Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πες μια νεα σειρα σαν αυτην;

Ειναι καλοι για το ρολο που εχουν βρε τυπε..δεν γινεται μια σειρα να εχει 20 πρωταγωνιστες.
Πάλι με αναγκάζεις να κάνω τη δουλειά σου που βαριέσαι να ψάχνεις.

Λοιπόν καλές νέες σειρές που κυκλοφορούν σύμφωνα με τη λίστα μου:
1) Shogun
2) Dark Matter
3) Gentlemen
4) Fallout
5) SWAT
6) SILO
7) SQUID GAME
8) STRANGER THINGS
9) The Boys
10) Mandalorian
11) Walking Dead (νέες σειρές)
Κλπ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Πάλι με αναγκάζεις να κάνω τη δουλειά σου που βαριέσαι να ψάχνεις.

Λοιπόν καλές νέες σειρές που κυκλοφορούν σύμφωνα με τη λίστα μου:
1) Shogun
2) Dark Matter
3) Gentlemen
4) Fallout
5) SWAT
6) SILO
7) SQUID GAME
8) STRANGER THINGS
9) The Boys
10) Mandalorian
11) Walking Dead (νέες σειρές)
Κλπ
Τα μισα και παραπανω που εγραψες ειναι ψιλοπαλιες σειρες. The Boys Mandalorian Walking Dead SILO κ.α
κανα δυο δεν τα εχω δει..οποτε δεν εχω αποψη.
Το σογκουν μονο θα εβαζα..αλλα αυτο εγινε πριν 40 χρονια και απλα το ξαναγυρισαν, κλαιν μαιν δηλαδη.
Προσπαθησε καλυτερα τυπε δεν το χεις και πολυ με τις σειρες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τα μισα και παραπανω που εγραψες ειναι ψιλοπαλιες σειρες. The Boys Mandalorian Walking Dead SILO κ.α
κανα δυο δεν τα εχω δει..οποτε δεν εχω αποψη.
Το σογκουν μονο θα εβαζα..αλλα αυτο εγινε πριν 40 χρονια και απλα το ξαναγυρισαν, κλαιν μαιν δηλαδη.
Προσπαθησε καλυτερα τυπε δεν το χεις και πολυ με τις σειρες.
Το μυαλό σου και μια λύρα και πρόσεχε λίγο τον τόνο σου γιατί έρχεται ξεφτιλισμα.

Ποια είναι παλιά ρε άσχετε;
Το Silo, Walking Dead sequels που βγήκαν 2-3 τον τελευταίο χρόνο και που δεν έχεις δει και δεν έχεις και άποψη;
Πρώτη φορά βλέπω άτομο που παραδέχεται ότι δε γνωρίζει κάτι, να την λέει σε άλλον που ξέρει για όλα όσα μιλάει.

Σε άφηνα τόσο καιρό να γράφεις τις παπαριές σου αλλά επειδή τολμάς να το παίζεις εξυπνακιας, από εδώ και πέρα θα παίζει ξεφτιλισμα όπου σε βρίσκω μέχρι να βάλεις μυαλό.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Το μυαλό σου και μια λύρα και πρόσεχε λίγο τον τόνο σου γιατί έρχεται ξεφτιλισμα.

Ποια είναι παλιά ρε άσχετε;
Το Silo, Walking Dead sequels που βγήκαν 2-3 τον τελευταίο χρόνο και που δεν έχεις δει και δεν έχεις και άποψη;
Πρώτη φορά βλέπω άτομο που παραδέχεται ότι δε γνωρίζει κάτι, να την λέει σε άλλον που ξέρει για όλα όσα μιλάει.

Σε άφηνα τόσο καιρό να γράφεις τις παπαριές σου αλλά επειδή τολμάς να το παίζεις εξυπνακιας, από εδώ και πέρα θα παίζει ξεφτιλισμα όπου σε βρίσκω μέχρι να βάλεις μυαλό.
Τι πινεις βρε τυπε? :2funny:
Οταν λεω καινουργια μιλαω για το 24 το σιλο ποτε ειναι ? ασε που δεν αξιζει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Τωρα ερχονται συνεχειες καλων σειρων..οπως το Τα Δαχτυλιδια της Δυναμης και το Βικινγκς βαλχαλα.

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Τωρα ερχονται συνεχειες καλων σειρων..οπως το Τα Δαχτυλιδια της Δυναμης και το Βικινγκς βαλχαλα.
Τραγικες κ οι 2 ρε τυπε woke αθλιες με τραγικες βαθμολογιες στο imdb που ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο οσον αφορα σειρες...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Τραγικες κ οι 2 ρε τυπε woke αθλιες με τραγικες βαθμολογιες στο imdb που ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο οσον αφορα σειρες...
Τα ειδες;; για woke δεν θυμαμαι να εχουν..ισως λιγο, αλλα πες μου ποια καινουργια σειρα δεν εχει μεσα..εδω αλλες εχουν και ολοκληρα επεισοδια π.χ το The Last of Us κ.α

Τα δαχτυλιδα της δυναμης..ειναι πολυ καλο και η συνεχεια του ακομα καλυτερη. Το ποσο το βαθμολογουν δεν με ενδιαφερει σε μια σειρα..δεν την βλεπουν αυτοι για μενα.
Το βαλχαλα ειναι πολυ καλο ισως και καλυτερο απο το πρωτο..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τα ειδες;; για woke δεν θυμαμαι να εχουν..ισως λιγο, αλλα πες μου ποια καινουργια σειρα δεν εχει μεσα..εδω αλλες εχουν και ολοκληρα επεισοδια π.χ το The Last of Us κ.α

Τα δαχτυλιδα της δυναμης..ειναι πολυ καλο και η συνεχεια του ακομα καλυτερη. Το ποσο το βαθμολογουν δεν με ενδιαφερει σε μια σειρα..δεν την βλεπουν αυτοι για μενα.
Το βαλχαλα ειναι πολυ καλο ισως και καλυτερο απο το πρωτο..
Τι είπες τώρα; Το Βαλχάλα με τα παιδιά του Ράγνκαρ είναι καλύτερη από τις πρώτες σεζόν με τον ίδιο τον Ράγκναρ; :confused::2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Τι είπες τώρα; Το Βαλχάλα με τα παιδιά του Ράγνκαρ είναι καλύτερη από τις πρώτες σεζόν με τον ίδιο τον Ράγκναρ; :confused::2funny:
Ε ναι..πηξαμε στα πρικουελ, ας δουμε και καμια καλη συνεχεια.

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
863
Πόντοι
86
Το Dexter το έχει δει κανείς;
Το ξεκίνησα αλλά κάπου σε κοιμίζει..

Φίλε μη την παρατήσεις! Πόσα επεισόδια έχεις δει;
Εγώ την έβλεπα πριν πολλά χρόνια από την τηλεόραση νομίζω.
Από τις πιο αγαπημένες μου και πολύ μεγάλη, έχει πολλούς κύκλους
Και τώρα που την έχω netflix την έχω στη λίστα μου να τη ξανα δω!
Από τις καλύτερες!

Σε λίγο που θα τον συνηθίσεις, δεθείς με τους πρωταγωνιστές δεν θα μπορείς να τη σταματήσεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
WD New York
Παίζει κάπου?
Ξέρει κανείς?

xafnou

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
48
Πόντοι
0
Βαριέμαι να διαβάσω 237 σελίδες. Οπότε δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αυτό που θέλω να πω.
Προσωπική γνώμη: Το Breaking Bad, είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Με μεγάλη απόσταση από την δεύτερη.
Εκτός από το επεισόδιο με τη μύγα, το οποίο συνιστώ να το πηδήξετε.

xafnou

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
48
Πόντοι
0
BABY REINDEER στο Netflix.

Πραγματική ιστορία.
Ένας άχρηστος κωμικός γνωρίζει μια τεράστια χοντρελο, η οποία τον ερωτεύεται και ξεκινάει να εισβάλλει στη ζωή του με τρελές συμπεριφορές.
Για να δείτε πού μπορεί να φτάσει μια αγαμητη γυναίκα.
Είναι καλή μέχρι τη μέση. Μετά παίρνει την κάτω βόλτα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Ξεκινησε η 4 σεζον του The Boys.. το spin-off της σειρας απετυχε, για να δουμε τι θα γινει με αυτο.:coffee:

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.653
Πόντοι
456

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Εχω καλη καινουργια σειρα.. να την ριξω η θα με μαλωσει παλι ο xenitemenos? :confused:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
πιστεύω ότι όλοι θα απολαύσετε την καταπληκτική σειρά Sugar με τον ανατρεπτικό ντετέκτιβ Τζον Σούγκαρ που τον υποδύεται ο γαμάτος Colin Farell

η σειρά είναι ένα κλασικό νεονουάρ που όμως έχει 3 αναπάντεχες (πραγματικά όμως !) ανατροπές

ένας καλοντυμένος ντετέκτιβ του Λος Άντζελες που ειδικεύεται στην ανεύρεση χαμένων προσώπων. Ιντριγκαδόρικο καθότι στην Αμερική κάθε χρόνο εξαφανίζονται χιλιάδες άτομα και μόνον ένα μικρό κλάσμα από αυτά ξαναβρίσκεται.

Τι συμβαίνει στα υπόλοιπα εξαφανισμένα άτομα ;

ο ντετέκτιβ πίνει. Ουίσκι. Πολύ. Έχει όμως μια ιδιορρυθμία στον οργανισμό του που δεν μεταβολίζει το αλκοόλ.
έχει και τρέμουλο συχνά
και έχει και μερικά σκοτεινά μυστικά

είναι όμως καλόκαρδος με την αρχετυπική έννοια του όρου. Απεχθάνεται την βία κι όταν θα αναγκαστεί να καταφύγει σε αυτήν πάντα προειδοποιεί.

τρεις τεράστιες ανατροπές. Αναπάντεχες. Δεν θα πω τίποτα για να μην σας κάνω σπόϊλερ - το πιο mindfuck plot twist των τελευταίων τηλεοπτικών ετών.

πρέπει να το δεις για πολλούς λόγους : για το στακάτο και κουλ παίξιμο του Κόλιν Φάρελ (απόλυτο ιρλανδέζικο coolness) + για την πολύ καλή μουσική + για την ωραία φωτογραφία της πόλης (προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το Λος Άντζελες και τις 3 φορές που το επισκέφθηκα, αλλά εδώ η κάμερα το αναβαθμίζει) + ο ρυθμός είναι γρήγορος και δεν υπάρχουν βαρετά μέρη και κοιλιές + η αισθητική που είναι γυρισμένο τα σπάει (τα κοστούμια, η Σέβρολε, ακόμη και η σκυλίτσα κλπ) + οι ταιριαστοί συμπρωταγωνιστές : Amy Ryan, James Cromwell, Ντένις Μπουτσικάρης + το πιο βασικό, το στόρυ είναι πολύ ενδιαφέρον, θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο

όντως ότι πιο ενδιαφέρον έχω δει εδώ και πολύ καιρό

ελπίζω να την απολαύσετε όπως κι εγώ

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom