Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 1.076
Καλό είναι τελικά. Έφτασα στη 5η σεζόν.Για πες τελικά το συνέχισες, πως σου φαίνεται;
Καλό είναι τελικά. Έφτασα στη 5η σεζόν.Για πες τελικά το συνέχισες, πως σου φαίνεται;
Ναι κανει κοιλια απο την μεση και μετα .Είναι καλή μέχρι τη μέση. Μετά παίρνει την κάτω βόλτα.
Θεωρώ ότι παρόλο που είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς λόγο ελλείψης Budget αξίζει να το δεις δεν είναι ανούσιοΕκτός από το επεισόδιο με τη μύγα, το οποίο συνιστώ να το πηδήξετε.
Γιατί, μια χαρά έδειξε πώς βγαίνουν οι καβαλάρηδες των δράκων.απατεωνες got/house of the dragon υποτιθεται 2 χρονια γυριζανε τη φετινη υπερπαραγωγη στους επομενους ολυμπιακους βλεπω την επομενη σεζον
Για εμένα το Office είναι από τις καλύτερες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Αλλά όλα είναι θέμα άποψης. Μπορεί εσένα να μη σου ταιριάζει. Αφού το προσπάθησες και δεν σου έκατσε, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζεις. Πήγαινε παρακάτω. Κι ας λένε ότι θέλουν κι ας το αποθεώνουν όλοι.Ρε παιδιά το the office αξίζει? Λέει τίποτα όσοι το έχουν δει? Έχω δει να το αποθεώνουν, έχω προσπαθήσει 2 φορές να το ξεκινήσω την μια το έκλεισα στα μισά του πρώτου επεισοδίου και την άλλη άντεξα μέχρι 2-3ο αλλά και πάλι μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο.
Αξίζει, αν έχεις δουλέψει σε οποιοδήποτε τυπικό γραφείο. Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις ζήσει αντίστοιχες καταστάσεις, τότε θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις.Ρε παιδιά το the office αξίζει? Λέει τίποτα όσοι το έχουν δει? Έχω δει να το αποθεώνουν, έχω προσπαθήσει 2 φορές να το ξεκινήσω την μια το έκλεισα στα μισά του πρώτου επεισοδίου και την άλλη άντεξα μέχρι 2-3ο αλλά και πάλι μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο.
το βιβλίο μακράν καλύτερο.Γεια όσους είδαν το SILO έρχεται η δεύτερη σεζόν σύντομα.
Σκοπεύω να το δω πάλι για να το θυμηθώ, αλλά πιστεύω και το βιβλίο αξίζει.
Πολύ καλό, είμαι στο 5ο επεισόδιοPresumed Innocent
Ένας εισαγγελέας βρίσκεται κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του.
Μίνι σειρά (8 επεισόδια) με Jake Gyllenhaal, Raymond Horgan
Πολύ καλύτερα από την πρώτη σεζόν.Ψιλο πατατα τα 3 πρωτα επεισοδια του δευτερου κυκλου στον αρχοντα των Δαχτυλιδιων.
Τζαμπα τοση αναμονη (2 χρονια) αμα παει ολος ο κυκλος ετσι.