Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σιγα την πρωτοτυπια...στο South Park o Cartman ειχε πιει τις σταχτες του Kenny σαν ροφημα για το γαλα πριν κατι χρονια  :grin:
και γενικα το californication σαν σηριαλ ειναι πολυ δηθεν...
Δηθεν ξεδηθεν εχει τρελο γελιο !!!!!!!!!

Η αναγεννηση του Ντουκοβνι ειναι !!!!!!!!!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Το arrow εκει στους τιτλους αναφερει κατι για την DC
Ειναι μεταφορα απο κομιξ τελικα ?
Ξερει κανεις κατι περι αυτου ?
Είναι μεταφορά του χαρακτήρα Green Arrow της DC Comics, αλλά με αρκετές αλλαγές.
Όπως, στα κόμικ πεθαίνουν και οι δυο γονείς και δεν είχε και αδερφή, ενώ στην σειρά έχει την Θία.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είναι μεταφορά του χαρακτήρα Green Arrow της DC Comics, αλλά με αρκετές αλλαγές.
Όπως, στα κόμικ πεθαίνουν και οι δυο γονείς και δεν είχε και αδερφή, ενώ στην σειρά έχει την Θία.
Οκ !!!!!

Ευχαριστω για την εξηγηση ....

Δεν γνωριζα αυτον τον ηρωα της DC !!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Τhe Carrie diaries
πρωτα ηταν σειρα! μετα εγινε η πρωτη ταινια!μετα η δευτερη!
τωρα εκαναν και prequel τα εφηβικα χρονια της Καρυ Μπραντσο!
και αν την σειρα την εβρισκα χαριτωμενη τις ταινιες απο μετριες εως κακιστες απλα αυτο τα πραμα ειναι βαρεμαρα σκετη!
αντεξα μισο επεισοδιο και το εκλεισα! αστα διαλα!
οποιος αντεξει περισσοτερο ας μας το πει! :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ηρωας θα ειναι! :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Βαλε και το Chicago Fire που τους ξελασπωνει επισης!
Γενικά το NBC πάσχει τα τελευταία χρόνια από επιλογή καλών σειρών.
Φέτος μόνο το Revolution και το Grimm ξεχωρίζουν και το 2ο για Παρασκευή σώζει την παρτίδα για το κανάλι.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
House of Cards
Καταπληκτικη σειρα! Ενδιαφερον σεναριο, ιντριγκες, πολιτικες δολοπλοκιες ενδιαφεροντες χαρακτηρες!
ακομα και οι δευτερευοντες ρολοι ειναι εξαιρετικοι! σπιρτοζικοι διαλογοι, πιστευτη ιστορια!
Καλη σκηνοθεσια!Ο τηλεθεατης ενημερωνεται για την συνεχεια και ουσιαστικα γινεται "συνενοχος" στην πλοκη και την εξελιξη της ιστοριας!
Αχαστο! Μεχρι να αρχισει το GOT απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη σειρα που παιζεται αυτη την εποχη!

ps. η σειρα απαντα και σε ενα ερωτημα!
ποιες ειναι οι τρεις λεξεις που θελει να ακουσει μια γυναικα και η μια περιλαμβανει την λεξη που αρχιζει απο L.
και αν νομιζεται οτι ειναι Το "I  Love you! χασατε!  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• house-of-cards.jpg
    house-of-cards.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 29

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έχει βρει κανένας υπότιτλους για californication season 6 episode 6 oeo ? 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
ZERO  HOUR

Το 1938 και ενώ οι  Ναζί  καλπάζουν προς την κατάκτηση του σύμπαντος, η εκκλησία αναθέτει σε 12 νέους αποστόλους τη σωτηρία της ανθρωπότητας..
Στο σήμερα η γυναίκα  ενός εκδότη πέφτει θύμα απαγωγής από έναν "τρομοκράτη" που  ψάχνει τα 12 ρολόγια που είχαν  δοθεί  στους  αποστόλους  και  κρύβουν  το  καθένα ένα  μυστικό..
Ναζί, το τέλος του κόσμου ,μυστικα  τάγματα εντός  της  εκκλησίας.Ακούγεται ενδιαφέρον, ε? Ατυχήσατε! Άνευρη σκηνοθεσία, μετριότατες ερμηνείες (πρωταγωνιστής ο ιατρός του ER ), πρόχειρο σενάριο (στον αρκτικό κύκλο κυκλοφορείς άνετα με ρούχα ,που φοράς στον Παρνασσό..στα φτωχά σοκάκια των Ινδιών, το μόνο πρόβλημα είναι ο αισθησιακά χαμηλός φωτισμός..κατά τα άλλα πιο καθαρά και από το Κολωνάκι).Μια σειρά απιθανοτήτων και εύκολων λύσεων για να πάμε παρακάτω..Πόσο παρακάτω? Δε γνωρίζω..Σύμφωνα πάντως με τις μετρήσεις και τις φήμες πάει για κόψιμο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με εχει φαει το φιλαρακι μου να δω το ΜΠΙΝΓΚ ΜΠΑΝΓΚ ΘΕΩΡΥ

Λεει τιποτα ρε παιδες η μαλακια το ολο στορυ ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

μητσο τον συμβολαιογρφο με τον σιορ ταπα το εχεις δει?.....ολα τα αλλα ειναι παπαριες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.386
Πόντοι
456

Εγω δεν το εχω δει παντως.

Ενα που ειναι εξαιρετικο ειναι το person of interest.Επειδη παντα οτι βλεπω θελω να αξιζει και οχι απλα να περναει η ωρα μου αυτο σου λεω πως αξιζει και με το παραπανω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω δεν το εχω δει παντως.

Ενα που ειναι εξαιρετικο ειναι το person of interest.Επειδη παντα οτι βλεπω θελω να αξιζει και οχι απλα να περναει η ωρα μου αυτο σου λεω πως αξιζει και με το παραπανω.
το παρακολουθαω ηδη τυπε αυτο και τα σπαει οπως τα ARROW & HAWAII 5-0

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
ZERO  HOUR

Το 1938 και ενώ οι  Ναζί  καλπάζουν προς την κατάκτηση του σύμπαντος, η εκκλησία αναθέτει σε 12 νέους αποστόλους τη σωτηρία της ανθρωπότητας..
Στο σήμερα η γυναίκα  ενός εκδότη πέφτει θύμα απαγωγής από έναν "τρομοκράτη" που  ψάχνει τα 12 ρολόγια που είχαν  δοθεί  στους  αποστόλους  και  κρύβουν  το  καθένα ένα  μυστικό..
Ναζί, το τέλος του κόσμου ,μυστικα  τάγματα εντός  της  εκκλησίας.Ακούγεται ενδιαφέρον, ε? Ατυχήσατε! Άνευρη σκηνοθεσία, μετριότατες ερμηνείες (πρωταγωνιστής ο ιατρός του ER ), πρόχειρο σενάριο (στον αρκτικό κύκλο κυκλοφορείς άνετα με ρούχα ,που φοράς στον Παρνασσό..στα φτωχά σοκάκια των Ινδιών, το μόνο πρόβλημα είναι ο αισθησιακά χαμηλός φωτισμός..κατά τα άλλα πιο καθαρά και από το Κολωνάκι).Μια σειρά απιθανοτήτων και εύκολων λύσεων για να πάμε παρακάτω..Πόσο παρακάτω? Δε γνωρίζω..Σύμφωνα πάντως με τις μετρήσεις και τις φήμες πάει για κόψιμο.

πάντως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ σενάριο - στόρυ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom