You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ApolloCreed
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραίο thread!!!
All time favourites:
- Arrested development
- Seinfeld
- The Shield
- The Wire
- The Sopranos
Και από αυτές που παίζονται ακόμα:
- Always sunny in Philadelphia
- Curb your Enthusiasm
- Walking dead
- Dexter
All time favourites:
- Arrested development
- Seinfeld
- The Shield
- The Wire
- The Sopranos
- Curb your Enthusiasm
- Walking dead
- Dexter
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Κατέβασα και είδα το The Kennedys. Να πω την αλήθεια ψιλοαπογοητεύτικα. Σε 8 επεισόδια στρίμωξαν την κρίση στη Κούβα, τον κόλπο των χοίρων και πολλά άλλα που έγιναν στη πολυτάραχη περίοδο εκείνη.....Αν η σειρά τρααβούσε πιο πολύ (πχ 13, 14 επεισόδια) τότε θα ήταν μια πραγαματικά ενδιαφέρουσα σειρά. Να πω την αλήθεια στο τέλος πιο πολύ μου έκανε πως είχε να κάνει με τις προσπάθειες του πατέρα Κέννεντυ για να γίνει πρόεδρος ο γιός του πάρα για όλη την οικογένεια Κέννεντυ (που παίζει και να απαριθμεί στις μέρες μας πάνω από 50 άτομα).
Επίσης είδα το 1ο επεισόδιο του Pillars of the Earth. Αγγλία 12ος αιώνας μ.Χ. Μου θύμησε αρκετά Τυδώρ, έχει αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς. 8 επεισόδια έχει και αυτή η σειρά. Δε ξέρω αν θα υπάρξουν και άλλοι κύκλοι. Πάντως τέτοιου είδους σειρές μου αρέσουν.
Υ.Γ Καλή τηλεοπτική χρονία να έχουμε....
Αν θες να δεις κάτι σε κωμωδία με αρχαία Αγγλία, προτείνω το "Chelmsford 123". Πολύ γέλιο.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Παράδειγμα, στο πρώτο επεισόδιο, δυο Ρωμαίοι περπατάνε και στο βάθος από πίσω τους, φαίνεται να αναβοσβήνει κάτι, βλέπουμε ένα πράγμα σαν Αγγλικό τηλεφωνικό θάλαμο να εμφανίζεται από το πουθενά, ένας τυπάκος βγαίνει έξω, κατουράει, ξαναμπαίνει μέσα και πάλι με λάμψεις που αναβοσβήνουν εξαφανίζεται.
Απίστευτη αναφορά στο Dr. Who. Τρελό γέλιο.
Απίστευτη αναφορά στο Dr. Who. Τρελό γέλιο.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Όχι, αλλά έλιωσα με την σκηνή αυτή.Ναι ναι! Αλλά γαμώτο, γιατί νόμιζα πως κατουράει;
Έχεις δει τη σειρά;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι εννοείς; Πληροφορίες; Έχω δει 1,2,3 σεζόν. Μερικά επεισόδια είναι βαρετά. Από τις 3 σεζόν που έχω δει (έχω κατεβάσει και ότι έχει παικτεί από 4η απλά την ξεκινάω από αύριο) η 3η είναι η καλύτερη για μένα.Breaking Bad κανεις?
Για το τι έχει να κάνει η σειρά
Chemistry: the study of change. Apply heat and, boom, no going back. Meet Walter White, high school chemistry teacher. Sleepwalking through life when, boom, a terminal diagnosis changes everything. Liberates him. Empowers him to use his chemistry skills anew: to man a rolling drug lab and finance the future for his struggling family. It's an uncontrolled experiment with the American dream. And it finally wakes him up. BREAKING BAD: Change the Equation
Επισκέπτης
καλες αρχες κανανε και τα δυο οπως επισης και το big bang theory. to family guy kai american dad ξερεις ποτε ξεκινανε?ξεκίνησε "Its always sunny in Philadelphia" και το "Parks and recreation". Περιμένω και το "Peep show" για να καβατζοθούμε και για φέτος.
εγω την παρακολουθω εχω γραψει και πιο πριν αν ψαξεις! διαβασε και το τι λεει ο gregory!
3 και 4 σεζον αγριευουν τα πραγματα και κολυμπανε οι ηρωες σε βαθια νερα με πραγματικους κακους!
μεχρι και χειροτερα εγκληματα αναγκαζονται να κανουν αν και σκοπιμα μετα τους κανουν ηρωες για να τους φανε πιο ευκολα! ;)
3 και 4 σεζον αγριευουν τα πραγματα και κολυμπανε οι ηρωες σε βαθια νερα με πραγματικους κακους!
μεχρι και χειροτερα εγκληματα αναγκαζονται να κανουν αν και σκοπιμα μετα τους κανουν ηρωες για να τους φανε πιο ευκολα! ;)
Breaking Bad κανεις?
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Δεν άκουσα και τα καλύτερα γι' αυτό.Ξεκινησαν και οι νεοι Αγγελοι του Τσαρλυ !!!!!!
Πάντως είδα σήμερα τον πιλότο του Person Of Interest. Ενδιαφέρον φαίνεται.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Το θεμα ειναι οτι τοσα πολλα πως θα τα παρακολουθησουμε ?Δεν άκουσα και τα καλύτερα γι' αυτό.
Πάντως είδα σήμερα τον πιλότο του Person Of Interest. Ενδιαφέρον φαίνεται.
θα παιξει το ματι μας και θα καουν οι δισκοι μας... χαχαχαχαχαχα
Το εχω στα υποψιν κι αυτο αλλα θελω να το βρω σε High Definition
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Ωραίο thread!!!
All time favourites:
- Arrested development
- Seinfeld
- The Shield
- The Wire
- The Sopranos
- Curb your Enthusiasm
- Walking dead
- Dexter
Έμαθα για τον Larry David από μια πρόσφατη ταινία του Woody, το "whatever works", που μου άρεσε πάρα πολύ.
Μετά διάβασα πως ήταν από τους συγγραφείς του seinfield, το οποίο το έβλεπα πολύ παλιά, αλλά δε μπορώ να πω πως με τρελαίνει αυτό το είδος sitcom. Προτιμώ το frasier (τα σπάει!).
Πήγα να δω λίγο από τη σειρά στο youtube και δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ακριβώς τι παίζει. Σου αρέσει;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εγώ θα την έλεγα αρκετά ενδιαφέρουσαγαμάτη η επιστροφή του fringe
Ξεκίνησε και το Modern Family. Μαζί με τα επεισόδια του Big Bang ήταν νομίζω γαμάτα.
Όσο για το Curb να πω την αλήθεια δε με ενθουσίασαν καθόλου τα 3-4 επεισόδια του πρώτου κύκλου που είδα. ΊΣΩΣ κάτσω να δω όταν θα θέλω να περάσει λίγο ο καιρός για να δω 3-4 επεισόδια των σειρών που βλέπω (θέλω να βλέπω 3-4 επεισόδια γιατί αν βλέπω 1 και πρέπει να περιμένω μια βδομάδα για να δω άλλο ένα σαλτάρω...Είχα πάθει σύνδρομο όταν πχ έβλεπα το 24 και στην αρχή έβλεπα 2-3 επεισόδια την ημέρα και όταν πρόλαβα τη σειρά και έπρεπε να περιμένω μια βδομάδα για να βγει το άλλο επεισόδια έκανα σα το ναρκωμανή...Αρρώστια ξέρω)
caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμενα το lost με πορωνει αλλα καπου στην πορεια εκανε μεγαλη κοιλια...ο αμπραχαμ το τραβηξε παραπανω απο οσο επρεπε...εβαλε μεσα 30 πρωταγωνιστες και η σειρα κατεντησε ενας mind fuck γριφος..με τελος οχι οπως θα το περιμενε κανεις...δεν επρεπε να τραβηξει 6 σεζον...το πολυ στην 4η σεζον επρεπε να ειχε τελειωσει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις