You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
το two and a half men το θεωρω απ τις κορυφαιες κωμικες σειρες της δεκαετιας
οσο επαιζε ο Τσαρλι γιατι μετα δεν το ειδα
καποιες φορες γελας μονο με τις εκφρασεις του πριν καν μιλησει
Αυτους τους 8κυκλους τους εχω λιωσει πραγματικα
Το ωραιο ειναι οτι ειναι γυρισμενο σε ενα σπιτι και σε ενα μπαρ! και δεν βαριεσε
Ο τσαρλιν σιν ειναι φοβερος ηθοποιος τον θυμαμαι απο το platoon...ειχε παρει την κατω βολτα αλλα επανηλθε
Το ωραιο ειναι οτι ειναι γυρισμενο σε ενα σπιτι και σε ενα μπαρ! και δεν βαριεσε
Ο τσαρλιν σιν ειναι φοβερος ηθοποιος τον θυμαμαι απο το platoon...ειχε παρει την κατω βολτα αλλα επανηλθε
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Το Dexter για μένα είναι πάρα πολύ καλό, όποιος έχει χρόνο μπορεί να δει Season 1 - Season 6 σε λίγες εβδομάδες είναι 50 λεπτα επισόδεια 12 τον αριθμό σε κάθε season... Από Δευτέρα ξεκινάει η 7η και τελευταία season στην αμερική...
για δώσε καμια πληροφορία τι υπόθεση έχει;
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Ψάξε σε τορρεντ.Ρε παιδία ψάχνω να το κατεβάσω σε rapidshare (το two and a half men) και δεν το βρίσκω πουθενά. Και όσα βρήσκω είναι διεγραμμένα τα links. Έχει κανένας τίποτα links ή κανα site να το βρώ?
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
στο isohunt εχει και τους 9 κυκλους πχ
εγω εχω κατεβασει ενα φοβερο προγραμμα bs λεγεται και βρισκει μονο του υποτιτλους χωρις να ψαχνω,ενοεειται στα ελληνικα!
εγω εχω κατεβασει ενα φοβερο προγραμμα bs λεγεται και βρισκει μονο του υποτιτλους χωρις να ψαχνω,ενοεειται στα ελληνικα!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο τσαρλι στην σειρα ηταν μεγαλος πουτανιαρηςτο two and a half men το θεωρω απ τις κορυφαιες κωμικες σειρες της δεκαετιας
κορυφαια σκηνη οταν πεθανε και οι γυναικες της ζωης του ελεγαν η καθεμια τι την κολλησε
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
το two and a half men το θεωρω απ τις κορυφαιες κωμικες σειρες της δεκαετιας
όταν λες επανήλθε τι εννοείς ποτε επανήλθε γιατί πέρση τον έδιωξαν από το σίριαλ επειδή δεν μπορούσε να πάει ούτε στα γυρίσματα
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
φοβερος ο Τσαρλι συνεχεια με ενα ποτο και φοβερες ατακες
Αλλα και ο Αλαν εχει πλακα σε πολλες σκηνες οπως αυτη που παρακαλαει τον Τσαρλι να μην τον διωξει απο το σπιτι η οταν τον δουλευει ο Τσαρλι πχ με την γρια που πηγε
Εγω παντως 9 κυκλο δεν μπαινω στον κοπο να δω λιγο στην tv ξενερωσα ο Κουτσερ ειναι για τον πουτσο απλα
Αλλα και ο Αλαν εχει πλακα σε πολλες σκηνες οπως αυτη που παρακαλαει τον Τσαρλι να μην τον διωξει απο το σπιτι η οταν τον δουλευει ο Τσαρλι πχ με την γρια που πηγε
Εγω παντως 9 κυκλο δεν μπαινω στον κοπο να δω λιγο στην tv ξενερωσα ο Κουτσερ ειναι για τον πουτσο απλα
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
ενω επανηλθε και επαιξε στο two and a half men οταν ολοι τον ειχαν ξεγραμενο
Βεβαια μαλακια που εφυγε,επαιρνε απιστευτα λεφτα για 1επεισοδιο
Δεν τον κοβω να γυρναει στο 2and a half men ουτε με σφαιρες
για δώσε καμια πληροφορία τι υπόθεση έχει;
Ο Dexter βρίσκεται μέσα στα αίματα σε ηλικία 2 ετών αφού έχουν σκοτώσει την μητέρα του, τον αναλαμβάνει ένας μπάτσος που διαπιστώνει με τον καιρό τα δολοφονικά έντστικτα του Dexter, τον μαθαίνει να ξεσπάει μόνο σε ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν νε πεθάνουν και του μαθαίνει τρόπους να μην το πιάνουν.
O Dexter δουλεύει ως αναλυτής αίματος στην αστυνομία εγκλημάτων του Μαιάμι εκεί έχει πρόσβαση σε υλικό ώστε να κάνει τη δουλειά του...
Μη το βλέπεις σαν ένα αστυνομικίο ή απλά ένα έργο με serial killer είναι κα΄τι πιο πολύ αλλά πρέπει να το δεις..
Δες και εδω info
Παίζει και αυτή σε 3-4 κύκλους που για τα γούστα μου είναι πολύ καλή...
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Μπα, το Anger Management όπου και πρωταγωνιστεί, ανανεώθηκε γι' ακόμα 90 επεισόδια από το FX.ενω επανηλθε και επαιξε στο two and a half men οταν ολοι τον ειχαν ξεγραμενο
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
αξιζει το anger manager?
αμα ειναι να το κατεβασω και αυτο
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Ο Dexter βρίσκεται μέσα στα αίματα σε ηλικία 2 ετών αφού έχουν σκοτώσει την μητέρα του, τον αναλαμβάνει ένας μπάτσος που διαπιστώνει με τον καιρό τα δολοφονικά έντστικτα του Dexter, τον μαθαίνει να ξεσπάει μόνο σε ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν νε πεθάνουν και του μαθαίνει τρόπους να μην το πιάνουν.
O Dexter δουλεύει ως αναλυτής αίματος στην αστυνομία εγκλημάτων του Μαιάμι εκεί έχει πρόσβαση σε υλικό ώστε να κάνει τη δουλειά του...
Μη το βλέπεις σαν ένα αστυνομικίο ή απλά ένα έργο με serial killer είναι κα΄τι πιο πολύ αλλά πρέπει να το δεις..
Δες και εδω info
Παίζει και αυτή σε 3-4 κύκλους που για τα γούστα μου είναι πολύ καλή...
αρχηγέ οι πληροφορίες σου ήταν πολλή καλές όταν βρω χρόνο θα τα κατεβάσω όλα τα επεισόδια για να τα δω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και με τον κουτσερ δεν ειναι ασχημοΕγω παντως 9 κυκλο δεν μπαινω στον κοπο να δω λιγο στην tv ξενερωσα ο Κουτσερ ειναι για τον πουτσο απλα
βγαζει γελιο
απλα ολοι γουσταραμε τον τσαρλι σαν χαρακτηρα
σε μια φαση ο αλαν διαβαζει το ημερολογιο του
και λεει
σημερα το πρωι και παλι κατουρησα αιμα,να ανησυχω?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
αξιζει το anger manager?
Bγαζει γελιο, παιζει και ενα ξεκολακι αλλα τετοια παρελαση μουνιων οπως στο αλλο δε γινεται
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
ενω επανηλθε και επαιξε στο two and a half men οταν ολοι τον ειχαν ξεγραμενο
ααααα γιατι εγω νόμιζα ότι επανήλθε τώρα μετά τα τελευταία του καμώματα
και θα συμφωνήσω με τον απόλυτο για τον κούτσερ αν έχεις δη όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα είναι κρίμα να σταματήσεις τώρα άσε που μαθαίνω ότι για του χρόνου θα έχει πολλά guest
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε και με τον κουτσερ δεν ειναι ασχημο
βγαζει γελιο
απλα ολοι γουσταραμε τον τσαρλι σαν χαρακτηρα
σε μια φαση ο αλαν διαβαζει το ημερολογιο του
και λεει
σημερα το πρωι και παλι κατουρησα αιμα,να ανησυχω?
απο αστεια με αυτον η σειρα εγινε αξιολυπητη....εφυγε ο "μαεστρος" και ο αντικαταστατης του συμπαρεσυρε ολη την "ορχηστρα" στον πατο...Ο Κουτσερ δεν κανει για τιποτα περισσοτερο απο αιωνιο poster boy στον τοιχο για να χυνουν αμερικανιδες γκομενιτσες....ο Τσαρλι Σιν ειναι στον "πουτσο μου ολα" φαση αλλα τουλαχιστον ειναι κανονικος ηθοποιος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις