Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τελίωσα και τον 4ο κύκλο του Damages. Να πω την αλήθεια, είναι μια σειρά που μπορεί να τραβήξει πολλάααααααααααα χρόνια λόγο του θέματος της (δικαστικές υποθέσεις), αλλά η κόντρα μεταξύ των 2 γυναικείων χαρακτήρων αργά ή γρήγορα θα αρχίζει να κουράζει. Το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύλου σε κάνει να περιμένεις πως στον 5ο απλά θα γίνει της πουτάνας.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τελίωσα και τον 4ο κύκλο του Damages. Να πω την αλήθεια, είναι μια σειρά που μπορεί να τραβήξει πολλάααααααααααα χρόνια λόγο του θέματος της (δικαστικές υποθέσεις), αλλά η κόντρα μεταξύ των 2 γυναικείων χαρακτήρων αργά ή γρήγορα θα αρχίζει να κουράζει. Το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύλου σε κάνει να περιμένεις πως στον 5ο απλά θα γίνει της πουτάνας.

ηδη στον 4 κουραζει για μενα , αν κ οι ερμηνεις κ των 2 κυριων ειναι τρομερες.
αγαπημενη σειρα στο τοπ5 μου.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω την παρακολουθω εχω γραψει και πιο πριν αν ψαξεις! διαβασε και το τι λεει ο gregory!
3 και 4 σεζον αγριευουν τα πραγματα και κολυμπανε οι ηρωες σε βαθια νερα με πραγματικους κακους!
μεχρι και χειροτερα εγκληματα αναγκαζονται να κανουν αν και σκοπιμα μετα τους κανουν ηρωες για να τους φανε πιο ευκολα! ;)

Τωρα ξεκινησα την τριτη σεζον.....Η αληθεια πως μεχρι τωρα δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο απλα ειναι καλογραμμενο και απο τις λιγες σειρες που δεν βαριεμαι να βλεπω.....

Το εβλεπα αυτο στο mega αλλα καπου μεταξυ διακοπων και αλλαγης ωρας προβολης το εχασα....

Ποσοι κυκλοι ειναι? 5?

ηδη στον 4 κουραζει για μενα , αν κ οι ερμηνεις κ των 2 κυριων ειναι τρομερες.
αγαπημενη σειρα στο τοπ5 μου.

Ειδικα η Γκλεν ειναι τελεια....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Το εβλεπα αυτο στο mega αλλα καπου μεταξυ διακοπων και αλλαγης ωρας προβολης το εχασα....

Ποσοι κυκλοι ειναι? 5?

Ειδικα η Γκλεν ειναι τελεια....

στις 14/9 τελειωσε ο 4 . εχει ανακοινωθει κ ο 5ος.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αρχίζει απόψε η πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της Αμερικάνικης τηλεόρασης το Terra Nova. Έχει ιδέα κανείς?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
ελα ρε ταυρε! εχουμε κ μεις ιντερνετ! ;)
εχεις καμια προσωπικη αποψη περι της σειρας ? εχεις να μας ενημερωσεις για κατι ?
;Eλα ρε Νιο..σαν τί παραπάνω να πώ για μια σειρα που ξεκινά απόψε??δεν τη σκηνοθέτησα εγώ..του έδωσα το λινκ που περιέχει όλες τις πληροφορίες..σε τέτοιες ερωτήσεις, τέτοιες απαντήσεις!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
;Eλα ρε Νιο..σαν τί παραπάνω να πώ για μια σειρα που ξεκινά απόψε??δεν τη σκηνοθέτησα εγώ..του έδωσα το λινκ που περιέχει όλες τις πληροφορίες..σε τέτοιες ερωτήσεις, τέτοιες απαντήσεις!

παλιος ο Ταυρακλας κ ωραιος!ολοι δικιο εχουμε!
ελα πες κανα καλο ταινιακι τωρα!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
παλιος ο Ταυρακλας κ ωραιος!ολοι δικιο εχουμε!
ελα πες κανα καλο ταινιακι τωρα!
θα μας βρίσουν αν μιλάμε για ταινίες εδώ..πάντως μάλλον το Αφεντικά για Σκότωμα θα δω..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Αρχίζει απόψε η πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της Αμερικάνικης τηλεόρασης το Terra Nova. Έχει ιδέα κανείς?
Η πιο ακριβή παίζει να είναι ο The Pacific που κυμάνθηκε στα 230 εκατομύρια δολάρια περίπου.
Αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά για το Terra Nova, που ο πιλότος του κόστισε πάνω από 30 εκατομμύρια.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

"who are transported back 85 million years to prehistoric Earth where they join Terra Nova, a colony of humans".

Πολύ ενδιαφέρον, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο homo sapiens είναι περίπου 150000 με 200000 χρόνων το πολύ και πριν από 85 μύρια χρόνια (χίλια μύριααααα κύματαααα μακρίιιι τ'αιβαλίιιιιιι) δεν υπήρχαν καν τα πρώτα primates...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έψαξα για τόρεντ για το ΤERRA NOVA και δε βρήκα λινκ.

Είδα το 2 επεισόδιο από τους 2 και 1/2 άντρες. Πρώτον το πιτσιρίκη (τι πιτσιρίκη δηλαδή πρέπει να είναι πλέον κοντά στα 20) εμφανίζεται σε μια σκηνή όλη και όλη. Και ο Κούτσερ για μένα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ήμουν ο ηθοποιός που κάνει τον Άλαν θα ζητούσα 3πλασιασμό του μισθού μου. Μόνος του τη κρατάει τη σειρά (όσο μπορεί και αυτός)...Δε τραβάει απλά (γνώμη μου φυσικά)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
στο terra nova μονο δεινοσαυρους θα σκοτωνουν?κανας εξωγηινος?
πολυ φοβαμαι οτι θα καταληξει παπαρια σαν το λοστ....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αν και εσυ πηδουσες την γιαγιακα που ειναι τελειωμενη ηθοποιος και εχει μια απο τις πιο μεγάλες εταιριες παραγωγης του Χολυγουντ
,τοτε και εσυ παιχτη, θα πρωταγωνιστες σε πολλες σειρες! ;) :grin: :grin: :grin:

Είδα το 2 επεισόδιο από τους 2 και 1/2 άντρες. Πρώτον το πιτσιρίκη (τι πιτσιρίκη δηλαδή πρέπει να είναι πλέον κοντά στα 20) εμφανίζεται σε μια σκηνή όλη και όλη. Και ο Κούτσερ για μένα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ήμουν ο ηθοποιός που κάνει τον Άλαν θα ζητούσα 3πλασιασμό του μισθού μου. Μόνος του τη κρατάει τη σειρά (όσο μπορεί και αυτός)...Δε τραβάει απλά (γνώμη μου φυσικά)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

ο πιτσιρικάς είναι 18

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Αν και εσυ πηδουσες την γιαγιακα που ειναι τελειωμενη ηθοποιος και εχει μια απο τις πιο μεγάλες εταιριες παραγωγης του Χολυγουντ
,τοτε και εσυ παιχτη, θα πρωταγωνιστες σε πολλες σειρες! ;) :grin: :grin: :grin:
Μακάρι να είχα και εγώ μια τέτοια γιαγιάκα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να σε προοηθησει παιχτη? :sunglasses:
εγω σε εκοβα για ρομαντικο ατομο που θελει να ερωτευτει?  :grin: