You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βλέποντας και το 2ο επεισόδιο του The Americans μπορώ άνετα να το χαρακτηρίσω ως <<πατάτα>>..Εντελώς μη ρεαλιστικό,χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή ένταση¨..οι χαρακτήρες <<χάρτινοι>>, περισσότερο μοιάζουν με ψυχοπαθείς παρά με εκπαιδευμένους κατασκόπους, οι πράξεις τους δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη λογική.Επιπλέον αν σε έχουν βιάσει οι συμπατριώτες σου, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις 3 εκατ $ τη δεκαετία του '80 και να ζήσεις ως μεγιστάνας σε μια ηλιολουστη παραλία δεν το σκέφτεσαι ιδιαίτερα ..επίσης αν είσαι αποστάτης που έχεις ήδη τσεπώσει τα εκατ., δεν κυκλοφορείς σε σκοτεινά δρομάκια ,περιμένοντας να σε πιάσουν τα πρώην αφεντικά σου και να σε στείλουν στη Σιβηρία.
Καποιος να πει στους αμερικανους σεναριογραφους οτι ο ψυχρος πολεμος τελειωσε εδω και 23 χρονια, αλλα μαλακα για να μην τους ερθει αποτομα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ενα σχολιο για the walking dead....πως καταφεραν τα σαινια να γυρισουν το "χτυποκαρδια στο μπεβερλυ χιλς" σε zombie apocalypse εκδοχη? :S Με καθηλωσε πραγματικα στην θεση μου απο την αγωνια( ) και μετα απο εναμισι επεισοδιο το παρατησα....
Κακοποιηση της κληρονομιας του Ρομερο και του Fulci λεγεται αυτο
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πες τα χρυσοστομε! Και τα αμερικανακια το εχουν λατρεψει... Δεν εχω δει να λενε αρνητικα. Η πρωτη σεζον ηταν καλη, αλλα απο κει και περα οπως τα λες. Σκουπιδια!!! Δοκιμασε, αν σε ενδιαφερει το post apocalyptic, το κομικ the walking dead, απο το οποιο προερχεται και η σειρα. Υπαρχει πειρατικο στο piratebay . Φυσικα, αν σου αρεσει, αρχισε να αγοραζεις τευχη. Γαμαει. Καμια σχεση με την σειρα!Ενα σχολιο για the walking dead....πως καταφεραν τα σαινια να γυρισουν το "χτυποκαρδια στο μπεβερλυ χιλς" σε zombie apocalypse εκδοχη? :S Με καθηλωσε πραγματικα στην θεση μου απο την αγωνια( ) και μετα απο εναμισι επεισοδιο το παρατησα....
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ποιες ειναι οι αλλες δυο τυπε?σιγουρα μεσα στις 3 καλυτερες εβερ!!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πες τα χρυσοστομε! Και τα αμερικανακια το εχουν λατρεψει... Δεν εχω δει να λενε αρνητικα. Η πρωτη σεζον ηταν καλη, αλλα απο κει και περα οπως τα λες. Σκουπιδια!!! Δοκιμασε, αν σε ενδιαφερει το post apocalyptic, το κομικ the walking dead, απο το οποιο προερχεται και η σειρα. Υπαρχει πειρατικο στο piratebay . Φυσικα, αν σου αρεσει, αρχισε να αγοραζεις τευχη. Γαμαει. Καμια σχεση με την σειρα!
τυπε αφου αντεξες να τελειωσεις τον πρωτο κυκλο εισαι ηρωας....μιλαμε βαρεθηκαααα
το κομικ θα το τσεκαρω μπας και ειναι καλυτερο ευχαριστω ;)
vizolagnos6
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
για μενα sopranos,breaking badΠοιες ειναι οι αλλες δυο τυπε?
vizolagnos6
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
για δωσε infoBanshee πολύ γαμήσι και βια
gastone7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
παίζει και ένας ελληναρας κομπαρσος, Βασιλόπουλος νομιζω λεγεται
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Το Community φαση εχει , ειδικα οι 2 πρωτες σαιζον ειναι αρκετα καλες . Τωρα εχει πεσει καπως σε επιπεδο (εως αρκετα ) .
Για το Sopranos ειμαι κι εγω στο διλημμα να το αρχισω η οχι . Την εχω κατεβασμενη εδω και καιρο και παρο'ολες τις καλες κριτικες που εχει , δεν ειμαι φουλ ψημενος να τη ξεκινησω...
Για το Sopranos ειμαι κι εγω στο διλημμα να το αρχισω η οχι . Την εχω κατεβασμενη εδω και καιρο και παρο'ολες τις καλες κριτικες που εχει , δεν ειμαι φουλ ψημενος να τη ξεκινησω...
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Το Arrow τα ΣΠΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησωCalifornication !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησω
σιγα την πρωτοτυπια...στο South Park o Cartman ειχε πιει τις σταχτες του Kenny σαν ροφημα για το γαλα πριν κατι χρονια
και γενικα το californication σαν σηριαλ ειναι πολυ δηθεν...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ασε μεγαλε !!!!!!!!τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησω
Εχει τρελες φασεις και τα λενε και χυμα !!!!!!!!!!!
Να βλεπεις τον μικρο να κραταει τον δονητη της μαμας του και να ρωταει τι ειναι !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις