ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο;σε τι εξυπιρετει ενα πελατη να ασχολιθει με την προσωπικη ζωη μιας ιεροδουλης; κοιταγα το forum βασικα και οταν το ειδα παραξενευτηκα. δηλαδη μιπως στο βαθος βαθος υπαρχουν αγορια που θελουνε για σχεση τετοια κοπελα? αυτο πιστεετε να παιζει; αλλα οπως και να ναι ρε παιδια δεν ειναι ψιλοπαρακμη η φαση; εχω ακουσει παντως οτι ειναι ντομπρα ατομα καπιες. τι να πω εχω πολλα να μαθω ακομα μου φαινεται.
File,
Εν μερει εχεις δικιο σε αυτα που λες,αλλα απο την αλλη ,δεν ειναι μονο η περιπτωση της καψουρας που βαζεις,ειναιπολλες φορες η φυσιολογικη περιέργεια για μερικες απο αυτες που σε βαζει σε σκεψεις που θελεις να μοιραστεις με αλλους,και η περιεργεια,μαλλον λαθος λεξη εβαλα,η προκληση του ενδιαφεροντος για να μαθει καποιος για τη ζωη ορισμενων απο αυτες,προέρχεται οτι αυτες οι συγκακριμενες ειναι (ηταν μαλλον,στις τωρινες ρωσιδοκλπ δε βλεπω κατι αξιόλογο)η εμφανως ιδιαιτερη προσωπικοτητα τους ,σε συμπεριφορα ,ομορφια κλπ...
Ενα παντως ειναι σιγουρο,το εχουν πεικαι αλλοι εδω,οσες απο αυτες δεν εχουν γινει και πουτανες στην ψυχη,αν αγαπησουν καποιον,(και συμβαινει αυτο,σε βεβαιώ,)τα δινουν ολα και γινονται υποδειγματα ...
Αν θες κοιτα στο θρεντ "οι καλυτερες πουτανοεμπειριες μας",οπου εχω βαλει καποια πραματα και θα καταλαβεις τι εννοώ...