Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλα ξεκινησε αλλα το γαμησαν και ψοφησε.Ασυνδετοι χαρακτηρες και καταστασεις.Χαλια ηθοποιοί και σκηνοθεσια.Κριμα γιατι σαν ιδεα ειχε δυνατοτητες.
ρε dude 8ο επεισοδιο ειναι ακομα δεν ξερω  παντως σε μπριζονι με τα πυρινικα και αυτα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
to game of thrones kalo ?
έχει δράση και σφάξιμο η είναι καμια καψουρομαλακια ? :grin:

Φίλε έχει απ'όλα. Πολύ ατμοσφαιρικό, έχει και αίματα και ερωτικές σκηνές κλπ. Πολλές δολοπλοκίες, πολλά ονόματα... Εγώ τα μισά θυμόμουν αλλά σε καθηλώνει. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα εποχής αλλά με αυτό κόλλησα άγρια. Δες το πρώτο επεισόδιο, αποκλείεται να μην σε ψήσει. Άντε κωλόφαρδε θα έχεις να δεις και δύο ολόκληρες season. Εμείς κάναμε αμάν και πότε να βγει το επόμενο επεισόδιο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε dude 8ο επεισοδιο ειναι ακομα δεν ξερω  παντως σε μπριζονι με τα πυρινικα και αυτα
Kαπου διαβασα οτι δεν ανανεωθηκε για δευτερο κυκλο γιατι παει χαλια.Εγω παντως σταματησα να το βλεπω.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
πολυ καλη σειρα ειναι και το sherlock holmes
σιγουρα θα κολλησετε!
για τον φιλο που ρωτησε για το game of thrones θα σου πω το εξης.και εγω την κοροιδευα την σειρα επειδη μ φαινοταν γελοια αλλα μετα κολλησα και ειδα τις δυο σεζον σε ενα πσκ!ειναι γαματη σειρα!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πολυ καλη σειρα ειναι και το sherlock holmes
σιγουρα θα κολλησετε!
για τον φιλο που ρωτησε για το game of thrones θα σου πω το εξης.και εγω την κοροιδευα την σειρα επειδη μ φαινοταν γελοια αλλα μετα κολλησα και ειδα τις δυο σεζον σε ενα πσκ!ειναι γαματη σειρα!

Το ξεκίνησα και εγώ το sherlock αλλά κάτι με χάλασε ρε γαμώτο. Νομίζω ο ρόλος του Sherlock δεν μ'αρέσει. Πολύ υπερόπτη, ξερόλα και εγωμανή τον έχουν κάνει. Αμ το άλλο; Είδε τον βοηθό του για πρώτη φορά και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα κατάλαβε τα πάντα για την ζωή του!!! Έτσι πάει όλη η σειρά, σκάει -ο γαμάω και δέρνω και είστε όλοι ηλίθιοι- sherlock και τα βρίσκει όλα. Έ και κουραστικό είναι και καθόλου ρεαλιστικό.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παντως σημερα τελειωσε η σεζον του sons of anarchy και γαμησε   :rockon:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγώ,δεν μπορώ....Κυριακή παίζει Αμερική-Δευτέρα βλέπω το επεισόδιο.....

Και όλη την επόμενη εβδομάδα περιμένεις ξανά την Δευτέρα...  :2funny:
Δεν γίνεται, δεν μπορώ να βλέπω μόνο ένα επεισόδιο. Τουλάχιστον δύο κάθε φορά.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το genre ειναι fiction οχι "εποχης" που γραφεις! και μαλιστα Hi-Lo το αρτικολεξο που χρησιμοποιειται για τεοιου ειδους βιβλια/ σειρες!
απο το High Fantasy (ακριβως επειδη ειναι φανταστικος κοσμος) kαι Low Magic!

Φίλε έχει απ'όλα. Πολύ ατμοσφαιρικό, έχει και αίματα και ερωτικές σκηνές κλπ. Πολλές δολοπλοκίες, πολλά ονόματα... Εγώ τα μισά θυμόμουν αλλά σε καθηλώνει. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα εποχής αλλά με αυτό κόλλησα άγρια. Δες το πρώτο επεισόδιο, αποκλείεται να μην σε ψήσει. Άντε κωλόφαρδε θα έχεις να δεις και δύο ολόκληρες season. Εμείς κάναμε αμάν και πότε να βγει το επόμενο επεισόδιο.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Dexter Season Finale.Κυκλοφόρησαν και οι subs..  ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μερικές φορές καλό είναι να τελειώνει μια σειρά όσο έχει ακόμα νόημα..
Αναφέρομαι στο HOMELAND η πρώτη σεζόν του οποίου ήταν πραγματικά πολύ καλή.Με ενδιαφέρουσα πλοκή,πολύπλευρους χαρακτήρες,καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες..Και η επιτυχία τους οδήγησε σε δεύτερο κύκλο..Και μέχρι τα μισά περιπου κάτι γινόταν.Από ένα σημείο και μετά όμως το έχασαν..Το έκαναν τελείως αναληθοφανές (σε αυτή τη ΣΙΑ τελικά δουλεύει όποιος να'ναι,όποιος βλέπει φως μπαίνει κτλ).Μια ανατροπή για να έχει νόημα πρέπει να έχει στέρεη βάση.Δυστυχώς στα τελευταία επεισόδια οι σεναριακές τρύπες ήταν τεράστιες.
Η σειρά πάντως θα συνεχιστεί και του χρόνου..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
To The Walking Dead ανανεώθηκε για 4η σαιζόν.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ειδα το 5χ08 απο breaking bad!!!δεν υπάρχει η σειρά!!!!δεν υπάρχει καν σειρά να την ανταγωνίζεται,ακόμα κ το dexter είναι κατα πολύ κατώτερη της!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Top 5 για μένα

1.Breaking Bad (με διαφορά)
2.Lost
3.The wire
4.Dexter
5.Spartacus (έχω δει μόνο πρώτο κύκλο κ προσωπικά το προτιμούσα από GOT)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εκατσα κ ειδα την φετινη σιζον dexter...γαμησε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom