Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είπα εσένα συγκεκριμένα.Στην νύφη τα λεώ να τα ακούσει και η πεθέρα. (Αν και μάλλον ειναι βαρύκοη τελικά)

Βάλτο το ρημάδι να δουλέψει.

με μπέρδεψε το παίνεμα του σπιτιού  :boobies:

κοίτα κοίτα γλώσσα ο νουμπάς ρε  :birdman:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Γμτ τη πουτάνα μου μέσα !  >:(

Εγώ δε θέλω να μου γαμιέται η πουτάνα με όποιον κι όποιον !
Θέλω να μου τη γαμάνε μόνο εκλεκτοί φίλοι και γνωστοί !  :grin:

κατι σαν το παντρεψου να γαμησουμε δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny:

Φυσικά σας θεωρώ όλους φίλους μου !

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Γμτ τη πουτάνα μου μέσα !  >:(

Εγώ δε θέλω να μου γαμιέται η πουτάνα με όποιον κι όποιον !
Θέλω να μου τη γαμάνε μόνο εκλεκτοί φίλοι και γνωστοί !  :grin:

Το πιο υπονομευτικό κείμενο ...

Φυσικά σας θεωρώ όλους φίλους μου !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ενας παλιός μου χε πει :

άμα μάθει σε ξένα αρχίδια δεν ξεμαθαίνει μετά ! εσείς τι λέτε ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^ ναι, πρέπει να είναι πολύ λαχταριστός ο μέσος όρος αρχιδιών που βλέπει μια πουτάνα  :rolleyes:

μετά το κουόουτ γράφουμε  :rolleyes:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Τυπάρααααα
URL]]

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τα ξένα αρχίδια
δεν είναι ίδια
άλλα μικρά κι άλλα μεγάλα
να κάνει η γκόμενα τραμπάλα

Κι άμα της αρέσει η τραμπάλα, άντε μετά να της το βγάλεις απο το μυαλό ! :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τα ξένα αρχίδια
δεν είναι ίδια
άλλα μικρά κι άλλα μεγάλα
να κάνει η γκόμενα τραμπάλα

Κι άμα της αρέσει η τραμπάλα, άντε μετά να της το βγάλεις απο το μυαλό ! :2funny:

Κι' απ' τη τραμπάλα πέφτει και τσακίζεται
και σταματάει να αυνανίζεται !
Μ' ένα ποιηματάκι απέδειξα και γω διάφορα  :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εδώ ρε λέμε οτι οι πουτάνες έχουν φάει τόση πούτσα που νομίζουν οτι απέκτησαν αρχίδια !
Για σκέψου πόσες ώρες την ημέρα κρέμονται δυό αρχίδια μπροστά στο μουνί τους ,.... !

Γι αυτό εξ άλλου λέμε "γκόμενα μ αρχίδια" !  :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Στο συγκεκριμένο η λέξη "αρχίδια", χρησιμοποιείται ως επαινετικό !

Αντίθετα αν θέλαμε να μιλήσουμε υποτιμητικά, θα λέγαμε "αρχίδια γκόμενα" !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τέλος, φαντάσου να χεις γκόμενα πουτάνα και να ξυπνησει το πρωϊ και να παίξει ο εξής διάλογος :

- Αχ πονάω
- Τι έπαθες πάλι μωρή ?
- Δεν ξέρω, αλλά με πονάνε τ αρχίδια μου !

Και το κορυφαίο ποιό θα είναι ???????

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Στο συγκεκριμένο η λέξη "αρχίδια", χρησιμοπιείται ως επαινετικό !

Αντίθετα αν θέλαμε να μιλήσουμε υποτιμητικά, θα λέγαμε "αρχίδια γκόμενα" !

Είσαι ωραίος τσιμπούκιε - εξαιρετικές οι γλωσσολογικές σου γνώσεις και ικανότητες ...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πάνω απ όλα να το διασκεδάσουμε !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τέλος, φαντάσου να χεις γκόμενα πουτάνα και να ξυπνησει το πρωϊ και να παίξει ο εξής διάλογος :

- Αχ πονάω
- Τι έπαθες πάλι μωρή ?
- Δεν ξέρω, αλλά με πονάνε τ αρχίδια μου !

Και το κορυφαίο ποιό θα είναι ???????

- Αχ πονάω
- Τι έπαθες πάλι μωρή ?
- Δεν ξέρω αλλά με πονάνε τ αρχίδια μου

και το κορυφαίο :  - Για να δώ μωρή !  :2funny:

ΣΟΥΡΙΑΛ ΕΝΤΕΛΩΣ !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όσο και να χτυπιέστε ΔΕΝ ξέρετε ούτε τι έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες, ούτε πώς πηδιούνται όλες οι γυναίκες.

από τον ριγκομόρτις ειδικά (αν δεν τον μπερδεύω) περίμενα να το καταλαβαίνει
για να ειμαι ειλικρινης,
οσες φορες εχω πουτανοκαψουρευτει την εχω πατησει παρα πολυ ασχημα ψυχολογικα
και οσες φορες με εχει "πλησιασει" η πουτανα , φοβηθηκα και εξαφανιστηκα.
Γενικα νομιζω σεξ και συναισθημα ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος δεν μπορει να υπαρξει τον ενα χωρις το αλλο, οποτε ολο αυτο το πραγμα περι των σχεσεων με την πουτανα ειναι ενα φιλοσοφικο ερωτημα το οποιο δεν μπορω να απαντησω και ετσι το αποφευγω , εξαλλου μετα την εκσπερματιση συνηθως δε με ξαναβλεπουν  ;)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ενα πράγμα που  μου  εχει κανει  εντυπωση  στην ολη συζητηση και τις  αποψεις που  ακουγονται ειναι οτι δεν βλεπω να εξετασε σχεδον κανεις απο τους φιλους που γραφουν την συγκεκριμενη κατασταση ,δηλαδη την πραγματικοτητα της ιεροδουλης γυναικας ,λιγοι μαλλον το  εκαναν ,και εξηγουμαι για να μην πολυλογω.
Μπορει καποιος απο μας να σκεφτει, σαν μια ταινια ας πουμε,μια  γυναικα  απο  Ρωσια π.χ. (παιρνω αυτην,για ελληνιδα τα πραγματα πιστευω ειναι ακομα  χειροτερα)που μετα καποια  χρονια σταματαει τη δουλεια  αυτη εδω ?( και με την προυποθεση οτι δεν υπαρχει ηδη κυκλωμα που  της τα παιρνει,πιανω την καλυτερη περιπτωση)?
Δυο τινα μπορει να συμβουν :  Η μενει  εδω για την υπολοιπη ζωη της,το νομιζω πολυ απιθανο,εκτος αν παντρευτει καποιον,ακομα πιο απιθανο,γιατι ποιος Ελληνας θα παντρευοταν μια κοπελλα που  ο μισος αντρικος πληθυσμος την εχει παρει η την γνωριζει,( με  την εξαιρεση του να βρεθει στο δρομο  της καποιος οπως τον περιγραφω πιο κατω,στη δευτερη  περιπτωση) αδυνατον να μεινει κρυφο,οσο κ αν οι περισσοτερες το προσπαθουν ,και λογικο  ειναι.
Η δευτερη περιπτωση,που μου φαινεται ακομα πιο δυσκολη  για την γυναικα  αυτην,ειναι να επιστρεψει στην πατριδα  της,ειτε παντρεμενη  απο δω ,ειτε μονη .Πιστευω οτι κατ  αρχην στην εποχη του ιντερνετ  ειναι γνωστη  η  δουλεια των κοριτσιων αυτων στον κοινωνικο-οικογενειακο  τους κυκλο στην πατριδα τους, και βεβαια και στους  εδω συμπατριωτες τους.Το αντιθετο θα ηταν πολυ δυσκολο να συμβει.
Αλλα εστω οτι δεν συμβαινει  αυτο.Το οτι  διαθετουν λεφτα που στην πατριδα τους μονο δακτυλοδεικτουμενα  ατομα της μαφιας η της εξουσιας μπορουν να διαθετουν,δεν θα βαλει σε σκεψεις και συνειρμους ολους τους φιλους και γνωστους τους?
Δεν θα καταλαβουν απο  αυτο και μονο  τι  ειδους  δουλεια εκανε η κοπελλα  στην Ελλαδα( η στην Ιταλια, Γαλλια κλπ) που ηταν καποια 6-8- 12 χρονια?
Πιστευω  οτι αυτο το τελευταιο ειναι αδυνατον να μην συμβει,σχεδον ακατορθωτο.
Αντα λοιπον μετα να εναι η  κοπελλα στην ταδε πολη και να λενε ολοι,Να ρε ,η Νατασα η  Κουλαγκινα(βαζω ενα φανταστικο  ονομα) που ητανε πουτανα στην Ελλαδα και γυρισε και  μας  το  παιζει  νεοπλουτη...
Θα βρει  ευκολα Ρωσο  αντρα να ξαναφτιαξει τη ζωη της σε αυτες τις συνθηκες ? Κανεναν, ο ρωσος δεν εχει  την καρδια  κ την ψυχη για κατι  τετοιο,ελληνες τετοιοι  υπαρχουν,το πιστευω,[βγαινω λιγο  απο  το  θεμα,αλλα με την ευκαιρια θα το πω: την ψυχη  που εχουν μερικοι  Ελληνες δεν την εχει  κανεις στον κοσμο][πω-πω θεματαρα ε?]μονο νταβατζη ρωσο ( η βουλγαρο κλπ,ενδεικτικα  το  βαζω)θα μπορεσει να βρει,που θα της τα φαει κανονικα...Και ρωταω: Πιστευει  κανεις οτι η  ζωη  της κοπελλας  αυτης θα ειναι  εκει ειδυλλιακη?Ασε που  και  μονο  η διαφορα της σε χρημα θα υποκινει  την ζηλια και το μισος  των αλλων..
Καταληγω: Ακομα λοιπον και μετα το μπουρδελο, με σιγουρια 98 ο/ο ,η ζωη  των γυναικων αυτων ειναι  δυσκολη,μα παρα- παρα πολυ  δυσκολη...
Ασχετα απο ποιο ηταν το  κινητρο τους το  αρχικο,ασχετα  απο ολα οσα αλλα γραφονται,και πολυ σωστα τα περισσοτερα,εδω μεσα γι  αυτες...
Ευχαριστω.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφού ότι κάνουν το κάνουν για τα λεφτά, γιατί η ζωή τους να είναι δύσκολη;  :think: :think: :think: :think: :think:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε αγαπητε,
Περιγραφω μια πραγματικη κατάσταση,μια  αντικειμενικα υπαρχουσα κατάσταση,το κινητρο το  δικο τους η το πως βιώνουν οι  ιδιες αυτες την καταστασή τους ,ειναι κατι σχετικο μεν ,αλλα διαφορετικο,ισως γραψω κατι αλλο ,μια αλλη  φορα πανω σ αυτο...
Καποιος φιλος ειχε κανει την πολυ  σωστη  παρατηρηση  οτι οι ιδιες νομιζουν οτι ειναι  ευτυχισμενες,μη  εχοντας συναισθηση  της καταστασης τους,και  αυτο παιζει,αλλες το καταλαβαινουν ομως,πολλες κοπελες απο αυτες παιρνουν ψυχοφαρμακα,που απλα μεταθετουν το βιωμα στην επαυριο,οπου παλι  παιρνουν το φαρμακο κλπ,κλπ.(και  τα ναρκωτικα παιζουν βεβαια...)
Ο μεσος ορος των ατομων  αυτων νομιζω περνα διαδοχικα  απο  τις παραπανω ψυχικες καταστασεις στη διαρκεια της μερας( αισιοδοξια-καταθλιψη)

Η πραγματικοτητα ποτε δεν ειναι μονοσημαντη,ουτε βεβαια αυτο που βλεπουμε στην επιφανεια...
Αλλα  το  θεμα μου  ηταν αλλο,οπως σου  εγραψα  στην αρχη...
Ευχαριστω για την προσοχη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom