Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τσιμπα! ;) την ραδιφωνικη εκπομπη σε torrent! αφου την ψαχνεις! :grin:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://ca.isohunt.com/download/49335385/absolute+power.torrent[/URL]
σου αρεσουν οι σειρες με spin doctors και PR Guys?
εχω δει το the thick of it!
το in the red οχι! και δεν το βρισκω! :headbang: :headbang: :headbang:
Η τηλεοπτική σειρά έχει 2 seasons.
Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει 4 seasons.

Νομίζω όμως πως η ραδιοφωνική σειρά υστερεί κατά πολύ από την τηλεοπτική. Κυρίως επειδή το ραδιόφωνο, λόγω των περιορισμών του, επιβάλλει μια λιγότερο υποκριτική ερμηνεία με στοιχεία θεατρινισμού, καθώς, τα συναισθήματα που δε μπορείς να δεις, πρέπει να τα ακούσεις.

Δεν έχω βρει κάποιο σκετσάκι μέχρι στιγμής, αν βρεις πες μου.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τσιμπα! ;) την ραδιφωνικη εκπομπη σε torrent! αφου την ψαχνεις! :grin:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://ca.isohunt.com/download/49335385/absolute+power.torrent[/URL]
σου αρεσουν οι σειρες με spin doctors και PR Guys?
εχω δει το the thick of it!
το in the red οχι! και δεν το βρισκω! :headbang: :headbang: :headbang:

Ευχαριστώ φίλε αλλά την ραδιοφωνική έκδοση του absolute power την έχω και αν διαβάσεις προηγούμενα post μου δε μου άρεσε τόσο πολύ όσο η τηλεοπτική.

Το in the red όπως είπα δε το βρίσκω και σπάζομαι επειδή πρέπει να είναι πολύ καλό. Και αυτό έχει ραδιοφωνική έκδοση και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην τηλεοπτική έκδοση (ενώ το absolute power είναι τελείως διαφορετικά επεισόδια).

Πράγματι με τρελαίνουν οι σειρές με PR και spin doctors! Είναι οι αγαπημένες μου. Πέρα από αυτά και τα Yes Minister/Yes Prime Minister, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αγγλοαμερικανική παραγωγή όπου ζευγάρι Βρετανών μετακομίζει στην Αμερική για να βοηθήσει στην εκεί παραγωγή της σειράς που έχουν επιμεληθεί και αναγκαστικά φορτώνονται το Matt LeBlanc στο καστ, ο οποίος πάνω-κάτω την κάνει σμπαράλια. Έχει μπερδεμένες κριτικές, αλλά δείχνει συμπαθητική στο trailer. Εγώ την έχω στα υπόψιν σε περίπτωση που...

χαχα γάμησε θέλω να το δω!!!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Eχει διαρρευσει το πρωτο επεισοδιο του House MD ο δοκτωρας και μεσα στη φυλακη απολαυστικος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κατέβασα και είδα το The Kennedys. Να πω την αλήθεια ψιλοαπογοητεύτικα. Σε 8 επεισόδια στρίμωξαν την κρίση στη Κούβα, τον κόλπο των χοίρων και πολλά άλλα που έγιναν στη πολυτάραχη περίοδο εκείνη.....Αν η σειρά τρααβούσε πιο πολύ (πχ 13, 14 επεισόδια) τότε θα ήταν μια πραγαματικά ενδιαφέρουσα σειρά. Να πω την αλήθεια στο τέλος πιο πολύ μου έκανε πως είχε να κάνει με τις προσπάθειες του πατέρα Κέννεντυ για να γίνει πρόεδρος ο γιός του πάρα για όλη την οικογένεια Κέννεντυ (που παίζει και να απαριθμεί στις μέρες μας πάνω από 50 άτομα).

Επίσης είδα το 1ο επεισόδιο του Pillars of the Earth. Αγγλία 12ος αιώνας μ.Χ. Μου θύμησε αρκετά Τυδώρ, έχει αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς. 8 επεισόδια έχει και αυτή η σειρά. Δε ξέρω αν θα υπάρξουν και άλλοι κύκλοι. Πάντως τέτοιου είδους σειρές μου αρέσουν.

Υ.Γ Καλή τηλεοπτική χρονία να έχουμε....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Επίσης είδα το 1ο επεισόδιο του Pillars of the Earth. Αγγλία 12ος αιώνας μ.Χ. Μου θύμησε αρκετά Τυδώρ, έχει αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς. 8 επεισόδια έχει και αυτή η σειρά. Δε ξέρω αν θα υπάρξουν και άλλοι κύκλοι. Πάντως τέτοιου είδους σειρές μου αρέσουν.
Μπα, μια σαιζόν ήταν. Το έδειξε και ο Άλφα την Μεγάλη Εβδομάδα, το Πάσχα που μας πέρασε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπα, μια σαιζόν ήταν. Το έδειξε και ο Άλφα την Μεγάλη Εβδομάδα, το Πάσχα που μας πέρασε.
1ον Δεν ήμουν Ελλάδα (έχω να πατήσω το πόδι μου 10 μήνες) οπότε δε ξέρω
2ον Έδειξε Ελληνικό κανάλι σειρά που ΜΟΛΙΣ είχε τελιώσει να παίζεται στην Αμερική;; :o :o :o :o :o :o :o :o...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
1ον Δεν ήμουν Ελλάδα (έχω να πατήσω το πόδι μου 10 μήνες) οπότε δε ξέρω
2ον Έδειξε Ελληνικό κανάλι σειρά που ΜΟΛΙΣ είχε τελιώσει να παίζεται στην Αμερική;; :o :o :o :o :o :o :o :o...
Και στο ΣΤΑΡ το έχει κάνει. Στο Big Bang Theory έπαιζε την 4η σαιζόν ενώ παιζόταν και στην Αμερική.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχετε δει το ''v'' κανενας παιδια;;; :helpplea:

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
εχετε δει το ''v'' κανενας παιδια;;; :helpplea:

Πολυ καλη σειρα ειδικα ο δευτερος κυκλος πολυ καλες πρωταγωνιστριες οι εξωγηινες και το πιπινι και το milf, στα μειον η αχαριδου Juliet του Lost και φυσικα οτι την εκοψαν αποτομα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom