποια μονο στο τηλεφωνο μιλαω)εκδιδεται εδω και πεντε(5) χρονια,εχει δικο της σπιτι πλεον και περιμενει να της κατσει ο συνδυασμος Σακης Ρουβας(εμφανιση)-Bill Gates(χρημα) χωρις να κανει την παραμικρη προσπαθεια,μαλλον αυτη εχει το προβλημα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Fazer,το ερωτημα ειναι αν οι γυναικες αυτες μπορουν να εχουν νορμαλ προσωπικη ζωη.Και οταν λεμε προσωπικη ζωη,εγω αντιλαμβανομαι αν μπορουν να ψαχνονται να βρουν ενα φιλο-γκομενο-συζυγο ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ εργαζονται ως ιεροδουλες.

Λοιπον αυτο δεν γινεται.Και αυτη ειναι και η διαφορα που εχουμε(οι πελατες)σε σχεση με αυτες.Εμεις εχοντας ΝΟΡΜΑΛ εργασιες μπορουμε,οσοι ψαχνομαστε,να πηγαινουμε μαζι τους το πρωι και το βραδυ να συναντησουμε την γυναικα της ζωης μας στο ταμειο ενος σουβλατζιδικου,ας πουμε.Αυτες οχι.

Και βεβαια ολοι οσοι αντρες εχουν καποιο προβλημα,ας πουμε υγειας,καταφευγουν σε αυτες και για αυτο ειναι(οι κοπελλες)σεβαστες και συμπαθεις απο μενα προσωπικα.Αλλα οταν η γνωστη μου(με την οποια μονο στο τηλεφωνο μιλαω)εκδιδεται εδω και πεντε(5) χρονια,εχει δικο της σπιτι πλεον και περιμενει να της κατσει ο συνδυασμος Σακης Ρουβας(εμφανιση)-Bill Gates(χρημα) χωρις να κανει την παραμικρη προσπαθεια,μαλλον αυτη εχει το προβλημα.

Φίλε μου,ούτε εγώ θα δεχόμουν να κάνω σχέση με μια πόρνη.Όπως δε θα δεχόμουν να κάνω σχέση με μια κρυφή πόρνη.Την κοπελίτσα που στα πλαίσια των "σχεσεων" έχει πάρει όλο το σχολειο.Ή σε αυτήν που θα κοιτάξει το μπρελοκ να δει τι αμάξι έχω,και θα δυσανασχετήσει που δε θα την πάω στο πολυτελες restaurante...Να μου λείπει το βύσινο

Επισκέπτης
θα διαφωνήσω σ΄αυτό που λες ότι όσοι επισκέπτονται ιερόδουλες δεν έχουν κανονική προσωπική ζωή.
Μπορεί να ισχύει για αρκετούς, όχι όμως για όλους.
Οπως έχω ξαναπεί σε άλλο μου post, στις ιερόδουλες πας γιατί βρίσκεις εύκολα, όποτε θελήσεις και σχετικά φτηνά (το φτηνά ισχύει για μπουρδέλα και στούντιο) μια ξεπέτα.
Βέβαια το sex που κάνεις δεν συγκρίνεται (είναι υποδεέστερο) με το sex που κάνεις με τη σύντροφο σου, αλλά είναι αυτό που προείπα. Μια ξεπέτα χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς να κινδυνεύεις να γίνεις αντιληπτός και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου, ειδικά αν είσαι παντρεμένος και έχεις και παιδιά.

Συναγωνιστή όπως το λες επιβιώνεις ότι όσοι πάνε σε ιερόδουλες δεν έχουν κανονική προσωπική ζωή. Για πιο λόγο θέλουν να κάνουν την ξεπετά...γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι από την μίζερη την ζωή τους, και θέλουν να κερατώσουν  και επειδή είναι κότες,  φοβούνται μην γίνουν αντιληπτοί από την σχέση τους . Αυτό είναι κανονική προσωπική ζωή. Αν ναι, ευχάριστο δεν θα πάρω. Το σεξ που προσφέρουν αυτές οι κοπέλες μπορεί να είνα κατά πολύ ανωτέρω από το σεξ που σου προσφέρει  η σύντροφος σου, για αυτό πας αλώστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές και κάτι ακόμα, θέλω να κάνω μια επισήμανση. Έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα. Το θέμα είναι «Προσωπική ζωή ιεροδουλιών». Πρέπει να γράφουμε τις εμπειρίες μας από την προσωπική τους ζωής, ή να μας αναφέρουν οι ίδιες οι κοπέλες κομμάτια από την προσωπική τους ζωή. Που πρέπει να είναι σεβαστά από όλους μας. Τώρα για το θέμα περί γλειψίματος και επειδή έχει ανέρθει και σε εμένα προσωπικά, δίνω το τηλέφωνο μου 69******** και οποίος πιστεύει ότι γλύφω ας με πάρει τηλέφωνο και ας πάμε μια τσάρκα για να δει... Αν έχουν κάποια στοιχεία σε προσωπικό επίπεδο ας τα θέσουνε, αλλιώς να σταματήσουν να γράφουν . και να σταματήσουν  αυτή η αόριστη κατηγορία, που θίγει πόλους από εμάς.

censored-232335.gif

edit_antisthenis: ο αριθμός τηλεφώνου σβήστηκε βεβαίως διότι σύμφωνα με τους κανόνες "Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου".

Επισκέπτης
Συναγωνιστές και κάτι ακόμα, θέλω να κάνω μια επισήμανση. Έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα. Το θέμα είναι «Προσωπική ζωή ιεροδουλιών». Πρέπει να γράφουμε τις εμπειρίες μας από την προσωπική τους ζωής, ή να μας αναφέρουν οι ίδιες οι κοπέλες κομμάτια από την προσωπική τους ζωή. Που πρέπει να είναι σεβαστά από όλους μας. Τώρα για το θέμα περί γλειψίματος και επειδή έχει ανέρθει και σε εμένα προσωπικά, δίνω το τηλέφωνο μου 69******** και οποίος πιστεύει ότι γλύφω ας με πάρει τηλέφωνο και ας πάμε μια τσάρκα για να δει... Αν έχουν κάποια στοιχεία σε προσωπικό επίπεδο ας τα θέσουνε, αλλιώς να σταματήσουν να γράφουν . και να σταματήσουν  αυτή η αόριστη κατηγορία, που θίγει πόλους από εμάς.

censored-232335.gif

edit_antisthenis: ο αριθμός τηλεφώνου σβήστηκε βεβαίως διότι σύμφωνα με τους κανόνες "Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου".

Ζητώ συγγνώμη από το site και από τον antisthenis για την παραβίαση των κανόνων και δεν θα επαναλάβω αυτό το λάθος μου.

Όποτε οποίος συναγωνιστής θέλει και ενδιαφέρετε,  δεν έχει παρά να στείλει pm για να λάβει το κινητό μου.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Το σεξ που προσφέρουν αυτές οι κοπέλες μπορεί να είνα κατά πολύ ανωτέρω από το σεξ που σου προσφέρει  η σύντροφος σου, για αυτό πας αλώστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Γιώργο, μιας και είσαι ανοιχτός σε διάλογο και θέματα της προσωπικής σου ζωής, θα σε ρωτήσω: Είχες ουσιαστική ερωτική και συναισθηματική σχέση με κοπέλα που δεν έβγαζε τα προς το ζην από την πορνεία και άλλες συναφείς παράπλευρες δραστηριότητες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε έχετε αναλογιστεί όλοι τι παπαριές γράφετε? Τι θα πει "νορμάλ" ζωή και ποιος καθορίζει τι είναι νορμάλ και τι όχι στην τελική για να ξέρουμε? Για τον καθένα νορμάλ είναι ότι του γουστάρει και ότι του καβλόσει. Για άλλον είναι να βρει μια κοπελίτσα που να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο και να έχει μαι δουλειά στο δημόσιο και να ανοίξει ένα σπιτικό και να κάνει πολλά παιδάκια. Για άλλον να τα σκάει στα πουτανάδικα, στα σκυλάδικα, να τρέχει εκδρομές με την ομάδα του, για άλλον να είναι πούστης,άλλος να ντερλικώνει κοψίδια και μπριζολίδια και μπυρόνια, άλλος να καίγεται στους ρυθμούς της μέταλ... Και στο κάτω κάτω γιατί θα έπρεπε να είναι νορμάλ το να συζεί κάποιος με μια κομπλεξική απλή γυναίκα? Εμείς δεν είμαστε που τις κράζουμε συνέχεια που όλο βρίσκουμε αρνητικά? Και ποιος σας είπε ότι η απλή μονογαμική σχέση είναι η νορμάλ? Εγώ, π.χ. μπορεί να βρίσκω νορμάλ την πολυγαμία - κάτι που στις περισσότερες κοινωνίες που έχουν υπάρξει και στο χρόνο και στο χώρο στην ανθρωπότητα ήταν το "νορμάλ". Ποιος σας είπε ότι οι συμβατικότητες της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας είναι  το "νορμάλ"...?

Και στο κάτω κάτω της γραφής το θέμα από μόνο του δεν επιδέχεται απάντηση. Λες και θα έπρεπε αναγκαστικά οι ιερόδουλες όλες να έχουν μια ίδια πατέντα "προσωπικής ζωής" .Εδώ στη δουλειά τους μέσα είναι εντελώς διαφορετικές η μία από την άλλη.. πόσο μάλλον έξω.. Η μία είναι έτσι, η άλλη γιουβέτσι, τόσο απλά. Λες και η προσωπική ζωή των δημοσίων υπαλλήλων ή των βενζινάδων ή των δικαστών είναι ακριβώς η ίδια και έχει όμοια χαρακτηριστικά :idiot: Και γιατί οι πουτάνες είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό που απαιτεί ανάλυση? Αυτό δείχνει το πόσο πίσω, το πόσο συντηρητική και υποκριτική είναι η κοινωνία, ακόμη και άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα. Τι κάνουν? Απλά σεξ. Απλά γαμιούνται. Ένα πράγμα τόσο απλό , όσο και το να πιεις ένα ποτήρι νερό. Που όμως η κομπλεξική, βλαχο-θρησκευτικο-μικροαστική- ψευτοηθική το έχει αναγάγει σε υπέρτατο μυστήριο και κάτι το τόσο "κακό", ένα "έγκλημα", μια "αμαρτία"...
  Το μόνο κακό στο σεξ είναι τα θέματα υγιεινής και ο βιασμός. Και αν οι πουτάνες έχουν κάτι το "επιλήψιμο" δεν είναι επειδή γαμιούνται αλλά επειδή πολλές φορές δε το κάνουν αυτό καλά και παίρνουν τσάμπα τα λεφτά μας, ή επειδή έχουν μπλέξει με ένα χώρο ο οποίος βρωμάει και ζέχνει όχι όμως λόγω του ιδιαίτερου αντικειμένου του, αλλά λόγω ότι διακινείται εκεί ΠΟΛΥ χρήμα. Και όπου μαζέυονται το χρήμα εκεί θα μαζευτούν οι ύαινες να φάνε. Μια γυναίκα ιερόδουλος μπορεί να είναι καλή, κακή , κομπλεξική ,καλόβολη, και ότι άλλο θες όπως και κάθε άλλος άνθρωπος. Τόσο απλά

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Και στο κάτω κάτω γιατί θα έπρεπε να είναι νορμάλ το να συζεί κάποιος με μια κομπλεξική απλή γυναίκα?
Σκέφτηκες την περίπτωση να είναι σκέτα μια απλή γυναίκα;

Και ποιος σας είπε ότι η απλή μονογαμική σχέση είναι η νορμάλ? Εγώ, π.χ. μπορεί να βρίσκω νορμάλ την πολυγαμία
Καμία αντίρρηση, θα είχε μεγαλύτερη αξία αν μας το έλεγες όντας ερωτευμένος, εκτός κι αν είσαι οπότε πάμε παρακάτω.

Και γιατί οι πουτάνες είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό που απαιτεί ανάλυση?
Κάτι το τόσο ξεχωριστό δεν είναι, αλλά this is bourdela dot com και η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ενδιαφέρει για διάφορους λόγους περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα μέλη του site.

Αυτό δείχνει το πόσο πίσω, το πόσο συντηρητική και υποκριτική είναι η κοινωνία, ακόμη και άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα.
Αυτό θα ίσχυε αν τα περισσότερα μέλη τις είχαν ρίξει στην πυρά, αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, δε νομίζεις;

Τι κάνουν? Απλά σεξ. Απλά γαμιούνται. Ένα πράγμα τόσο απλό , όσο και το να πιεις ένα ποτήρι νερό.
Ναι, απλό, απλούστατο, σα να πίνεις ένα ποτήρι νερό. Μόνο που πληρώνονται για να πίνουν το νερό τους. Έχει μια διαφορά. Ότι και να κάνεις, όσο φυσιολογικό ή σύνηθες ή κοινωνικά αποδεκτό και αν είναι, όταν το κοστολογείς του αλλάζεις την ίδια του τη φύση και όταν το ευτελίζεις και λόγω συχνότητας και λόγω εμπορευματοποίησης και λόγω ψυχολογικών αμυντικών μηχανισμών, εκπίπτεις και ο ίδιος σαν ποιότητα ανθρώπου.

Το μόνο κακό στο σεξ είναι τα θέματα υγιεινής και ο βιασμός.
Ξέχασες την παιδεραστία (αν και αυτό είναι συζητήσιμο κάτω από το δήθεν προοδευτικό πρίσμα του νέου θαυμαστού μας κόσμου)

Μια γυναίκα ιερόδουλος μπορεί να είναι καλή, κακή , κομπλεξική ,καλόβολη, και ότι άλλο θες όπως και κάθε άλλος άνθρωπος. Τόσο απλά
Δεκτό, αλλά συνήθως τι είναι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σκέφτηκες την περίπτωση να είναι σκέτα μια απλή γυναίκα;

Ναι και τη θεωρώ πολύ μικρή

Καμία αντίρρηση, θα είχε μεγαλύτερη αξία αν μας το έλεγες όντας ερωτευμένος, εκτός κι αν είσαι οπότε πάμε παρακάτω.

Έρωτες και παπαριές... :jerking:
Κάτι το τόσο ξεχωριστό δεν είναι, αλλά this is bourdela dot com και η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ενδιαφέρει για διάφορους λόγους περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα μέλη του site.
Ναι και τι ακριβώς θεα να μάθεις για αυτήν? Κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπική ζωή. Θα πρεπε να υπήρχε κάτι που να αποτελούσε "προσωπική ζωή ιερόδουλων" κοινό σε όλες?

Αυτό θα ίσχυε αν τα περισσότερα μέλη τις είχαν ρίξει στην πυρά, αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, δε νομίζεις;
Μιλάω για τα "λιγότερα" μέλη
Ναι, απλό, απλούστατο, σα να πίνεις ένα ποτήρι νερό. Μόνο που πληρώνονται για να πίνουν το νερό τους. Έχει μια διαφορά. Ότι και να κάνεις, όσο φυσιολογικό ή σύνηθες ή κοινωνικά αποδεκτό και αν είναι, όταν το κοστολογείς του αλλάζεις την ίδια του τη φύση και όταν το ευτελίζεις και λόγω συχνότητας και λόγω εμπορευματοποίησης και λόγω ψυχολογικών αμυντικών μηχανισμών, εκπίπτεις και ο ίδιος σαν ποιότητα ανθρώπου.
  Απλό είναι πληρώνεις, παίρνεις, δε θες δε σε αναγκάζει κανείς. Μια απλή εκούσια συναλλαγή είναι όπως όλες οι άλλες. Και το νερό το πληρώνεις στο κάτω κάτω που το έχεις και περισσότερη ανάγκη
Ξέχασες την παιδεραστία (αν και αυτό είναι συζητήσιμο κάτω από το δήθεν προοδευτικό πρίσμα του νέου θαυμαστού μας κόσμου.
Παιδεραστία= βιασμός ( κατ εμέ)
Δεκτό, αλλά συνήθως τι είναι;
Έλα ντε. Έχει καμία σημασία? Το καθορίζει κάποια νομοτέλεια?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ναι και τη θεωρώ πολύ μικρή
Σε αυτό έχεις δίκιο!

Έρωτες και παπαριές... :jerking:
Ακριβώς! Αλλά αν σου κάτσει...

Ναι και τι ακριβώς θεα να μάθεις για αυτήν? Κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπική ζωή. Θα πρεπε να υπήρχε κάτι που να αποτελούσε "προσωπική ζωή ιερόδουλων" κοινό σε όλες?
Εγώ προσωπικά τίποτα, τις πληροφορίες μου προτιμώ να τις έχω από πρώτο χέρι. Μην επιμένεις όμως, η προσωπική τους ζωή είναι διαφορετική από αυτή της πλειοψηφίας και αυτό δεν φαίνεται από το αν πηγαίνουν στη λαϊκή, νοικιάζουν DVD και μαγειρεύουν, αλλά από τον τρόπο που διαχειρίζονται το κόστος του επαγγέλματός τους στις ιδιωτικές του στιγμές.

Απλό είναι πληρώνεις, παίρνεις, δε θες δε σε αναγκάζει κανείς. Μια απλή εκούσια συναλλαγή είναι όπως όλες οι άλλες. Και το νερό το πληρώνεις στο κάτω κάτω που το έχεις και περισσότερη ανάγκη
Σωστό αλλά εκτός θέματος. Αναφερόμουν στις ιερόδουλες και όχι σε αυτούς που μισθώνουν τις υπηρεσίες τους.

Παιδεραστία= βιασμός ( κατ εμέ)
Είσαι πιο κοντά στις παιδικές/εφηβικές ηλικίες από εμένα. Ξανασκέψου το αυτό. Εκτός από το 8 υπάρχει και το 14.

Έλα ντε. Έχει καμία σημασία? Το καθορίζει κάποια νομοτέλεια?
Σημασία καμία. Το καθορίζουν οι ίδιες με τις πράξεις τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καταρχήν bluevertigo το ποστ το έγραψα κυρίως για να διαφωνήσω στο χαρακτηρισμό " νορμάλ". Είναι δηλαδή απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τι και πως είναι το "νορμάλ"? Άλλο "διαφορετική προσωπική ζωή" να έχουν οι ιερόδουλες, άλλο να αποκλίνει από το "νορμάλ". το ίδιο ισχύει - πολύ περισσότερο για τους πελάτες των ιερόδουλων και από αυτό τσίμπησα και έγραψα. Μη φανταστείς δλδ ότι θέλησα να το παίξω υπερασπιστής των ιερόδουλων απλά επειδή πήρε η μπάλα και τους πελάτες σε κάποια φάση. Γιατί υπάρχει η μαλακισμένη άποψη ότι όποιος δεν έχει "γκόμενα" "δεν είναι νορμάλ" και "πηγαίνει στις πουτάνες" άρα "κατάντια". Αν αναπαράγονται οι όποιες μουρόχαβλες μικροαστικές και δε ξέρω κ εγώ τι άλλο μαλακισμένες αντιλήψεις εδώ μέσα, ε, εμένα μού ρχετε να απαντήσω. Και όσο αδιάφορη είναι η προσωπική ζωή των ιερόδουλων ως τέτοια, δίσως κάποιο μυστήριο κλπ έτσι είναι και του πελάτη τους. Στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς ποια είναι η προσωπική ζωή της πλειοψηφίας των γυναικών, για να αντιπαραβάλεις έπειτα την "προσωπική ζωή των ιερόδουλων"? αν ναι θα είχε τρομερό ενδιαφέρον πραγματικά...

Σωστό αλλά εκτός θέματος. Αναφερόμουν στις ιερόδουλες και όχι σε αυτούς που μισθώνουν τις υπηρεσίες τους.

Ε και τι το ιδιαίτερο κάνουν? Πουλάνε σεξ. Προσωπικό τους χρόνο κλπ. Άλλος σου πουλάει πατάτες, καρπούζια, καρέκλες,αυτοκίνητα,τραπεζικές υπηρεσίες. Και μη μου πεις πάλι " η θεματολογία του φόρουμ". Δλδ στο bikenet γράφουν για την προσωπική ζωή των μηχανικών της honda? Ή στα σάιτ για μπάλα γράφουν για την προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών? Πολύ περισσότερο τα θεωρούν "μη νορμάλ" ή "νορμάλ", όπως και τους αντίστοιχους "χομπίστες, πελάτες, οπαδούς"?

Ακριβώς! Αλλά αν σου κάτσει..
Θα δοκιμάσω την τύχη μου και σε κάτι πιο επικερδές τότε, κάνα τζόκερ! :2funny: Μετά να δεις τι cg και сt θα μου κάτσουν! :rockon: :2funny:

Είσαι πιο κοντά στις παιδικές/εφηβικές ηλικίες από εμένα. Ξανασκέψου το αυτό. Εκτός από το 8 υπάρχει και το 14.
Είπα "κατ' εμέ". Προσωπικά δεν αγγίζω καν-κυριολεκτικά- θηλυκό κάτω των 18-ξενερώνω απίστευτα ( προσωπική μου ιδιορρυθμία, το φερε η κουβέντα, συγγνώμη για το off topic). Άσε που είμαι milfάκιας :2funny:

Σημασία καμία. Το καθορίζουν οι ίδιες με τις πράξεις τους.
H κάθε μία με τις δικές της πράξεις. Όπως και κάθε άνθρωπος στην τελική. Θα κάτσεις τώρα να ψάξεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά? Οδηγεί κάπου?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Καταρχήν bluevertigo το ποστ το έγραψα κυρίως για να διαφωνήσω στο χαρακτηρισμό " νορμάλ".
skidoo αγόρι μου δε σε παρεξήγησα, είσαι υπεράνω υποψίας, απλά όταν πίνω δε με πιάνει μόνο λογοδιάρροια αλλά και γραφηδιάρροια (κάποιος πιο γραμματιζούμενος ας βρει τη σωστή λέξη. (studian, bakali, voltaire, μήπως, λέω μήπως;)

Γιατί υπάρχει η μαλακισμένη άποψη ότι όποιος δεν έχει "γκόμενα" "δεν είναι νορμάλ" και "πηγαίνει στις πουτάνες" άρα "κατάντια".
Μακριά από εμάς!

Στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς ποια είναι η προσωπική ζωή της πλειοψηφίας των γυναικών, για να αντιπαραβάλεις έπειτα την "προσωπική ζωή των ιερόδουλων"? αν ναι θα είχε τρομερό ενδιαφέρον πραγματικά...
Θα μπορούσα να προσπαθήσω, μ' αρέσουν οι χαμένοι αγώνες, αλλά δεν έχω μεθύσει αρκετά, χρειάζομαι τουλάχιστον ένα μπουκάλι ακόμα!

H κάθε μία με τις δικές της πράξεις. Όπως και κάθε άνθρωπος στην τελική. Θα κάτσεις τώρα να ψάξεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά? Οδηγεί κάπου?
Πουθενά απολύτως!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μερικοί από εμάς δεν τις σεβόμαστε ούτε στο δωμάτιο αφού πάμε χωρίς να είμαστε καθαροί,θα τις σεβαστούμε έξω;

Το παραπανω ερωτημα το εκανε ο fazer δυο-τρεις σελιδες πιο πισω.Προσωπικα τις σεβομαι,και πηγαινω και οχι μονο καθαρος αλλα και ξυρισμενος.Παντοτε.

Το ιδιο και οι περισσοτεροι αντρες εδω μεσα(ελπιζω),ΕΚΤΙΜΟΥΝ αυτο που τους δινουν αυτες οι γυναικες.Οι ιερες-δουλες,οι κοινες(σε αντιθεση με τις ιδιωτικες)γυναικες,οι εταιρες=συντροφισες αφου,για μενα,η λεξη πουτανα ειναι βρισια και σπανια την χρησιμοποιω πια.Βασικα σαν σκουπιδια τις αντιμετωπιζουν οσοι δεν βρεθηκαν ποτε μαζι τους.Οι πελατες τους τις σεβομαστε και τις χαιρεταμε στο δρομο,αλλο αν αυτες κοιτανε αλλου συνηθως.

Και ποιος ειπε ότι εγω τρελαινομαι για συγχαρικια?
Το respect..φτανει που το δινω εγω στον εαυτο μου…
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί αν εξαιρεσουμε τα «σκατα»που κολυμπαω τωρα..
Ειμαι ικανη ανα πασα στιγμη να κανω ότι γουσταρω….
και ότι δουλεια μου γουσταρει..
Θα μου πεις τοτε….-Και γιατί δεν το κανεις?
Μα είναι πολύ απλο…
Έχω στην ιδιοκτησια μου έναν οικο ανοχης ο οποιος
μου φερνει λεφτα χωρίς να ασχολουμαι…
Είναι σαν να έχεις ένα εργοστασιο που σου βγαζει παραγωγη
και αυτοματως το κερδος…
Ε…νομιζω θα ημουν πολύ χαζη για να τα χαρισω αλλου…
Ούτε εσυ..ούτε κανενας από σας..δεν θα χαριζε..
Τι κολλημα λοιπον είναι αυτό με το ποσα λεφτα μπορει να βγαζει
Η Κατερινα και η κάθε Κατερινα…η ποσα δραμια μυαλο εχει…
Μυαλο δεν θα ειχε η Κατερινα…αν μετα από τοσα χρονια πουτανα…
δεν θα ειχε τιποτα στην ακρη…η να τα εδινε και να της τα ετρωγαν..
Και στο φιναλε…αν βγαζει πολλά η Κατερινα..η λιγα…
τα δικαιουται..γιατί όχι μονο ΓΑΜΙΕΤΑΙ…αλλά παραλληλα εχουν
γαμηθει κι όλα της τα υπολοιπα…
Η ταμπελα που κραταει…μονο μ’αυτόν τον τροπο εξαργυρωνεται..
Με το χρημα…
Τα υπολοιπα τα κραταει για τον εαυτο της…τα πιστευω και οι αξιες της…
είναι μονο δικα της…κι όταν γουσταρει καποτε θα βρει τον ΕΝΑΝ για
να τα μοιραστει…

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
bluevertigo η μαγκιά είναι να είσαι "πειραγμένος" δίχως αλκοόλ ή οποιαδήποτε άλλη ουσία! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom