Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zdoupi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον :cheesy:

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το Carnivale κοπηκε γιατί πολυ απλά ήταν τρομερά ακριβή παραγωγή. Ηταν όλο σε εξωτερικα γυρίσματα, και δεν απέδιδε αντίστοιχα με αυτά που ξόδευαν για αυτό.

τώρα μάλιστα! και το lost είχε πολλά εξωτερικά, κυρίως εξωτερικά βασικά αλλα απέδιδε τρελά. και το ff κόπηκε για τον ίδιο λογο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εμένα μου άρεσε το "tales from the crypt" :rockon: :rockon: :rockon:
αυτοτελείς ιστορίες "τρόμου/μαύρου χιούμορ" που προλόγιζε ο φύλακας της κρύπτης :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.slasherbob.com/wp-content/uploads/2011/02/cryptkeeper.jpg[/img[/URL]]

θυμάμαι το έπαιζε το ΣΤΑΡ τα μεσημέρια προ 15ετίας :headbang3: μάλλον ακατάλληλη ώρα για τέτοιου είδους σειρές :huh:

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Aααααχχ

Αλλά όταν ήταν καριόλης, όχι τώρα που είναι αρνί και σου 'ρχεται να τον κοπανήσεις με αυτό το βλέμμα της Χάιντι που έχει μονίμως. :cussing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνώ απόλυτα τώρα που χει γίνει φλούφης ούτε εμένα μ'αρέσει

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
εμένα μου άρεσε το "tales from the crypt" :rockon: :rockon: :rockon:
αυτοτελείς ιστορίες "τρόμου/μαύρου χιούμορ" που προλόγιζε ο φύλακας της κρύπτης :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.slasherbob.com/wp-content/uploads/2011/02/cryptkeeper.jpg[/img[/URL]]

θυμάμαι το έπαιζε το ΣΤΑΡ τα μεσημέρια προ 15ετίας :headbang3: μάλλον ακατάλληλη ώρα για τέτοιου είδους σειρές :huh:
[/quote]
Ξεκινάει φέτος μια νέα σειρά με τίτλο American Horror Story που θα μεταδίδεται από το FX, και βρίσκεται στα σκαρία το remake του tales from the crypt με διαφορετικό όνομα αν δεν κάνω λάθος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ξεκινάει φέτος μια νέα σειρά με τίτλο American Horror Story που θα μεταδίδεται από το FX, και βρίσκεται στα σκαρία το remake του tales from the crypt με διαφορετικό όνομα αν δεν κάνω λάθος.

:rockon: :rockon: :rockon:

τώρα θυμήθηκα ότι στα επεισόδια έπαιρναν μέρος και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί ως γκεστ σταρ

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
το tales from the crypt μπορείς να το βρεις στο bluewhite gt

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

τώρα θυμήθηκα ότι στα επεισόδια έπαιρναν μέρος και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί ως γκεστ σταρ

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Tales_from_the_Crypt_(TV_series)[/url]

A list of these actors/guest stars includes Adam Ant, Dan Aykroyd, Hank Azaria, Steve Buscemi, Daniel Craig, Tim Curry, Timothy Dalton, Roger Daltrey, Benicio del Toro, James Frain,Kirk Douglas with son Eric Douglas, Brad Dourif, Kerry Fox, Whoopi Goldberg, Bobcat Goldthwait, Teri Hatcher, Marg Helgenberger, Mariel Hemingway, Lance Henriksen, Jane Horrocks, Bob Hoskins, Eddie Izzard, Margot Kidder, John Lithgow, Andrew McCarthy, Dylan McDermott, Malcolm McDowell, Costas Mandylor, Ewan McGregor, Meat Loaf, Demi Moore, Donald O'Connor, Joe Pantoliano, Bill Paxton, Bruce Payne, Joe Pesci, Brad Pitt, Iggy Pop, Christopher Reeve, Natasha Richardson, Don Rickles, Mimi Rogers, Tim Roth, Julia Sawalha, Martin Sheen, Brooke Shields, Slash, John Stamos, Ben Stein, Jeffrey Tambor, Lea Thompson, Vanity, David Warner, Sam Waterston, Steven Weber, George Wendt, Adam West, Treat Williams, Travis Tritt and Rita Wilson, among others.

Έβγαλε και 2 ταινίες κάποια στιγμή.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πολυ καλη σειρα αυτη .....
την εβλεπα παλια....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και στο muppet show, που ΙΜΟ ειναι πιο καταλληλο για σενα :booty:

εγώ έβλεπα και την σειρά "goosebumps"(aka ανατριχίλες :grin: ) στον ΑΝΤ1 :birdman:

αν και τα βιβλία ήταν καλύτερα :rockon:
goosebumps.jpg

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα μου έκανε και πιο παιδικό το συγκεκριμένο, ίσως γιατί έπαιζε την ώρα του παιδικού προγράμματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom