You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
και μια που θυμηθηκα τον Andrew Scott επαιζε εναν αστυνομικο στο Blackout που ειδα για λιγο!
εχει ενα καλο ευρημα!μπαινει στον κοπο να το εξηγησει το blackout! και γι'αυτο ο τιτλος!
ειναι σκοτεινο οπως θα επρεπε αλλα απο ενα σημειο και μετα εγινε κουραστικο! αυτο το μπρος πισω στην ιστορια κουραζει!
οπτικα λαθη στην παραγωγη και το γυρισμα! να χτυπησει ηρωας το ενα χερι και σε καποια επομενη σκηνη να εχουν μπανταρισμενο το αλλο!
τεσπα! μην μπαινετε στον κοπο να το δειτε...
εχει ενα καλο ευρημα!μπαινει στον κοπο να το εξηγησει το blackout! και γι'αυτο ο τιτλος!
ειναι σκοτεινο οπως θα επρεπε αλλα απο ενα σημειο και μετα εγινε κουραστικο! αυτο το μπρος πισω στην ιστορια κουραζει!
οπτικα λαθη στην παραγωγη και το γυρισμα! να χτυπησει ηρωας το ενα χερι και σε καποια επομενη σκηνη να εχουν μπανταρισμενο το αλλο!
τεσπα! μην μπαινετε στον κοπο να το δειτε...
οσοι εβλεπαν το the Nanny το καλοκαιρι στις κλασικες επεναληψεις των καναλιων και θυμηθηκαν την Fran Drescher! ας δουν το the Exes ή το Veep και θα την ξεχασουν αμεσως!
οσοι καιγονται να δουν πως εχει γινει η Christina Applegate ας δουν το Up all Night!
και οσοι θελουν δουν που συνεχισε η sygourny weaver βλεπουν το Political Animals!
αυτα! περιμενω ανημερωση
οσοι καιγονται να δουν πως εχει γινει η Christina Applegate ας δουν το Up all Night!
και οσοι θελουν δουν που συνεχισε η sygourny weaver βλεπουν το Political Animals!
αυτα! περιμενω ανημερωση
το miami κοπηκε ηδη!
το New York θα κοπει φετος!
αρα θα μενει μονο το κλασικο Csi(Vegas)! για ποσο ομως?
γνωμη μου ειναι οτι εχουν κανει τον κυκλο τους αυτες οι σειρες! ακομα και οι ηθοποιοι αν τους δεις βαριουνται που παιζουν!
Dexter! η Criminal minds! η SVU! και στην χειροτερη για πιο χαλαρα Bones αν ψαχνεις για Lab rats που λυνουν δυσκολες υποθεσεις!
το New York θα κοπει φετος!
αρα θα μενει μονο το κλασικο Csi(Vegas)! για ποσο ομως?
γνωμη μου ειναι οτι εχουν κανει τον κυκλο τους αυτες οι σειρες! ακομα και οι ηθοποιοι αν τους δεις βαριουνται που παιζουν!
Dexter! η Criminal minds! η SVU! και στην χειροτερη για πιο χαλαρα Bones αν ψαχνεις για Lab rats που λυνουν δυσκολες υποθεσεις!
Aaron
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και το bones το έβαζε ο αντ1 αν θυμάμαι καλά. είχα δει κάποια επεισόδια αρκετά καλά ήταν τα περισσότερα. Γενικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ που παρακολουθώ ότι πετύχαινα στην τηλεόραση και μου άρεσε το έβλεπα να δω πως πάει.θα τους κρατήσω τους τίτλους που ανέφερες πάντως. Άσχετο βλέπω ότι το fringe συνεχίζει εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς πλέον;
στο Bones αλλαξε μονο ο πιτσιρικας που ηταν διανεια απο τις πρωτες σεζον! το καστ παραμενι ιδιο απο τοτε!
το fringe το εβλεπα παλια κατι πολυ βαρβαρες ωρες στο star!δεν το τοπαρακολουθω πλεον!
οποτε καποιος αλλος παιχτης θα σε ενημερωσει καλυτερα!
το fringe το εβλεπα παλια κατι πολυ βαρβαρες ωρες στο star!δεν το τοπαρακολουθω πλεον!
οποτε καποιος αλλος παιχτης θα σε ενημερωσει καλυτερα!
fringe ειναι ο τελευταιος κυκλος ο 5 που παιζει τωρα αμερικη απλα γαμει αν σου αρεσε οσο ειδεσ πρεπει να το δεις κ ναι εχουν ξεφυγει χωρις να ειναι εκνευριστικοικαι το bones το έβαζε ο αντ1 αν θυμάμαι καλά. είχα δει κάποια επεισόδια αρκετά καλά ήταν τα περισσότερα. Γενικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ που παρακολουθώ ότι πετύχαινα στην τηλεόραση και μου άρεσε το έβλεπα να δω πως πάει.θα τους κρατήσω τους τίτλους που ανέφερες πάντως. Άσχετο βλέπω ότι το fringe συνεχίζει εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς πλέον;
να βαλουμε λοιπον και καποιους αλλους τιτλους να ψαξεις! αλλες καλες εως πολυ καλες αστυνομικες σειρες...
rizzoli & Isles γυναικες πρωταγωνιστες 7
King γυναικα πρωταγωνιστης 7
major crimes σπιν οφφ του the closer! ιδιο καστ με closer αλλη πρωταγωνιστρια! 6
blue bloods! καπου ειδα να διαφημιζεται σε ελληνικο καναλι!
justified ο Αμερικανος Βλαχος πρακτορας του FBI που καθαριζει την μπουγαδα!
Longmire ο Αμερικανος Βλαχος σεριφης που καθαριζει την μπουγαδα!
midsommer murders πολυ καλη βρετανικη σειρα 8
wallander πολυ καλη βρετανικη σειρα 8
line of duty αλλη καλη βρετανικη σειρα!
Flashpoint ιστοριες για μια SWAT team ! καναδικη σειρα!
Southland!
rizzoli & Isles γυναικες πρωταγωνιστες 7
King γυναικα πρωταγωνιστης 7
major crimes σπιν οφφ του the closer! ιδιο καστ με closer αλλη πρωταγωνιστρια! 6
blue bloods! καπου ειδα να διαφημιζεται σε ελληνικο καναλι!
justified ο Αμερικανος Βλαχος πρακτορας του FBI που καθαριζει την μπουγαδα!
Longmire ο Αμερικανος Βλαχος σεριφης που καθαριζει την μπουγαδα!
midsommer murders πολυ καλη βρετανικη σειρα 8
wallander πολυ καλη βρετανικη σειρα 8
line of duty αλλη καλη βρετανικη σειρα!
Flashpoint ιστοριες για μια SWAT team ! καναδικη σειρα!
Southland!
θα τους κρατήσω τους τίτλους που ανέφερες πάντως.
ωραιος! ;)
εδειξε κ τον δευτερο κυκλο μεχρι τελος παραλληλα συμπαντα μελλον ξανα απο την αρχη ο κοσμος κ αλλα παιζουν αξιζει γενικα γιατι απλα τιποτα απο οτι συνεβαινε στην σειρα δεν ηταν τυχαιο ολα συνδεονται
δεν εγραψες ομως βρε παιχτη τιποτα για τις καινουργες σειρες!
γραψε για go on και vegas και perception! αν αξιζει να μπουμε στο κοπο να τις δουμε.
εγραψα ηδη για καποιες αλλες που εχω δει και εγω!
αν θες θα γραψω και για τις υπολοιπες!
γραψε για go on και vegas και perception! αν αξιζει να μπουμε στο κοπο να τις δουμε.
εγραψα ηδη για καποιες αλλες που εχω δει και εγω!
αν θες θα γραψω και για τις υπολοιπες!
Προς το παρόν αυτά που βλέπω για φέτος από τις σειρές που πάιζουν μέχρι στιγμής
Dexter 7 Season
The Mob Doctor καινούρια σειρά
Csi New York
Haven
Elementary καινούρια σειρά
Last resort καινούρια σειρά
Person of Interest
The Big Bang Theory
Two and a half Men
Guys with Kids καινούρια σειρά
Law and Order
Criminal Minds
Go On καινούρια σειρά
NCIS
NCIS LA
Vegas καινούρια σειρά
How I met your mother
Royal Pains
Perception καινούρια σειρά
Leverage
1% ειναι καθαρα τσοπεραδικο! συχνα το κανουν patch και το φορανε συμμοριες τσοπεραδων στο USA! εξηγηση...
1%er - If you read the papers or listen to the news, the media and law enforcement agents have redefined the term "1%er". The term was first used in the 60’s to describe some of the people that attended the motorcycle events back then. The AMA (American Motorcycle Association) stated that 99% of the people at their events were God fearing and family oriented. The other 1% were hard riding, hard partying, non mainstream type people. Thus the term 1%er was born. Some of the early bikers embraced the term and decided to call themselves 1%ers. It did not mean that they were law breakers or low life individuals. They were simply men that rode their motorcycles seven days a week in all kinds of weather, liked to drink and raise a little hell.
1%er - If you read the papers or listen to the news, the media and law enforcement agents have redefined the term "1%er". The term was first used in the 60’s to describe some of the people that attended the motorcycle events back then. The AMA (American Motorcycle Association) stated that 99% of the people at their events were God fearing and family oriented. The other 1% were hard riding, hard partying, non mainstream type people. Thus the term 1%er was born. Some of the early bikers embraced the term and decided to call themselves 1%ers. It did not mean that they were law breakers or low life individuals. They were simply men that rode their motorcycles seven days a week in all kinds of weather, liked to drink and raise a little hell.
1% τηλεθεαση? τεσπα,αν κατι μου αρεσει,δε με αποσχολουν τα παρατρεχαμενα.
Η σειρα εχει να κανει με γκανγκ τσοπεραδων,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,απλα χαζευω την κουλτουρα των Αμερικανων τεντυ-μπουδων.... ;)
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
καινούρια σειρά Beauty and the Beast πρωταγωνίστρια η Κριστίν Kreuk
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σημερα ξεκινησε καλη μαλακια μια απο τα ιδια πολυεκατομμυριουχος παγιδευεται σε απομονωμενο μερος εκπαιδευεται απο σαολιν μοναχους και γυρναει να σωσει το κοσμο στυλ batman ironman
Το θέμα της σειράς είναι ο Green Arrow της DC. Δεν είναι τόσο γνωστός στην Ελλάδα, αλλά στο θέμα ακολουθεί πιστά το κόμικ.
Επισκέπτης
Αρχισε ξανα το Its Always Sunny in Philadelphia,8η σεζον.
Μοιαζει σαν ψεμα
Μοιαζει σαν ψεμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις