Αυτό σου έμεινε από όλη τη σειρά;
Για να μνημονεύεις μια σκηνή που έπαιξε γύρω στα 7-8 επισόδεια νωρίτερα.. (2 μήνες πίσω)
Αν αυτό θεωρείται surreal τότε ο David Lynch τι ακριβώς εκπροσωπεί; Το American Horror Story Season 2(Asylum) όλοι λένε πως το βρίσκουν άρρωστο με τρόπο που δεν είναι καυλωτικό και sexy όπως ήταν η Season 1 η οποία πυροβολούσε
Εγώ μόλις χτές την είδα τη σκηνή καλέ μου και ναι είναι απ'τα πράγματα που μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς και πολλά άλλα δεν λέω.
Ο τρόπος που αποδίδουν το κλίμα της εποχής αλλά σε μια πιο dark ατμόσφαιρα, το πως μπερδεύουν το μυαλό σου και σε κάνει ν'αναρωτιέσαι και ο ίδιος τι είναι αλήθεια και τι είναι τρέλα, η χρήση της κάμερας τα σπάει , συμβάλει στην όλη τη παράνοια, και φυσικά, μετά απο τόσα θρίλερ που έχω δει στη ζωή μου και έχω αποκτήσει ανοσία, το american horror story είναι απ'τα λίγα που σε κάποιες φάσεις μ'έκανε να ψιλοπεταχτώ απ'τη καρέκλα!
Ο εξορκισμός στην αρχή της δεύτερης σεζόν επικός!
Και ναι συμφωνώ πως είναι εντελώς άρρωστο και δεν είναι καυλωτικό, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω γιατί περιμένω να καυλώσω.
Άρρωστο άρρωστο άρρωστο και γουστάρω που 'ναι άρρωστο!
Ναι στη πρώτη σεζόν υπήρχε η θεά η καμαριέρα αλλά εδώ προφανώς θέλουν να κάνουν κάτι άλλο.