troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
πιστεύω ότι όλοι θα απολαύσετε την καταπληκτική σειρά Sugar με τον ανατρεπτικό ντετέκτιβ Τζον Σούγκαρ που τον υποδύεται ο γαμάτος Colin Farell
η σειρά είναι ένα κλασικό νεονουάρ που όμως έχει 3 αναπάντεχες (πραγματικά όμως !) ανατροπές
ένας καλοντυμένος ντετέκτιβ του Λος Άντζελες που ειδικεύεται στην ανεύρεση χαμένων προσώπων. Ιντριγκαδόρικο καθότι στην Αμερική κάθε χρόνο εξαφανίζονται χιλιάδες άτομα και μόνον ένα μικρό κλάσμα από αυτά ξαναβρίσκεται.
Τι συμβαίνει στα υπόλοιπα εξαφανισμένα άτομα ;
ο ντετέκτιβ πίνει. Ουίσκι. Πολύ. Έχει όμως μια ιδιορρυθμία στον οργανισμό του που δεν μεταβολίζει το αλκοόλ.
έχει και τρέμουλο συχνά
και έχει και μερικά σκοτεινά μυστικά
είναι όμως καλόκαρδος με την αρχετυπική έννοια του όρου. Απεχθάνεται την βία κι όταν θα αναγκαστεί να καταφύγει σε αυτήν πάντα προειδοποιεί.
τρεις τεράστιες ανατροπές. Αναπάντεχες. Δεν θα πω τίποτα για να μην σας κάνω σπόϊλερ - το πιο mindfuck plot twist των τελευταίων τηλεοπτικών ετών.
πρέπει να το δεις για πολλούς λόγους : για το στακάτο και κουλ παίξιμο του Κόλιν Φάρελ (απόλυτο ιρλανδέζικο coolness) + για την πολύ καλή μουσική + για την ωραία φωτογραφία της πόλης (προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το Λος Άντζελες και τις 3 φορές που το επισκέφθηκα, αλλά εδώ η κάμερα το αναβαθμίζει) + ο ρυθμός είναι γρήγορος και δεν υπάρχουν βαρετά μέρη και κοιλιές + η αισθητική που είναι γυρισμένο τα σπάει (τα κοστούμια, η Σέβρολε, ακόμη και η σκυλίτσα κλπ) + οι ταιριαστοί συμπρωταγωνιστές : Amy Ryan, James Cromwell, Ντένις Μπουτσικάρης + το πιο βασικό, το στόρυ είναι πολύ ενδιαφέρον, θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο
όντως ότι πιο ενδιαφέρον έχω δει εδώ και πολύ καιρό
ελπίζω να την απολαύσετε όπως κι εγώ
ωραιος τυπε.....φαινετε πολυ καλη