Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό θα ξεκαθαριστεί όταν θα έχουν προβληθεί 12 με 14 επεισόδια, όπως είπαν και άνθρωποι του Fox.

Νομίζω ότι είναι σαν το Supernatural κλπ. Τί άλλο θα δείξει δηλαδή. Η Cuddy θα είναι εκτός πάντως, όπως έχει ανακοινωθεί.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Είδα τη π΄ρωτη σεζόν του GAME OF THRONES. Εκπληκτική η σειρά. Έχω ήδη διαβάσει το δεύτερο βιβλίο ήτοι τη δεύτερη σεζόν και τώρα διαβάζω το τρίτο βιβλίο. Έχει να γίνει πανικός τον Απρίλιο.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αναρωτιέμαι γιατί ακόμα αυτό το θέμα δεν έχει γίνει sticky :think: :think: :think:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Βαλε και Father Ted στην λιστα! ;)
πες κατι για Absolute power παιχτη δεν το εχω ξανακουσει...

Δυο τύποι έχουν μια φίρμα PR (Public Relationships. Ο ένας εκ των δυο δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό.
Η σειρά γυρίζει γύρω από την ιδέα του πως αυτοί οι δυο εξαπατούν το ευρύ κοινό. Δε λέει πολλά η εξήγηση που έδωσα.
Πάρε ένα μικρό παράδειγμα.

Το father Ted ήταν πολύ αστείο αν και κάπως "θεατρικό" για τα γούστα μου, ο τρόπος που οι χαρακτήρες αντιδρούσαν, με τις υπερβολικές εκφράσεις των προσώπων και όλα αυτά.

Πάντως, αν σου άρεσε, δες και το "black books", pου είναι επίσης πολύ καλό.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ευχαριστω παιχτη! :rockon: :rockon:
το black books το εχω δει!και μου αρεσε και μενα! :grin:
αυτο που προτεινεις το εβαλα ηδη στην λιστα!
και νομιζω εχει και ραδιοφωνικη εκπομπη με παρομοιο τιτλο και σκετσακια! ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Σαρωσε το modern family και το Downton Abbey ! :grin: Το GOT περιμενα να παρει περισσοτερα! :( :( :(
πηρε και το justified που μου αρεσει προσωπικα!
Αααα, και για να μην ξεχνιόμαστε, αφού οι περισσότερες σειρές που αναφέρονται είναι Αμερικάνικες:

www.imdb.com/features/emmys/2011/nominations]Emmy Awards 2011[/url]

Απόψε το βράδυ!

ΥΓ: Likn μέσω imdb, στο επίσημο site είναι λίγο μπερδεψούρικες.

Επισκέπτης
μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο it s always sunny in philadelphia της καινουργις σεζον.μας ειχε λειψει η καφριλας τους..

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σαρωσε το modern family και το Downton Abbey ! :grin: Το GOT περιμενα να παρει περισσοτερα! :( :( :(
πηρε και το justified που μου αρεσει προσωπικα!

O Parsons πρωταγωνιστής σε κωμωδία, ο Kyle Chandler, απ'το Early Edition, στο δράμα για το Friday Night Lights, απόντος του Bryan Cranston φέτος (είμαι περίεργος να δω αν το ξαναπάρει του χρόνου), Melissa McCarthy και Julianna Margulies αντίστοιχα στις γυναίκες.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ειδα DAMAGES όλους τους κύκλους...καταπληκτικό!Μετά είδα GAME OF THRONES και τα είδα όλα!Τωρα βλέπω GOSSIP GIRL-πλουσιοπαιδα με λιμο και διαμαντια αλληλοπαρτουζώνονται!ΓΑΜΑΤΟ!!!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ευχαριστω παιχτη! :rockon: :rockon:
το black books το εχω δει!και μου αρεσε και μενα! :grin:
αυτο που προτεινεις το εβαλα ηδη στην λιστα!
και νομιζω εχει και ραδιοφωνικη εκπομπη με παρομοιο τιτλο και σκετσακια! ;)

Η τηλεοπτική σειρά έχει 2 seasons.
Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει 4 seasons.

Νομίζω όμως πως η ραδιοφωνική σειρά υστερεί κατά πολύ από την τηλεοπτική. Κυρίως επειδή το ραδιόφωνο, λόγω των περιορισμών του, επιβάλλει μια λιγότερο υποκριτική ερμηνεία με στοιχεία θεατρινισμού, καθώς, τα συναισθήματα που δε μπορείς να δεις, πρέπει να τα ακούσεις.

Δεν έχω βρει κάποιο σκετσάκι μέχρι στιγμής, αν βρεις πες μου.

Ο πρόδρομος αυτής της σειράς είναι μια σειρά μόνο 3 επεισοδίων που λέγεται "in the red". Ψάχνω να το βρω δυο χρόνια και δε μπορώ, αν το βρεις ρίξε ένα σήμα από εδώ.

Το "the thick of it" το έχεις δει;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο it s always sunny in philadelphia της καινουργις σεζον.μας ειχε λειψει η καφριλας τους..

πολυ γαματο ξεκινημα της σεζον κατα τη γνωμη μου ,οπως το πες κι εσυ μας ειχε λειψει η καφριλα τους  :grin: :grin:
αν συνεχισει ετσι ο κυκλος ( που νομιζω τον γραφουν οι ιδιοι πλεον ,οχι οπως τον 6ο που ειχαν βαλει αλλους ) πιστευω θα ειναι ακρως γαμηστερος !

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όπως κάθε χρόνο έκατσα και είδα τα  emmy  awards. Καταρχάς στο θέμα της κωμωδίας αν στους πρώτους αντρικούς και γυναικείους ρόλους το modern family είχε υποψηφιότητες τότε θα τα είχαν σαρώσει ΟΛΑ. Επίσης εντύπωση μου έκανε πως όλο και πιο πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες (ηθοποιοί και σκηνοθέτες) κάνουν σειρές (μίνι) για την τηλεόραση ή τηλεταινίες. Πράγμα που μου δείχνει πως είτε η κινηματογραφική βιομηχανία δεν τους αφήνει να κάνουν αυτά που θέλουν (πλην ελαχίστων και φωτεινών παραδειγμάτων) ή πως τα λεφτά πλέον σιγά σιγά μεταφέρονται στη τηλεόραση.  Α! Και πως η πλειοψηφία των τηλεταινιών είναι Αγγλικές (όχι στην παραγωγή αφού είναι συνήθως ΗΒΟ αλλά σε κάστ, σκηνοθέτες, συγγραφεις κτλπ)
Να ζητήσω και μια τεράααααααααααστια χάρη. Σημείωσα μερικές σειρές, μίνι σειρές και τηλεταινίες. Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μου πει…Για να γλιτώσω το νταουνλοντιασμα

• Hot In Cleveland
• Episodes
• Raising hope
• Mike and Molly
• Happy Endings
• Psych
• The Big C
• Louie
• Weeds
• Parks and recreation
• Friday night lights
• Men of a certain age
• Justified
• White collar
• Big love
• Any human heart
• Thurgood
• Upstairs downstairs
• Luther
• Cinema Revite
• Downtown abbey
• Carlos
• Mildred Pierce

Τα 8 τελευταία είναι ή τηλεταινίες ή μίνι σειρές.
Και 2 λόγια για τις σειρές που άρχισαν. Στο 2 και ½ άντρες πρέπει να κάνουν πολύυυυυυυυυ δουλεία για να μπορέσουν να φέρουν την επιτυχία της σειράς στους 3-4 πρώτους κύκλους. Επίσης το How I met your mother ελπίζω να το λήξουν φέτος.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
27.7M έκανε η σειρά στο σύνολο και 10.3Μ στο νεανικό κοινό.
Απλά χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο Two And A Half Men.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αγγλοαμερικανική παραγωγή όπου ζευγάρι Βρετανών μετακομίζει στην Αμερική για να βοηθήσει στην εκεί παραγωγή της σειράς που έχουν επιμεληθεί και αναγκαστικά φορτώνονται το Matt LeBlanc στο καστ, ο οποίος πάνω-κάτω την κάνει σμπαράλια. Έχει μπερδεμένες κριτικές, αλλά δείχνει συμπαθητική στο trailer. Εγώ την έχω στα υπόψιν σε περίπτωση που...

Για μένα προχώρα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Τυχοδιώκτης με οξυμένη παρατηρητικότητα προσποιείται το medium και λύνει δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας. Όλα τα λεφτά οι σκηνές με Roday και Hill μαζί. Στην Ελλάδα παίζει στο ALTER (όποτε του καπνίσει συνήθως). Υπάρχει κουβέντα γι'αυτό σε προηγούμενες σελίδες (όχι πολλές), αν δε βαριέσαι να ψάξεις.

Επισκέπτης
Η τηλεοπτική σειρά έχει 2 seasons.
Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει 4 seasons.

Νομίζω όμως πως η ραδιοφωνική σειρά υστερεί κατά πολύ από την τηλεοπτική. Κυρίως επειδή το ραδιόφωνο, λόγω των περιορισμών του, επιβάλλει μια λιγότερο υποκριτική ερμηνεία με στοιχεία θεατρινισμού, καθώς, τα συναισθήματα που δε μπορείς να δεις, πρέπει να τα ακούσεις.

Δεν έχω βρει κάποιο σκετσάκι μέχρι στιγμής, αν βρεις πες μου.

Ο πρόδρομος αυτής της σειράς είναι μια σειρά μόνο 3 επεισοδίων που λέγεται "in the red". Ψάχνω να το βρω δυο χρόνια και δε μπορώ, αν το βρεις ρίξε ένα σήμα από εδώ.

Το "the thick of it" το έχεις δει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom