Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
όλοι ζούμε στην Αμερική όπως λέει και αυτό το Γερμανικό συγκρότημα που μου διαφεύγει το όνομά του τώρα).
Rammstein
όλοι ζούμε στην Αμερική όπως λέει και αυτό το Γερμανικό συγκρότημα που μου διαφεύγει το όνομά του τώρα).
Κοίτα προσωπικά μέχρι το 5ο 6ο επεισόδιο το έβρισκα και εγώ βαρετό, αλλά μετά κόλλησα ...
Που να ξέρω αν έχει μαλακία τέλος;!!!! Ακόμα δεν έχει γραφτεί, αλλά για να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι το ίδιο πάνε να κάνουν και αυτό. Αλλά αν σκεφτείς πως είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας τότε όλα είναι πιθανά. Και ο πατέρας Επίσκοπος (Bishop) είναι όλα τα λεφτά!!!!
Καλά όταν θα φτάσεις στο 3ο κύκλο θα δεις πόσο ίδια είναι. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ειναι πως τόσο το φριντζ, όσο και το σουπερνατουραλ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ) πρέπει σύντομα να τα μαζέψουν και να σφυρίξουν τη λήξη. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΝΑΤΟΥΡΑΛ τα αδέρφια τα έχουν κάνει ΟΛΑ. Έχουν σώσει το κόσμο από τη 2α παρουσία έχουν πάει και οι 2 στη κόλαση (στη κυριολεξία) και έχουν επιστρέψει. Και φυσικά έχουν πεθάνει και αναστηθεί και οι 2...Δηλαδή το μόνο που μένει είναι να γίνουν θεοί στη θέση του θεού...
η μουσικη εκει που θελουν να κανουν τις σκηνες εντονες ειναι ιδια.οχι ρε σεις δεν μου φαίνεται να πηγαίνουν να κάνουν το ίδιο και εγώ προσωπικά δεν έβρισκα ομοιότητες μεταξύ fringe και lost περα απο μια. (δεν λεω ποια για να μη spoiler-ιασω) αλλα κι αυτη η μια ομοιότητα αλλιώς παρουσιάζεται στη μια σειρά αλλιώς στην άλλη. Θέλετε να βρείτε αντικαταστάτη του lost μου φαίνεται λόγω στέρησης και επειδή είναι ο ίδιος ο παραγωγός ψάχνετε να βρείτε ομοιότητες εκεί που δεν υπάρχουν!
Να υποθέσω πως έφτασες στο 5-6 επεισόδιο; Μα θα σου έλεγα μαλακίες βρε;;; Εγώ;
Βασικά όταν έβλεπα τη 3η σεζόν κάτι μου έλεγε ότι πάμε για σφύριξη. Όλα αυτό έδειχναν. Όσο για το σουπερνατουραλ ναι ΟΚ τρελλή φαντασία οι τύποι που γράφουν το σενάριο αλλά όχι και δημιουργηκή. Έχει πεθάνει ο "κακός" αδερφός και πήγε στη κόλαση που έκανε τον βασανιστή και μετά ο "καλός" αδερφός κλείνεται (που;) μαζί με τον Εωσφόρο και τον Γαβριήλ που μαλώνουνε και στα διαλλείματα του ξεσκίζουν τη ψυχή του...Αυτό δεν είναι δημιουργική φαντασία. Είναι φαντασία που οργιάζει
To The Mentalist αξίζει με χίλια.
η μουσικη εκει που θελουν να κανουν τις σκηνες εντονες ειναι ιδια.
επισης παλι οι νεκροι κατα καποιο τροπο ζουν και μιλανε και δεν εχουν πεθανει η καπου τους εχουν κρυψει.
Στο Fringe οι νεκροί δεν μιλάνε ακριβώς... απλώς με επιστημονικό τρόπο μαθαίνουν από αυτούς πληροφορίες.εντάξει σκηνοθετικές ομοιότητες μπορεί να υπάρχουν δεν λέω το αντίθετο
οι νεκροί όμως που μιλάνε? θύμισέ μου που γίνεται αυτό στη 1η σεζόν που είσαι εσύ?
παρ'όλα αυτά οι νεκροί στο lost ήταν φαντάσματα το εξηγεί, η το νησί που μίλαγε. στο fringe είναι κάτι άλλο που νομίζω δεν το έχει εξηγήσει ακόμη σωστά?
Ο νεκρος μπατσος συνεχεια εμφανιζεται στην ξανθια και της στελνει και μειλ.εντάξει σκηνοθετικές ομοιότητες μπορεί να υπάρχουν δεν λέω το αντίθετο
οι νεκροί όμως που μιλάνε? θύμισέ μου που γίνεται αυτό στη 1η σεζόν που είσαι εσύ?
παρ'όλα αυτά οι νεκροί στο lost ήταν φαντάσματα το εξηγεί, η το νησί που μίλαγε. στο fringe είναι κάτι άλλο που νομίζω δεν το έχει εξηγήσει ακόμη σωστά?
Στο Fringe οι νεκροί δεν μιλάνε ακριβώς... απλώς με επιστημονικό τρόπο μαθαίνουν από αυτούς πληροφορίες.
Ο νεκρος μπατσος συνεχεια εμφανιζεται στην ξανθια και της στελνει και μειλ.
μαριαννα δε μας μιλας...
ε ναι ποιος αλλος.ο γκόμενος της?
ε ναι ποιος αλλος.
emena παντως αυτο το ειμαι πεθαμενος και εμφανιζομαι και μιλαω κλπε μετά πεθαίνουν κι άλλοι μπάτσοι ρε παιδί μου κάτσε 3 σεζόν έχω δει τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό μου!
Και πάλι δεν είναι φάση τύπου "walt" δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά το εξηγεί αλλιώς