Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το sunny ποτε δεν ηταν κορυφαιο και τα τελευταια επεισοδια (της προηγουμενης σεζον φετος δεν το εχω δει καθολου)
τα βρηκα εντελως καγκουριστικα που εκβιαζαν το γελιο απο τον θεατη! και σταματησα να το βλεπω!
δες και το big bang (αν δεν το κανεις ηδη)που τα σπαει παλι φετος!
φιλε νομιζω οτι εισαι λαθος.για την περσινη σεζον θα συμφωνησω μεχρι σε ενα σημειo αλλα η φετινη μεχρι στιγμης ραβει!!!!!
απο κωμοδιες πολυ καλη το parks and recreation

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το sunny ποτε δεν ηταν κορυφαιο και τα τελευταια επεισοδια 9της προηγουμενης σεζον φετος δεν το εχω δει καθολου)
τα βρηκα εντελως καγκουριστικα που εκβιαζαν το γελιο απο τον θεατη! και σταματησα να το βλεπω!
δες και το big bang (αν δεν το κανεις ηδη)που τα σπαει παλι φετος!

βασικα είμαι αντίθετος! Το "Bing bang theory" με εχει κουράσει καθώς τα επισόδεια δείχνουν πολύ "προκάτ". Δηλαδή καθε χαρακτήρας εχει παραμπεί στην θεση του και γίνονται πράγματα απλά για να γίνονται. Δεν εχει ενδιαφέρον πλέον...Αντίθετα το "Its always sunny in Philadelphia" κάθε φορά με αφήνει μαλάκα!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλε νομιζω οτι εισαι λαθος.για την περσινη σεζον θα συμφωνησω μεχρι σε ενα σημειo αλλα η φετινη μεχρι στιγμης ραβει!!!!!
απο κωμοδιες πολυ καλη το parks and recreation

γαμαει το parks and recreation!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οπως ειπα το sunny φετος δεν το εχω δει! αν εγινε τοσο καλο να το βαλω παλι στην λιστα!
αυτο που βρισκω κακο φετος ειναι το two and a half men! :headbang: :headbang: :headbang:

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Θελω να σταματησουν ολες οι τουρκικες σειρες με τους ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ. Τους βλεπουμε και στην ΤV ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που βρισκω κακο φετος ειναι το two and a half men! :headbang: :headbang: :headbang:

Γιατί άραγε; :think: :think:

ashton-kutcher-two-and-a-half-men.jpg

Επισκέπτης
την προηγουμρνη εβδομαδα δεν βγηκαν επεισοδια στην αμερικη.ξερει κανεις γιατι?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
την προηγουμρνη εβδομαδα δεν βγηκαν επεισοδια στην αμερικη.ξερει κανεις γιατι?
Για ποιες σειρές λες; Γιατί αρκετές έβγαλαν κανονικά επεισόδια αλλά πολλές έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τα κανουν αυτα οι Αμερικανοί, μήν μασάτε, θα επανέλθουν!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
όχι ρε midi να μην σταματήσουν οι αδελφές τούρκικες σειρές!! και μέτα πως θα ενταχθούμε ομαλότερα στη νεοθωμανική δημοκρατία??

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Το big bang theory έχει διακοπή και επιστρέφει 8 Δεκεμβρίου και παίζει μετά να ξανακάνει, ενώ το family guy την Κυριακή που μας πέρασε είχε κανονικά.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω γιατί δεν τα παρακολουθώ.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι έγινε και δεν παίχτηκαν το supernatural και το grimm την προηγούμενη βδομάδα? Υπ' όψιν πριν λίγο καιρό μου είχαν πει εδώ για το american horror story. Ωραίο αλλά λίγο ανώμαλο το έκοψα.... :)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ξέρει κανείς τι έγινε και δεν παίχτηκαν το supernatural και το grimm την προηγούμενη βδομάδα?
Είχαν διακοπή 1 εβδομάδα. Το Supernatural έχει κανονικά επεισόδιο αύριο και το Grimm νομίζω,
και μετά κάνουν πάλι διακοπή(τουλάχιστον το supernatural).

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αργεια στην Αμερικη παιχτη! ολοι πανε διακοπες! :cheesy:
Thanksgiving is celebrated each year on the fourth Thursday of November in the United States. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Thanks...amily [b]burn notice [/b]δεν βγηκαν [/quote]

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά ο τελευταιος κύκλος του Dexter χανει λίγο σε σχεση με τους προηγουμενους ή μου φαίνεται ?  :huh:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ο τελευταιος κύκλος του Dexter χανει λίγο σε σχεση με τους προηγουμενους ή μου φαίνεται ?  :huh:
γιατι το λες φιλαρακι? κατα την γνωμη μου δεν κρεμαει η σειρα,αναγνωριζω το στοιχειο της επαναληψης σε καποιο σημειο αλλα μην πουμε αλλα κ το χαλασουμε της κυριας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom