Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαριάννα να υποθέσω πως τον Ντιν και τον αδερφό του απλά και μόνο να υπήρχαν και να μη κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στο σουπερ θα τους έβλεπες. Εγώ από την άλλη ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά και συνέχισε έτσι, κάπου τους ξέφυγε. Προσωπικά άλλη μια σεζόν του δίνω. Αν το συνεχίσουν απλά θα το εγκαταλείψω και όταν μάθω ότι σταμάτησε το πολύ πολύ να δω τα τελευταία 6-7 επεισόδια να δω πως το μάζεψαν.
Όσο για το Φτίντζ. Ναι ΔΕΝ είναι λοστ. Κάποια από αυτά τα επιστημονικά που δείχνει στη ΘΕΩΡΙΑ γίνονται. Απλά θεωρώ πως και αυτό άρχισαν να το ξεχειλώνουν σα το λοστ και στο τέλος θα φτάσει να έχει τη μαλακία τελίωμα του λοστ.

Άσχετο, αλλά το Ντάματζις όσο πάει γίνεται και καλύτερο και το Εντουράζ ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να σφυρίξουν τη λήξη, όσο και αν δε το θέλω λόγο Άρι Γκόλντ.

δεν είμαι και τόσο χαζογκόμενα αν και ο Ντιν και ο Σάμ είναι ΤΡΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙΑ!!!!  :smitten: :smitten: :smitten:
Συμφωνώ οτι αν ήταν να σταματήσει έπρεπε να σταματήσει στην αποκάλυψη, αφου δεν σταμάτησε εκεί, ας συνεχίσουν μωρέ με επεισοδιάκια με τερατάκια, φαντασματάκια, δαίμονες και βλακειούλες, περνάνε ευχάριστα τα 40 λεπτά του κάθε επεισοδίου όσο ακόμη ρίχνουν έξυπνες ατάκες, ωραία μουσικούλα κλπ.
Συν του οτι το Supernatural είναι απ τις σειρές που έχει τρομερά φανατικό κοινό, γίνονται συγκεντρώσεις σε όλο το κόσμο, το αυτοκίνητο που έχουν οι πρωταγωνιστές έχει ανέβει πολύ σε πωλήσεις αν και παλιατζούρα και τέτοια σκηνικά! Γι'αυτο και δεν την έκλεισαν τη σειρά, γιατί παντού σε φόρουμς όλοι ζήταγαν να μη τελειώσει.
Βέβαια η κάθε σεζον χρειάζεται και ένα επικό τέλος, ήδη το επικό τέλος της 6ης ήταν γελοίο, δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν...

Το fringe δεν νοιώθω πως το έχουν ξεχειλώσει ακόμη, δεν κατάλαβα τιποτα απ'το φινάλε και ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι γιατί μόνο με true blood δεν την βγάζω!  :P

Γενικά δεν βρίσκω εύκολα σειρά να μου αρέσει οπότε ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι λίγες τραβηγμένες η όχι!

Αχ Lost, lost, lost... μεγάλο το κενό που μας άφησες..... :'( :'( :'( :'( :'(

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ξεκίνησα το Justified.
Αρκετά καλή σειρά μπορώ να πω. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έχει παίξει τον κακό στο Die Hard 4, τον Hitman και στο Deadwood.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μόνο γελοίο δεν ήταν το διπλό season finale του Supernatural.
Αν είχες δώσει μεγαλύτερη προσοχή θα καταλάβαινες το γιατί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν είμαι και τόσο χαζογκόμενα αν και ο Ντιν και ο Σάμ είναι ΤΡΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙΑ!!!!  :smitten: :smitten: :smitten:
Συμφωνώ οτι αν ήταν να σταματήσει έπρεπε να σταματήσει στην αποκάλυψη, αφου δεν σταμάτησε εκεί, ας συνεχίσουν μωρέ με επεισοδιάκια με τερατάκια, φαντασματάκια, δαίμονες και βλακειούλες, περνάνε ευχάριστα τα 40 λεπτά του κάθε επεισοδίου όσο ακόμη ρίχνουν έξυπνες ατάκες, ωραία μουσικούλα κλπ.
Συν του οτι το Supernatural είναι απ τις σειρές που έχει τρομερά φανατικό κοινό, γίνονται συγκεντρώσεις σε όλο το κόσμο, το αυτοκίνητο που έχουν οι πρωταγωνιστές έχει ανέβει πολύ σε πωλήσεις αν και παλιατζούρα και τέτοια σκηνικά! Γι'αυτο και δεν την έκλεισαν τη σειρά, γιατί παντού σε φόρουμς όλοι ζήταγαν να μη τελειώσει.
Βέβαια η κάθε σεζον χρειάζεται και ένα επικό τέλος, ήδη το επικό τέλος της 6ης ήταν γελοίο, δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν...

Το fringe δεν νοιώθω πως το έχουν ξεχειλώσει ακόμη, δεν κατάλαβα τιποτα απ'το φινάλε και ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι γιατί μόνο με true blood δεν την βγάζω!  :P

Γενικά δεν βρίσκω εύκολα σειρά να μου αρέσει οπότε ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι λίγες τραβηγμένες η όχι!

Αχ Lost, lost, lost... μεγάλο το κενό που μας άφησες..... :'( :'( :'( :'( :'(
Δε σε είπα χαζογκόμενα...Συ είπας  :grin: :grin: :grin: :grin:
Το τι ζητάνε τα φόρουμ δε λέει και πολλά. Πχ τα φόρουμς στο 1440 είχαν πάρει φωτιά. Το ίδιο και στο Heroes. Όταν ανακοινώθηκε ότιτο Fastforward κόβεται έγινε ένας μικρός πανικός (ουσιαστικά το Fastforward είναι ένα άλλο λοστ αφού το σενάριο ήταν από κάποιους που ήταν στην ομάδα του λοστ συν ότι αρκετοί ηθοποιοί του λοστ έπαιζαν και στο Φαστ). Το θέμα είναι τα νούμερα τι λένε. Μόνη ίσως εξαίρεση είναι ο συνονόματος Χάουζ, αν δε κάνω λάθος.
Α! Από το Τρου Μπλοντ 4-5 επεισόδια είδα και απλά το έσβησα. Δεν αντέχω άλλο ρομαντισμό με του βρυκόλακες....Αμάν ποια με αυτά τα πράγματα....Κατάντησαν βαρετά. Δώστε μου ολντ σκουλ βρικόλακες!!!!

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο γελοίο δεν ήταν το διπλό season finale του Supernatural.
Αν είχες δώσει μεγαλύτερη προσοχή θα καταλάβαινες το γιατί.

το οτι ο Cas εγινε Θεος μου φάνηκε λίγο αστείο. οκ τα καταλαβαίνω όλα αυτά περι αναρχείας και οτι με πολύ δύναμη στα χέρια του ο καθένας μπορεί να τη δει κάπως και όλα αυτά που θέλει να περάσει αλλά "the new God?" wtf? :P

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δε σε είπα χαζογκόμενα...Συ είπας  :grin: :grin: :grin: :grin:
Το τι ζητάνε τα φόρουμ δε λέει και πολλά. Πχ τα φόρουμς στο 1440 είχαν πάρει φωτιά. Το ίδιο και στο Heroes. Όταν ανακοινώθηκε ότιτο Fastforward κόβεται έγινε ένας μικρός πανικός (ουσιαστικά το Fastforward είναι ένα άλλο λοστ αφού το σενάριο ήταν από κάποιους που ήταν στην ομάδα του λοστ συν ότι αρκετοί ηθοποιοί του λοστ έπαιζαν και στο Φαστ). Το θέμα είναι τα νούμερα τι λένε. Μόνη ίσως εξαίρεση είναι ο συνονόματος Χάουζ, αν δε κάνω λάθος.
Α! Από το Τρου Μπλοντ 4-5 επεισόδια είδα και απλά το έσβησα. Δεν αντέχω άλλο ρομαντισμό με του βρυκόλακες....Αμάν ποια με αυτά τα πράγματα....Κατάντησαν βαρετά. Δώστε μου ολντ σκουλ βρικόλακες!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Fastforward ????????????????????
Μην ανησυχείς θα βγεί και το rewind!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
O Cas έγινε Θεός..; Μάλλον άλλη σειρά παρακολουθείτε. Ο Cas συγκέντρωσε ΠΟΛΥ μεγαλύτερη δύναμη από τους άλλους αγγέλους και ΝΟΜΙΖΕΙ οτι έγινε Θεός...big difference. Καθίστε να δούμε τη συνέχεια. Δεν δόθηκε πουθενα ξεκάθαρα οτι ο Κας είναι πλέον θεός. Ετσι νομίζει αυτός.το θέμα ειναι στη δικιά του έπαρση

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Fastforward ????????????????????
Μην ανησυχείς θα βγεί και το rewind!  :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά δε ξέρεις το fastforward;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Έντιτ: Flashforward...Αλλά υπάρχει και fastforward...Είναι αυστραλιανή σειρά, για τους ψαγμένους  :grin: :grin: :grin: :grin: (το έσωσα ή όχι;;; )

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
O Cas έγινε Θεός..; Μάλλον άλλη σειρά παρακολουθείτε. Ο Cas συγκέντρωσε ΠΟΛΥ μεγαλύτερη δύναμη από τους άλλους αγγέλους και ΝΟΜΙΖΕΙ οτι έγινε Θεός...big difference. Καθίστε να δούμε τη συνέχεια. Δεν δόθηκε πουθενα ξεκάθαρα οτι ο Κας είναι πλέον θεός. Ετσι νομίζει αυτός.το θέμα ειναι στη δικιά του έπαρση

ναι οκ σε αυτό έχεις δίκιο αλλά και πάλι με ξίνισε αυτή η εξέλιξη συν του ότι Θεός δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Θα μου πείς γιατί πότε εμφανίζεται? Ναι αλλά σε μια σειρά όπου άγγελοι, δαίμονες και άνθρωποι τρώνε πίτσα παρέα περιμένεις και αυτός ο ρημάδης ο Θεός να εμφανιστεί κάπου ο αναίσθητος!!!  :P

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρά δε ξέρεις το fastforward;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Έντιτ: Flashforward...Αλλά υπάρχει και fastforward...Είναι αυστραλιανή σειρά, για τους ψαγμένους  :grin: :grin: :grin: :grin: (το έσωσα ή όχι;;; )

ναι οκ μετά απο μια αναζήτηση στο google κάπως το έσωσες  :P

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σου αρεσουν οι βλάχοι απο το κεντακυ παιχτη? ειδικα οταν η πρωην τους ειναι μ...ρος? :grin:
στην δευτερη σαιζον το ψιλοβαρεθηκα... ;)
σε οσους αρεσει το supernatural να δειτε το Carnivale....
και οι φαν του sci-fi  το sanctuary...

Ξεκίνησα το Justified.
Αρκετά καλή σειρά μπορώ να πω. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έχει παίξει τον κακό στο Die Hard 4, τον Hitman και στο Deadwood.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι οκ σε αυτό έχεις δίκιο αλλά και πάλι με ξίνισε αυτή η εξέλιξη συν του ότι Θεός δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Θα μου πείς γιατί πότε εμφανίζεται? Ναι αλλά σε μια σειρά όπου άγγελοι, δαίμονες και άνθρωποι τρώνε πίτσα παρέα περιμένεις και αυτός ο ρημάδης ο Θεός να εμφανιστεί κάπου ο αναίσθητος!!!  :P
Ο θεος είναι πανταχου παρόν...Απλά είπε να κάνει λίγες διακοπές ο χριστιανός...Αμέσως να τον φάτε!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το inbetweeners εγινε και ταινια που διαδραματιζεται στα Μαλλια εμαθα απο το star! όσοι πιστοι....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σου αρεσουν οι βλάχοι απο το κεντακυ παιχτη? ειδικα οταν η πρωην τους ειναι μ...ρος? :grin:
στην δευτερη σαιζον το ψιλοβαρεθηκα... ;)
σε οσους αρεσει το supernatural να δειτε το Carnivale....
και οι φαν του sci-fi  το sanctuary...
τι ειναι αυτο ?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Twin Peaks κανένας; 1990 David Lynch.

Το ξεκινάω σήμερα και ψήνομαι, ο Lynch είναι από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
house απο της καλυτερες σειρες.
αλλωστε οπως λεει και ο house everybody lies

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αφορά ένα τσίρκο που περιοδεύει.
Έχει κάποια υπερφυσικά στοιχεία και μυστήριο που σε κάνουν να κολλήσεις.
Θέλω ν' αρχίσω την 2η σαιζόν και όλο το ξεχνάω. Η σειρά τελείωσε στις 2 σαιζόν για να βάλουν στην θέση της το Rome αν θυμάμαι καλά. Ωριαία επεισόδια και παραγωγής HBO.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια έχετε να μου προτίνετε κάποια σειρά. Εχω τελειώσει supernatural, heroes, flash forward, walking dead. Κάτι με υπερφυσικά θέματα. Υπ'οψιν και το spartacus γαμάει για όσους δεν το έχουνε δει και τώρα τελείωσα μια αγγλική σειρά το being human που βλέπετε χαλαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom