Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι είμαι ο τύπος που δεν θεωρεί λογικό και όμορφο να γαμιέται η γυναίκα του σε ένα τσαρδί με κάθε υποκείμενο.Ουτε θεωρεί λογικό να πάρει τέτοια γυναίκα με τέτοιο παρελθόν γεμάτη ψυχολογικά.Γιατί το να περνάνε από το κορμί σου όλες οι φυλές της γης καθημερινά αφήνει ένα χουσούρι.

νταξ, can't argue with that

Επισκέπτης
Η λογική της μπουμπ είναι κρυστάλλινη και ακαταμάχητη μέχρι στιγμής ...

αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...
Άντε να μαζευτέιτε και άλλοι ελληναράδες αγαπούληδες να εκθειάσετε τα πλεονέκτηματα ενός τέτοιου γάμου :2funny:

Να ευχηθώ και εν καιρώ "καλά πουτανόπαιδα" ή γίνομαι άδικος?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...
Άντε να μαζευτέιτε και άλλοι ελληναράδες αγαπούληδες να εκθειάσετε τα πλεονέκτηματα ενός τέτοιου γάμου :2funny:

Να ευχηθώ και εν καιρώ "καλά πουτανόπαιδα" ή γίνομαι άδικος?
δυστυχως καλα τα λες

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
πέστα
ε μα με τον κάθε κακόμοιρη εδώ μέσα.
Τι περιμένεις βέβαια από μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών είναι τόσο μαμούχαλοι που πέφτουν θύματα της κάθε ξεκωλιάρας βλάχας αλλοδαπής που έρχεται.

φιλε παιζει και ναχεις δικιο αλλα δε βαριεσαι. ο καθενας ας κανει οτι θελει. και τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε. ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις κλπ κλπ κλπ.

δε μαρεσει να κρινω. απλα προσπαθω να δω με χιουμορ τις καταστασεις.

αλλα φυσιλογικη σχεση με εν ενεργεια πουτανα δεν νομιζω να υφισταται. τωρα αν βρει το καλο παιδι (βλακα;;; και ερωτευθουνε και ζησουν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα αυτο δε ξερω παιζει και να γινεται.

δε θα κανα ποτε σχεση με πουτανα αλλα ουτε και θα απερριπτα καποια επειδη καποια στιγμη στη ζωη της το χει κανει αυτο.
κανεις δεν ειναι τελειος. και αν την εχουν χυσει και 500 πακηδες στη μαπα με λιγο νερο και σαπουνι ολα ξεπλενονται.

ολες οι αμαρτιες συγχωρουνται και ολα διορθωνονται.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η πουτανα το μονο που κανει ειναι να κερατωνει το προηγουμενο με τον επομενο πελατη :tooth: :tooth: :tooth: αρα μη μιλαμε για σοβαρες σχεσεις ιεροδουλων και παπαριες :helpplea:

:grin: :grin: :grin:

δεν υπερασπίζομαι τη σχέση με ιερόδουλες, προσωπικά ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω.

όμως ξέρω ότι δεν έχουν όλοι την ίδια λογική με μένα, ούτε την ίδια αντιμετώπιση προς τη σχέση τους. γι' αυτούς που μίλησα πριν είναι η ένστασή μου, δηλαδή για την άποψη για το κέρατο.

υ.γ. νοσφεράτου, θα κρατήσω το ποστ σου και θα το κάνω αφίσα, ότι θα με έλεγαν και αγαπούλη (και πιθανώς πουτανοκαψούρη) εδώ μέσα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα  :rockon: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
αυτό που είπαν οι φίλοι στους οποίους αναφέρθηκα ήταν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται κάποιος να κάνει σχέση με πουτάνα.

κι εγώ είπα ότι οι μερικοί έχουν την ίδια λογική αλλά από την πλευρά τους, δηλαδή γαμάμε πουτάνες και δεν είναι κέρατο. άρα γιατί αυτοί να θεωρούν κέρατο τη δουλειά της πουτάνας? εκτός αν θεωρούν ότι οι πουτάνες δίνουν την ψυχή τους στους πελάτες που έρχονται στο δωμάτιο. διότι αν εγώ πιστεύω πως το να πάω σε μπουρδέλο για να φύγουν τα χοντρά δεν είναι κέρατο, ακόμα λιγότερο κέρατο είναι όταν η πουτάνα ανοίγει τα ποδια της γιατί αυτή είναι η δουλειά της*.

το ότι εσύ πιστεύεις ότι ήταν άσχετο αυτό που είπα παναπεί ότι κάτι δεν διάβασες καλά.

*άσχετα με το αν εγώ συμφωνώ ή όχι με αυτή τη λογική, μιλάω για όσους σκέφτονται έτσι για το κέρατο.
η πουτανα το μονο που κανει ειναι να κερατωνει το προηγουμενο με τον επομενο πελατη :tooth: :tooth: :tooth: αρα μη μιλαμε για σοβαρες σχεσεις ιεροδουλων και παπαριες :helpplea:

ΔΕΝ ΚΕΡΑΤΏΝΕΙ ΚΑΝΈΝΑΝ . Της είναι αδιάφοροι οι πελάτες . Σαν να τραβάς εσύ μαλακία ...  

Επισκέπτης
Όπως θες πες το,αν κ δεν ισχύει,εκτός αν εννοεί ψυχολογικά....

Οι πόρνες κατά τα άλλα συνήθως προσέχουνε γιατί ξέρουνε τους κινδύνους κ νοιάζονται για την υγεία τους.

ψυχολογικά εννοώ.
τι λες να εννοώ?
κουτσές?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
φιλε παιζει και ναχεις δικιο αλλα δε βαριεσαι. ο καθενας ας κανει οτι θελει. και τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε. ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις κλπ κλπ κλπ.

δε μαρεσει να κρινω. απλα προσπαθω να δω με χιουμορ τις καταστασεις.

αλλα φυσιλογικη σχεση με εν ενεργεια πουτανα δεν νομιζω να υφισταται. τωρα αν βρει το καλο παιδι (βλακα;;; και ερωτευθουνε και ζησουν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα αυτο δε ξερω παιζει και να γινεται.

δε θα κανα ποτε σχεση με πουτανα αλλα ουτε και θα απερριπτα καποια επειδη καποια στιγμη στη ζωη της το χει κανει αυτο.
κανεις δεν ειναι τελειος. και αν την εχουν χυσει και 500 πακηδες στη μαπα με λιγο νερο και σαπουνι ολα ξεπλενονται.

ολες οι αμαρτιες συγχωρουνται και ολα διορθωνονται.

Άλλωστε και ο Χριστός έδωσε το παράδειγμα με την Μαγδαληνή …

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
το ότι εσύ πιστεύεις ότι ήταν άσχετο αυτό που είπα παναπεί ότι κάτι δεν διάβασες καλά.

*άσχετα με το αν εγώ συμφωνώ ή όχι με αυτή τη λογική, μιλάω για όσους σκέφτονται έτσι για το [size=10pt]κέρατο[/size].

Μια χαρα διαβασα το ποστ σου boomb. Η λεξη κλειδι ειναι "κερατο". Το προβλημα (η' ερωτημα αν προτιμας) κουκλα μου, δεν ειναι αν ειναι κερατο η΄οχι το να κανει η κοπελα σου αυτο το επαγγελμα, αλλα ο κοινωνικος αντικτυπος που θα εχει μια τετοια επιλογη κοπελας απ'εναν αντρα. Το κερατο ειναι το λιγοτερο.

Επισκέπτης
υ.γ. νοσφεράτου, θα κρατήσω το ποστ σου και θα το κάνω αφίσα, ότι θα με έλεγαν και αγαπούλη (και πιθανώς πουτανοκαψούρη) εδώ μέσα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα  :rockon: :2funny: :2funny:

Δεν είπα εσένα συγκεκριμένα.Στην νύφη τα λεώ να τα ακούσει και η πεθέρα. (Αν και μάλλον ειναι βαρύκοη τελικά)

Βάλτο το ρημάδι να δουλέψει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μια χαρα διαβασα το ποστ σου boomb. Η λεξη κλειδι ειναι "κερατο". Το προβλημα (η' ερωτημα αν προτιμας) κουκλα μου, δεν ειναι αν ειναι κερατο η΄οχι το να κανει η κοπελα σου αυτο το επαγγελμα, αλλα ο κοινωνικος αντικτυπος που θα εχει μια τετοια επιλογη κοπελας απ'εναν αντρα. Το κερατο ειναι το λιγοτερο.

α, άμα μιλάμε για το κοινωνικό, πάσο, εκεί ο καθένας έχει τις δικές του αντιστάσεις.

νόμιζα ότι ο τζιελ και ο ριγομόρτης προβληματίστηκαν για το ψυχολογικό του πράματος, δηλαδή το κέρατο.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γμτ τη πουτάνα μου μέσα !  >:(

Εγώ δε θέλω να μου γαμιέται η πουτάνα με όποιον κι όποιον !
Θέλω να μου τη γαμάνε μόνο εκλεκτοί φίλοι και γνωστοί !  :grin:

Φυσικά σας θεωρώ όλους φίλους μου !

Επισκέπτης
Άλλωστε και ο Χριστός έδωσε το παράδειγμα με την Μαγδαληνή …

δεν θύμαμαι να την παντρεύτηκε όμως τελικά :idiot:

ρε να δεις μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν οι μαμούχαλοι Ελληναράδες!
Μέχρι και τον Χριστό έπιασαν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom