Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
¨Εχω αρχίσει το Breaking Bad. Γαμάτος ο πρώτος κύκλος αλλά δε ξέρω εαν είναι δράμα ή κωμωδία

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δραμα με μαυρο χιουμορ! εχει γκαγκστερ κυνηγητα σκοτεινους τυπους συνωμοσιες και δραματικο και χαπυ κατα καποιο τροπο φιναλε! :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δραμα με μαυρο χιουμορ! εχει γκαγκστερ κυνηγητα σκοτεινους τυπους συνωμοσιες και δραματικο και χαπυ κατα καποιο τροπο φιναλε! :grin:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
δενεχω δει ακομη τα 2 τελευταια επεισοδια
επιτηδες το κανεις;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι βρε παιχτη τι καταλλαβες παραπανω απο οτι σου ειπα! και σε τι σου χαλασα την αγωνια!
περιμενε να δεις τι θα συμβει θα εκπλαγεις....δυσαρεστα! ;)...και ευχαριστα!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το breaking bad θα εχει και 5η σεζον χωρισμενη σε δυο μερη! θα αρχισει να προβαλεται το 2012!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ξεκινησα απο χθες να βλεπω το American horror story...3 επεισοδια εχουν βγει ολα κ ολα μεχρι τωρα,ενδιαφερον φαινεται... ;)

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι ειδα σημερα αυτο το threat και το βρηκα παρα πολυ ενδιαφερων. θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχουν σιτε που κατεβαζετε ετοιμα τα επεισοδια χωρις να ψαχνετε τους υποτιτλους. αν ξερει κανεις θα με υποχρεωση γιατι εχω βαρεθει να ραβω υποτιτλους.

Επισκέπτης
προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα χτες οτι αρχισε η 3τη σεζον του bored to death.
το ειχα για κομμενο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
φιλοι ειδα σημερα αυτο το threat και το βρηκα παρα πολυ ενδιαφερων. θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχουν σιτε που κατεβαζετε ετοιμα τα επεισοδια χωρις να ψαχνετε τους υποτιτλους. αν ξερει κανεις θα με υποχρεωση γιατι εχω βαρεθει να ραβω υποτιτλους.
δεν νομιζω πως υπαρχουν ετοιμα τα επεισοδια και απ'οσο ξερω οι περισσοτεροι ετσι τα κατεβαζουμε,δεν θα μας πεσει και ο ποπουλης να συρουμε το αρχειο απο τον ενα φακελο στον αλλο. :s&m_1:

RY

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω κατεωβαζω απο το kai to greekstars ala me rapidshere links τωρα αν δεν εχετε σθνδρομη μπορητε να κατεβαζετε ενα ενα λινκ ετιμα επισοδια με ενσοματομενουσ υποτητλουσ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα γραφτεις στο site που ειναι στην υπογραφη του Angelus (xsubs) ειτε θα παιζεις τις σειρες με το bsplayer και θα το αφηνεις
να κατεβεαζει αυτοματα το subs! ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φοβερο το τελευταιο επεισοδιο-Halloween night του Big Bang Theory, κρατιουνται σε φορμα καλα οι τυπαδες..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Luther
βλεπεται αν και ειναι γεματο απο πραγματα που εχουμε ξαναδει σε τετοιου ειδους σειρες!
αφηνει πολλες υποσχεσεις και cliffhangers με ενδιαφερον!
αλλα ειναι λιγα τα επεισοδια για να χωρεσουν και να αναπτυχθουν οι χαρακτηρες και οι ιστοριες της σειρας!
στην δευτερη σεζον ειναι λιγο πιο μαζεμενα τα πραγματα !
ελπιζω σε κατι καλυτερο στο μελλον!
περιληψη και περισσοτερα εδω...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Το Spartacus ανανεώθηκε για 3η σαιζόν.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Σε οσους αρεσει το Fringe και παρακολουθουσαν στα νιατα τους Χ-FILES ας ριξουν μια ματια και στο Warehouse 13
που ειναι μια light διασταυρωση τους! :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom