Thelw_souvlaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαριάννα να υποθέσω πως τον Ντιν και τον αδερφό του απλά και μόνο να υπήρχαν και να μη κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στο σουπερ θα τους έβλεπες. Εγώ από την άλλη ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά και συνέχισε έτσι, κάπου τους ξέφυγε. Προσωπικά άλλη μια σεζόν του δίνω. Αν το συνεχίσουν απλά θα το εγκαταλείψω και όταν μάθω ότι σταμάτησε το πολύ πολύ να δω τα τελευταία 6-7 επεισόδια να δω πως το μάζεψαν.
Όσο για το Φτίντζ. Ναι ΔΕΝ είναι λοστ. Κάποια από αυτά τα επιστημονικά που δείχνει στη ΘΕΩΡΙΑ γίνονται. Απλά θεωρώ πως και αυτό άρχισαν να το ξεχειλώνουν σα το λοστ και στο τέλος θα φτάσει να έχει τη μαλακία τελίωμα του λοστ.
Άσχετο, αλλά το Ντάματζις όσο πάει γίνεται και καλύτερο και το Εντουράζ ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να σφυρίξουν τη λήξη, όσο και αν δε το θέλω λόγο Άρι Γκόλντ.
δεν είμαι και τόσο χαζογκόμενα αν και ο Ντιν και ο Σάμ είναι ΤΡΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙΑ!!!!
Συμφωνώ οτι αν ήταν να σταματήσει έπρεπε να σταματήσει στην αποκάλυψη, αφου δεν σταμάτησε εκεί, ας συνεχίσουν μωρέ με επεισοδιάκια με τερατάκια, φαντασματάκια, δαίμονες και βλακειούλες, περνάνε ευχάριστα τα 40 λεπτά του κάθε επεισοδίου όσο ακόμη ρίχνουν έξυπνες ατάκες, ωραία μουσικούλα κλπ.
Συν του οτι το Supernatural είναι απ τις σειρές που έχει τρομερά φανατικό κοινό, γίνονται συγκεντρώσεις σε όλο το κόσμο, το αυτοκίνητο που έχουν οι πρωταγωνιστές έχει ανέβει πολύ σε πωλήσεις αν και παλιατζούρα και τέτοια σκηνικά! Γι'αυτο και δεν την έκλεισαν τη σειρά, γιατί παντού σε φόρουμς όλοι ζήταγαν να μη τελειώσει.
Βέβαια η κάθε σεζον χρειάζεται και ένα επικό τέλος, ήδη το επικό τέλος της 6ης ήταν γελοίο, δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν...
Το fringe δεν νοιώθω πως το έχουν ξεχειλώσει ακόμη, δεν κατάλαβα τιποτα απ'το φινάλε και ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι γιατί μόνο με true blood δεν την βγάζω!
Γενικά δεν βρίσκω εύκολα σειρά να μου αρέσει οπότε ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι λίγες τραβηγμένες η όχι!
Αχ Lost, lost, lost... μεγάλο το κενό που μας άφησες..... :'( :'( :'( :'( :'(