Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Το Rings of Power δεν ειναι απλα κακο,ειναι οτι χειροτερο εχει βγει στην ιστορια της τεχνης απο την στιγμη που καποιος νεαντερνταλ ζωγραφισε ενα μαμουθ στον τοιχο της σπηλιας του. Οχι μονο γιατι κατακρεουργει με καθε δυνατο τροπο το εργο και τη μυθολογια του Τολκιν αλλα γιατι ειναι αθλιο σε ολα τα επιπεδα, καστινγκ ερμηνιες σεναριο σκηνοθεσια κουστουμια τα παντα.

ΥΓ: Ναι το γουστο και το αν σ αρεσει κατι ειναι παντα υποκειμενικο, αλλα για να βρισκεις εστω κ υποφερτο αυτο το ανοσιουργημα θα πρεπει να εχεις μολις βγει απο τη σπηλια των Νεαντερνταλ και η μονη σου επαφη ως τωρα με τεχνη να ειναι το μαμουθ στο τοιχο,δεν εξηγειται αλλιως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Yes.
Το slow horses το έχω προτεινει 2 γορες.
Φοβερο
Πολυ καλο , και ο Γκαρυ Ολντμαν οπως παντα ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.549
Πόντοι
10.411
Το Rings of Power δεν ειναι απλα κακο,ειναι οτι χειροτερο εχει βγει στην ιστορια της τεχνης απο την στιγμη που ο καποιος νεαντερνταλ ζωγραφισε ενα μαμουθ στον τοιχο της σπηλιας του. Οχι μονο γιατι κατακρεουργει με καθε δυνατο τροπο το εργο και τη μυθολογια του Τολκιν αλλα γιατι ειναι αθλιο σε ολα τα επιπεδα, καστινγκ ερμηνιες σεναριο σκηνοθεσια κουστουμια τα παντα.

ΥΓ: Ναι το γουστο και το αν σ αρεσει κατι ειναι παντα υποκειμενικο, αλλα για να βρισκεις εστω κ υποφερτο αυτο το ανοσιουργημα θα πρεπει να εχεις μολις βγει απο τη σπηλια των Νεαντερνταλ και η μονη σου επαφη ως τωρα με τεχνη να ειναι το μαμουθ στο τοιχο,δεν εξηγειται αλλιως
Αυτός που υποδύεται τον Sauron παίζει καλά

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.086
Πόντοι
206
Καλά χαλαρώστε.
Πολύ καλύτερη η δεύτερη σεζόν του Rings Of Power από την πρώτη και με μάχες και με σκηνικά και με ιστορία.
Οκ δεν ακολουθεί πιστά την ιστορία αλλά και πολλές σειρές το ίδιο κάνουν.
Μην τρελαίνεστε κάποιοι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346
Αυτός που υποδύεται τον Sauron παίζει καλά
Γενικα εχει καλους ηθοποιους.. πρωτος κυκλος πολυ καλος, δευτερος μετριος, ασε να λενε οι αλλοι.
Το προβλημα τους ειναι οτι το πανε πολυ αργα, εκτος και αν σκεφτονται να κανουν καμια δεκαρια κυκλους ακομα :confused:
Περασαν δυο σεζον για να μας πουν ποιος ειναι ο γκανταλφ! ενω ολοι τον καταλαβαμε απο τα πρωτα επεισοδια.
Χωρις μαχες η σειρα ειναι καταδικασμενη.. ξενερωσε ο κοσμος με την μεγαλη αναμονη και δεν ειδε αυτο που περιμενε στο β κυκλο, λογικο να υπαρχουν αντιδρασεις..μην ξεχναμε οτι εχουν και το μεγαλυτερο μπατζετ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.549
Πόντοι
10.411
Γενικα εχει καλους ηθοποιους.. πρωτος κυκλος πολυ καλος, δευτερος μετριος, ασε να λενε οι αλλοι.
Το προβλημα τους ειναι οτι το πανε πολυ αργα, εκτος και αν σκεφτονται να κανουν καμια δεκαρια κυκλους ακομα :confused:
Περασαν δυο σεζον για να μας πουν ποιος ειναι ο γκανταλφ! ενω ολοι τον καταλαβαμε απο τα πρωτα επεισοδια.
Χωρις μαχες η σειρα ειναι καταδικασμενη.. ξενερωσε ο κοσμος με την μεγαλη αναμονη και δεν ειδε αυτο που περιμενε στο β κυκλο, λογικο να υπαρχουν αντιδρασεις..μην ξεχναμε οτι εχουν και το μεγαλυτερο μπατζετ.
Εμένα μου φάνηκε ο 2ος κάπως καλύτερος αλλά τεσπα,γούστα είναι αυτά

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Εχει ξεκινησει και ο δευτερος κυκλος The Τulsa King με τον Σταλονε,οχι τιποτα φοβερο αλλα περναει η ωρα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.086
Πόντοι
206
5 σεζόν θα κάνουν σίγουρα.
Αν ασχολείσαι σοβαρά με τις σειρές θα έπρεπε να το ξέρεις.
Τώρα πώς είδες εσύ πολύ καλή πρώτη σεζόν και μέτρια δεύτερη σεζόν, μάλλον βλέπεις άλλη σειρά, γιατί οι μάχες της δεύτερης, δεν υπήρχαν κάν στην πρώτη.

Επίσης χαλάρωσε λίγο με τα σποιλερ, γιατί δεν έχουν δει όλοι τη δεύτερη σεζόν και έδωσες σημαντική πληροφορία.
Εγώ θα σε μπλοκαρα από το θέμα για τέτοια μαλακία που έκανες. Σεβασου και τους άλλους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346
5 σεζόν θα κάνουν σίγουρα.
Αν ασχολείσαι σοβαρά με τις σειρές θα έπρεπε να το ξέρεις.
Τώρα πώς είδες εσύ πολύ καλή πρώτη σεζόν και μέτρια δεύτερη σεζόν, μάλλον βλέπεις άλλη σειρά, γιατί οι μάχες της δεύτερης, δεν υπήρχαν κάν στην πρώτη.

Επίσης χαλάρωσε λίγο με τα σποιλερ, γιατί δεν έχουν δει όλοι τη δεύτερη σεζόν και έδωσες σημαντική πληροφορία.
Εγώ θα σε μπλοκαρα από το θέμα για τέτοια μαλακία που έκανες. Σεβασου και τους άλλους.
Γεια σου ρε ξενιτεμενε :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346
The Walking Dead: Daryl Dixon ξεκινησε η δευτερη σεζον. Καλο το πρωτο επεισοδιο, αλλα εχω δυο παρατηρησεις γενικα για την σειρα.
1) σε λιγο και δεκαχρονα που μπορουν να κρατησουν ενα μαχαιρι θα σκοτωνουν ζομπι.
2) Αναλωντονται πολυ σε μαχες μεταξυ ανθρωπον, πετανε και κατι λιγα ζομπια ενδιαμεσα.
Ποιος ο λογος να λεγεται η σειρα Walking Dead αφου εχει να κανει με ζωντανους περισσοτερο;; κατα τ αλλα καλη σειρα, βλεπεται.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346
Εμένα μου φάνηκε ο 2ος κάπως καλύτερος αλλά τεσπα,γούστα είναι αυτά
Ο 1ος πηγε πολυ καλα γιατι εδειξαν οτι χρειαζεται για αρχη μιας σειρας.. ουτε τρελα πραγματα αλλα ουτε και βαρετα.
Στον δευτερο, η αναμονη 2 χρονων σε συνδιασμο με αυτο που εδειξαν ηταν σχεδον αποτυχια..εγω το λεω μετριο γιατι το εσωσαν λιγο προς το τελος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.281
Πόντοι
371
Yes.
Το slow horses το έχω προτεινει 2 γορες.
Φοβερο
Έχει τελειώσει; Γιατί δεν βλέπω σειρές αν δεν έχουν κάνει τον τελευταίο κύκλο. Μια φορά την πάτησα με το cobra kai και μας έχουν πρήξει τα αρχιδια

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
Έχει τελειώσει; Γιατί δεν βλέπω σειρές αν δεν έχουν κάνει τον τελευταίο κύκλο. Μια φορά την πάτησα με το cobra kai και μας έχουν πρήξει τα αρχιδια
οχι εχει ακομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το περιμενα λιγο καλυτερο , αλλα οπως ειπες περναει η ωρα , καλουτσικο ειναι
για να περανει η ωρα ειναι ταμαμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom