Επισκέπτης
Το dexter οντως γαμαει φετος.οι φετινες σεζον του dexter k sons of anarchy ειναι ολα τα λεφτα
Νομιζω ειναι τελευταια σεζον.
Το dexter οντως γαμαει φετος.οι φετινες σεζον του dexter k sons of anarchy ειναι ολα τα λεφτα
Ο M.C.Hall(Dexter) έχει υπογράψει και για 8η σαιζόν.Το dexter οντως γαμαει φετος.
Νομιζω ειναι τελευταια σεζον.
Από νούμερα όμως άστα να πάνε.
Το ABC αποφασισε να κοψει 2 πολυ καλες νεες σειρες το
Last Resort και το 666 Park Avenue.Περιεργη αποφαση
αφου και οι 2 σειρες ειχαν πολυ καλες κριτικες και πολυ δυνατα καστ.
Η σειρά είναι "on hiatus"σε παύση δηλαδή.Από το νέο έτος τώρα ξανά..παιδες ξερει κανεις γιατι κολησε το breaking bad στο 8ο επεισοδιο της 5ης....σεζον..... :- :-?
περιμενω εναγωνίως απο τον σεπτεμβρη που ανεβηκε το τελευταιο...
βασικα αν ειναι σε παυση ειναι ενταξει.....ειπα μηπως την κοψανε η δεν ξερω και εγω τη αλλο......οκ γιορκι.... ;)Η σειρά είναι "on hiatus"σε παύση δηλαδή.Από το νέο έτος τώρα ξανά..
Εισαι σιγουρος?Ο M.C.Hall(Dexter) έχει υπογράψει και για 8η σαιζόν.
Εγώ βλέπω HOMELAND season 2..... www.sho.com/sho/homeland/home]http://www.sho.com/sho/homeland/home[/url]
παίδες κατεβάζει κανείς από u ή bit torrent ??
εδώ και 1-2 μέρες δεν κατεβάζει τίποτα, πάντα δείχνει 0 seeders και σε κατάσταση downloading αλλά από εκεί και πέρα τίποτα απολύτως
HOMELAND τέλειο!!!!!! Έχω μείνει στην 1η σεζόν και περιμένω να τελειώσει τώρα η δεύτερη για να αρχίσω να τα βλέπω γιατί δεν μπορώ να περιμένω κάθε εβδομάδα νέο επεισόδιο.Πολύ άγχος!!!!
Επίσης παρακολουθώ AMERICAN HORROR STORY Season 2.
αρχηγέ μου και εγώ το ίδιο κάνω
Εισαι σιγουρος?
Γιατι στο τελευταιο επεισοδιο στο τελος λεει ¨"only 3 episodes left"
αρχηγέ μου και εγώ το ίδιο κάνω
Καλα ξεκινησε αλλα το γαμησαν και ψοφησε.Ασυνδετοι χαρακτηρες και καταστασεις.Χαλια ηθοποιοί και σκηνοθεσια.Κριμα γιατι σαν ιδεα ειχε δυνατοτητες.Η σειρα απλα ΓΑΜΑΕΙ
θα κολλησεις τυπεto game of thrones kalo ?
έχει δράση και σφάξιμο η είναι καμια καψουρομαλακια ?