Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Συνημμένα

• 00000meagan-good-Deception.jpg
    00000meagan-good-Deception.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βλέποντας και το 2ο επεισόδιο του The Americans μπορώ άνετα να το χαρακτηρίσω ως <<πατάτα>>..Εντελώς μη ρεαλιστικό,χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή ένταση¨..οι χαρακτήρες <<χάρτινοι>>, περισσότερο μοιάζουν με ψυχοπαθείς παρά με εκπαιδευμένους κατασκόπους, οι πράξεις τους δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη λογική.Επιπλέον αν σε έχουν βιάσει οι συμπατριώτες σου, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις 3 εκατ $ τη δεκαετία του '80 και να ζήσεις ως μεγιστάνας σε μια ηλιολουστη παραλία δεν το σκέφτεσαι  ιδιαίτερα ..επίσης αν είσαι αποστάτης που έχεις ήδη τσεπώσει τα εκατ., δεν κυκλοφορείς σε σκοτεινά δρομάκια ,περιμένοντας να σε πιάσουν τα πρώην αφεντικά σου και να σε στείλουν στη Σιβηρία.

Καποιος να πει στους αμερικανους σεναριογραφους οτι ο ψυχρος πολεμος τελειωσε εδω και 23 χρονια, αλλα μαλακα για να μην τους ερθει αποτομα  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ενα σχολιο για the walking dead....πως καταφεραν τα σαινια να γυρισουν το "χτυποκαρδια στο μπεβερλυ χιλς" σε zombie apocalypse εκδοχη?  :S Με καθηλωσε πραγματικα στην θεση μου απο την αγωνια( :tired:) και μετα απο εναμισι επεισοδιο το παρατησα....
Κακοποιηση της κληρονομιας του Ρομερο και του Fulci λεγεται αυτο  :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ενα σχολιο για the walking dead....πως καταφεραν τα σαινια να γυρισουν το "χτυποκαρδια στο μπεβερλυ χιλς" σε zombie apocalypse εκδοχη?  :S Με καθηλωσε πραγματικα στην θεση μου απο την αγωνια( :tired:) και μετα απο εναμισι επεισοδιο το παρατησα....
Κακοποιηση της κληρονομιας του Ρομερο και του Fulci λεγεται αυτο  :headbang:
Πες τα χρυσοστομε! Και τα αμερικανακια το εχουν λατρεψει... Δεν εχω δει να λενε αρνητικα. Η πρωτη σεζον ηταν καλη, αλλα απο κει και περα οπως τα λες. Σκουπιδια!!! Δοκιμασε, αν σε ενδιαφερει το post apocalyptic, το κομικ the walking dead, απο το οποιο προερχεται και η σειρα. Υπαρχει πειρατικο στο piratebay  :cheesy:. Φυσικα, αν σου αρεσει, αρχισε να αγοραζεις τευχη. Γαμαει. Καμια σχεση με την σειρα!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πες τα χρυσοστομε! Και τα αμερικανακια το εχουν λατρεψει... Δεν εχω δει να λενε αρνητικα. Η πρωτη σεζον ηταν καλη, αλλα απο κει και περα οπως τα λες. Σκουπιδια!!! Δοκιμασε, αν σε ενδιαφερει το post apocalyptic, το κομικ the walking dead, απο το οποιο προερχεται και η σειρα. Υπαρχει πειρατικο στο piratebay  :cheesy:. Φυσικα, αν σου αρεσει, αρχισε να αγοραζεις τευχη. Γαμαει. Καμια σχεση με την σειρα!

τυπε αφου αντεξες να τελειωσεις τον πρωτο κυκλο εισαι ηρωας....μιλαμε βαρεθηκαααα :tired:
το κομικ θα το τσεκαρω μπας και ειναι καλυτερο ευχαριστω  ;)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μολις ολοκληρωσα τον 1ο κυκλο απο το "The Sopranos".Επειδη δε με ενθουσιασε καθολου το αντιθετο μου φανηκε ανιαρος ο πρωτος κυκλος βελτιωνεται καθολου η αρχιδια? Επισης το Community αξιζει?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το Arrow τα ΣΠΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Το Community φαση εχει , ειδικα οι 2 πρωτες σαιζον ειναι αρκετα καλες . Τωρα εχει πεσει καπως σε επιπεδο (εως αρκετα ) .
Για το Sopranos ειμαι κι εγω στο διλημμα να το αρχισω η οχι .  Την εχω κατεβασμενη εδω και καιρο και παρο'ολες τις καλες κριτικες που εχει , δεν ειμαι φουλ ψημενος να τη ξεκινησω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Californication !!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=50pt]Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Californication !!!!!!!!!!!!!!!!!
τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιγα την πρωτοτυπια...στο South Park o Cartman ειχε πιει τις σταχτες του Kenny σαν ροφημα για το γαλα πριν κατι χρονια  :grin:
και γενικα το californication σαν σηριαλ ειναι πολυ δηθεν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε ελιωσα με το τελευταιο επεισοδιο στο αεροπλανο οταν επεσαν οι σταχτες του αντρα της και τις εκανε μυτια με επιασε νευρικο δε μπορουσα να σταματησω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε μεγαλε !!!!!!!!

Εχει τρελες φασεις και τα λενε και χυμα !!!!!!!!!!!

Να βλεπεις τον μικρο να κραταει τον δονητη της μαμας του και να ρωταει τι ειναι !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom